Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
"Én sem tartom sokra az MS-t, de ha itt lesz a legolcsóbb egy játék," Pont ezért nem ért szart se ez a store. Steam révén be lehet szerezni nonplusszüber AAAAAA címeket szaré hugyé.. cd kulcsboltok-bundlek stb. MS meg az olcsóság főleg pc-n lol <#hehe>

Next PC upgrade: 2022

Én is hosszú évekig használtam, és olyan apavető funkciók hiányoztak belőle, mint mondjuk megvásárolt játékok kilistázása...
wantonly
Én sem tartom sokra az MS-t, de ha itt lesz a legolcsóbb egy játék, akkor megveszem itt, adok esélyt neki. A steam egy hulladék volt kezdetben, mindenki szidta mint a bokrot és nehezen vettük rá magunkat, hogy a drm-free játékaink helyett ezután regisztráljuk, most meg már mást el sem tudunk képzelni. Viszont nem szeretem, hogy 5 helyen vannak a játékaim... Épp elég platform van már így is.
grebber
Egészségedre.Ha jönnének steamre én is odaadnám érte azt az 5 eurot annyit megérnek. De mivel MS soha nem lesz ilyen. De nem buslakodom ha Forza kell megyek 360-ra ott megvan mind GeoW és Halo szintén.

Moby
Persze, hogy felkerülhetne. Ez sosem volt kérdés. De az ms nem így működik. Az egy pattanásos tiniálom, hogyha az mssztór megpandel, akkor az ms ijedtében mindent kitol a steamre. Dehogy tol...Az a játékosoknak pozitívum, hogy az ms nyit(ott) a pécés világ felé. Nem hozott semmi rosszat, sőt. Nem hozta el az ideális állapotot, de ha nem fog menni, az ms visszazárkózik, ahogy tette évekig, és tolja kizárólagosan az xbox brandet (vagy azt sem, és dobja az egész xbox diviziót). Én viszont ha nem muszáj nem vennék több xboxot csak azért, hogy forzázhassak néha.

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Steam monopólium van már kb. most is. Még egy nyomorult Uplay játékhoz is sok eseteben kellhet, mert ha a kulcsod Steam-es, de a játékot Uplay-es, máris 2 klienssel kínlódsz. Vicc.

Amúgy ahogy az Alan Wake, vagy pl. a Quantum Break felkerült a Steam-re, pont úgy kerülhetne fel a Gears 4, meg a Forza is... aztán van még értelmezhető cím MS Store-ban PC-re?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Moby
A sok millió az azért jó érvrendszer, mert lehet sok millió okos ember(mint az érvelő), meg lehet sok millió döglégy a lószaron, aki sosem téved. Bármit lehet vele igazolni <#nevetes1>

Mindazonáltal a sok millió ember nem fog ott vásárolni, én viszont biztosan fogok még a jövében egyszer-egyszer, ha oda bezárnak valamit, ami nekem onnan kell. Ez így oké mindenkinek? Nem árultam zsákbamacskát, jóelőre fixáltam! 😊
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.04.13. 10:48:27

Tinman
Ezzel a userek visszaélni szoktak én egyelőre ezt látom.

Azt amúgy meg felfogni is képtelen vagyok, hogy a copycat kvázi warezoláson kívül, ennek mi értelme van. Adott cím az esetek nagy százalékában szebb/jobb/gyorsabb PC-n. Miért akarná a user konzolon tolni, ha van PC-je?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
A Steam nem, hogy Day1 nem jó, de egy elavult, röhejes GUI-ra épülő low lvl design-os putri, amit egy Linux guru tolhatott ki magából egy setét pincében. A Steam abban kiváló, hogy 10k feletti játékot prezentál meg mellé tol számos extra funkciót. Ettől még rengeteg, főleg design beli fejlesztésre szorulna.

De már a fenti előnyei is bőven elegek ahhoz, hogy felmossa a padlót a többiekkel. Előbb kezdték, jókor voltak jó helyen, a többiek meg igyekeznek a nyomukba loholni... de, hogy a sor végén PC-n(!) az MS Store meg kb. a Bethesda Launcher vannak az számomra nem kérdés.

grebber
MS =kb Activison

Ez pont elég ok egy hozzám hasonló emberhez (szerencsére ez a tábor milliós nagyságrendű ami nem véletlen) hogy egy db játékot ne vegyünk a PC-s Storeba.

Moby
Persze, hogy felesleges. Felesleges ennyi sztór a piacon. De nem is halnak fókabébik a létezésétől 😊
Mindazonáltal egy steam monopóliumtól is a jóisten mentse meg az emberiséget. Ahhoz meg, hogy pl GOG-ok nőhessenek, kell a tér. Amibe kénytelen-kelletlen betüremkedek ezek is. Vállat kell vonni, és ennyi. Nincs is ebben több.

