Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
'56-ba inkább bele sem megyek, mert már ez is sok lesz, de ott is van - igaz, nem piros betûs - gyásznap: november 4.
Be happy. :) Running!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
No, ennyit az elrugaszkodott történelemszemléletemrõl.
Persze, mindezt nekem sem így tanították az iskolában, viszont mikor ott kérdések merültek föl bennem, akkor nem kaptam magyarázatot rájuk és magamnak kellett kutakodnom kicsit. Aztán csöppet sok ellentmondásra bukkantam...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(Sajnos nem kizárólag mi ápoljuk a sírt, szépen be volt ültetve virágokkal, bokrokkal, de a bölcs temetõi alkalmazott fûkaszával szépen végigment rajta.)
Van gyereked, és megengedem a feltételezést, hogy te is voltál gyerek, így tudnod kell, hogy egy kisembernek mit jelenthetnek a jeles napok. Abban teljesen egyetértek, hogy a mindennapjainkban példamutatóan kell élnünk. De ez nem jelenti azt, hogy az ünnep csak rossz lehet. Nem lehet mindig mindenkirõl, minden fontos dologról az õt, azt megilletõ szinten megemlékezni mindennap, ennek a rendszer nem tesz rosszat. Sõt nagyon is racionális szerepe van, elvégre a gyakorlatban könnyebb az akár több száz kilométerre élõ családtagokat vagy barátokat összerántani valami konkrét esemény, évforduló okán. Hogy az évezredes indentitásformáló, szocializációs szereprõl ne is beszéljek, nagyban és kicsiben.
Továbbá ott van - végül is pepitában az, amit eddig is írtam -, amit Shep is mondott: a mai rohanó világunkban nagyon is jól jön egy dedikált alkalom. Figyelemfelhívás, mementó. Amikor néha még enni, sõt élni is elfelejt az ember, akkor nagyon kell egy kis megállás. Az pedig, hogy valakinek kényszermécsesezésrõl szól a mostani idõszak vagy részegen gázolásról a húsvét, nem az ünnep létjogosultságát kérdezi meg, van más mód is a megtartására, akár álszentség és naiv álomvilágba merülés nélkül is. (Mellesleg meggyõzõdésem, hogy az értékvesztett, atomizált, gépiessé vált rohanó társadalom a közös tõ az ünnepek álszentté satnyulásában és az általad tanúsított komor megközelítésben is - ha az utóbbi esetben részben az elõbbi okozatáról is van szó.)
Különben meg ne érts félre, nem áll szándékomban az életedet megváltoztatni, te dolgod eldönteni, hogy neked hogyan jó. De amilyen szövegkörnyezetben elhelyezted a témát, az az egyéni preferenciánál finoman szólva is messzebb vezetõ megállapításokat tartalmazott, ezt nem nehéz belátni.
Erre régóta vágytam, de sose nyertem még meg...
Nagyon tetszik!
Þór vígi þessi rúnar
Jópofa pasziánsz, kis történettel, achikkal, plecsnikkel. A végtelenségig játszható. Ahogy megláttam, kaptam is le (Steamgiftsen volt vmi 25e-s osztogatás, arról lemaradtam, aztán megláttam milyen jó is).
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ingyenes lett November 8.-ig, a Faerie Solitaire steamen.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Akkorát nõttél a szemembe, mint ide az Univerzum pereme!
RESPECT!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Még lényegesebb: A rendszeres heti 1-2 családi "kupaktanácson" idõként elõkerülhet a téma és akkor közösen "emlékezünk", a közös életünkbõl sztorikat mesélünk egymásnak amiben õk is szerepeltek, ez által emlékezvén meg róluk.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Egyébként meg, csak, hogy tudd, nem sivár az életem. Van egy szeretõ családom, a 9 éves kisfiam és a gyönyörû feleségem, házam, jó munkahelyem, meg némi adósságom, de túléljük. Van egy állatvédõ egyesületünk és egy menhelyünk, aminek köszönhetõen tavaly február óta több, mint 250 kutyusnak találtunk gazdát. Van konyhakert, rendszeresen járunk a természetbe, biciklizni, sétálni.
