Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
AC 1 - ipari hulladék
AC 2 - semmi újat nem tud mutatni nekem 1000/1000-re toltam ki a GOTY-t
AC: Broterhood - 1-nek jó volt, de nekem ez jött be a legkevésbé, kizárt, hogy újra tolnám, ha ingyen adják akkor sem.
AC: Revelations - Kifejezetten tetszett, de újra nem játszanám, nincs benne annyi.
AC 3 - Még nincs meg, majd second hand 6k körül, aztán adom is el.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Hawx 2 pedig uplayes cím, ha minden igaz.
Szerintem csak azok jelennek meg a kliensben, amelyeket a kliensbõl elérhetõ bolton keresztül is meg lehet venni. Ott már mindjárt szûkebb a lista.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként meg dobozos AC-jaim is ugyanúgy megjelentek, holott azok nem digitális verziók voltak. De mivel egyszer aktiváltam õket már uplay-rõl is letölthetõk.
BIa-nál is mûködni fog ebben biztos vagyok!
Mondjuk érdekes, mert Driver San Francisco, meg alapból uplay-ben jelenik meg letölthetõként.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Itt van egy Legendary felajánlásom az SG Eredeti játékok csoport tagjainak !
Mondjuk úgyis csak warezban majd egyszer végignyomom.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Legalábbis PC-n, és ez bizony kõbe vésett dolog. A rajongók viszont olyan szinten fel vannak háborodva, hogy folyamatosan kérdezgetik a Treyarch community managerét azzal kapcsolatban, hogy miért nem lehet ezt megnövelni. Az úriember Twitteren úgy reagált, ne kérdezgessék tovább, ez lesz a maximum és kész. Mikor arról kérdezték, van-e ennek különösebb oka, a következõt mondta: "Persze, hogy van, különben már rég megemeltük volna, hogy leállítsuk a sírást." - majd késõbb hozzátette, technikai okok miatt lett 80 fokos a maximum FOV."
Vegyétek csak... megérdemlitek 😊
"Érkezik az Assassin's Creed Anthology
Habár minden részletet még nem árult el a Ubisoft, azt mindenesetre már megerõsítette, hogy érkezik az Assassin's Creed Anthology, ami egyaránt tartalmazza majd a legújabb játékot, valamint az azt megelõzõ négy részt, s hozzájuk az összes létezõ DLC-t és extra tartalmat - így bekerülnek az Assassin's Creed 2-be a hiányzó fejezetek, a Brotherhoodba a Da Vinci kiegészítés, a Revelationsbe pedig extra animus puzzle-ök."
NAGY KÉP
Elég szar ez az uplay kliens, tegnap óta nem jelent meg benne a promóciós kóddal aktivált Assassin's Creed. Uninstall, majd indítom az asztalról. Amúgy meg ez az egész nagyon warez feeling, tárolgassam a vinyón azokat a tömörített fájlokat, mellékelve hozzá a serialt. Mivel ingyen volt egy szavam sincs, de soha nem vásárolnék az ubishop-ban.
Én most újraraktam windost és felraktam dxtoryt és 0 gondom volt. Mondjuk nekem nincs TV rákötve. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy normális helyzetben tökéletesen mûködik a progi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Tegnap vagy 5 órát szarakodtam gépösszeszereléssel, 95%ot egyedül, utolsó 5%nál kellett telefonos segítséget kérnem. Borderlands2 max grafikán (kivéve AA), high psychxen, videófelvétel közben tökéletesen játszható maradt. Most már sokkal jobban tudom játszani az EREDETI JÁTÉKAIMAT 😄
Babel + DLC + SMR-ot regeltem be tegnap este Steam-en.
Many Robots
Zeit
Mad Riders
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
én fc õrült vagyok.
ÉS így is azt mondom hogy nem igazán.
Nagyon unalmas egy idõ után,újraspawnolnak az enemyk ezzel a játékélményt a 0-ra rontva.
DE nagyon szép,nagyon jó sok ötlet van benne és a sztori azért nem rossz.
a gyémánt gyûjtögetés is mókás tud lenni ha egyszer rászánja magát az ember.
A multi szerintem már rég nem megy,senki se játszhat vele.De lehet tévedek.
Ingyen nem rossz ha van még accountod amire pl még kell játék amit szeretnél.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
POP 2008 + POP TFS + Assassins Creed DC + Call of Juarez 3.
Ezeket sikerült elvileg megvenni, de kitudja, igazából csak a rendes profilomon jelent csak meg eddig a POP TFS, de ha tudtam volna hogy az ACDC vagy POP 2008 is van 10 euro-ba akkor nem azt a POP-ot tettem volna a profilomra amit már 2x megvettem....😄
Igazából a többi játékokat is külön accountra megvehetném, de kurvára nem izgatnak, még ingyen sem, max ezekkel a 4 címmel fogok még nyomulni, talán.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"