Moby
>Remélem érted.

Nincs mit érteni. Felesleges ezen ragelni. Ez egy ugyanolyan sztór, amiből van sok a piacon. A játékosok azon is vállatvonnak, hogy az aktuálbetülfildhez nekik az orgininen át vezet az út. Ez ugyanaz. Nincs mögötte hatalmas userbase, valszeg sosem lesz pécés oldalról, de akit érdekel egy játék onnan, az megveszi. Nekem szinte minden közeli ismerősöm megvette az FH3-at. Soha nem volt téma közöttünk a ms sztór szarsága. Nincs mit beszélni róla. Ott a játék ikonja, rákattint, megy. Nincs az egész mögött ekkora téma, amit ebbe a posztba tettem.

Totti5
Mert nem használod. Nagyon király dolog a play anywhere funkció.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
A konzolos zárt rendszerben tökéletesen teszi a dolgát X-en. PC-n meg csak a nagyon sokadik a sorban, egy felesleges, szükségtelen valami.

Tinman
Hosszú évekig használtam és még még mindig használom X-en. Semmi gond nincs vele. Főleg a foslassú, szaggatós PS Store-hoz képest egy másik dimenzió.

grebber
"de nem is steam ellenfélnek készül, jelenleg." Nem bizony, hanem a MS saját zsebének az ellenségének készül.Ennek az értéke eddig kiváló ,mert ezt jól hozzák<#eljen>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.13. 10:38:49

Tinman
Meh... már megválaszolta Grebber.

X-en csak ez van, PC-n meg van mellette Steam, GoG, Origin, Uplay. Van hová nyúlni és éppen ezért nem értem mit keres PC-n ez a platform. N+1. erőltetett kliens, kb. úgy, mint a Bethesda szarja.

Az összes Win 8 feletti PC-n ez a store csak egy felesleges folyamat.

Moby
Egyébként az ekézést csak részben értem. Nem látom rosszabbnak, mint mondjuk az origint. Sőt. Sok mindent nem vásároltam náluk, 4-5 játékot, de azoknál sem a vásárlás menetével, sem a működésével nem volt és nincs különösebb bajom. Persze, le vannak maradva rohadtul, sosem lesz belőle steam, valszeg nem is akarják, csak bezárják a saját szarjaikat, ahogy a ea is. Meg a ubi. Meg ahogy jórészt próbálkozik mindenki. De lehet ms sztórban is olcsón vásárolni, (szingapúri, ukrán, usa, stb sztórjaikból), van mandatory felhőbementés, még a support is elfogadható. Még a szervereik sebessége is elfogadható. Mondhatni napi szinten nyomogatom a FH3-at, nincs vele semmi bajom. A jövőben sem fogok túl sokat náluk vásárolni merminek, de ha épp muszáj, nem fog görcsbe állni a lábujjam. A refund meg jó, akárhova is érkezik meg.

Totti5
Semmi gond nincs vele, rámegyek hogy BUY és játszok. Mi ezen a nem jó?

Totti5
És megint ott vagyunk. Steam 1day óta hibátlan és kiváló? Origin, Ubi dettó? mindegyik úgy indult ahogy... sok év kellett mire ezek jók lesznek, és kár odavetni a steam elé, a kettő nem egy liga, valszeg sosem lesz az de nem is steam ellenfélnek készül, jelenleg.

grebber
Xbox One-on (sok sok millió ember) nincs más van ez és kész. A Xboxon a storeba vásárolsz nincs más nagy királyság mert milliós vásárlótáborod van ami holtbiztos tuti fix.. = JOBB

PC-s Store ..hiába van a világon trilliéárdszor több pc és már szerintem 100 milla felett win 10 felhasználok száma ha kivert kutyák se vásárolnak a boltodba = SZARABB

Remélem érted.

Ezt persze lazán alá lehetne tényekkel támasztani lásd Quantum Brake ahol nem csak hogy nem lett DX12 only hanem korábbi rendszereken is tolhatod ...ezek után gondolhatod hány db embert vette meg a pc-s Store-ba.. De jöhetne itt példának a Rise of The Tomb Raider meg a többi hasonló cucc ami aztán steam-re is jött. De ilyen adatokat én se szívesen közölnék, mert csak az ilyen embereket mint Tinman ,én és többszáz ill millió embert erősítene meg ,hogy pc-s store bohózatnak semmi értelme.

