Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Olcsóbban megúszod, ha veszel egy alap kiadást és mellé egy figurát külön. 30 k már túlzás, akárhogy is nézem, hacsak nem 2szer olyan igényes a szobor mint az AC3é, amit kétlek, mert ez kb a csúcs.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Mintha nem is gyûjtõ lennél :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Felfújható formában?
grebber
Gamersgate Halloween Sale ...Avagy hogy maradjon meg a pénz a bankszámlámon.Ebbõl semmi nem érdekel.

Biztos karácsonyra készülnek ezek is hogy a fél életem elköltsem majd!

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Na gyerekek, ebbõl nekem a legextrább kell!

Gyerekkorom óta akarok egy Lara figurát...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
<#eljen> - megvallom: irigy vagyok 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem az elsõ végigjátszá 9,5 óra volt, ami egy indie játéktól nagyon szép játékidõ.

És akkor még ott lenne a newgame+ és számos challenge-t nem teljesítettem, számos gyûjthetõ cumót nem találtam meg és jó néhány egyéb dolgot se teljesítettem.

Newgame+-ban amúgy a már kifejlesztett ninja-d összes képeségével felvértezve tudsz újra végigmenni a sztorin!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

artschi
Megvettem a Mark of the Ninja-t, nagyon megéri az árát!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

IMYke2.0.0.0
A megismert tények tükrében: igen 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez a kis dolog szerintem elnézhetõ az oldalnak nem? <#awink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Csak ne lenne angol az a néhány dolog a cikk végén (Pros, Cons, Summary...) - egy magyar oldalon, egy magyar cikknél ezek engem zavarnak.
A cikkel viszont maximálisan egyetértek.

Végigjátszottam! Lásd #67059

IMYke2.0.0.0
<#eljen> - Nekem is rohadt nehéz volt tegnap este, és még nem értem a végére (szerencsére). 😊

Totti5
Hardkór, ráadásul itt is több lehetõség van megoldásokra és nagyon tartalmas is. Dishonoredet lenyeli lopakodás terén, pedig "csak" 2D.

Végigjátszottam! Nehéz volt néhol, de nagyon!

IMYke2.0.0.0
Nem a GotL-ra gondotlam, hanem egy valódi Tomb Raider + multi kombóra. 😊

arty
"Lara Croft + multi = instant fail. Számomra."

???

Ugye nem a Lara Croft játék coopjára célzol? 😊 Nálam az agyonverte az össze TR összes részének összes egyedüljáccós kalandját. Nyilván ez egyéni izlés kérdése, mert az a játék nem tombraider. (a címe se, szóval nem EA vs NFSMW helyzet)

Forza.

TBTPumpa
Én is örülök neki, hogy csak Singleplayer játék lesz, mert azokból is vannak mesteri alkotások (Batman Arkham City vagy Arkham Asylum), csak félek, hogy rövid lesz a játék... Hiába lesz jó sztori, jó karakterek, szép grafika, szép Lara és jól összerakott Singleplayer, ha kb 6-7 óra mókát nyújt csak a játék.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Nekem meg pont ez kell: single player. Lara Croft + multi = instant fail. Számomra.
A kihívásosdi meg akkor jön jól, amikor az ember vagy 3-4 alkalommal végigjátszotta a játékot. Emlékeim szerint, a 2-3-4. részben voltak ilyen idõre csinálós dolgok - egy ilyen szakasz volt Lara kastélya melletti gyakorló pálya pl. Vagy a 4. részhez a Times-adta extra pálya.

Totti5
30e? miért kerül 7kval többe mint az AC3 25 centis szoborja? -.- betegek ezek.

TBTPumpa
A probléma csak az, hogy a Tomb Raider egy Singleplayer játék! Nincs multi, sem semmiféle challenge-k a végigjátszás után. Így belegondolva baromi drágának tûnik, de az a Lara szobor jóféle lesz...

IMYke2.0.0.0
Azt-a-q... lesz ára rendesen 😞

IMYke2.0.0.0
A Ninja amúgy nagyon nehéz tud lenni. Voltak olyan szakaszok, amiket vagy 20x kezdtem újra...

IMYke2.0.0.0
Nekem is hasonló benyomásaim vannak. Mindkét játékot "csak felteszem, megnézem már milyenek" alapon, este fél nyolc után telepítettem.
Deadlight-tal a "csak" próba közel másfél órásra sikeredett. Elkapott nagyon. S csak azért hagytam abba, mert a "Mark of the Ninja" is izgatott.
Hajnali 1 órakor már muszáj volt lefeküdni... 😊

TBTPumpa
Tomb Raider Survival és Collector's Edition bejelentve!

Survival Edition:
- ArtBook, Brian Horton illusztrációival
- Részletesen kidolgozott, kétoldalas térkép a szigetrõl
- Vízálló "túlélõtáska"
- Letöltõkód a játék Soundtrack-jéhez
- Letöltõkód fegyvercsomaghoz

Collector’s Edition:
A Collector’s Edition tartalmazni fogja a Survival Edition-ben foglaltakat, plusz egy Play Arts Kai 15 cm-es Lara Croft figurát, mindezt egy spéci fémdobozban.

Árak:
Survival Edition: PC: 59,99 € (kb. 17.000 Ft); PS3, Xbox 360: 74,99 € (kb. 21.000 Ft)
Collector’s Edition: PC: 89,99 € (kb. 26.000 Ft); PS3, Xbox 360: 99,99 € (Kb. 29.000 Ft)

IMYke2.0.0.0
Én is szívesen megvenném, de nekem sincs rá pénzem. De, bízom benne, hogy karácsonykor lesz akciózva 😊

Totti5
Mind a kettõ kiváló alkotás, Mark of Ninja még erõsen terítéken van.

