Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még csak azt sem lehet mondani, h mind fps 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Metro 2033
Red Faction Guerrilla
Red Faction Armageddon
Homefront
Space Marine
Valószínûleg Steamesek lesznek
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Far Cry, BIA, Call of Juarez, Driver, IL-2, Myst, Prince of Persia, Rayman, Silent Hunter, Tom Clancy's, The Settlers,
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nálam a BlueByte különben is inkább a zseniális Incubation okán rajongott, mert valahogy a Settlerseket kihagytam eddig. (Valamikor 6 éve megvettem az elsõ rész CD-tokos verzióját, de még nem bontottam fel 😊
Amirõl te beszélsz azok külön DLC-k lesznek. Ezek az elõrendelõi DLC-k. 1 multi és 2 single küldetés, amibõl egyet kap a special (day 1) és a Join or Die, illetve mindkettõt a Freedom.
[merlinw.org]
Akinek Desurán megvan a Postal 2 az most kapott hozzá steam kódot is... Desurán belül megtalálható!
Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kegyetlen ez a játékipar... 😄
#67905 - Ez viszont nagyon unszimpatikus kezd lenni, hogy minden játék mellé szinte kötelezõ jellegû egy a játék árával megegyezõ Season Pass DLC csomagot venni (lásd Blands2, SR3), ahhoz, hogy a teljes játékélményt kapd...
Persze, igazándiból amíg az alapjáték megadja a 30-40 órányi játékidõt, addig nem zavar, csak nehogy ennek a rovására menjen a sok DLC-zés elõbb-utóbb.
A Season Pass ára 2400 MS pont lesz az Xbox Live-on és 30 dollár a PSN-en.
* Ghost of War exkluzív letölthetõ küldetés (DLC),
* Multiplayer Sharpsooter Package letölthetõ kiegészítõ (DLC).
- Colonial Assassin DLC:
* Scottish Flintlock (fegyver Az Egyjátékos Módhoz)
* Traditional Colonial Assassin Outfit (ruházat Az Egyjátékos Módhoz)
- Red Coat Multiplayer DLC:
* The Red Coat Többjátékos Karakter
* Doctor Puppet Relikvia
* Snake Jelvény
* The Doctor Kép
* "The Doctor" Rang.
* Póló/Karkötõ/Poszter
Assassins Creed 3 Join or Die Edition - 11500 Ft
* Medál,
* George Washington jegyzetfüzete, benne titkokkal a templomosokról és az assassinokról,
* Ghost of War exkluzív letölthetõ küldetés (DLC),
* Multiplayer Sharpsooter Package letölthetõ kiegészítõ (DLC).
Assassins Creed 3 Freedom Edition - 17500Ft
- Assassins Creed 3 játék,
- 24 centiméter magas Connor szobor,
- Fémdoboz, amelyet Alex Ross tervezett,
- George Washington jegyzetfüzete, benne titkokkal a templomosokról és az assassinokról,
- egy exkluzív litográfia,
- Lost Mayan Ruins exkluzív letölthetõ küldetés (DLC),
- Ghost of War exkluzív letölthetõ küldetés (DLC),
- Multiplayer Sharpshooter Package letölthetõ kiegészítõ (DLC).
A
[merlinw.org]
Konkrétan ezeknél a játékoknál mit csinál amúgy Tages? Nekem még az a régi személyes tapasztalatom van vele, amikor a Gothic 3 DVD-met elkezdte ledarálni fél perc után - sokaknak cserélte a forgalmazó a lemezt a védelem miatt. (A Witcher 2-nél is legendás volt a védelem, és még a CD Projektet perelte a Namco, mert patchben kiszedték, és így nem szaggatott mindenkinél mindenképp játék.) Nálam a Tages összes alkalmazottja a börtönben ülne, mételyei a társadalomnak, ha csak a piszkos munkát is végzik el. A UbiSoft pedig egy undorító legalja cég.
nincs
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
AC😄C ( fos borítós ) : 1500
Assassins Creed 2 ( fos borítós ) : 2000 van DLC
Assassins Creed Brotherhood : 4000 van DLC
Assassins Creed Revelations : 7000 nincs DLC
Assassins Creed 3 : 9000 van DLC
Steam: nincs borító, drágább és teljesen felesleges, miután UPlay-es az összes, nincs steamworks, nincs achievement, nincs semmi. UPlay mindenképpen kell, ugyanúgy le lehet tölteni a játékot, tehát a Steam csak kliens a klienshez. Semmi értelme.
[merlinw.org]
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ebben a formában ez a rainbow6 használhatatlan
patched sem talál - marad 1.0
patchet kézzel leszedtem, ráraktam
ezután - nyilván - cd-t kért
miniimagevel elindult
online kodot nem kérte, multi nem mûködik, uplay accomra a játék nem került
ubiwarez <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Forza.
[merlinw.org]
Amúgy ezek normális borítóval mind megkaphatók UK-bõl, az AC:Revelations pedig jóval olcsóbban az összes DLC-vel (10-15 font).
Felesleges ezen matekozni, úgyis valakinek megéri a gyûjtemény, valaki meg tesz rá.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
HDD az lehet kicsi laptop hdd is, azt meg el tudom képzelni egy kézi cuccban.
Vagy lehet hogy ez valójában a Nextgen X360 ami lehet már kicsit a Wiiu féle fura használhatóságban jön, lehet nem is egy egyszerû ház lesz hanem érintõs konzol...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Town
Minimum:
Memory:1 GB RAM
Graphics😮penGL 1.3
Hard Drive:90 MB HD space
Recommended:
Memory:2 GB RAM
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(najo, ez sajna nálam is csak az elmélet: az ac1-2-brotherhood megvolt, nem adtam el, elsõt és brother classicot dlcvel ráadásul ujonnan vettem - bár nem day1... de aztán rájöttem, hogy soha az életben nem fogom én ezeket még1x a gépbe tenni és mégicsak eladtam, hogy majd veszem a revelationst az árukon, de annyira csömöröm volt az actõl brother után, hogy végül más játékot vettem inkább 😊 atyaég, ezt már hanyadszorra írom le ... 😄 )
Forza.
most jöhetnék vele, hogy megint az eredetivel van szopás... csakhát 0ft volt, ugye 😄
ubisoft, anyád <#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Forza.
AC😄C ( fos borítós ) : 1500
Assassins Creed 2 ( fos borítós ) : 2000 nincs DLC
Assassins Creed Brotherhood : 4000 nincs DLC
Assassins Creed Revelations : 7000 nincs DLC
Assassins Creed 3 : 9000 nincs DLC
Ennyi erõvel ez olcsóbban jön ki valamivel ( de az AC3 nem 11k lesz hanem több ).
AC😄C - 10 euro
AC2 Deluxe ( gondolom DLCs ) - 20 euro
AC:B - 20 euro ( nincs DLC )
AC:R + DLC - 50 euro
AC3 - még nincs, de 50 euro lesz gondolom ( season pass vagyis DLC nélkül )
------------------------------------------
150 euro
Ha nem néztem be, akkor drágább mint 360on.