Moby
Nade semmi nem válik kiválóvá avval, hogy rácsokkal el van választva a jobbnak itéltetettől. Vagy igen?

grebber
Hogy lehet, hogy az egyiken kiváló, a másikon meg kabaré?

Úgy hogy xbox-on csak az van nyilván ott vásárol minden xbox os. Nos pc-re meg egy vicc mert kutya se vásárol ott... de erőltetve van ha akarsz játszani vedd meg..... Szóval többszázezer vagy milliók inkább nem játszanak ezen ótvar miatt.

Az XBOX store max a semmihez képest kiváló 😄 Hihetetlen esetlen és béna az egész rendszer.
Moby
>Ez persze nem vonatkozik az XBOX irányra. Arra szükség van, remekül működik, gyors, jól kezelhető, kiváló. De a PC-s vergődés kabaré.

Nadeeee az hótugyanaz. Nincs is már jórég külön pécére meg xboxra. Ugyanazt, ugyanott, ugyanúgy veszed meg, használod, stb. A pécén az xbox app ugyanaz mint maga az xbox.
Hogy lehet, hogy az egyiken kiváló, a másikon meg kabaré? <#fejvakaras>

grebber
Kár bármit is írni. A MS egy balfasz cég látszik a skorpión is.Azt hiszik a nyers erő elég bármire is... Lófaszt se ér. Ha nincsenek fejlesztők akik melletted álnak (lásd atomüber istenkirály sony mellett) cseszheted a nasa gépedet mert ugyanak a halo fog rá jönni ami kurvra nem lesz exklúziv mert csőves ótvar pc-s store-ba is kitolják annak a 4 embernek aki ott fogja megvenni.

MS magának akarja a pénzt. Csak kár, hogy olyanok ülnek azokban a székekben akik tuti nem tudnak számolni..
Bármelyik címét kihozná MS Steam-re garantáltan több fogyna még hátrányból is (később van kiadva) mint fogy a pc-s store-ba. De aki hülye haljon meg szokták mondani.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.13. 10:21:04

Tinman
Egy lassú, lomha óriás, ennélfogva lasaaaaaaan reaaaaagááááál a piacra, miközben a piac meg fénysebességgel elhúzott mellette.

Tinman
Az MS Store jelentéktelensége, vergődése a Steam-hez képest... az pl. nem kicsit vicces.

Ha lenne egy csepp eszük, lehúznák a klotyón az egész erőltetett PC store-t és bekuncsorognának a Steam-re. Az eladásaik is rögtön megnőnének, meg nem kéne egy felesleges platformba pénzt ölniük. A MS Store olyan szinten semmi, hogy még konkurenciának is durva lenne hívni. Egyszerűen nem opció. Egy szellemkép, egy hiba a rendszerben.

Ez persze nem vonatkozik az XBOX irányra. Arra szükség van, remekül működik, gyors, jól kezelhető, kiváló. De a PC-s vergődés kabaré.

grebber
Most mééé mondod, most is jól megmutatta a MS mi is az az akció ÖTVEN SZÁZALÉK sale <#banplz> Önmaga paródiája ez a cég.<#idiota>

Totti5
Te lehet hogy nem, de sokan meg igen és ahogy fejlődik a rendszer úgy kerülnek bele lehetőségek. Mi ezen a vicces?

Tinman
Szakadok :-DDD

Hát ki az aki ott vásárol? Mit lehet ott venni? Tejet? Kenyeret? :-D

Dzsini
Megjött a refund az MS Storeba is: PC Gamer cikk
- 2 hetes refund időszak, 2 órás használati idő szoftvereknél (legalább egyszeri letöltés és indítás szükséges)
- Előrendelésnél a megjelenés után legalább egy nap kell (day0 patchek miatt gondolom), és 30 nap a visszaváltási időszak.
- Egyelőre játékokra és appokra, később ki lesz bővítve DLC-re és minden egyébre (amit a Steam most vezetett be).
- Végül természetesen, mint mindenhol máshol, egyéni elbírálás alá eshet bármilyen visszaváltás kérés (a visszaélések miatt), de alapból automatikus.

- Xboxon már beindult, Windows 10 alatt az Insider program keretében tesztelik, de "hamarosan" mindenki számára elérhető lesz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Bundlestarson

Bayonetta - Digital Deluxe €16.14 (EASTER5 - kóddal)

Dancsóra (vagyis ellen) nagy +1
Voltan
Köszi, majd ránézek, rémlik, hogy pár éve láttam pár RetroShock videót, és tetszett is, de valahogy feledésbe merült.

Dancsót én is szerettem a magyar filmes kritikáival, de amióta azt nem csinál, nem követem. Mit csinál mostanában, ami ennyire rémes?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0
Egyetlen egy Tyúkert tudok mostanság elviselni: a vietnámi elmenőkkel bíró amerikai srácot - TetraNinja
Jó régen leiratkoztam Cinikusról is.

