Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AC3 here november 23. +3 nap szabi a hétvégével együtt :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Kell valami kiskályha, papír meg van. 😊

Mikor autóbontóban dolgoztam és kinn voltunk egy TSZ telepen lomokat széjjelvagdosni lánggal télen, akkor be-be járogattunk a szerelõcsarnokba, ahol volt egy kis hordóból eszkábált kályha. Amit az udvaron találtunk, azzal tüzeltünk bele, aztán egyszer csak megrogyott. 😊 De legalább melegített. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Tüzelõ az lenne bõven, a papír jól ég <#eplus2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
De legalább nem fáznál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Tenném én, de akkor az egész könyvtár kigyulladna 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Én tuti tüzet raknék és amellett melegednék. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Szegény Imy <#shakehead> Szerintem a fûtetlen 5-6 fokban abban a cuccban ülni, amiben te, az teljesen normális. Ajtó alá tegyél valamit, legalább ot ne jöjjön be a hideg. (együttérzek, mert én is nagyon fázós vagyok. Amikor ebbe az irodába átjöttünk, akkor is a legnagyobb konvektorhoz legközelebbi helyet kértem magamnak)

genndy
Csodás felajánlás! Régóta fenem rá a fogam. (Ha nem nyerem meg, legközelebbi akciónál megveszem a GOTYt). Köszi!

IMYke2.0.0.0
Akkor Neked jó napod lesz 😊
Én már nem várok játékot nagyon...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Én sem dolgozok. Ma pihenek a holnapi napra, amikor is jön a Halo 4😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Hát akkor így már érthetõ.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Az ajtó alatt besüvít a szél. Egy nagy ablak van. Egy kis gáz konvektor, és 10 szekrény, 2 asztal, 2 szék meg a PC és én.
Nyáron is sokkal hûvösebb van itt, mint bárhol.

Shep
Na de akkor is, csupa ablak minden, meg a nyílászáróknál süvít a szél? 10 foknak azért legalább lennie kellene.

IMYke2.0.0.0
Úgy, hogy nincs fûtés itt... csak polgármesteri engedéllyel, lehet december elõtt fûteni.

zorrobomber
5-6 fok beltérben?? Azt hogy?

IMYke2.0.0.0
Én nagyon-nagyon-nagyon fázós vagyok.
Kiröhögnél, ha most látnál, ahogy a fûtetlen könyvtárban ülök a gép elõtt... 2 pulcsi, 1 kabát, otthonról áthozott pléd a derekam körül, és a kezem majd megfagy... pedig, 5-6 fok biztos van.

wesker24
Hát az még kicsit odébb van ! Mi lesz akkor amikor beköszönt hozzánk az igazi tél !
IMYke2.0.0.0
Hát igen, jelezték elõre, hogy a front észak-nyugat felõl halad dél.kelet felé... 😞
Fázom, és utálom az ilyen idõt. Tavaszt akarok és 16-20 fokos meleget!

wesker24
Nálunk reggel 6 óta esett az esõ és most hagyta abba már kezd kisütni a nap !
IMYke2.0.0.0
Nálunk is szakad már az esõ, több mint egy órája 😞

wantonly
Azt jól tetted, itt ítéletidõ van. 😞
IMYke2.0.0.0
Én sem tehetném meg - munka miatt kellett volna Pécsre menni, de mivel kerékpárral kellett volna Harkányig eljutnom (ebben az idõjárásban), hogy délután kettõre odaérjek a megyeszékhelyre, s majd ki-tudja-mennyi-idõ-után ugyanígy haza is jutni Harkányból: passzoltam a kérdést.
Legfeljebb, fejmosást kapok érte.
De, még mindig jobb, mint oda-vissza ellenszélben, esõben, hidegben kerékpározni, egy pofavizitet végighallgatni, és érezni, hogy "sok hûhó semmiért".

