Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Valamelyest egyet kell értsek. Ez a temetõsdi egy "újkeletû" szokás a magyaroknál. Nálunk a hamvasztás volt a "menõ". Egyedül a "nagyembereket" temették, a pórnépet hamvasztották. Annyi biztos, hogy az én utódaim ne járkáljanak egy kõhöz mécsesezni. Ha megborulok, akkor hamvasszanak el, szórjanak szét valami szép kilátással megáldott hegyen, aztán kalap. Gyertyát meg gyújtsanak értem otthon, ha nagyon akarnak.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ettõl függetlenül néha szoktam menni, ma csak azért nem voltam, mert lázasan nem annyira buli mászkálni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Ja és mint írtam már ma mindenszentek van tehát ilyenkor az egyházi szentekre emlékezünk, akire azért nagyban mernék fogadni ,hogy nem igen szokott a topiclátogatók közül év közben senki megemlékezni, úgyhogy nem igazán értem mire ez a nagy ellenállás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na pont ezért van a halottak napja ,hogy legalább ilyenkor újra tiszteleted tedd a földi maradványoknál.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Temetõ témára én meg azt mondom én nem hiszek a temetõzésben. Az én halottaimnak (sajnos már van egy pár) csak a teste van ott, a lelke velem van. Egy darab kõhöz meg minek járjak ki? Ugyanis nem a testtõl az az ember aki véleményem szerint!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
A halottak napja keresztény ünnep, a 14. században vált hivatalossá. Tehát ezt pont nem az árusok találták ki, az más kérdés, hogy ilyenkor (meg persze Karácsonykor is) õk is jól járnak. Persze, nem kötelezõ ilyenkor kimenni, egész egyszerûen úgy alakult ki, hogy ilyenkor illik. Annyiban jobb mindenkinek (szintén a Karácsonyhoz hasonlóan), hogy erre idõzít mindenki, tehát biztosan kapsz virágot, mécsest, stb. (olcsóbban) Karácsonykor meg az ajándékokból van nagy választék (és ne felejtsük az akciókat se, az eseményre idõzítve)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Basszus már a 8. most wanted-et is kihívhatnám, de még ezen a kocsin van olyan alkatrész, amit nem nyertem meg, szóval még tápolok kissé.

Nekem kifejezetten tetszik és egy fikarcnyit sem könnyû a játék (én nem érzem ,hogy bevárnának az ellenfelek, sõt!)

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
2000 éves? vicces...
Az összes ilyen ünnepnapot az árusok találták ki, hogy jól eladják a szarjaikat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Én mondtam hogy jó. Jobbat mondjuk nem tudok mondani per pill árkéd kategóriában.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Dehogynem. Én sem ilyenkor járok ki. Egyébként miért csak karácsonykor vásárolunk ajándékot a szeretteinknek? Minden nap megtehetnénk😊 A születésnapunkat is bármikor megünnepelhetjük, nem muszáj megvárni az évfordulót😊 Ez a szokás ~1000 éve, ilyen a világ. Nem kötelezõ kimenni, ahogy megemlékezni sem.

[merlinw.org]

Fpocok
Miért, a halottakra csak halottak napján lehet megemlékezni? Elõtte vagy utána egy héttel nem?

Shep
Ma Mindenszentek van, Halottak napja holnap lesz, én így tudom.

Mert muszáj. Le lesz harapva a fejem, ha nem megyek. Szerintem is hülyeség. De ez van.
MerlinW
Miért nem ünnepled a karácsonyt júniusban? Miért nincs tûzijáték áprilisban? Ma van a halottak napja. Ennyire egyszerû.

[merlinw.org]

Fpocok
Na igazából ezt sem értem... miért mindenki akkor megy ki a temetõbe, amikor MINDENKI MÁS IS KIMEGY? Haver volt, azt mondta nagy nyomor volt... Miért nem akkor, amikor kevesen vannak?

Na, basszus. Az ünnep miatt holnap nem dolgozom és nem nagyon terveztem a temetõn kívül kitenni a lábamat a házból. Erre ez a hülye Tomb Raider leárazás miatt mehetek a bankba...
genndy
Kíváncsiságból rápillantottam a profiljára, nincs meg neki egyik sem, úgyhogy tényleg jó vétel lehet mindegyik a -75% akcióval.
Attól félek hogy én is elcsábulok... (régebben nagy Lara fan voltam, de az Angel of Darknessnél abbahagytam. Most viszont már nem tudom, lenne-e türelmem az ugrálós-centizõs-meghalós részekhez. Valószínûleg nem, de akkor megvenni sem érdemes)

Na most zúdítok magamra pár kiló követ!

Új NFS kipróbálva: Tudjátok mit? Nekem ez tetszik! Vannak hiányosságok itt-ott, meg van jobb vezetés élményt nyújtó autós játék is, de ez biza 1-nek nem rossz!