//Ja, most néztem meg --- és még a lengyel, bevallottan rossz angolsággal hódító Marbozir a másik.
Ez az emberke brutálisan jól játszik a stratégiákkal.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.12. 19:59:54

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
"TheVR is mit csinál?""Ezt kántálják nagyrészt és bumm, 500 ezer feliratkozó"

Azért nem, főállásban csinálják már, minden nap élővel kezdenek, rengeteget sztrímelnek illetve vannak felvett végigjátszások is. Tesztelnek hardwereket, ujdonságokat, bemutatnak érdekes dolgokat, elmennek ide oda és arról vlogolnak. Most éppen a tech csatornán Telekomhoz kaptak meghívót és forgattak érdekességeket.

Én azt látom bennük ahogy én is viselkedek és ez természetes, ráadásul ketten vannak így a poénok is jobbak. Nem teszteket mutatnak be gameplay alatt, hanem tolják ahogy kamera nélkül is tennék. Persze nem mindenkinek tetszhet. A sponzorált bemutató videókon tesztelnek, ott maximálisan összeszedett minden mondóka, mert oda meg az kell... persze kinek mi.

"Itthon nincsenek jó youtube-osok"

Nagyon tudom ajánlani neked KenytheOne-t (RetroShock). Talán az egyetlen magyar videós aki értelmes és érett poénokkal tud szórakoztatni és még nincs elkorcsosulva. Kifejezetten szókimondó stílusa van, ami az Antifaces sorozatában meg is látszik.

És míg Ilonka néninek több mint 100 ezer feliratkozó van, addig Keny-nek csak 50 ezer. Nem irigységből írom, csak nem értem ezeket az igényeket manapság. A TheVR is mit csinál? "faszom" "picsába" "kurva élet" Ezt kántálják nagyrészt és bumm, 500 ezer feliratkozó. Szirmait régen néztem, sőt imádtam. Basszus, annak idején még egy Hollywood Hírügynökség pulóvert is rendeltem. De mára hihetetlen ripaccsá vált SZERINTEM. A stílusa ahogy beszél, kiráz a hideg. Dancsót szintén nagyon bírtam régen. Mióta nem a magyar filmekkel foglalkozik, azóta ti is tudjátok mit képvisel: MAGA A RÁKOT. Az elkorcsosulás alfája és omegája. Gratulálok neki hogy így szembeköpte az értelmes, felnőtt rajongóit és átállt a sokkal több főből álló 10 éves gyerekekre.

Úgyhogy ja, nagyon kevés jó magyar videós van. Számomra csak Keny létezik szinte.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Én ezt tudom...Csak Pocok nem ezek szerint.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Beleköpni valót minden játékban lehet találni. Prey nem ettől lesz nagyon jó vagy nagyon rossz...

Hát én bizony tojok rá, mert kb 2 percig se érdekes dolog és a játékmenetet semmiben sem befolyásolja.

A leigénytelenezést meg köszi. Ennél nagyobb gondod sose legyen az életben, mint hogy nincs egy játékban egy érdektelen tükörképed....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Egy jó fejlesztő figyel a részletekre. Premier plánban hagytak egy ekkora marhaságot, szerintem szánalmas. Aki védi, igénytelen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ha a portra vagy kíváncsi akkor megjelenés után vársz 2 hetet...Tele lesz vele a net.

Tükör? Meddig nézegeted magad benne 3 másodpercig? Miért olyan lényeges a tükör?

Fpocok
Mert igénytelenek.
Mert szarnak bele.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.04.12. 18:15:36

grebber
"ezek még egy tükröt sem tudnak megoldani" De legalább nincsenek egyedül. Rettentő sokan nem foglalkoznak a tükörrel a játékban.

Fpocok
A port miatt lett volna érdekes. Nem a játékmenet miatt. Azt már rég leírtam... ezek még egy tükröt sem tudnak megoldani.

Krumplin? Mármint konzolon?

Úgyse végigjátszani akarod, hanem kipróbálni. Pc-n úgyse lesz gond az irányítással. Igazából csak azt kell eldöntened a demó alapján, hogy szórakoztat-e vagy sem. Arra meg jó lesz a "krumplis" verzió is.

Fpocok
27-én jön PREY DEMO!
Sajnos csak krumplin, ratyi irányítással mellett lehet kipróbálni.

grebber
PlatinumGames: szívesen portolnánk még PC-re

Vanquish-t ide ...más cím ahogy néztem nincs is tőlük ami értelmes.