Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez a gyûjtõi nekem 10k-t se ér.

AC 1 - ipari hulladék
AC 2 - semmi újat nem tud mutatni nekem 1000/1000-re toltam ki a GOTY-t
AC: Broterhood - 1-nek jó volt, de nekem ez jött be a legkevésbé, kizárt, hogy újra tolnám, ha ingyen adják akkor sem.
AC: Revelations - Kifejezetten tetszett, de újra nem játszanám, nincs benne annyi.
AC 3 - Még nincs meg, majd second hand 6k körül, aztán adom is el.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Hát akkor bizony davidka003 alaposan alálõtt a 25-el... De még én is a 30-al... <#shakehead>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Ha PC-re is jönne, akkor olcsóbban kihozza az ember innen-onnan összevásárolva õket. Szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Jelenlegi árfolyamon számolva 42.300 Ft a várható ára (150 Euro)!

Jani21
AC1 is?

Hawx 2 pedig uplayes cím, ha minden igaz.

Szerintem csak azok jelennek meg a kliensben, amelyeket a kliensbõl elérhetõ bolton keresztül is meg lehet venni. Ott már mindjárt szûkebb a lista.

IMYke2.0.0.0
Konzolokra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Fõ, hogy kapni lehet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bezony! Én is úgy tudom!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na ez látod könnyen lehet, errõl nem tudok érdemben nyilatkozni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem! Azzal nem próbáltam, de a Hawk 2-vel próbáltam és azzal mûködik!

Egyébként meg dobozos AC-jaim is ugyanúgy megjelentek, holott azok nem digitális verziók voltak. De mivel egyszer aktiváltam õket már uplay-rõl is letölthetõk.

BIa-nál is mûködni fog ebben biztos vagyok!

Mondjuk érdekes, mert Driver San Francisco, meg alapból uplay-ben jelenik meg letölthetõként.

toysoldier
egy másik topikban azt írták, hogy 150 euró lesz (~42.000 Ft)

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Shep
Kipróbáltad a BiA-val, mûködik? Ugyanis én is azt "vettem" meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Sajnos nem egészen, mert nálam nem jelent meg semmi. Olvastam, hogy ez azért van, mert a 2008 elõtti játékok nem jelennek meg az Uplay-ben. Az AC 2007-es. 😞 Mindegy, majd kiírom 2 DVD-re.
Nem kell tárolgatni semmit! Egyszer letöltöd, installálod, megadod a kódot és voilá meg is jelenik a listában, ahonnan már szabadon töltheted is bármikor á la steam!

Shep
Még ha 75-80 lenne 😊

IMYke2.0.0.0
<#worship>

wesker24
Mivel 2 példányról van szó igy 2 szerencsés nyertes fogja majd megkapni !
wesker24
Legendary for the SG Group

Itt van egy Legendary felajánlásom az SG Eredeti játékok csoport tagjainak !

genndy
Én is 90-et tudom. Én úgy veszem észre, hogy a konzoloktól kezdve jött be a 75-80 FOV. Messzebb lévõ TV-n nem is gond, széles monitoron zavaróbb, mert az közelebb van. Mióta 16:9 monitorom van, azóta én is igyekszem átállítani 90-re, de ha lehet, inkább 100-ra, 110-re.

genndy
25-ért nem is lenne annyira vészes (persze, drága, de ez elég szép kiadás, !DLC-kkel!). Sztem mire ideér hozzánk, lesz 28-30 is.

IMYke2.0.0.0
Én mindig 110-es FOV-val játszom, ha át lehet állítani.

Shep
Én pl a CS-t 120-al nyomtam singleben azért minimum 85 kell de inkább 90. Persze játéktól is függ, mert ha szarul van megcsinálva akkor már 80-nál is polip karja lehet emberünknek 😊

Shep
Konzolosokban 60 szinte minden játékban. PC-n hát 80 az nagyon a minimum ami már éppen nem zavaró de még nem is kényelmes.

arty
quakes idõkbõl rémlik talán a 90 (de van aki sokkal többel nyomta)

Forza.

davidka003
Ez mit is jelent? Régen mennyi volt?
Mondjuk úgyis csak warezban majd egyszer végignyomom.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
25k körül lesz szvsz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
"80 fokos látószöggel jön a Call of Duty: Black Ops 2

Legalábbis PC-n, és ez bizony kõbe vésett dolog. A rajongók viszont olyan szinten fel vannak háborodva, hogy folyamatosan kérdezgetik a Treyarch community managerét azzal kapcsolatban, hogy miért nem lehet ezt megnövelni. Az úriember Twitteren úgy reagált, ne kérdezgessék tovább, ez lesz a maximum és kész. Mikor arról kérdezték, van-e ennek különösebb oka, a következõt mondta: "Persze, hogy van, különben már rég megemeltük volna, hogy leállítsuk a sírást." - majd késõbb hozzátette, technikai okok miatt lett 80 fokos a maximum FOV."

