Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
ennyire össze-vissza bundle-t hogy sikerült összerakni? 😄

még csak azt sem lehet mondani, h mind fps 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BigBlue
Az szép.. kár hogy a több mint a fele megvan..

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

ZsZso
Következõ héten várható Amazon DVG bundle (10 USD)

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Metro 2033
Red Faction Guerrilla
Red Faction Armageddon
Homefront
Space Marine

Valószínûleg Steamesek lesznek

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Szuper cucc a Ruse, bár én csak a hadjáratot toltam.
Totti5
Van ott még bõven ( vannak gyenge részek is köztük, de több az emlékezetes és a nagyon jó )

Far Cry, BIA, Call of Juarez, Driver, IL-2, Myst, Prince of Persia, Rayman, Silent Hunter, Tom Clancy's, The Settlers,

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Botond
1-4 részek zseniálisak, 5-6 messzire kerülendõ, 7 ismét élvezhetõ. A másodiknak van egy jubileumi remakeje, talán azzal érdemes kezdeni az ismerkedést, hogy el kapd a feelinget.
No, azért az AC sem egy gyenge franchise!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Én nagyon jól tudom, nekem meg van a 3 freedom DLC. Anthologyban season pass lesz hozzá, vagyis az az 5 DLC.

Az Anno úgykerült hozzájuk, hogy felvásárolták a kis német kiadót (Sunflowers), melynek az volt a koronagyémántja. Ezzel a régi fejlesztõkben is kisebbségi tulajdont szereztek, most is õk fejlesztik a szériát, a Blue Byte csak besegít, ha jól tudom.

Nálam a BlueByte különben is inkább a zseniális Incubation okán rajongott, mert valahogy a Settlerseket kihagytam eddig. (Valamikor 6 éve megvettem az elsõ rész CD-tokos verzióját, de még nem bontottam fel 😊
Fabio Capello
RUSE. Az is egy remek játék lehetett volna, ha csapnak neki egy kis hírverést - a multija elképesztõen jó volt, nagyon nagy kár, hogy hamar elvesztette az UBI támogatását, és kb. egy hónap alatt elözönlötték a cheaterek.

MerlinW
Akkor olvasd el

Amirõl te beszélsz azok külön DLC-k lesznek. Ezek az elõrendelõi DLC-k. 1 multi és 2 single küldetés, amibõl egyet kap a special (day 1) és a Join or Die, illetve mindkettõt a Freedom.

[merlinw.org]

Botond
És meg a heroes sorozat is ott van, igaz nem blue byte vonalról ...
Botond
Ubi a legalja, de a játék ipar két kiemelkedõ franchisea náluk van a blue byte megvásárlását követõen, a settlers és az anno is, szóval az én pénzem is elnyelik...
BigBlue
Bocsánat, ha volt már:

Akinek Desurán megvan a Postal 2 az most kapott hozzá steam kódot is... Desurán belül megtalálható!

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Tényleg. Nem is értem, miért hittem azt, hogy nincs. Mindegy, "megfizettem" a tanulópénzt (miért nem valami Steames vackot vettem, ami nem érdekel <#falbav>), ezt a szemetet meg nem telepítem. Majd 60%-os akcióban felmarkolom GoG-on, ha lesül is a képemrõl a bõr, hogy abból a pénzból jut a Ubinak.
Shep
Add hozzá a 30 dolcsit akkor is odébb van a €150-tõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
Sajnos már a Brotherhoodnál megfogadtam, hogy az lesz az utolsó AC amit megveszek, ahhoz képest megvan a Revelations, és gondolkozom az AC3 elõrendelésén...

Kegyetlen ez a játékipar... 😄

#67905 - Ez viszont nagyon unszimpatikus kezd lenni, hogy minden játék mellé szinte kötelezõ jellegû egy a játék árával megegyezõ Season Pass DLC csomagot venni (lásd Blands2, SR3), ahhoz, hogy a teljes játékélményt kapd...

Persze, igazándiból amíg az alapjáték megadja a 30-40 órányi játékidõt, addig nem zavar, csak nehogy ennek a rovására menjen a sok DLC-zés elõbb-utóbb.

Totti5
Az Assassin's Creed 3 összesen öt DLC-t fog kapni, legalábbis jelenleg ennyit tervez a kiadó. A letölthetõ tartalmak többsége a single kampányt bõvítik. A The Tyranny of King Washington három részben fog megjelenni és egy alternatív történetet kínál majd a játékosoknak. Ezen kívül pedig további két multiplayer DLC is érkezik, amik a szokásos módon új pályákat és egyéb kiegészítõket rejtenek majd.

A Season Pass ára 2400 MS pont lesz az Xbox Live-on és 30 dollár a PSN-en.

