Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Megnéztem mennyibe jönne ki ha most megvenném digitálisan/vagy használtan, azárt mert tegnap kicsit megütött az ára... ( xbox 360 árak )

Assassin's Creed - 2000 forint

Assassin's Creed II - 2000 forint
Sequence 13 : Bonfire of the Vanities & Secret Locations 560 msp
Sequence 13: Bonfire of the Vanities 320 msp
Sequence 12: Battle of Forli 320 msp

Assassin's Creed Brotherhood - 8000 forint
Assassin's Creed Brotherhood - The Da Vinci Disappearance DLC 800 msp
Assassin's Creed Brotherhood - Animus Project Update 2.0 DLC free
Assassin's Creed Brotherhood - Animus Project Update 1.0 DLC free

Assassin's Creed Revelations - 6000 forint
Assassin's Creed Revelations - The Lost Archive - 800 msp
Assassin's Creed Revelations - Mediterranean Traveler Map Pack - 800 msp
The Ancestors Character Pack - 320msp

Assassin's Creed III - 11000 forint
Season Pass - 2400 msp

AC1+2+2a+2b+3 = 29.000 forint
DLC = 6000 msp = 15.000 forint (kb)
------------------------------------
szumma 44.000 forint

Jatekim.hu

AC1 - 2K
AC2 - 3K
AC:B - 4K ( vagy 5 )
AC:R - 5K
AC3 - 11k
----------------
szumma 25.000 forint

Tehát! 😊

AC Anthology : 40.000 forint ( 150 ojró ).
AC LIVE : 44.000 forint
AC használt : 40.000 forint

Igazad volt Arty! 😊 150 ojró "korrekt" ár. Be kell szerezni, amit amúgy is be akartam és nem jövök ki olcsóbban vagy jobban ha külön venném meg platinum kiadásokban használtan, persze DLCk nélkül olcsóbb, de eddig mindig azért sírtunk, hogy ilyen pakkokba pl ME Trilogy nincs egy szál DLC sem... hát most itt van minden.

Egy AC3at meg el lehet adni ( hiszen az megvan már ), így csökkenni fog az ár minimum 6-7kval.

<#vigyor3>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Mi ezzel a gond? Ez nem steelbook amúgy, hanem fényes felületû o-ring csomagolás, benne egy kihajtogatható digipack-kel.

ZsZso
Na akkor majd toljuk együtt! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

jetblack
Kuldtem privatba es koszi szepen 😊

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Egy STEAM ID jól jönne 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jetblack
Sracok lehet egy olyan keresem hogy vlalakitol kerhetek a topic steames csoportjaba 1 meghivot ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

IMYke2.0.0.0
Megnéztem a videót - Sanctum jónak tûnik, csak ez is tele van DLC-kkel :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Sanctum-ot sem ismerem - még csak rá sem néztem eddig 😊

Rapid81
Amúgy Tower Defense játék. Hasonló a Sanctum-hoz, csak ez orkokkal, meg ugyebár varázslós, középkoros fílingben. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Csak a GaminAllTheTime.com nyílt Steam csoport tagja vagyok. Ennyi. Felugrott az ablak, hogy OMD2 giveaway a chat-ben. Beléptem, feltettek egy kérdést és én válaszoltam rá elõször helyesen. Hiába, a guglit tudni kell használni. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Hány helyen vagy regisztrálva? <#nevetes1>

Rapid81
Ha a kamera tud infrát, akkor könnyû beazonosítani, hogy van-e ott valaki. Majd a macska is nézheti. 😊

Rapid81
Banyek. Most nyertem a GamingAllTheTime.com Steam csoportjának chat-jében egy Orcs Must Die 2-t! 😄

Rapid81
Kicsit? XD

wantonly
Nem vagy egy kicsit paranoiás? 😄
ZsZso
Ezt én - naívan - úgy képzeltem, hogy a konzol (vagy talán a PCnél is) kell egy kamera (Kinect?!), hogy filmezhess. Addig nem indíthatod el a legálisan megvásárolt digitális kópiád amíg nem nyomod be a filmet és nem leskelõdött körbe a kamera. Ha kinyomod filmnézés közben, vagy elforgatod akkor megáll a mozi.

