Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na a 2 SE az amivel engem ki lehetne üldözni a világból 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Split Secont momentán tényleg nem rossz csak azt is meguntam 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Te sem játszottál vele. Fákat nem lehet letarolni, villanyoszlopot és más kisebb tereptárgyat pedig minden létezi ótósban 6 éve igen. RUN után meg ezt a fizikát és irányítást leszólni? -.-

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Egy autós játék, amiben van egy rakat autó, de kb. 10 futamonként tudok autót cserélni, annak mi értelme?

#66863 Igen, mond. Pocsék volt. Kezdetek óta NFS rajongó vagyok, csak az a baj, hogy folyamatos a csalódás. Múltkor a kölöknek felraktam a 2 SE-t, a 3-at, meg az elsõ MW-t és sokkal jobbak, mint a mostaniak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
jah bocs...
Ezt nem tudtam. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nekem az a történet miatt is tetszett meg az átvezetõ részek miatt és fõleg azért mert az hasonlított leginkább a legjobb NFS-re az elsõ részre, mert nem kellett ilyen hülye körpályákat nyomni hanem csak elõre, persze volt benne az a pár visszafele megyünk ugyanott dolog de az még éppen belefért. Ráadásul a folyamatos táj és idõjárás változás nagyon feldobta annyi ,hogy lehetett volna hosszabb a történet mód.

Canyon-os se volt rossz játék igazából az NFS-ekbõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Te nem? (Shep a klónozott bárány? 😄)...😄

Amúgy azért értek egyet mert valóban egy NFS-nél nem érdekel ha nem valós a fizika. Ha melette megvan az élmény.
Nem lesz év játéka tény. De azért jó érzés a sok eddigi fos NFS után. Mármint ezekszerint részemrõl szar NFS-ek után mert látom másoknak pont fordítva.

Nekem a Split Second volt még faja, másnak az is gagyi.

De neked a Medál of Honor volt jó nekem meg az nem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Vissza lett térve. HP 2010 mind valamit?

Tudod az NFS 3 HP ilyen volt...

wantonly
Mi bajotok a The Run-al? Szerintem ott egészen jól be volt lõve az autók mozgása, irányítása, lehetett érezni, hogy van "súlya". Nekem az összes rész közül abban tetszett a legjobban az irányítás, valami ilyesmi kellett volna ide is. Ebben az új részben már tényleg matchbox szerû az autó és az nem valami biztató, hogy szinte kartondobozként lehet letarolni a fákat és a villanyoszlopokat. Viszont legalább jól néz ki, száguldoztam a városban, azért annyira nem rossz. Szokványos árkád NFS.
Totti5
Az elkeseredést az Undergrundnál kellett volna kezdeni, de mivel azt mindenki zabálta és ma is úgy beszélnek itt is róla egyesek mint a legjobb és legtisztább NFS... lol. Itt van egy nagyon igényes nem tunningra, lõdözõs stroyra, nyíl egyenes pályákra kanyar nélkül, meg 500km/hra kiélezett NFS kellõ kihívással és ez sem jó. Hihetetlen....

DarkSector
MONDJ EL GYORS EGY MIATYÁNKOT! 😄

Carlos
2000-es és igen, létezett.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Legalább ti egyet értettek, hiszen klónok vagytok 😄

Rapid81
Pont asszem tegnap volt szó az NFS-ekrõl. Nem divat fikázni az NFS-t, hanem tényleg szarok. Egyszerûen pocsék folytatásokat csinálnak. Vissza kellene térni a 2-3. részek világához, nem újítgatni bele a vakvilágba, mindenféle cél és minõségre való igény nélkül.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
2000-ben?

[merlinw.org]

Shep
Igen a kormányra és igazad van tényleg szimulátorhoz lenne az igazi, úgy tényleg lenne értelme de engem igazából ez a kocsis téma nem is nagyon izgat. Mondjuk azért a régi MW-ot megnézném a frostbite 2-vel 😊

Hát igen a Driver SF igen magasra tette nálam is a lécet. NAgyon kedvelem azt a játékot! És hát igen a Grid a másik kedvenc.