Deadlight

Hát ez ütõs volt. Graf kifogástalan, hátterek, az ott folyó dolgok, a zombik, ahogy elõmásznak, ahogy vannak az események... ez kérem túlélõ játék volt. Átjött a feeling. Elcsépelt zombi témát úgy adta elõ hogy egy pillanatra nem volt unalmas és ez nem LIMBO!!!.

Legtöbb esetben a harc felesleges, mert a zombiagok hama megölnek. Az élet sokat nem jelent. A fegyver sem, ha kifogy a skuló, akkor halál, mert nincs idõ szöszölni a rilóddal. Viszont 1-2vel el lehet bánni baltával. Élvezet a földön beléjük vágni még 2õt, hogy tuti végük legyen... ha több jön már nagyon necces, mert a staminánk is hamar elfogy és csak lóbáljuk a baltát. Szóval ha lehet akkor inkább a futás és kicselezni a zombiagokat.

Puzzle elemek nem fejtörõk, de mindig van mit csinálni. Persze volt pár eset amikor kellett 5 halál is, de rá lehet jönni mindenre. Halálból sok lesz... de szerencsére a checkpoint rendszer nagyon kegyes.

Irányítással nem volt gondom, ha elbasztam akkor az csak is én voltam. Túl hamar nyomtam, vagy túl késõn. Buggal nem találkoztam.

Hangok és a zene kiválóak, átvezetõk és a story mesélése, a gyûjtögetni/olvasni valók szintén.

Nem volt hosszú, de egy perce sem volt unalmas és vontatott. Pont elég. 2:15 perc. ( ami sokkal többnek tût, mert a halálokat és a próbálkozásokat nem veszi figyelembe. 3-4 óra közöt simán megvolt )

9/10

Fabio Capello
Szeretném nagyon megvenni a Mark of the Ninját, de sajnos nincs most játékra keret... 😞

Totti5
Goty szerintem csak multiplayer adalék, single terén nem kapott bõvítményt.

Tinman
Elvertem a kártyámról a pénzt Darkness Limited + Asura's Wrath-re, így sajna most ebben a pár napban kimaradok a "jóságból". Remélem nem lesz semmi jó :-/

Tinman
Gratula Totti!

Ász a szobor! Riszpekt!

Tinman
Grat!

Sajna a PS3-as lett a leggányabb verza AC3-ból, X-es okés, PC-s superior.

UC3 királyság, de végigtoltad már nem? GOTY miben jobb, mint a sima... én csak utóbbit vittem végig, de most tárgyalok egy UC trilogy-ról, mert szó szerint hiányzik a játék!

Tinman
<#worship>

Shep
Ennyire leadtad az igényeidet? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jó volt az billel is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
"Deadlight" és a "Mark of the Ninja" kipróbálva.
Gyerekek, zombi téma ide vagy oda, de az elsõt is, de a másodikat MINDENKÉPP ajánlom! Kontrollerrel.

Több szakaszt is végigjátszottam, de ez sikerült a legjobban - s erre vagyok a legbüszkébb is: KLIKK!

davidka003
Életem egyik legboldogabb napja:
Hívott nõvérem, hogy tegnap megjött a Dark Souls limited. 😄
Bár lesz délután 3-4 óra mire hazaérek és kipróbálhatom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

SpeedXHUN
köszi😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Shep
Annak idején mikor még nagyon ment a Törökbe járás nekünk is voltak onnan cuccaink és tényleg voltak köztük jók is de sok volt azért a gagyi is, igaz olcsóbb volt, mint az itteni gagyi 😊 De pl. bõrkabátot olcsón lehetett hozni onnan és jó minõségût.

Rapid81
Crysis 3 Alpha kulcsok. óránként vannak, ha azt írná, hogy elfogyott. Nekem már megvan. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Carlos
ezt egyszer kipróbálnám én is.

Þór vígi þessi rúnar

MerlinW
Jah😊 Egyébként az arab és a török cuccokat érdemes nézegetni, mert a hamisítványaik sokszor jobb minõségûek, mint az eredeti márka termékei. Köszönhetõen a török és egyiptomi pamutnak. Februárban pl. Töröko,-ban felöltözködtem egy "évre" ~20k-ból. Nagyon jó cuccaik vannak, nagyon jó áron.

[merlinw.org]

Rapid81
A BlindSide és The Hideout Rijn the Specpyre in... Manor of the Damned! Desura kódjai kellenek-e valakinek, mert tegnap óta senki nem jelentkezett To The Moon kóddal érte, aztán akinek kell szóljon, adom ingyér'. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Macskás cipõ meg gyíkos póló? 😊

MerlinW
Ez mondjuk igaz. Én is vettem még cirka 3 évvel ezelõtt egy téli félcipõt, 35k-ért egy Pumát és 4k-ért egy noname-et egy piacon. Ugyanannyit hordtam mindkettõt, a Puma másfél évig bírta, a noname a mai napig kitûnõ állapotban van (és szerintem jobban is néz ki mint a Puma😊).

[merlinw.org]

Shep
A Dunlop ilyen régi márka lenne, mert te lehet 100+ elvégre Matuzsálem is élt vagy 969 évet, vagy mennyit 😊

Shep
Szerintem te egyszerûen szétvágod õket, így viszont tényleg jó a kétezres kínai tornacipõ is 😊

Carlos
32K, de 20% kedvezménnyel 25K.

p.s.: azért 3-5 évente megengedek magamnak egy új cipõt. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
Na jó, azt értem, de ugyanaz a színvonal 2500-ért és 25k-ért??? Kicsit azért durva, nem?

Egy olyan bakancs, mint a képen, az mennyibe fáj?