Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem így is megéri annak, aki még nem szerezte be. Nekem például eddig kimaradt a Skyrim, de ezt a pakkot biztosan megveszem, már csak a relikviák miatt is. A DLC-k nem igazán érdekelnek, de ha nagyon kellenek majd, akkor megveszem õket.

Prince23
ha a két DLC-t tartalmazná, akkor még azt mondom egye fene, megéri.

balee4
Köszi. 😊 Akkor reggelek majd mindkettõt. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

genndy
Nem nevezném feltétlenül lehúzásnak. Az év játéka díj miatt adják ki, akinek szükséges van az alapjátékra extrákkal, az most megveheti. Nincs sok értelme DLC-kel kiadni, amíg meg nem jelent mind.
Biztos vagyok benne, hogy jön majd belõle a GOTY is, majd amikor már minden DLC-t kiadtak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Totti5
Mindent lehet pontokkal.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

w77d
van olyan game amit pontokkal vehetsz van amit csak kártyával..

Totti5
Xbox 360 topik?

Angol reg, de forintba akarsz vásárolni, akkor magyar reg. MS pontok ( livekodok.hu ), bár azt csiripelik hogy meg fog szûnni és csak kártyával lehet majd. Legutóbb hitelkártyát fogadott el forint összegû vásárláskor, hogy azóta változott e nem tudom. Hívd fel a supportot.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

balee4
Gyerekek vki leírná nekem, hogy Xbox-ra milyen profilt érdemes regisztrálni? (magyart vagy inkább angolt) Illetve milyen formában mûködik ott a vásárlás, pontokat bankkártyával is lehet venni, vagy csak feltöltõkártyával? Köszi elõre is.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Panzeradler
Srácok kaptam Blizzardtól egy 3fontos amazon kupont(nem tudom, hogy csak a UKre jó vagy a usre is) ha valakinek szüksége lenne rá, szívesen odaadom.
tutituti
egy hete nyomom.Nagyon jó játék.Bár a dungeon village se rossz.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
Lehúzás magasiskolája, vagy mégsem?
The Elder's Scrolls V: Skyrim Premium Edition - 11.990 Ft
"Fontos tudni: Az alapjáték extra kiadása, a játékhoz megjelent DLC-ket nem tartalmazza."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Amelyik játékhoz irták, h jár kulcs ahhoz adnak majd 😊
Vagyis pl. ehhez is fog járni 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
És akkor, aki már megvette, az kap Steam kódot? 😊 Az Enola is fönn van Greenlight-on, aztán remélem, hogy mivel megvettem és majd, ha esetleg felkerült Steam-re, akkor kapok kulcsot hozzá. Ez a DRM free megoldás elég gázos frissítésügyileg.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

HappyHunter
Remélem hogy ez egy elragadtatással telített úristen XD

Be happy. :) Running!

DarkSector
ÚÚÚristen....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ZsZso
Kegyetlen jó! Már-már Kairosoftos magaslatokba emelném.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

HappyHunter
Legújabb játékomat leginkább DarkSector figyelmébe ajánlanám.

Be happy. :) Running!

Zomil
hát, ha a greenlight-on beszavazzák, akkor steam-es lesz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Ingyen Battlefield 1942 Origin
DarkSector
<#eljen>

"Project Zwei - Újabb horrormester a csapatban

Bár szinte még semmit sem tudunk a Project Zwei címû túlélõhorrorról, de az már borítékolható, hogy a csapatban igazi horrorveteránok dolgoznak.
A cikk a hirdetés után folytatódik
A Resident Evil 4 atyja, Shinji Mikami kezei alatt formálódik a Project Zwei nevû túlélõhorror és legfõbb célja, hogy felvirágoztassák a stílust, valamint minõségi terméket tegyenek le a játékosok elé. Ehhez minden feltétel adott, hiszen Mikami mellett olyan veteránok biztosítják a horror hangulatát, mint a legutóbb felvett Gamecube-exkluzív Resident Evil remake CGI felelõse, aki a Project Zwei mûvészeti vezetõje lesz. Aki ismeri a Gamecube-ra szánt Resident Evil produktumot, az azzal is tisztában van, hogy a projekt számára a szóban forgó úriember igazi áldás.

A Project Zwei eleddig 2013-ra datálták, de platformokat nem említettek. Vajon betartják az ígéretüket és új színt hoznak a túlélõhorrorok mûfajába?"

Rapid81
Steam-es?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
minden pálya/környezet mostantól új trackmania játékként jön? 😄

Forza.

