Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Több tapasztalatom persze nincs velük,d e egyelõre nem is törekszem rá.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem nagyon szimpatikus volt a Live alapötletének továbbgondolása, hogy játékbeli achievmentek pontokat érnek és tudsz belõlük a játékodhoz, vagy más Uplay játékhoz kiegészítõket vásárolni belõlük!
Ezt nagyon szeretném, ha a Steam és a Live is átvenné, mert így még nagyobb a motiváció az e-penis növelésen kívül, hogy belesüllyedj a játék világába.
Igaz, Live esetében pár Award van (kevés játékhoz), de azok az avatarodra aggatható lófaxravaló kiegészítõkbõl ki is merülnek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként gondoltam megnézem UPlayen az achievementeket, de ugye náluk nem birtokolt játékoknál ilyet nem lehet. Szánalmasan fapados a kliensük. Ahogy igénytelen, alja céghez illik.
Hozzá kell tenni hogy amúgy is anti-AC fan vagyok, savaztak is itt már érte nem egyszer.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Gondolom jelentkeztél egyre és szerintem az történt, hogy a steamgifts törölte a giveaway-t visszaélés miatt. A fórumban van róla infó, hogy ha valaki egynél több a már lejárt ubisoft promóciós kóddal megkapható játékot is felrakott azt kitiltották egy idõre + törölték a sorolást is. Késõbb ígértek errõl egy tájékoztatást.
Ennek örömére felmentem az email fiokomba megnézni az egyik kodot.Ekkor látom hogy a spam-ek között ott egy 3. steamgifts tárgyú email amiben ez áll:
Bloody Good Time : xxxxxxxxxxxxx (serialja)
Enjoy it!
Ez most mi a tököm lehet mert steamgiftsen nem írja hogy nyertem volna ilyet?
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az a vicc, hogy sose vásároltam ubisoft cuccot steamen kívül, mert tudtam, hogy tages... nade, vajon hol nincs feltüntetve a szopatós drm? hátpersze, hogy csak a SAJÁT(!) webshopjukban!
tényleg ubi a digit disztrib legalja (eddig) 😞
Forza.
We got the $5 coupon promo approved again . It'll start around Black Friday. For those of you who don't remember it, MysterD loved it and can probably describe it for you.
Also Black Friday will include this bundle for $7.49:
Victoria Franchise
Hearts of Iron III Collection
King Arthur Collection
King Arthur II
Achtung Panzer 1943
Gettysburg Armored Warfare
Cheers,
Tony
(Black Friday idén november 23-án lesz)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A Red Faction: Armageddon is érdekelt volna, de azt már lefoglalta Rapid kolléga. 😊
Amikor a Steam jelzi, hogy 1 new comment, aztán mikor rányomok, akkor nem listázza, hogy mi az, akkor honnan tudom meg, hogy mit kéne megnézni?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Én akkor jelentkezem a Red Faction Armageddon-ra. 😊