Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Halo 4 megjelenése után epizodikus jelleggel, évadokba rendezve jönnek majd a kooperatívra kihegyezett küldetések, melyek folyamatos szórakoztatást biztosítanak a kampány kivégzése után."
Hol is és kitõl is olvastam hasonlót?!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Valve belsõ mûködésérõl nem csak legendák zengnek, de egy könyv is íródott már. A cégnél bárki dolgozhat bármin, amin csak kedve tartja, és abba az irányba vihet el egy új projektet, ahova csak jónak látja. Greg Coomer, a stúdió dolgozója elmondta, akár három ember is összefoghat, és kiadhat egy játékot, sõt valójában egy ember is meg tudná csinálni, de azért nem árt, ha többen is belenéznek abba, amit valaki alkot. Coomer elmondta, tényleg azon dolgoznak az alkalmazottak, amin akarnak, az idejük 100%-ában. Ez persze hatalmas kihívás is, hiszen a cég nagy döntéseiben mindenki részt vesz, és gyakorlatilag egyfajta kooperatív vezetés mûködik. Coomer szerint az egész olyan, mint valami hatalmas kísérlet, ami valahogy mégis jól sül el."
Akkor ezért nincs Episode 3, és Half Life 3 sem...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A linket pedig köszönöm, ez valóban hasznos és új információ, bár most éppen a C:-n van a legtöbb helyen. Talán azért, mert a legtöbb helyet a mai napig a Dragon Age DLC-k foglalják rajta 😊
Egyébként tévedtem, XP-n is van mklink, van egy grafikus util is erre
[merlinw.org]
Abba már bele sem megyek - vagy ezek szerint mégis -, hogy engem, ha játékról van szó, akkor maguk a játékok érdekelnek, elsõsorban azért játszom PC-n, mert azon van a legtöbb engem érdeklõ játék.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vásárló: ---------------------------
Árushely neve: Inmedio 2726 Nyíregyháza Korzó
Árushely címe: 4400, Nyíregyháza, Nagy Imre tér 1-Korzó bvkp. 2-4
Vonalkód: ---------------------------
Státusz: Dátum:
Várakozás a csomag beérkezésére. 2012.10.30 13:50
A csomag beérkezett a raktárba. 2012.10.30 19:25
A csomag a raktárban van. 2012.10.30 19:35
A csomag a járaton van. 2012.10.31 11:24
az utolsó státusz,hogy a "járaton van",ez azt jelenti,hogy már úton van a cuccos ide Nyíregyházára? Tehát elvileg ma este 8-ig áttudnám venni? (8-ig van nyitva az inmedio)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elõször nem tudtam, miért is aztán olvastam fórumon többen írták h megkapták.
Ez azért korrekt húzás volt a Lariantól, hogy aki megvette a DKS-verziót annak adnak egy ingyen fejlesztõi cheat verziót😄
mondjuk nem izgat különösebben, de ingyen játéknak ne nézd a fájlját😄
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
[merlinw.org]
A DA😮-nál ez akkor elkerülhetõ volt, ha a Dokumentumok (vagy legalábbis a My Games mappát átraktad, vagy átirányítottad), de én is csak lestem amikor a mentések mellett még a komplett DLC-tartalom is ott volt...
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egyébként részben még egyet is értek, lesznek még DLC-k nyilván, és szimpatikus is, amikor nem csupán ingame pluszokkal próbálnak eladni egy új kiadást, de ezt a mostanit így ebben a formában nem tudom hova tenni. Egyébként én sem rajongom a fecnis-bepötyögõs-dobozoshoz mellékelt DLC-zésért sem, az sem kisebb macera. Viszont aki eddig várt, vagy zsebbe nyúlt volna egy teljesebb változatért, az most pofára esett, és teljesen érthetõ, ha valakinek ez nem tetszik. Nyilván akinek nem kellenek hozzá a DLC-k, annak ez így jó, ahogy a Bethesdának is, mert külön több pénzért tudja elsózni. Hogy a pakk hogy fog fogyni így és a rajongók közötti megítélésük milyen lesz, az már más kérdés. Annyira sótlan, föld vagy inkább emberek fölött lebegõ, - meglepõ! 😊 - üzleties a politikájuk az utóbbi években, hogy sajnos gyakran kell húznom miattuk a számat.
Különben ha már felmerült a BioWare, az is vicc volt, ami a DA😮 esetében folyt: a játékon belül kellett aktiválni a DLC-ket, és tökmindegy hol volt a temp vagy a játék mappája, mindenképpen a rendszerlemezre, a Dokumentumokba töltötte le az összeset, sõt onnan is használta! Ilyen balfaszság nem létezik, ilyet csak direkt lehet kitalálni.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ok! Belerakják az elsõ két DLC-t, akkor jogosan merül fel a vásárlóban, hogy igen és a többi DLC-t nem kapom meg? Így totál ki is hagyták a dolgot. A másik dolog meg, hogy nem kötelezõ a mostani sallangos kiadást megvenni, még mindig vehetjük az alapot is ugyanennyiért vagy olcsóbban.