Persze jó kérdés, hogy hogy csekkolja a kamera képén kívüli nézõket. (valószínûleg sehogy)
Nem hinném, hogy valaha is bevezetik ilyen céllal, de azért elgondolkodtató.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
Se mikrofon, se kamera nincs a gépemen. Céges laptopnak kamera drivere letiltva, mikrofonja letiltva. 😊 Telefon zárt tokban a konyhai átadópulton, ahová semmi nem hallatszik le. 😊 Szóval tõlem aztán próbálkozhat az MS vagy akár a Gugli. XD

ZsZso
Nem tudom volt -e már, de jól hangzik 😊. (cinizmus ON)
"Valóságsó" a nappaliban

DarkSector
zsir.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Bezzeg a Painkiller: Hell and Damnation-höz most adták hozzá az új patch-ben:
- added console command for changing fov (ex, Fov 120 )

ZsZso
HATALMAS! xD Hány emberen mehetett ez át vajon?!

ZsZso
ELVILEG francia proxival még megy.

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Jah nekem is ez volt, késõbb fog adni serial-t, nekem este nem adott 2 serial-t, és ma délben már megvolt...😄

De sajna most már nem engedi begépelni a promo kódot...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Reggel még akartam regelni egyet pluszba, a promóciós kód még jó volt, de már nem adott serialt. Szerintem kifogytak. 😛
DarkSector
Maradt valakinek egy ROBOT (uplay) kulcsa steam-re véletlen?

Mert már nem jó a kupon és azt nem volt erõm tegnap már aktíválni...😄

DarkSector
Akkor bocs ez a nagy Uplay izé megkavart, oda sokan regeltek azt hittem te is oda akarsz. 😄

Akkor oké, volt akinek nem ment 😊

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Zomil
mind a 2 Ruse dlc-t regelni tudtam steam-en 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
tudomtudom pc-s fórum,de hátha valaki örül neki.
Akinek playstationje van és kell neki 30napos ps+ annak ezeket kell tenni.

http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/12sjbo/fb_free_30days_ps/

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ZsZso
Most aktiváltam próbaképp egyet a steam accountomon, úgyhogy mûködik.

IMYke2.0.0.0
Hát, igen - azok "mindent visznek" 😊

Kivéve, h. nem reggelhetõ:

"R.U.S.E. CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q

Note: R.U.S.E. keys from Ubisoft's Digital River service are not accepted on Steam"

És sok helyen olvasom, h. nem sikerül a dlc-ket sem regisztrálni.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

zorrobomber
Viszont a RUSE még kuponnal is €10, én gamefly-on szeptemberben 2.49 fontert vettem, az pöttyet jobb ajánlat volt.

zorrobomber
Most hogy így belegondolok, ha lenne új Lula, ahhoz el tudnék képzelni pár ötletes Collector's Edition extrát 😄

ZsZso
Az Ubisoftos akció miatt. 10 EURig ingyenesek a játékok kuponnal, s van pár (köztük a Ruse is) ami Steamre is reggelhetõ.

zorrobomber
Nem elsõsorban a nyelvezeten röhögtem - annál inkább a 2 centis játéktraktoron és a traktoros kártyán 😊

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, Colletion Edition... <#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
isthereanydeal - de amúgy csomagban is lehet.

zorrobomber
Honnan ez a sok Ruse steamgiftsen? Hol van leárazva?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

IMYke2.0.0.0
<#worship>

zorrobomber
A kameranézeten kívül semmi köze a Diablo-hoz, egyedi cucc 😊

Shep
Na nekem most az a félelmem, hogy az iponról elõrendelt FC3 insane edisün nem jön meg, mert elfogy a készletük, lemaradok, mit tudom én. Ha felvették az elõrendelést hacsak a kiadó nem szórakozik akkor nem lehet gond?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Igen, valami olyasmi, de eléggé egyedi stuff

Shep
Ez a Magicka amúgy valami Dio klón?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
IMYke2.0.0.0
Vin Diesel elkotyogta, hogy ebben a hónapban kiderül, mikor jön az új Riddick film premier... pszt, nem Tõle hallottuk! 😊))))))))

Shep
Az mindegy a lényeg, hogy van 😄