Ettõl függetlenül tervezem kipróbálni az új NFS-t, mert érdekel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
nem divat NFS fikázó, hanem egy régi de elkeseredett NFS fan...

w77d
Ridge Racer-el nem játszottam..

Totti5
Annak? ugyan már...

DarkSector
Vagyis Ridge Racer szintûnek érzed a játékot?

Totti5
Najó, divat NFS fikázókkal semmi értelme. Amúgy ritán játszok NFSel, RUN egy mocsadék volt, mert Black Box, a HP már jó volt, ez meg még jobb => Criterion. A fizika lehetne sokkal irreálisabb, mert volt rá már példa elõzõ NFSekbe, de a Criteron tudja a módját hogy kell élvezetes modellt alátenni. Ennél rosszabb egy árkéd ótó sose legyen, fõleg ha az NFS. Az irányításra meg tényleg nem lehet egy rossz szó sem, aki ebbe mást lát vagy mást várt, az álomvilágban élt.

DarkSector
Ige? 😄
Az mikori játék? Létezett akkor fizika? 😄

w77d
a régi NFS-ek, amiket tényleg szerettünk azok tudtak élvezetes rendõr elõl menekülést nyújtani ennél sokkal életszerûbb autó mozgással. Itt olyan az ember érzése, hogy nem a kerék állása miatt kanyarodik az autó, hanem mint a régi sínen futós távirányítós versenyautóknál középen van alatta az a pont, ami körül megfordul...

Carlos
Talán a porsche unleashed-nek egy kicsit volt köze...

Þór vígi þessi rúnar

artschi
nem baj, a név majd eladja... <#rolleyes>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
NFS mikor volt hú a valós fizikához?
Régi Most Wanted-nél sem emlékszem hogy a fizika miatt lett volna izgis.

Sajna egyet kell értenem Totti-val ez egy szórakoztató rendõr elõl menekülõs árkád játék egy igazi NFS...ez errõl volt híres, ezért szerettük.

Nem akarjuk hogy Shift szerû szimulátor utánzattá váljon. Mert ott vannak nála sokkal jobbak.
Szerintem.

w77d
gyerekek kipróbáltam én is ma az új NFS-t és tényleg mocsok szar. A fizikához semmi köze nincs az autók mozgásának. Csilli villi de ennél semmi több...

DarkSector
Mi az az AZZAL NYOMTAM HAVERNÁL? Kormányra érted? 😄

Mert ha igen akkor abban azért egyetértünk hogy a kormány is egy nagy hülyeség mert túlságosan élethû a kezelése a játékokban lévõ irányításhoz, ahoz valóban szimulátor kéne, ezek a sima autós játékokhoz egy kormány soha nem lesz jobb a kontrollertõl, mert nem jelenik meg autós játék a nagy hype-olt kategóriában ami arra épülne ami egy kormányt kitaláltak.

MerlinW
Ott a Driver SF. Minimum olyan vezetési élményt kellene minden árkád autós játéknak nyújtania, de a TDU-t, vagy a GRID-et is felhozhatom. Az NFS-ben nem élvezem a vezetést. Nincs az autóknak dinamikája, úgy mozognak, mint amikor valaki matchbox-ot tologat a földön. Tehát a szokásos 4 éves Burnout fizika.

Tényleg befejeztem, többet nem írok az NFS-rõl.

[merlinw.org]

Totti5
Annak mi volt a célja?

Totti5
NFS 1-2-3-4-5nek mi volt a célja??? a Porsénak mi volt a célja?

Itt az a cél hogy a legjobb légy, ami egy autós játékba szerintem teljesen valós cél. Az is a cél hogy jobb legyél a barátaidnál, hiszen minden mozdulatát látod szinte, vagy mi a célja egy autós játéknak?

MerlinW
Oké, neked tetszik meg nem értem, de elfogadom. Jó szórakozást hozzá😊

[merlinw.org]

Shep
Azzal noymtam havernál asszem az underground 2-t, hát szarrá röhögtük magunkat és lényegében a móka, meg a kacagás volt a játék célja de körbe nem nagyon értem vele a pályán csak utolsóként sok mp lemaradással 😊

Totti5
Nem, ez nem szar.