Mellékes apróságot meg ki lehet játszani: Immár dobozosban is elérhetõ lesz (6000 Ft... kösz nem), Gamersgate, Intkeys, GMG-n és még számos egyéb digit disztrib helyen vehetõ a kód (megjegyzem dobozosba is csak kódot kapsz!), vagy ha még jobban akarsz járni, akkor keleti vodkavedelõktõl még olcsóbban.
ME DLC-kre: Egyetértek! Legalább a patika drága Originen lennének fent, mert ennek így Bioware pointozással az ég adta világon semmi értelme nincs!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem arról van szó, hogy az ember ne fizetne többet a hozzácsomagolt DLC-ért (eleve inkább azon ment a balhé, hogy nálunk nincs is Steamen, nem a dobozost hiányolták! szóval már az 1C-vel kötött szerzõdésért is féreg a Bethesda), hanem arról, hogy X idõvel a megjelenés után szeretne kompakt élményt kapni. (Ugye éppen ez a DLC-k elleni érv is, tehát éppen így marad meg a következetesség.) És egy "mellékes" apróság: nálunk Steamen nem tudod megvenni a dobozos játékhoz sem a DLC-ket.
A Mass Effect Trilogy viszont tényleg más kategória, mert az egy rossz vicc, hogy a DLC-k jó része még Originen sincs fenn, hanem pénz helyett feltöltõkártyáért kell venni az Originnal egy accot használó BioWare Store-ból (hívjuk így), illetve böngészõbõl egyesével letöltögetni, akciók nélkül. Ez egyenesen a legalja! Szerintem Riccitiello sme merné védeni, ha határozottan szembesítenék vele.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Additional Info: Initial installation requires one-time internet connection for Steam authentication; software installations required (included with the game) include Steam Client, Visual C++ 2008 Redistributable"
Gyakorlatilag a Shit-ek eltûntek így a 7. részben nem igen tudok már más sztorit elképzelni. Esetleg egy újabb elõzményfilm lehetne, ami mondjuk a Kotor-ban látott idõket dolgozná fel (Mandalorian háborúk engem spec. érdekelnének!)
Volt már régebben, de gyorsan le is állították az akciót. Aki lemaradt volna róla, az örüljön!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Immár az a baj, hogy nem kapják meg az összes DLC-t hozzá? Komolyan mondom a gamernél hisztisebb fürdõskurvákat még nem hordott a hátán a föld.
Bethesde:
"Kell a doboz? Oké, tessék! Kell a sallang, a kacat, a porfogó szemét? Oké, kaptok jó pénzért! Jah, hogy még ez sem elég és kéne a DLC is? Vegyétek meg, mint más játékos!"
"Jah, hogy úgy már nem kell? Akkor játszol DLC nélkül wazze!" Döntsük már el, hogy kell vagy nem kell (Nem kell DLC mert a kész játékból kivágott tartalmak alkotják, de mégis kéne, csak ne kéne érte fizetni... Skótság Rulez)!
Én megnéztem az új kiadást Skyrimbõl! Nincs benne DLC (egyébként alapjáték is és DLC is megvan már), nem veszem meg, de nem sírom körbe a világot.
ME Trilogy: Megnéztem nincs benne DLC, oké, ha kell majd megveszem külön. Ennyi.
Szokjuk már meg, hogy extra tartalmakért fizetni kell és bizony nem fogják olcsón a pofánkba tolni merõ szívjóságból. Merthogy egyre inkább ilyen a világ!
Avatarban meg a fõszereplõ meghasonulása önmagával és ahogy rájön, hogy a rossz oldalon áll hihetetlen jó. Emellett, amikor szétlövik a fát az nagyon leghangoló volt, tényleg sajnáltam az õslakosokat.
LOTR 0/10
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ott a Pixar.. legjobb animáció filmek készülnek náluk.. WALL-E, Toy Story, Incredibles stb stb
Sima filmek terén se állnak szarul.. elég csak az Avengerst megnézni.. és a hamarosan érkezõ Iron Man 3-t.. ami minden lesz csak nem gyerekes.. a trailer alapján igazi sötét hangulatú részre lehet számítani..
Ezek után nem értem az embereket akik pánikba esnek a Disney szó hallatán.
One more story
Hat a STAR WARS-ra kivancsi leszek mi lesz beloel, diznit meg nem irom le azert, barmit kihoznak belole.
A LOTR filmbol az elso tetszik igazan, mert az meg inakbb kalandos. A masik ketto haboruzgatos kicsitt nyujtot ,meg a homo hobbitok veszodese. Mondom midneszt ugy hogy nalam 10/10, es varom a decemberben a hobbitot is nagyon.
Parasite Eve 2, best game EVER!