Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PlayBlink azt írta, hogy 1500$ a fiókom értéke. 😊 Szóval a 100 az megvan. XD
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ha kell még holnap tudok adni. Asszem 100 USDs Steam fiók szükségeltetik.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SteamGifts, GameMiner, Playblink publikus giveawayeknél nincs meg ez a rossz érzés (bár nem is nagyon lett volna alkalma jelentkezni). Kivétel: a múlt héten nyert Kings Arthur miatt morcos voltam, hogy csak aktiválásnál derült fény az only német nyelvre, mert ha hamarabb tudom akkor tuti nem aktiválom, inkább visszapasszolom a tulajnak <4 év német után szívbõl gyûlölöm a nyelvet>4 év német után szívbõl gyûlölöm a nyelvet>
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
én csak arra jelentkezek, amivel tudom, hogy játszok/végigjátszom! pl Just Cause 2 DLC (itt nyertem) és Hitman 4 (itt nyertem) - mindkettõvel haladgatok, bár az utóbbi hetekben mást játszottam - s elõbb utóbb a végükre érek!
teljes stat: 345 giveawayból fenti 2-õt nyertem 😊
Forza.
Þór vígi þessi rúnar

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Amúgy a Playblink-en viszont még egyet játékot sem nyertem, pedig közel ugyanakkor regisztráltam.
Giveaways Entered 2,234
Gifts Won 1
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Giveaways Entered 348
Gifts Won 4
Ebbõl a 4bõl
1 Fairie Solitaire
1 Dota 2
és 2 Eredeti játékaink-os giveaway, ami közül az egyikben egyedüli jelentkezõ voltam 😄
De legalább éjjel nappal szinte kihalásig tolnám a gameeket.
Next PC upgrade: 2022
Giveaways Entered 51
Gifts Won 1
sosem raktok fel olyat, ami nincs már meg XD
Registered: 5 months ago
Giveaways Entered: 1,856
Gifts Won: 6
Giveaways Entered:3,818
Gifts Won:12
Ellenben a prohardveren szépen jönnek a nyeremények.Bárcsak már idõt is lehetne nyerni mert többszáz game vár már 😞
Next PC upgrade: 2022
Registered: 7 months ago
Giveaways Entered: 2,412
Gifts Won: 15
Egyik nap délután rendeltem, és más nap délelõtt már it tis volt a gls.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
2 hónapja pedig monitorguru.hu-ról rendeltem és 1 nap alatt ideért.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Megyek checkolni az e-mail fiókom.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ellenben a fairy solitaire-el ami ugye ingyenes lett és a sztori mód és a challenge-ek is kész.
3 acsi hiányzik, de nem szenvedek értük. Ha jönnek a tojások, akkor jönnek, ha nem, nem.
Þór vígi þessi rúnar
talán egyszer lehet majd migrálni is, ha nagyon úgy érzed (de ne tedd, cumi 😄 )
Forza.
Hétfõn gondoltam majd jön a feldolgozásról az e-mail (mi olyan nagy dolog összecsomagolni 3 alkatrészt, meg megírni egy hulla egyszerû számlát címszóval). De végül hétfõn semmi.
Ma még mindig nem böffentettek még egy betût sem a dologgal kapcsolatban és még mindig csak feldolgozás alatt van a megrendelésem.
Ez szerintetek normális dolog, vagy emeljem meg a telefont, esetleg csak türelmetlen vagyok és várjak még? (Ez a 3. alkalom, hogy online shop-tól rendelek mûszaki cikket, de még a pick-pack pontban is ott volt 3.-4. napra a termék, de mondjuk kaptam is legkésõbb rendelés utáni másnap értesítõt, hogy mikor várható).
Szerintem egy póló, egy könyv meg 6 képeslap (vagy matrica, vagy akármi) szerintem nem relikvia.
Þór vígi þessi rúnar