Jani21
Ha a 2008-as Prince of Persiára gondolsz, az van gogon.

MerlinW
Assassins Creed 3 Special Edition - 9000 Ft

* Ghost of War exkluzív letölthetõ küldetés (DLC),
* Multiplayer Sharpsooter Package letölthetõ kiegészítõ (DLC).

- Colonial Assassin DLC:
* Scottish Flintlock (fegyver Az Egyjátékos Módhoz)
* Traditional Colonial Assassin Outfit (ruházat Az Egyjátékos Módhoz)

- Red Coat Multiplayer DLC:
* The Red Coat Többjátékos Karakter
* Doctor Puppet Relikvia
* Snake Jelvény
* The Doctor Kép
* "The Doctor" Rang.

* Póló/Karkötõ/Poszter

Assassins Creed 3 Join or Die Edition - 11500 Ft

* Medál,
* George Washington jegyzetfüzete, benne titkokkal a templomosokról és az assassinokról,
* Ghost of War exkluzív letölthetõ küldetés (DLC),
* Multiplayer Sharpsooter Package letölthetõ kiegészítõ (DLC).

Assassins Creed 3 Freedom Edition - 17500Ft

- Assassins Creed 3 játék,
- 24 centiméter magas Connor szobor,
- Fémdoboz, amelyet Alex Ross tervezett,
- George Washington jegyzetfüzete, benne titkokkal a templomosokról és az assassinokról,
- egy exkluzív litográfia,
- Lost Mayan Ruins exkluzív letölthetõ küldetés (DLC),
- Ghost of War exkluzív letölthetõ küldetés (DLC),
- Multiplayer Sharpshooter Package letölthetõ kiegészítõ (DLC).

A

[merlinw.org]

Én a Prince of Persiával jártam így. Ami dobozosban jött ki elõbb DRM-mentesen (!), szóval direkt azt akarják szopatni, aki tõlük letöltõs játékot vásárolna. Õrület. (Most várjam meg amíg lesz GoG-on, vagy meg inkább Steamen?)

Konkrétan ezeknél a játékoknál mit csinál amúgy Tages? Nekem még az a régi személyes tapasztalatom van vele, amikor a Gothic 3 DVD-met elkezdte ledarálni fél perc után - sokaknak cserélte a forgalmazó a lemezt a védelem miatt. (A Witcher 2-nél is legendás volt a védelem, és még a CD Projektet perelte a Namco, mert patchben kiszedték, és így nem szaggatott mindenkinél mindenképp játék.) Nálam a Tages összes alkalmazottja a börtönben ülne, mételyei a társadalomnak, ha csak a piszkos munkát is végzik el. A UbiSoft pedig egy undorító legalja cég.
Totti5
"Assassins Creed 3 : 9000 van DLC"

nincs

Shep
Ja most nézem Merlin hsz-ét. Akkor meg nincs is mirõl beszélni 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tudom, hogy nincs dlc de egrészt azt megveszed külön, másrészt meg nagy részük nem nagy valami kivéve a Da Vinchi küldetéseket.

MerlinW
Az accountodra csak a ~2008 után megjelent játékok kerülnek. Elõtte nem volt még UPlay.

[merlinw.org]

Amúgy meg ne számolgasd, vedd meg, ha szereted a sorozatot. Nekem is megvan a Mass Effect minden platformon, minden kiadásban, mert nagyon szeretem. Még a Trilogy-t is meg fogom venni. : )

MerlinW
CDG:

AC😄C ( fos borítós ) : 1500
Assassins Creed 2 ( fos borítós ) : 2000 van DLC
Assassins Creed Brotherhood : 4000 van DLC
Assassins Creed Revelations : 7000 nincs DLC
Assassins Creed 3 : 9000 van DLC

Steam: nincs borító, drágább és teljesen felesleges, miután UPlay-es az összes, nincs steamworks, nincs achievement, nincs semmi. UPlay mindenképpen kell, ugyanúgy le lehet tölteni a játékot, tehát a Steam csak kliens a klienshez. Semmi értelme.

[merlinw.org]

arty
szvsz elõbb lesz egy konzolban ssd, mint 10k-s hdd (hangos, hûthetetlen, alig gyorsabb, drága, megbízhatatlanabb)

Forza.

DarkSector
Vagy a Tablet egy része csak a témának és lehet ez maga a nexgen xbox csak mint a WiiU-nál lehet a kontrollerek vagy valami része a konzolnak érintõs lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
tages drivert a win7 blokkolta
ebben a formában ez a rainbow6 használhatatlan
patched sem talál - marad 1.0
patchet kézzel leszedtem, ráraktam
ezután - nyilván - cd-t kért
miniimagevel elindult
online kodot nem kérte, multi nem mûködik, uplay accomra a játék nem került

ubiwarez <#levele><#levele><#levele>

Forza.

