Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
igen úgy tûnik...

Fpocok
Season passban csak autók lesznek? Mert annak nem sok értelme van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Nincs valakinek valamilyen gamersgate-es kupon kódja véletlenül? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

balee4
Az még jobb. 😄 Mindegy rájöttem, hogy hülyeség, amit akartam kérni.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
ha a parlamentben lakok az nem jó? XXD

w77d
én a maxolást úgy értem, hogy minden érdemleges verseny plusz a döntõ... valahogy nem izgat, hogy minden kis acsi meglegyen.

balee4
Gyerekek elég hülye kérdéssel fordulok hozzátok. Szóval van közületek olyan aki a Bp-i, és a parlament közelében, tehát az V. kerületben lakik?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

w77d
Collectors Limited + Season Pass + vettem még krediteket hozzá, hogy minden fasza autót meg tudjak venni... no meg ugyebár bele számolom, hogy megjelenés napján siettem megvenni a CD galaxisba azt jó kis kerékbilincset kaptam a belvárosban emiatt 😄

Fpocok
Miért, mennyit adtál ki azért?

Botond
Én most Settlers7nek kerültem teljesen a hatása alá, már 35 óra van benne és még hátra van a kiegészítõ hadjárata 5 pályával. Szerencsére ezt már egyben vettem meg deluxe gold editionben. 😄
Totti5
1000G?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
Gyerekek kimaxoltam a Forza Horizon single részét.. egy kicsit aggódok a továbbiakkal, mert ha nem jönnek érdekfeszítõ DLC-k hozzá, akkor hamar ellaposodhat a dolog és elkezdem sajnálni a rá költött tízezreimet.

balee4
Okami - ki merem jelenteni, hogy a legjobb játék, amivel valaha játszottam, eszméletlen, annyi ötlet és olyan mûvészi igényesség van benne, hogy még csak említeni sem tudok olyan játékot, ami megközelíti. 35 órám van benne és még nem értem a fõsztoriszál végére... És a HD átirat is remek lett, a grafika még ma is gyönyörû, az irányítás mint DS3-mal, mind Move-val tökéletes (csak utóbbival idõ után nagyon fárasztó, így maradtam a hagyományos irányításnál), és a trófeákat elnézve, lesz vele munka bõven, mire platina lesz. 😊

fery02
😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Shep
DS-nek nem fizetett eleget Imy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

fery02
Mi az, hogy ebben a topikban du 2 óra óta nem íródott hozzászólás? 😄
Szedjétek össze magatokat, nincs mit olvasnom! 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

arty
uhh, NAGYON kéne neki a motorháznézet. ez a betononfekvõ használhatatlan 😞

Forza.

arty
hogy jó a szeme 😊

Forza.

davidka003
Én elsõre megöltem a Capra Demont. Azt hittem sokkal keményebb lesz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Értem, és köszi. Hát szomorú, hogy optimalizálni még mindig nem tudnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
360. 30 fps, néha van rém drop ( fõleg akkor amikor versenyen 8 ótó megy, szikrázik és átmegyünk valami tereptárgyakon és repül minden, szóval pont akkor amikor nem szabadna... ).

soo277
Hát ez a NFS MW, valami nagyon fos lett!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

IMYke2.0.0.0
Konzol vagy PC?
FPS-értéket kiírathattad volna 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Nálam meg így
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Renjike
szép

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Totti5

Totti5
Nyilván nem😊. Quake 3 van boxra is és teljesen rendben van. Kvékhez igen hasonló a Halo multija és milliók játszák bármiféle gond nélkül. Szóval a Q3 és bármi más is ugyan úgy játszható mint akármelyik most megjelent FPS.

genndy
Ok, nyilván függ a használt programtól, csak a "nem hiszek"-re ugrottam, abból nem volt egyértelmû, hogy próbáltad. Azt amúgy gondoltam, hogy venni te nem manapság fogsz <#szomoru1>
A hsz második fele inkább már Rapidnak ment, mert a FullHD+ már drágállja (és tényleg horror árban van).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Dolgoztam 2 monitorral - éppen AutoCAD -, és munkára kiváló , de egy olyan programhoz, mint az Ableton Live, és olyan használatra, mint amivel én nyüstölöm a gépet, a kávamentes megoldás lenne igazán megfelelõ.
Vagy a panoráma megoldású monitor, de az valóban horror áron van 😊