Zomil
itt a Gimbal kaphato most, elég jopofa ürhajos lövöldözös játéknak tünik, eddig játszottam vele kb. 20percet de tetszik 😊

arty
<#worship>

Forza.

artschi
2 új Trackmania játék érkezik:

Feliratkoztam a Stadium hírlevelére és a következõt kaptam:

"Thanks for signing up for TrackMania² Stadium Beta Test.
You will be sent a Beta key when the next phase of testing starts."

Ugyanez vonatkozik a Valley-re is!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Fpocok
Hemos enviado un código de descarga a la dirección de correo que nos proporcionaste, recuerda revisar tu bandeja de correo no deseado.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
thx bébi majd meghalálom. 😄

Sógival beküldöm a 2 joy-t azt azzal nyomjuk néha.

tutituti
Amúgy aki chrome-ot használ kapcsolja ki a fordítót akkor fog menni kód igénylés ha minden igaz.

DarkSector
hát ha nem jelentkezik érte más akinek nagyon fontos a foci, én max néha játszanék haverommal, nem létfontosságú, ha viszont marad valakinek megköszönöm.

tutituti
kell egy kód?
Igényeltem kettõt hátha valakinek nem sikerül

DarkSector
Akkor nálm ez a baj, semilyen nyíl meg hely nincs, nincsen rublika sehol, 1 link van az Origin kliens-hez.
Mind1 nembaj. 😛

Rapid81
Valakinek fordult már elõ, hogy a Dxtory többször menti ugyanazt a felvételt? Nekem jelenleg vagy 2x vagy 3x és fogalmam sincs, hogy mi a frász van. Neten hasonló hibát sem találtam. 😞

Fpocok
ahova mutat a nyíl meg a doboz. Alá meg emailt.

DarkSector
uh butus vagyok, hová irjak 4 betüt?? 😄

Fpocok
Na jó, ingyen van... sikerült. Bár sosem fogom elindítani.

Fabio Capello
ingyé, najóvan begyûjtöttem 😄

ZsZso
Próbálgasd. 4 betût kell megadni, ha ügyes vagy dob egy kódot az e-mailcímedre.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
Én Fifa fan vagyok, de ez annyira rossz emlékû rész hogy ja, ingyen se kell. Kb. olyan lehetõség mintha felajánlanák hogy ingyen sütnek rád egy billogot EA felirattal 😊 Ekkor volt az hogy konzolosok vadi új motort kaptak, PC-seket pedig kb. arcon köpték volna az 5 éves toldozott foldozott vacakkal.

DarkSector
Ha valaki zabál ilyen madáreledelt és van egy feles kódja akkor elfogadom. 😄

Fpocok
Nem vagyok fifa fan. Még inygen sem 😄

ZsZso

Rapid81
Nekem 1.8€ van a Paypal-omon (nem, nincs hozzákötve bankkártya, mert a Maesro-val nem tudott mit kezdeni a PP), szóval esélyem sem volt beszállni: 😊

IMYke2.0.0.0
Én lapultam, mint a szar a gazban... (na jó, nem lapultam)... segíteni csak anyagi okok miatt nem tudtam 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hálásan köszönöm SZABI-nak a játékokat. <#eljen>
zorrobomber
Ezúton is köszi ratgab a Civ-et! Vettem még GOG-on egy Alpha Centauri-t(még most is $2.39!), és egy High School Girls in Trouble-t is. Asszem hivatalosan is vége az "uborkaszezonnak"! <#buck>

ZsZso
(Lemaradt: "A pakk" = IndieGala X)

ZsZso
Group Buys steam csoport. Legutóbb pl. 0.94 USD -ért sikerült megvenniük a pakkot (20at vettek egyszerre). Legközelebb jól jöhet, csatlakozzatok sztem, jó csoport lesz ez!

Tinman
224km-el zártam ma... te végül mennyibe jöttél ki?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Most kicsit pofátlan leszek. Az a problémám, h nincs zsé a netes kártyámon, bank már zárva, a hétvége meg olyan mozgalmas volt, h elfelejtettem megvenni a Tomb Raider Anniversary-t és a Legend-et, amik már csak 1 óra hosszáig vannak leárazva. Ha valaki lenne olyan kedves, h esetleg megajándékoz velük, annak szintén 5 euró értékben(vagy akár kicsit többért is) veszek valamilyen játékot, amint talál valamit, ami érdekli õt ebben az árkategóriában.