Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nekem 100 éve volt egy Dunlop (!!!!!) cipõm. no azt hordtam énis vagy 10 évig és még nem hullott szét... Csakhát ótvar volt már.

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Hát, amiket említettél az pont az a kategória amit a tömegek vesznek évente. És kábé erre is van tervezve.
A Cat, Timbeland, ilyesmik egy másik kategória.

Þór vígi þessi rúnar

HappyHunter
Enyémrõl is hamarabb kopott le a festék mint hogy szétment volna a talpa.
Három+ éve van meg, de már érik az új nemcsak a kopás miatt, viszont kezdem kicsit megunni. 😄

Be happy. :) Running!

Rapid81
Jónéhány évvel ezelõtt vettem Adidast, rendes, nem kínai (akkor még nem is volt) boltban és nem egészen fél év után szépen elvált elõször az orránál a talprész, majd a többi, meg utána megtört az orránál a (mû)bõr is, aztán kuka. Nem bírják a sok gáz és féktaposást szerintem. 😊 A legutolsó márkás cipõmnek, egy Nike-nak konkrétan szétrepedt a talpa középen keresztbe. Azóta veszek ócó kínait, ugyanaddig az is bírja, mint a 10-20x annyiba kerülõ "márkásak".

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Hát erre még várni kell kicsit.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
10-15-ért már lehet venni normális márkás cipõt ami nem megy szét, te nem tudom mit kaptál vagy mit csinálsz a cipõkkel de nike-nak nekem még sosem ment szarrá a talpa, leválni levált úgy 10 év után, de azon meg segít egy kis palma tex 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Én évente, másfél évente veszek 1500-2500ért kínait. Fene sem ad ki 20-30k-t egy cipõért, mikor ugyanolyan szar már az összes, hogy nem bírja 2 évnél tovább. Utóbbi tapasztalat. Kaptam Adidas-t, Nike-ot, aztán szarrá ment a talpuk vagy levált 2 éven belül.

Shep
Nekem van 15 éve egy vagabond cipõm ami mostanra már csak a kertben állja meg a helyét mert sajnos megette az idõ vasfoga az anyagot de olyan strapabíró cipõt azóta sem sikerült venni. Mondjuk van egy szintén már csak itthon használatos nike ami lassan 20 éves lesz, mondjuk más már tuti elégette volna amilyen állapotban van de nyáron még megteszi, mert rohadt kényelmes.

Carlos
Alap. De valahogy az elsõ Cat cipõm óta csak Cat volt. Nemtom miért. Valahogy nem kellett más. (kivéve a krav magához vettem egy rebook-ot)

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Na az korrekt, ezt nem tudtam, hogy a talpuk abból van. Igazából egy nem a legbóvlibb cipõ sokáig bírja ha az ember vigyáz rá.

w77d
én nem adom össze mert egy vagyon jönne ki

Botond
Összeadtam az elmúlt két év költéseit steamen. Kár volt. 720 eur két év alatt. 😞
Rapid81
Számomra akkor is unalmas volt. Egyszerûen nem égtem a vágytól, mint az elõzõ részeknél, hogy nyomjam és rohangáljak és felmásszak minden kilátóba és megcsináljak minden mellékküldetést. Semmi. Ugyanaz a kószálás, meg az a hülyeség a senki földjével, meg a tower defense részek. Totál unalom és rókabõr. Ami újítás, az meg rossz irány.

DarkSector
OFF:

Spooky Dayz
Ncore-on! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

totyak
Nem tudtok valami magyar vagy külföldi boltot (aki postáz hozzánk), ahol lehet még kapni GTA IV Special Edition-t? Tudjátok, amiben széfkazetta, meg egyéb nyalánkságok vannak. A lehetõ legolcsóbbat keresném. Esetleg használtan is érdekelhet jó áron. A platform teljesen mindegy lenne, mivel PC-s vagyok, csak a tárgyak kellenének, nem a játék.

Köszi

Carlos
Az összes cipõ talpa a szétnyûtt munkagépek abroncsából készül. (újrahasznosítva).
Amúgy nagyon strapabíróak nekem csak cat cipõim vannak kábé 10-15 éve

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
*Telepíti Skyrimet HD pakkostul* <#vigyor5>

Jani21
A Terminator kódot melyik Store-ban váltottad be?

Shep
Egyetértek, én csak azért játszottam végig, hogy lássam mi lesz Ezioval, de amúgy egy rókabõr az egész, és a tower defense téma, meg ááááááááá. A 3 remélhetõleg csak jobb lesz!

Shep
Nem tudom de nekem annyira nem jön össze a kater meg a cipõ, nálam a kater az munkagép és kész 😊

IMYke2.0.0.0
Én most a Saints Row 3 gyûjteményes dobozosra várok. Novemberben jön, ha minden igaz - minden DLC-vel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Úgy van kedves AC fan kolléga!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én meg ugyanolyan élvezettel játszottam, mint a korábbi részeket! Imádtam minden percét!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is ezt vallom!