Miért nem linkelte? Na még1x. bám
Nos. Számomra a mai nap. Mit mai nap? Az utóbbi idõk egyik legjobb gamer híre. [url=http://www.rockpapershotgun.com/2012/11/01/keep-the-faith-tornquist-talks-dreamfall-chap <#taps>ters/]Dreamfall Chapters[/url]
Az elsõ játék, amit tuti támogatni fogok Kickstarter-en.
Határozottan tudom, hogy õ az újat várja már mint a Messiást!

Fpocok
De.
De lehet erre is ugrana, ha olyan nagy Lara fan.

genndy
Õ nem a legújabbra vágyódik valójában?

Jani21
Pontosabban akkor elõrendelõi parasztvakítás volt 😊, lévén most is benne van a játékban a régi.

TBTPumpa
4500 Ft a Galaxisnál az Alice... Hát ha azt feltelepíted akkor a játék extrái között lesz az elsõ rész. Az is feltelepül és játszani is lehet vele, nem csak elõrendelõi parasztvakítás volt.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
DARKSECTOR. A tomb raider sorozatod -75%

Jani21
Úgy tudom, hogy a régi Alice csak az Origines elõrendelõknek járt egy ideig.

TBTPumpa
Az elsõ részt is tartalmazza a játék, szóval lehet, hogy azért tartja az árát... 1 játék áráért 2-t kapsz! Bár dobozos formában jóval olcsóbban is hozzá lehet jutni, csak az nem Steam-es lesz, hanem Origin-es.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fabio Capello
Most nézem, steamen az Alice: Madness returns még mindig 50 euró, elképesztõ...

davidka003
Dark Souls vélemény 2 óra után: tetszik, kicsit tápoltam magam Firelink shrine körül meg gyakoroltam a backstab-et. Illetve a temetõbõl összeszedtem mindent bár még gyenge vagyok használni. 😄
Elsõ boss legyõzése 2. próbára sikerült. Elsõre meg kb 10% élete maradt csak akkor még nem tudtam hirtelen mivel is kell magam gyógyítani aztán leölt.
Limited Artbook meg jól néz ki. 5k-t azt hiszem megért egy 100%-os állapotú csomag. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Rapid81
Meg is van. 😊 Ez gyorsan ment és magyarul, bakker. Még mindig nehezen térek napirendre efölött. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Én azt hallottam csak a projekt végén kapják meg a pénzt, de akkor rosszul hallottam.

Milyen forrás alapján világosítottak fel téged? Mert hivatalosan az alábbi módon néz ki.

"Can Kickstarter refund the money if a project is unable to fulfill?

No. Kickstarter doesn't issue refunds, as transactions are between backers and the creator. In fact, Kickstarter never has the funds at all. When a project is successfully funded, money is transferred directly from backers' credit cards to the project creator's Amazon Payments account. It's up to the creator to issue a refund, which they can do through their Amazon Payments account. (Like PayPal, Amazon Payments allows refunds for 60 days from the date of charge. After 60 days, creators cannot reverse the same charge to backers' credit cards, so to issue refunds they'll need to initiate a new transaction to send money via Amazon Payments or PayPal, send backers a check, or use another method. Our support team has guided creators in how to issue refunds like these before.)"

Forrás

Szóval kockázat van, ha a fejlesztõk jogilag igencsak támadhatók. Meg lehet nézni, hogy én kiket támogattam, senki nem gondolhatja komolyan, hogy Tim Schaferék vagy Chris Avellone-ék képtelen egy játékot szállítani , illetve direkt tönkretennék a karrierjüket. Ráadásul mire ezt a szajrét a legendák felosztanák maguk között, nem is maradna belõle különösebben sok, ahhoz képest, ahogy most tudnak keresni. Nagy név és/vagy jó, ötletes kampány nélkül nehéz is célt érni a Kicktarteren.

Meglátjuk mi lesz, én ennyii esélyt megadtam ennyi esélyt ezeknek az általam alkotóknak, nem pedig egyszerûen bérmunkásoknak tartott nagyágyúknak az esélyt, hogy olyan játékot fejlesszenek ennek a modellnek a segítségével, amilyet a jelenlegi mainstream finanszírozási modell nem tesz lehetõvé. Ezzel egyszersmind niche-nek tekintett játékstílusok mellett tettem el a voksomat, vállalva a konkrét esetek a szerény kockázatát.
Nem ebbõl fejlesztenek! Ez csak egy garancia az eladott példányszámra és ha kiadják, akkor egy már meglévõ bevétel oldódik fel, nem kell nekik rettegni, hogy mennyit keresnek! Ez már meglesz nekik!