Ezek a régi népi hagyományok és szokások tetejére ültetett keresztény ünnepek meg nem mozgatnak. Nem érzem szükségét, hogy olcsó kölnivel rohangáljak a városban és részegen embereket gázoljak, meg annak sem, hogy kényszerûségbõl kimenjek a temetõbe mécsest gyújtani. Enélkül is emlékszem és megemlékezem a 4 éves koromban elhunyt apámról.
Ugyanúgy nem tudom ünnepelni tízezrek lemészárlását október 23-án és március 15-én sem, mert ezek a napok is "ünnepek". Ugyanez a véleményem a magyarok legnagyobb árulójának ünnepérõl is, augusztus 20-án.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[merlinw.org]
Dino-ra a 3.részben emlékszem.
Igen?
[merlinw.org]
Anniversary elég ratyi lett.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Sõt Underworld meg is van egy packból...mindegyik Tomb ilyen "konzolos"...😊
De nem tetszik, vagyis nem az hogy szarok, hanem köszönöm de az elsõ 3 rész után nem akarom ugyanazt 8x-ra játszani...😄
Most hogy változott a Tomb, újra felkeltette a figyelmem ennyi. 😊
AC2 kimaxolása után is ez volt, még most az AC3-nál sem nagyon érzek újra késztetést hogy belemerüljek, nemtudom miért.
[merlinw.org]
Vagyis ENGEM a 3. rész óta csakis ez érdekel Tomb Raider (2012)
A többiért max úgy fizetnék hogy 1 dollárért az egészet ami PC-n kijött.
Lemaradtam valamirõl? 😄
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Uncsi 3 már megvolt anno, amikor jött a hír hogy lesz GOTY kiadás gyorsan eladtam a sima kiadást. 1 hete volt leárazva zavvin, mivel a 2-höz is minden szar dlc-t megvettem gondoltam berakom a kosárba a felturbózott kiadást. A multija eléggé bejön, meg a fejlesztõk is igyekeznek úgy tenni mintha érdekelné õket a vevõ (halloween event, the lab, dupla xp stb)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ez végre túlélõ horrornak ígérkezik a jobbik fajtából (ugye Resi 5-6? 😊)
http://www.youtube.com/watch?v=2GPf3MdVOKI
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Ez nem így van!
Én szintúgy azt gondolom hogy értelmetlen, ha valakid meghal 1 évben nem 1x mész ki a sírhoz.
Ha meg csak azért mert ilyen nap van külön csak ezért megy ki valaki az kurvagáz, akkor maradjon otthon.
Szeretteinkre nem csak a sír mellett álva emlékezhetünk.
Ez is már ugyanolyan, mint a Karácsony. Megszokás, mintsem tényleges mély értelmû dolog. A Karácsony is arról szól, hogy vegyél ajándékot és PÁR NAPIG szeress mindenkit és adj az éhezõnek ételt, a fedél nélkülinek fedélt, stb. Az év többi részében meg rúgj bele egy nagyot. Álszentkedés.
A keresztényekkel meg hagyjatok békén. Azok papolnak békérõl, meg szeretetrõl, akik a vallásuk nevében százezreket mészároltak le, csak azért, mert másban hittek. Égettek meg embereket, mert olyat állítottak és bizonyítottak be, ami a csodás hitükbe nem fért bele. Jelenleg meg gyermekek életét teszik tönkre önös, undorító vágyaik miatt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
<#fejvakaras>#fejvakaras> Gondolom, az XX. század akarna lenni, a II. vatikáni zsinat környékén (1962-65) vált elfogadottá, de hogy pontosan mikor, az jó kérdés, legalábbis az információim ellentmondásosak. Az ortodoxoknál amúgy most is tiltott.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Persze aki nem vallásos, annak tulajdonképpen mindegy, szokás, hozzáállás és pénztárca kérdése. Míg egy hamvasztás 200-250k körül van, egy temetés fél milliós összeg fölé is rúghat.
kis infó
[merlinw.org]