Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Én is kérnék szépen majd. 😊
Rapid81
Köszönöm!

A PlayBlink azt írta, hogy 1500$ a fiókom értéke. 😊 Szóval a 100 az megvan. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Meghívó: 1d88975d5964b23956d522e0ed2176ad

Ha kell még holnap tudok adni. Asszem 100 USDs Steam fiók szükségeltetik.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Erre a GameMiner-re nincs véletlenül egy meghívód? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Ez a GameMiner mi tud? Nem ismerem, de oroszul sem tudok. 😄
IMYke2.0.0.0
Én meg azért utálom a németet, mert csak azon keresztül lehet honosítani a Borderlands 2-õt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
SteamGiftsen minden baromságra jelentkezem kivéve a kisebb csoportokat (és a PH), mert ott csak és kizárólag azokat jelölöm meg, amikre tudom, hogy lesz idõm. Máskülönben lelkiismeretfurdalásom lenne, hogy elhappoltam egy játékot valaki elõl aki jól szórakozna vele.

SteamGifts, GameMiner, Playblink publikus giveawayeknél nincs meg ez a rossz érzés (bár nem is nagyon lett volna alkalma jelentkezni). Kivétel: a múlt héten nyert Kings Arthur miatt morcos voltam, hogy csak aktiválásnál derült fény az only német nyelvre, mert ha hamarabb tudom akkor tuti nem aktiválom, inkább visszapasszolom a tulajnak <4 év német után szívbõl gyûlölöm a nyelvet>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
<#eljen>

én csak arra jelentkezek, amivel tudom, hogy játszok/végigjátszom! pl Just Cause 2 DLC (itt nyertem) és Hitman 4 (itt nyertem) - mindkettõvel haladgatok, bár az utóbbi hetekben mást játszottam - s elõbb utóbb a végükre érek!

teljes stat: 345 giveawayból fenti 2-õt nyertem 😊

Forza.

Botond
Én meg nem is regisztráltam. Így is még két élet kellene, hogy végig játszák mindent amit vettem. Nem is értem ezt a habzsoló eljárást, hogy minden szarra jelentkeztünk, megnyerjük aztán telepítésre se kerül sose...
Carlos
Nálam 2 idegen nyeremény, egy 1300-ból és egy 800-ból. a többi sg-s nyeremény.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Csak a Ti felajánlásaitokat nyertem - idegentõl még semmit 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Én nyertem 2 játékot, a célt elértem, azóta nem is nyomkodok, csak néha mikor olyan kedvem támad.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Az sem lenn jó hidd el, ha semmi sem korlátozna és egész nap csak játszanál. Egy idõ után beleunnál az egészbe, és már nem is lenne annyira élvezetes. Én sajnos most nem dolgozom, de mivel már elmúlt a kamaszkorom, játékra csak bizonyos idõt szánok, sok egyéb fontos dolgom is akad minden nap. Persze, ha több szabadideje lenne az embernek munka mellett is, az sokkal jobb lenne. 😊

Amúgy a Playblink-en viszont még egyet játékot sem nyertem, pedig közel ugyanakkor regisztráltam.
genndy
Registered 11 months ago
Giveaways Entered 2,234
Gifts Won 1

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Carlos
Registered 6 months ago
Giveaways Entered 1,307
Gifts Won 14

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Registered 1 year ago
Giveaways Entered 348
Gifts Won 4

Ebbõl a 4bõl
1 Fairie Solitaire
1 Dota 2
és 2 Eredeti játékaink-os giveaway, ami közül az egyikben egyedüli jelentkezõ voltam 😄

grebber
Én tudok egy megoldást melóba felmondani ,de akkor a élethez kellõ pénzforrás elakadna 😞
De legalább éjjel nappal szinte kihalásig tolnám a gameeket.

Next PC upgrade: 2022

Fabio Capello
Registered 1 year ago
Giveaways Entered 664
Gifts Won 2

w77d
Registered 3 months ago
Giveaways Entered 51
Gifts Won 1

sosem raktok fel olyat, ami nincs már meg XD

wantonly
Ezzel ugyanígy vagyok, bár nincs több száz játékom ,de még így is még egy élet kellene, hogy mindent kijátsszak... :S
Rapid81
Én hozzátok képest nagyon soványan nyomom. 😊

Registered: 5 months ago
Giveaways Entered: 1,856
Gifts Won: 6

grebber
Én mindig a nullára ellövöm a pontokat de már rég nem nyertem.

Giveaways Entered:3,818
Gifts Won:12

Ellenben a prohardveren szépen jönnek a nyeremények.Bárcsak már idõt is lehetne nyerni mert többszáz game vár már 😞

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Ma nyertem meg a 15. játékom steamgifts-en. 😊

Registered: 7 months ago
Giveaways Entered: 2,412
Gifts Won: 15
Prince23
Prince23
Nekem régen a CDG mindig másnapra küldte a csomagot, sosem késett. Állandóan 24 órán belül elintézték a GLS-sel.

