Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nekem kifejezetten tetszik és egy fikarcnyit sem könnyû a játék (én nem érzem ,hogy bevárnának az ellenfelek, sõt!)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az összes ilyen ünnepnapot az árusok találták ki, hogy jól eladják a szarjaikat.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Attól félek hogy én is elcsábulok... (régebben nagy Lara fan voltam, de az Angel of Darknessnél abbahagytam. Most viszont már nem tudom, lenne-e türelmem az ugrálós-centizõs-meghalós részekhez. Valószínûleg nem, de akkor megvenni sem érdemes)
Új NFS kipróbálva: Tudjátok mit? Nekem ez tetszik! Vannak hiányosságok itt-ott, meg van jobb vezetés élményt nyújtó autós játék is, de ez biza 1-nek nem rossz!
Az elsõ játék, amit tuti támogatni fogok Kickstarter-en.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Elsõ boss legyõzése 2. próbára sikerült. Elsõre meg kb 10% élete maradt csak akkor még nem tudtam hirtelen mivel is kell magam gyógyítani aztán leölt.
Limited Artbook meg jól néz ki. 5k-t azt hiszem megért egy 100%-os állapotú csomag. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Can Kickstarter refund the money if a project is unable to fulfill?
No. Kickstarter doesn't issue refunds, as transactions are between backers and the creator. In fact, Kickstarter never has the funds at all. When a project is successfully funded, money is transferred directly from backers' credit cards to the project creator's Amazon Payments account. It's up to the creator to issue a refund, which they can do through their Amazon Payments account. (Like PayPal, Amazon Payments allows refunds for 60 days from the date of charge. After 60 days, creators cannot reverse the same charge to backers' credit cards, so to issue refunds they'll need to initiate a new transaction to send money via Amazon Payments or PayPal, send backers a check, or use another method. Our support team has guided creators in how to issue refunds like these before.)"
Forrás
Szóval kockázat van, ha a fejlesztõk jogilag igencsak támadhatók. Meg lehet nézni, hogy én kiket támogattam, senki nem gondolhatja komolyan, hogy Tim Schaferék vagy Chris Avellone-ék képtelen egy játékot szállítani , illetve direkt tönkretennék a karrierjüket. Ráadásul mire ezt a szajrét a legendák felosztanák maguk között, nem is maradna belõle különösebben sok, ahhoz képest, ahogy most tudnak keresni. Nagy név és/vagy jó, ötletes kampány nélkül nehéz is célt érni a Kicktarteren.
Meglátjuk mi lesz, én ennyii esélyt megadtam ennyi esélyt ezeknek az általam alkotóknak, nem pedig egyszerûen bérmunkásoknak tartott nagyágyúknak az esélyt, hogy olyan játékot fejlesszenek ennek a modellnek a segítségével, amilyet a jelenlegi mainstream finanszírozási modell nem tesz lehetõvé. Ezzel egyszersmind niche-nek tekintett játékstílusok mellett tettem el a voksomat, vállalva a konkrét esetek a szerény kockázatát.
Ez nem a fejlesztésre megy, hanem elõre eladják a játékot, ezzel felmérve, hogy lesz-e annyi bevétel, ami fedezi a kiadásaikat. Ha összegyûlik annyi, amennyit gondolnak, akkor 0-ra kijön a játék fejlesztési költsége. Minden ezen felül eladott példány már csak bevételt jelent!
Ha nem jön össze annyi, amennyit gondoltak, szerintem, akkor hozzá se fognak a fejlesztéshez.
Na meg ha fel tudnak mutatni egy sikeres kickstarteres gyûjtést, akkor szerintem a fejlesztéshez szükséges pénz megszerzéséhez is könnyebb befektetõt találni.
Nem vagy hülye! Én is ezt hittem elõször mint te, aztán engem is felvilágosítottak.
Idén már meglátjuk milyen eredménye lesz.
Kellett nekem elküldés elõtt átszerkeszteni!
Egyébként valóban nem fért el itthon a sok pénzem, az egyik opció az volt, hogy szétosztom az SG-n a hasonlóképpen lévõ tájékozott kommentelõi között, mint te, de aztán úgy döntöttem, hogy inkább Timnek jár a Ferrari. Bocs.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Wasteland 2 - 30 dollár Wasteland 2
Project Eternity - 25 dollár
Tehát összesen 85 dollárt. Különben ez a három legtöbb pénzt összegyûjtõ játék, a Double Fine és az Obsidian esetében el sem tudom képzelni, hogy el tudnák rontani.
Az alábbiak érdekelnek még (változó mértékben, a Broken Sword finanszírozásáról például véletlenül, de nem önhibámon kívül csúsztam le:
Banner Saga
Broken Sword - the Serpent's Curse Adventure
Carmageddon: Reincarnation
Dead State
Hero-U: Rogue to Redemption
Leisure Suit Larry remake
Moebius
Planetary Annihilation
Shadowgate
Shadowrun Returns
Star Citizen
Tex Murphy - Project Fedora
Xenonauts
Még egy Shadow Complex jó lenne.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Sine Mora added to the Steam registry.
Sine Mora, the shoot 'em up by Grasshopper and Digital Reality that was previously exclusive to XBLA to has been added to the Steam registry."
Next PC upgrade: 2022
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10