MerlinW
Miután 2,5"-ös más nem is lehet. A 10k rpm-es 2,5-ös hdd meg majdnem annyiba kerül mint egy 240GB-os SSD, így értelmét nem nagyon látom. Persze lehet, hogy lezsírozták valamelyik gyártóval.

[merlinw.org]

Jani21
Úgy tudom, hogy az AC:Revelations elõtti AC-k minden DLC-t tartalmaznak PC-n, mivel jóval késõbb jöttek ki, mint a konzolos verziók. Az AC:Revelations pedig nem éppen a "hû, de jó" DLC-irõl híres.

Amúgy ezek normális borítóval mind megkaphatók UK-bõl, az AC:Revelations pedig jóval olcsóbban az összes DLC-vel (10-15 font).

Felesleges ezen matekozni, úgyis valakinek megéri a gyûjtemény, valaki meg tesz rá.

ZsZso
"Software is a gas. Software always expands to fit whatever container it is stored in."

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
hát ez csak egy papir másolata vagy mi, nem 100%-os dolog, de érdekes lenne egy ilyen kézi konzol.
HDD az lehet kicsi laptop hdd is, azt meg el tudom képzelni egy kézi cuccban.

Vagy lehet hogy ez valójában a Nextgen X360 ami lehet már kicsit a Wiiu féle fura használhatóságban jön, lehet nem is egy egyszerû ház lesz hanem érintõs konzol...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
kamu: scsi 10k hdd, napersze 😊

Forza.

DarkSector
off:

Rapid81
Hová fajul a világ?! Az optimalizálás már csak valami távoli, ködbe veszõ jelentésû fogalom?

Town

Minimum:
Memory:1 GB RAM
Graphics😮penGL 1.3
Hard Drive:90 MB HD space

Recommended:
Memory:2 GB RAM

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
summa summárum, én csinálom jól: 1 év lemaradással veszem az elõzõ részt, majd végigjátszás után adom is el 😄 dlcket meg lesz... nemérdekelnek!

(najo, ez sajna nálam is csak az elmélet: az ac1-2-brotherhood megvolt, nem adtam el, elsõt és brother classicot dlcvel ráadásul ujonnan vettem - bár nem day1... de aztán rájöttem, hogy soha az életben nem fogom én ezeket még1x a gépbe tenni és mégicsak eladtam, hogy majd veszem a revelationst az árukon, de annyira csömöröm volt az actõl brother után, hogy végül más játékot vettem inkább 😊 atyaég, ezt már hanyadszorra írom le ... 😄 )

Forza.

arty
a tetves rohadt életbe gyerekek! a Rainbow Six 6 Vegas 1-en Tages védelem volt (rosszabb mint a starforce, ha valaki ne ismerné)

most jöhetnék vele, hogy megint az eredetivel van szopás... csakhát 0ft volt, ugye 😄

ubisoft, anyád <#levele><#levele><#levele>

Forza.

Totti5
CDG

AC😄C ( fos borítós ) : 1500
Assassins Creed 2 ( fos borítós ) : 2000 nincs DLC
Assassins Creed Brotherhood : 4000 nincs DLC
Assassins Creed Revelations : 7000 nincs DLC
Assassins Creed 3 : 9000 nincs DLC

arty
minden dlcvel? 😊

Forza.

Totti5
Ennyi erõvel akkor 18k + AC3 11K + Season Pass 6k = 35k

Ennyi erõvel ez olcsóbban jön ki valamivel ( de az AC3 nem 11k lesz hanem több ).

Shep
Hát de ne a szar drága steamet nézd, dobozosban nem jön ki 150-re.

ennyi erõvel psn-en 48 font az ac complete, és tartalmazza a dlc-ket is.

Laza csávó 😄 Jó tudni, h nem én vagyok az egyetlen raszta Mass Effect fan 😄
Totti5
Most ennyi.

Botond
Egy-két hete AC3 nélkül a lenti felsorolás minden dlcvel 35 eur volt, karácsonykor se lesz több steamen. AC3al 85 eur.
Totti5
Arra bizony. Steam.

AC😄C - 10 euro
AC2 Deluxe ( gondolom DLCs ) - 20 euro
AC:B - 20 euro ( nincs DLC )
AC:R + DLC - 50 euro
AC3 - még nincs, de 50 euro lesz gondolom ( season pass vagyis DLC nélkül )
------------------------------------------
150 euro

Ha nem néztem be, akkor drágább mint 360on.

Shep
PC-re kell venni 😊