Vegyétek csak... megérdemlitek 😊

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Na, ez viszont biztosan 5 jegyû árat fog kapni... és az elsõ számjegy nem 1-es lesz.

"Érkezik az Assassin's Creed Anthology

Habár minden részletet még nem árult el a Ubisoft, azt mindenesetre már megerõsítette, hogy érkezik az Assassin's Creed Anthology, ami egyaránt tartalmazza majd a legújabb játékot, valamint az azt megelõzõ négy részt, s hozzájuk az összes létezõ DLC-t és extra tartalmat - így bekerülnek az Assassin's Creed 2-be a hiányzó fejezetek, a Brotherhoodba a Da Vinci kiegészítés, a Revelationsbe pedig extra animus puzzle-ök."

NAGY KÉP

wantonly
Érthetõ. 😄

Elég szar ez az uplay kliens, tegnap óta nem jelent meg benne a promóciós kóddal aktivált Assassin's Creed. Uninstall, majd indítom az asztalról. Amúgy meg ez az egész nagyon warez feeling, tárolgassam a vinyón azokat a tömörített fájlokat, mellékelve hozzá a serialt. Mivel ingyen volt egy szavam sincs, de soha nem vásárolnék az ubishop-ban.
arty
5 perce vettem egy Rainbow6:Vegas-t 😊 szerintem még él...

---

köszönet a tippért !!!

Forza.

Fpocok
Na és dxtoryval mi a helyzet? Vagy bandicammal?
Én most újraraktam windost és felraktam dxtoryt és 0 gondom volt. Mondjuk nekem nincs TV rákötve. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy normális helyzetben tökéletesen mûködik a progi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Ha visszaolvasol, akkor 4 v. 5 játék Steam kódot adott. Én a Babel Rising + DLC-t és a Shoot Many Robots-ot húztam be Steamre. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Nembaj, van egy határ, amit meghúzok, ha ingyen játékokról van szó. Origin az 😄 Oda még igen... máshova nem 😄

Rapid81
Lekéstél. 😊 Az Ubi beszüntette a promó kódot.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Ja ubi klienses, az nem kö 😄

Tegnap vagy 5 órát szarakodtam gépösszeszereléssel, 95%ot egyedül, utolsó 5%nál kellett telefonos segítséget kérnem. Borderlands2 max grafikán (kivéve AA), high psychxen, videófelvétel közben tökéletesen játszható maradt. Most már sokkal jobban tudom játszani az EREDETI JÁTÉKAIMAT 😄

Fpocok
Ja mintha valami ingyen játékokról hallottam volna este. Tegnap nem voltam szinte egész nap...

Tinman
1 accom volt, de regeltem párom nevére is, aztán lehet a kutyám nevére is regelek egyet ma, ha még olyan kedvem lesz.

Tinman
Ne állíts olyat, amit nem tudsz biztosan :-)

Babel + DLC + SMR-ot regeltem be tegnap este Steam-en.

Fpocok
Na közben megoldottam. Még csak másik vinyó sem kell, 1 vinyóval meg lehet csinálni. lol és még gyorsabb is, mint dvdrõl 😄

Fabio Capello
pendrive? 😛

Fpocok
HOGY LEHET BOOTOLNI WINFOST VINYÓRÓL? ÚJRA AKAROM RAKNI CSAK NEM OLVASSA BE DVDT A LEJÁTSZÓ LOL

Fpocok
VAN NETEM!

Nem.
wantonly
Köszi az infót, akkor inkább kihagyom.
DarkSector
Mik Steam-esek még ezeken kívül?

Many Robots
Zeit
Mad Riders

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
Háááát.
én fc õrült vagyok.
ÉS így is azt mondom hogy nem igazán.
Nagyon unalmas egy idõ után,újraspawnolnak az enemyk ezzel a játékélményt a 0-ra rontva.
DE nagyon szép,nagyon jó sok ötlet van benne és a sztori azért nem rossz.
a gyémánt gyûjtögetés is mókás tud lenni ha egyszer rászánja magát az ember.
A multi szerintem már rég nem megy,senki se játszhat vele.De lehet tévedek.
Ingyen nem rossz ha van még accountod amire pl még kell játék amit szeretnél.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

wantonly
Far Cry 2 milyen? Azt érdemes bezsákolni?
DarkSector
Szerintem be fog halni a Uplay szerver, annyira szopják a játékokat, engem ezek izgultattak:

POP 2008 + POP TFS + Assassins Creed DC + Call of Juarez 3.

Ezeket sikerült elvileg megvenni, de kitudja, igazából csak a rendes profilomon jelent csak meg eddig a POP TFS, de ha tudtam volna hogy az ACDC vagy POP 2008 is van 10 euro-ba akkor nem azt a POP-ot tettem volna a profilomra amit már 2x megvettem....😄

Igazából a többi játékokat is külön accountra megvehetném, de kurvára nem izgatnak, még ingyen sem, max ezekkel a 4 címmel fogok még nyomulni, talán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"