Viszont, egy 2. monitort sem tudok megengedni magamnak, még akkor sem, ha a vékony/vastag monitor káva nem is zavarna... :=(

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

genndy
Imy+Rapid: Próbáltad amúgy már a több monitort? Mert bizony hogy használható, nálunk a cégnél is van aki úgy nyomja (AutoCAD), és van szintén zenét készítgetõ ismerõsöm, aki kimondottan a meglévõ monitorja mellé vett egy FullHD-sat (igaz õ Cubase-t használ).
Árban pedig sokkal jobban kijössz, pláne hogy ha meglévõ monitor mellé veszed, de még két olcsóbb FullHD-sal is (az olcsót úgy mondom, ha kimondottan munkára kell).

IMYke2.0.0.0
Hát nem játékra, az biztos.

Ableton Live Suite-tal dolgozom, amikor zenét készítek, szerkesztek.
S az 1920*1080 bizony már kicsi, kényelmetlen - fõképp, amikor már 10-nél több sávon dolgozom.

Shep
Ez a játék is csak képeken ,meg videokon jó 😄

Rapid81
No, nálam így fut az NFS MW. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Csináltak egy 25 gigás képet a tejútról, gondolom azt akarja szerkeszteni zoomolás nélkül. 😄
Rapid81
Nekem is kevés. A mostani 1600x1200at is már rég kinõttem és egy 1920x1080nal nem lennék kisegítve én sem. Viszont a többi meg mocskosul drága. Ez a Samu is a maga idejében 120k-ba fájt. Ezt jelenleg már nem engedhetem meg magamnak, még részletre sem.

Botond
Nem látok messzire, közelrõl nézni meg elég a 19 col, 24 lesütné az agyam. Arról nem is beszélve, hogy 1280*1024-ben elvisz még mindent a q9550+radeon4770 kombó 4 giga rammal mostmár 4 éve. Jó mondjuk fpst meg autósat nem játszok, csak strat+rpg.

De ha komplett gép csere lesz akkor megnézem én is mit tud a 16:9.
w77d
kevés? há mire akarod te használni apci? 😄

IMYke2.0.0.0
Az 1920*1200 os kevés lenne nekem 😞

Shep
Hát ha ki tudod próbálni és tetszik a képe akkor ok, de egyébként én nem javaslom. Én eddig ahányat láttam mindnek gyenge volt a képminõsége.

IMYke2.0.0.0
Nekem is kicsi már az 1920*1080 (és az 1920*1200 sem boldogítana).
Jelenleg, álmaim netovábbja egy 2560*1440, vagy 2560*1600 lenne - a zene-farigcsálós hobbymhoz, de sok máshoz is egy ilyen felbontás nagyon passzolna.
Mert nem hiszek a 2-3 monitoros kombinációkban.

Rapid81
Acer-rõl mi a vélemény? Ez 1900x1200.

Rapid81
FHD+ lenne a cél, mert nekem az FHD "kicsi". Úgy néz ki, hogy vagy beérem vele, mert nincs más vagy várok.

IMYke2.0.0.0
A Dell-tõl sosem veszel olcsón, jó monitort.
Ellenben, LG, Samsung már sanszosabb.
Ha pedig FullHD+ a cél, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod.

Rapid81
Az aqua.hu és az olcsobbat.hu közül volt valamelyik. Itt még felbontást is lehet pipálgatni. 😊

Köszi mindenkinek.

Sajnos nem létezik számomra elfogadható árban FHD-nál nagyobb felbontású monitor.
Amit így rövid keresgélés után kinéztem, az ez, de ez meg qrvadrága...

genndy
depo.hu - szerintem ez volt a pipálgatós, bal oldalon ott a lehetõség

w77d
Én már pár éve egy 24 colos Samsung-ot használok, minden játékot 1920x1200-on futtatva. Sajnos elkurvultam és a kisebb monitorokon már nem tudom úgy élvezni a játékot :S

Botond
Nekem 10 éve vmi noname német 19 colos 4:3-as monitor van, ami 1280*1024-et tud, se egy pixel hiba se semmi. Amíg szét nem esik vagy érintõképernyõs monitor jóság nem lesz, addig marad. 😊
Fpocok
argep.hu
olcsobbat.hu

genndy
aqua.hu