Ez nem a fejlesztésre megy, hanem elõre eladják a játékot, ezzel felmérve, hogy lesz-e annyi bevétel, ami fedezi a kiadásaikat. Ha összegyûlik annyi, amennyit gondolnak, akkor 0-ra kijön a játék fejlesztési költsége. Minden ezen felül eladott példány már csak bevételt jelent!

Ha nem jön össze annyi, amennyit gondoltak, szerintem, akkor hozzá se fognak a fejlesztéshez.

Na meg ha fel tudnak mutatni egy sikeres kickstarteres gyûjtést, akkor szerintem a fejlesztéshez szükséges pénz megszerzéséhez is könnyebb befektetõt találni.

Nem vagy hülye! Én is ezt hittem elõször mint te, aztán engem is felvilágosítottak.

Rapid81
Akkor mibõl fejlesztenek? Mi értelme az egész gyûjtésnek, ha ugyanúgy nincs pénzük? Valahol én lemaradtam ezek szerint. Én ezt úgy értelmeztem, hogy megkapják az adományokat, hogy legyen pénzük villanyra, fizetésre, pizzára és fejlesztenek, aztán majd kiadják, de így nem értem. Lehet én vagyok akkor a hülye... Tudom, szerintetek biztos...

Tudod ez egy olyan dolog, hogy ha nem jelenik meg a játék, nem kapják meg a pénzt! Addig csak zárolva van számukra, ha jól tudom.

Hát ez nagyon szép válasz volt részedrõl XD... Jót derültem rajta! Egyébként tényleg igazad van! Rapid, most hülyeséget beszél, ugyanis majd 1 éve megy ez a kickstarter dolog.

Idén már meglátjuk milyen eredménye lesz.

Rapid81
Én egy hónapja hallottam róla elõször, okés, ez van, tévedtem. Attól még semmi biztosíték nincs, hogy bármit is látni fogsz a pénzedért.

-lévõ

Kellett nekem elküldés elõtt átszerkeszteni!
Jogos, a Double Fine éppen egy hónapja, 2012. február 8-án indította el a hullámot. Nem semmi mikre emlékszel csak így fejbõl! Talán az idõérzéked teszi.

Egyébként valóban nem fért el itthon a sok pénzem, az egyik opció az volt, hogy szétosztom az SG-n a hasonlóképpen lévõ tájékozott kommentelõi között, mint te, de aztán úgy döntöttem, hogy inkább Timnek jár a Ferrari. Bocs.
Rapid81
Ennyi kidobni való pénzed van? Ez a Kickstarter cucc most robbant be, nincs 1 hónapja és semmilyen garancia nincs arra, hogy bármi is lesz bármelyikbõl. Ha engem kérdezel, akkor szerintem egy bazi nagy lenyúlás az egész, semmi több. A hiszem, ha látom kategóriába tartozik a dolog.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Double Fine Adventure - 30 dollár
Wasteland 2 - 30 dollár Wasteland 2
Project Eternity - 25 dollár

Tehát összesen 85 dollárt. Különben ez a három legtöbb pénzt összegyûjtõ játék, a Double Fine és az Obsidian esetében el sem tudom képzelni, hogy el tudnák rontani.

Az alábbiak érdekelnek még (változó mértékben, a Broken Sword finanszírozásáról például véletlenül, de nem önhibámon kívül csúsztam le:

Banner Saga
Broken Sword - the Serpent's Curse Adventure
Carmageddon: Reincarnation
Dead State
Hero-U: Rogue to Redemption
Leisure Suit Larry remake
Moebius
Planetary Annihilation
Shadowgate
Shadowrun Returns
Star Citizen
Tex Murphy - Project Fedora
Xenonauts
DarkSector
Akkor jól láttam hogy lesz steam-en...ennek én is örülnék.
Még egy Shadow Complex jó lenne.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Na úgy látom egyre több xbl-as cucc jön pc-re ami nagyon jó!

"Sine Mora added to the Steam registry.
Sine Mora, the shoot 'em up by Grasshopper and Digital Reality that was previously exclusive to XBLA to has been added to the Steam registry."

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Kíváncsiságból, mennyit költöttél el kicken a hypra?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Idén nem vettem egyetlen fizikai kópiát sem, 2005 óta erre nem volt példa. Csak GoG-on, Kickstarteren és Steamen költöttem.
Rapid81
Bakker, tudtátok, hogy az Origin-nek van magyar support-ja? 😄 Betojtam, mikor a tegnapi angol ticketemre magyar válasz jött ma délelõtt. XD Ja, ami miatt felvettem velük a kapcsolatot, az az, hogy adják már hozzá a Mirror's Edge-et az Origin acc-omhoz, mert ugye megvettem, de a Steam nem ad serialt. 😊 Pár levélváltás és most várom, hogy hozzáadják. 😊