Egyik nap délután rendeltem, és más nap délelõtt már it tis volt a gls.

IMYke2.0.0.0
Mûszaki cikknél is 3 napot garantálnak. Nem lesz gond.

Shep
Úgy legyen, mert valahol riogattak ,hogy ipon lassan dolgozik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
CDGalaxistól is Pick Pack Ponttal rendelve 3 nap. Szerintem, futárral Ipon-tól is nálad lesz a megjelenést követõen másnap.

Shep
FC3 van náluk elõrendelve, azért kérdezem ,hogy mire számítsak majd.

Shep
Tehát akkor elvileg futárral 1-2 nap, bár hát ugye ... 😊

IMYke2.0.0.0
Attól függ, hogy mit rendelsz. Külsõ raktárról +1 a rendelés visszaigazolásához képest. Ilyenkor, egy hétfõn visszaigazolt rendelést szerdán indítanak útnak, legkésõbb.

Én igen, de csak pick-pack pontba és az volt asszem 3 nap vagy 4.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Iponról rendelt már elõ innen valaki? Mire lehet számítani, hány nap alatt érkezik meg tõlük a cucc?

davidka003
Edigitalból nekem is 1 hét volt a monitor.
2 hónapja pedig monitorguru.hu-ról rendeltem és 1 nap alatt ideért.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Megjött a mail! Pénteken kapom a cumót úgy néz ki. Majdnem egy hét megrendeléstõl a kiszállításig....szép.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na megnéztem az oldalon a regemet és azt írják feldolgozott megrendelés, tehát már valamit csináltak vele végre!

Megyek checkolni az e-mail fiókom.

Igen, PCX-tõl rendeltem! Ha IPON-tól tettem volna már holnap ideért volna ebben biztos vagyok.

genndy
Szerintem 12-15 körül lesz, ugyanúgy ahogy megjelenéskor volt az alapjáték, vagy most ez a Premium. És persze azt sem kötelezõ 0-day venni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jani21
Ha a PCX-tõl rendelted, akkor ezen ne lepõdj meg. Õk lassúak az iponhoz képest. Néha pedig eléggé inkompetens banda.

Carlos
Én már a warezt is meguntam 1 óra után... nemhogy 20K-t fizessek érte.

Ellenben a fairy solitaire-el ami ugye ingyenes lett és a sztori mód és a challenge-ek is kész.
3 acsi hiányzik, de nem szenvedek értük. Ha jönnek a tojások, akkor jönnek, ha nem, nem.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Ha rajtuk mûlik, akkor igen... 20 körül tuti.

arty
én azt nem javaslom 😊 angolt regelj, ott van minden, pontot meg veszel feltöltõkártyát - az amúgy is olcsóbb (általában)

talán egyszer lehet majd migrálni is, ha nagyon úgy érzed (de ne tedd, cumi 😄 )

Forza.

Prince23
Azért (GOTY) vajon mennyit fognak elkérni? 21 ezret? 😄

zorrobomber
Egyértelmû hogy emeld meg a telefont.

IMYke2.0.0.0
Én IPON-tól rendeltem eddig - és ezután is onnan fogok -, több alkalommal. Volt hasonló esetem (én vasárnap adtam le a rendelést), de már hétfõn kaptam a visszaigazoló e-mailt, kedden elindult a cucc a raktárból, és kaptam az újabb e-mailt, csütörtökön meg már raktam a gépbe a BD-írót és állítottam be az új monitort...

Az szerintetek normális dolog, hogy szombaton leadtam monitorra a rendelést. Kaptam visszaigazolást, hogy a rendszer vette a rendelést és majd ha feldolgozták kapok egy e-mail-t, hogy mikor hozza a futár. Oké nem dolgoznak már szombaton se no problemo.

Hétfõn gondoltam majd jön a feldolgozásról az e-mail (mi olyan nagy dolog összecsomagolni 3 alkatrészt, meg megírni egy hulla egyszerû számlát címszóval). De végül hétfõn semmi.

Ma még mindig nem böffentettek még egy betût sem a dologgal kapcsolatban és még mindig csak feldolgozás alatt van a megrendelésem.

Ez szerintetek normális dolog, vagy emeljem meg a telefont, esetleg csak türelmetlen vagyok és várjak még? (Ez a 3. alkalom, hogy online shop-tól rendelek mûszaki cikket, de még a pick-pack pontban is ott volt 3.-4. napra a termék, de mondjuk kaptam is legkésõbb rendelés utáni másnap értesítõt, hogy mikor várható).

Carlos
Az relikvia.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Hát igen, egy sárkány szobor (22-24 cm) jobban mutatna.

Carlos
Eltérõ fogalmaink vannak a relikviákról.
Szerintem egy póló, egy könyv meg 6 képeslap (vagy matrica, vagy akármi) szerintem nem relikvia.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Én is ezért 'akadtam' ki. Persze, lesz majd GOTY is... (vagy sem)