És csak ebbõl a sorozatból veszek csak dobozosat, de ebbõl szigorúan!

MerlinW
Hát ja. PC-n én is valamelyik US clone-t fogom letölteni és használni. Bár remélhetõleg UPlay-ben lehet majd nyelvet választani és úgy letölteni onnan az angol nyelvû játékot. Meglátjuk.

[merlinw.org]

MerlinW
2 órát foglalkoztál a játékkal 30 órás fõszálból. Értem😊 Arról nem is beszélve, hogy pont az elsõ 1 óra van tele akcióval, és csak utána nyugszik le a dolog. A prológus után egy 15-20 perces tutorial szakasz jön az új mozdulatok betanulásához, majd találkozás Szulejmánnal és beindul a buli. Kis török történelem, Ezio szerelmi életének rögös útja, Altair-os akciók, árulások, trónfosztás, találkozás Minerva-val.. még hogy unalmas..😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ez a sorozat még nekem is dobozos😊 Egyelõre az évezred játéksorozata.

[merlinw.org]

shaddam
Nolan North "fõszereplésétõl" teng túl a heti adag. Az asssassinhoz járt karkötõ meg tomahawk azt lehagytam. Így elsõre szomorú hogy vagy magyar felirattal játszom, vagy polák, cseh és társai mert angol nincs 😞
Az unchartedhez járó terminátor 4-et meg nem engedi leszedni http hiba miatt :/ Lehet jobb is

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Rapid81
A Revelations kb 2 óra játék után unalomba fulladt számomra. Egy nagyon gyenge, vontatott és unalmas játék lett a korábbi részekhez képest. Az összes korábbi részben végignyálaztam minden sarkot és minden "puzzle"-t megfejtettem, de ez szörnyen unalmas lett. Végig sem toltam.

IMYke2.0.0.0
Igen <#nyes> (S mázlista lehetsz - hiszen, egy olyan társ kell a hobbinkhoz, aki azt el is viseli 😊)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Carlos
Mai termés, sajna nem lesz keret most játékra:

Bocsi, az offért!

Þór vígi þessi rúnar

balee4
Köszi. Gondolom sejted, kire utalhatott a kép címe.

Totti: Sajnos az Okami HD egyelõre PS exkluzív.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

benőmenő
Persze, hogy nem ex, mivel van wii-re is 😄
Totti5
Két kiváló cím!

Okami ugye nem PS ex?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Irreális elvárásokat felesleges támasztani. Ami biztos hogy az AC széria egyedi játék. Olyan minõségben és olyat ad amit más nem és sosem tett. Számomra a fõkarakterek kivesézett élettörténete, a történelmi helyszínek realisztikus ábrázolásai, a scifivel és valami magasabb erõkkel összefonott igen terjedelmes, kusza és nagyon izgalmas story teszi az egyik legjobb játékká. Ahogy olvastam 1-2 tesztet sajnos gameplayban lényegi elõrelépés nem történt, így nem lesz hibátlan, de ez majd max a végén fog érdekelni és akkor leszek felháborodva. Minden más meg olyan lesz mint eddig, szóval a lehetõ legjobb minõség és AC eszencia.

IMYke2.0.0.0
Akkor csak ebbõl a sorozatból, de veszel dobozost. <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Bízzunk benne - mert a világ legjobb játéksorozatának van kikiáltva néhol 😊

Na látjátok azt a jobb oldali-t? Nekem is olyanom lesz ám, csak pc-sben! :-D

Játék murvajó lesz! Legalábbis értékelések alapján mindenképp!

IMYke2.0.0.0
Csak törléssel tudok javítani 😞 Nem vagyok admin. 😞

A kép elnevezése meglepett 😊

balee4
Upsz. Szóval imageshack-ról nem lehet linkelni. Imyke: javítanád? Köszi.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4

Illetve PSN-rõl vettem még egy Okami HD-t. 😊

IMYke2.0.0.0
Jól néz ki - eléggé bízhatsz a frencsájzban, ha ezt a kiadást vállaltad be -, kérdés, a játék mennyire lesz jó?

ZsZso
OMG! Le a kalappal!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Nemár hogy ezt vetted meg. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Fájnöli!!! 😊)

DarkSector
Ú de zsír.
Megy a vásárlás az accounttal amit csináltunk? 😊

Rapid81
Az tuti, hogy Gabe-en múlik. Szerintem õ nem engedi, hogy bárki dolgozzon rajta, mert fél a bukástól, ugyanis már pokolian nagyok az elvárások a befejezéssel szemben. vagy õ maga dolgozik rajta. XD

Fabio Capello
Bioshock Dual Pack 7.5 dollárért

Elvileg Steam DRM-es - This Bundle includes 2 Steam DRM titles