Rapid81
Ehh. Aki megteheti. 😊 Én már lenyomtam ma ~150km-et és hazáig még van ~50. És ez még egy lájtos nap. 😄

Fabio Capello
ezer hála és köszönet, jóuram! 😊

IMYke2.0.0.0
Úgy döntöttem, hogy utazzon a Halál ilyen idõben Pécsre - itthon maradok 😊

ZsZso
Köszönjük! 17 órám van eddig benne és még van mit csinálni. Kegyetlen jó játék lett 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Aztakupoláját!

zorrobomber
<#worship>

MerlinW
Köszönjük😊 Kaptál csoport bejelentést😊

[merlinw.org]

Shep
Vert már el õ többet is nagyobb hülyeségekre 😊

wantonly
<#eljen>
arty

Arkham City giveaway

(sg.hu csoport tagjainak, csütörtök 18:00-ig)

Forza.

arty
ha pl nem motivál, hogy minden utat bejárj, pajtában levõ ritkaságokat megtaláld, nos, azt mondom felesleges volt nemcsak a 10k-s lehuzás-passt megvenned, de a gyûjtõit is hibának érzem - mert minek? gondolom 15-20 óra alatt megvoltál vele, pár uj kocsi miatt meg nem nagyon fogod elõvenni...

(rally addont meg megvetted volna külön, 3 rugóért, ha TÉNYLEG jó... az ész nélkül költekezés áldozata vagy, sajnálnálak, de nem megy 😛 )

Forza.

arty
robbantani kéne? 😄

Forza.

Botond
Settlers3-ban a tört verziónál a fémolvasztó malacot gyártott vas rúd helyett. Béna programozók, ez is az õ hibájuk volt!
DarkSector
Nincs hát mert igazam van. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Nincs értelme errõl vitázni, nincs igazad.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Papíron igen de a valóságban gyakorlatilag nem...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De a hiba a játékban volt, nem a modderek tették bele. 😄

Sir Quno Jedi
Tudtommal a modolt konzolra/gammára semmiféle garancia nem létezik, sõt, meg is büntethetnek.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fpocok
Nem a játék tehet róla. Béna modderek.

DarkSector
meg balfasz játék...😄

Fpocok
Old news is old. Balfasz konzolos modderek, ennyi.

DarkSector
WOOOOW. 😄

"Egy szabotázs következtében tényleg meghalnak a Borderlands 2 karakterei

A hibára már van megoldás, de a frissítésre még várni kell.

Az elmúlt napokban egy furcsa jelenséget fedeztek fel az Xbox 360-on a Borderlands 2-t játszó felhasználók: mintha járvány söpört volna végig a virtuális világon, sorra „pusztultak el” az avatarok, a karakterek.

Azóta kiderült, hogy egy szoftveres sérülékenység áll a háttérben. A jelenségre még október 22-én figyelmeztetett a Gearbox. A probléma oka, hogy a konzol feltörésével, a több egyéb lehetõséget is megteremtõ „moddinggal” illetéktelenül lehet aktiválni egy alapértelmezésben kikapcsolt, rejtett játékmódot („badass mode”😉, mely a normál játékmódban elérhetõnél sokkal erõsebbé teszi a virtuális harcost. Ha valaki egy olyan ellenféllel játszik, aki aktiválta ezt a módot, annak a karaktere nem újraindíthatóan veszíti el a küzdelmet, hanem végleg törlõdik a rendszerbõl. Ráadásul a badass mód terjed, átadódik az interakció során.

A Gearbox arról számolt be, hogy már készítettek egy javítást a hibára, de idõ kell, amíg a Microsofttal együttmûködve a frissítés elérhetõ lesz."

Fpocok
Írjál rám steamen, segítek.

Rapid81
Ez a dxtory elég durva. 20 percig bámultam magát a programot. 😄 Most kezdem el beállítgatni, mert nagyjából képbe kerültem, hogy mi micsoda.

Fpocok
dxtory (legjobb), bandicam pl...

Rapid81
Légyszi ajánljatok már valami más videófelvevõ progit, mert a Fraps kifagy UDK játékkal. 😞

Totti5
Rallyba nem csak autók lesznek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10