DarkSector
Hát akkor több ötletem nincs nekem jobban megy a kontroller karjával, mint a nyilakkal irányítani, vagy probáld kormánnyal. 😄

Shep
Na ez nekem amúgy a fõ gondom vele én szeretem ha van valami minimális történet és egy végcél, de ez a szerezz pontokat és gyõzd le a többi riválist nekem nagyon kevéske de a városban elkocsikázok még egy kicsit a corvettel aztán inkább lehet egy kis DS vagy Spiderman 😊

MerlinW
Még célja sincs a játéknak. Kapunk speed pontokat. Juj de jó.

[merlinw.org]

Shep
Hülye vagy, úgy még úgy sem menne 😊 Anno próbáltam a régi MW-ot hát egész jól ment csak kár, hogy nem dodzsem játékról volt szó 😊

DarkSector
Simán. Bárcsak én is leírhatnám 1x ezt fordítva. <#pias> Csak viccelek. Igazából megértõ vagy, csak nehéz észrevenni. 😄

MerlinW
Ezen nem veszünk össze. Ha te élvezed az új NFS-s, nos... írhatnám, hogy a te bajod, vagy hogy irigyellek, de akár azt is, hogy sosem értem meg😊
Lényegtelen. Neked tetszik, én pedig a Run óta nem láttam monitoron ekkora mocskot. Nem vagyunk egyformák. Biztos sokaknak tetszik, hiszen EA-nak még mindig megéri évrõl évre megvetetni a néppel a sz*rjait.

[merlinw.org]

DarkSector
A rosszul vezethetõ betudom hogy te nem kontrollerreltolod az autós játékokat. 😊

Shep
Szeretem mikor megértõ vagy 😄

DarkSector
Forza amúgy is szimulátor. 😊

DarkSector
Nem debil, lehet félreérthetõ volt, nem mondom hogy totál érthetõen írtam le, de nyugodtan visszakérdezhetsz nincs ebbõl gond. 😄

MerlinW
Idõközben kipróbáltam én is és valóban...
Nekem nem gond én rFactor, LFS-el szoktam játszani. Pont ez az, hogy 200-al be lehet venni a kanyarokat, hogy az autó fizikája olyan, mint egy 5 tonnás betontömb. Oké, Criterion Game ez is, Burnout rókabõr, nem is kell többet elvárni, de akkor is.
A Forza konkrét szimulátor ehhez képest.

[merlinw.org]

Totti5
Már bocsánat, de aki ilyet aállít az a debil. Ez az MW egy nagyon jó játék, igényes, nehéz és szórakoztató, vagyis nem akciójelentek, meg ilyen olyan béna story a lényeg hanem a tiszta játékélmény, a folyamatos autolog rendszer és a nagyon jó versenyek. Mivel városban vagy itt nem lehet 300al 5 percig driftelni mint a HPban és meg kell tanulni a térképet... nincs mese ez millió totálkárral és anyázással fog járni, mert nem pattansz le a falró meg a forgalomról, hanem ha belemész akkor KO.

Grafika term. csodás, a hangok pedig brutálisan jók. Fizikát pedig sikerült belõni úgy hogy autót irányítasz, nem ész nélküli, kihívást ad. Persze az aki azt szereti hogy magától megy meg kanyarodik, az csalódni fog, fõleg hogy féktávokat is nagyon könnyen el lehet mérni, mert bizony van és reális, az autó nem áll meg 5 méter alatt 200ról.

Shep
Én vagyok a debil. Ja és miben jobb, mert én max a zenét tudom felhozni ami jobb, minden más gyengébb, optimalizálatlan, rosszul vezethetõ, idegesítõ versenyek ettõl még a sokak szerint a széria mélypontját jelentõ Undercover is jobb volt.

DarkSector
Én mit írtam szerinted? 😄

Azt hogy a mostani Most Wanted szar, de még mindig az ezelõtt megjelent újabb részektõl jobb. 😄