Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Tessék!

Saját "atomerõmûvem" cégnél tesztelve éppen.

A3500-as

A routered nagyobb baxod :-D

Na ez úgy viszi az 1080p-t, mintha erre született volna.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nincs véletlenül valaki, aki megvette az új Indie Royale-t és nem kell neki a Spirits, mert mondjuk már megvan neki a HiB for Androidból? 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Van akit nem a látvány érdekel. Tudom, hogy fura ez, de ilyen is van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Félrementél.

Most lehet konkrétan ebbe a "vásárlásba" belekötni, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy sokan vannak akik szeretnek ingame tárgyakkal szarakodni, vagy az XBOX karijukat csinosítani, nekik ez már valami, mert amit a többi konkurens kínál az semmi.

És igen, ezt lehetne sokkal jobban csinálni! Pl.: MP map-ok, vagy secret level, vagy OST. Döglenék érte, imádnám!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Láttam, és akkor most nekem is menni kellene atomerõmûvet meg falméretû monitort venni?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Figyelem!

Alapigazságot hallottunk!

Bizony-bizony... amíg nem láttál egy 40-50 GB méretû untouched BR ISO-t, addig elég a 17", meg az 1280x1024 is ;-)

Igen, ezek megvoltak nekem is, szóval szerencsére csak annyira exkluzív, hogy ugye kötelezõ a UPlay. Nem látom sok értelmét. Ahelyett, hogy elérek valamit a játékban, majd emiatt megnyílik, itt most kapok egy achievementet, és kiléphetek az érte kapott pontokért megvásárolni. Mekkora forradalmi tett a UbiSofttól, feltalálta a UPlay reklámját!

Persze ennek a marketingfogásnak valóban lehet a játékosok számára gyakorlati haszna, ha emiatt alapelvárássá válnak a bónuszok a különbözõ játékokban. (Konkrétan az AC2 esetében szerintem ezek jártak volna a rendszer nélkül is, csak így kellett tálalni.)
DarkSector
Ti még csak az 1920x1080p-s klubban vagytok? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nálunk ugyanez van, évente 1x 2x nézek csak filmet moziban ami tényleg olyan, hogy nem nagyon akarom kivárni a "dvd megjelenést".

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Nálunk a cinema city-be borzalmasan rossz a képminõség, ellenben olyan hangos, hogy szétmegy a dobhártyám. Amikor utoljára voltam megfogadtam, hogy többet nem megyek. Homályos az egész. Nem tudom nálatok milyen, de itt Pécsen szar. Megnéztem a Sötét Lovagot és nem tetszett, hazajöttem megnéztem gépen és élveztem az egészet. Ráadásul az elõbbi rohadt drága volt, utóbbi meg ingyen van. 😊
Rapid81
Miért kell kirakni teljes képernyõbe a böngészõt? Akkor csak az van a képen és semmi értelme onnantól fogva a nagyobb felbontásnak. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Na az mekkora rablás már, tuti hogy többet kaszálnak belõle, mint a jegyekbõl.

Shep
Na hát igen, a füledbe zacskó zörgetés, telefon csörgés, beszélgetés élménye felbecsülhetetlen. 😊

HappyHunter
Esetleg az aranyárban mért kukoricát és kólát? 😛

Be happy. :) Running!

Fpocok
Pl a sok köcsögöt a moziban? A susmogást, mobilcsörgést? Na azt tényleg nem.

Zomil
Szvsz a mozi élményt nem potolja egy fullhd monitor 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Nyilván az én igénytelenségem de milyen az a billentyûzet amiért úgy oda vagytok? Nekem van egy nóném multimédiás Chicony volt vagy 2e Ft aztán viszontlátás, tökéletes nekem.

wantonly
Nekem amúgy az elsõ dolgom volt beszerezni egy HD 1080p filmet és az állam is leesett. Azóta se járok moziba. 😄
wantonly
Hehe, mintha csak magamat hallanám. Én is úgy kuporgattam össze egy éve egy HD monitor+bill kombót és örültem neki, mint majom a farkának! 😊
Shep
Nem használom sehol a zoomot.

IMYke2.0.0.0
Én zoomoltam - Ctrl + görgõ fel, 2-szer.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én sem használok élsimítást, de sokat nem nyerek vele már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy hülye kérdés: Ti nem zoomoltok SG-n , mert hogy a képernyõ két oldalán marha nagy holttér található például ebben a topikban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De ott már nem kell élsimítást használnom és az viszont sokat jelent majd. Az elkövetkezendõ napokban majd tesztelem a cuccokat. Jelenleg annyira örülök mintha nyertem volna a lottón! :-)

Tinman mondása a bannerban most maximálisan rám illik. Saját kis lófasz keresetembõl összeraktam és nagy nehezen megvettem. Büszke vagyok magamra komolyan! Az új bill is marhajó egyébként.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Készülj fel, hogy FullHD-ra viszont már néhol karcsú lesz a VGA-d... 😞

wantonly
Az látszik, mert már akkor próbálkoztam, de nem sikerült. Most belépéskor az fogadott, hogy valami gond van az accountommal, fel kell vennem a kapcsolatot a support-al, ha szeretném folytatni a vásárlást. Hagyom a francba. 😊
Hát egyelõre szélességében akkor a kép, hogy belefájdul a szemem. Még az egérnek is hosszabb utat kell megtennie egyik végébõl a másikig.

Szerencsére pixelhibának nyoma sincs épp az imént teszteltem le.

wantonly
Üdv. a klubban. 😄
BigBlue
+1 Új kliens... 😄

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Fpocok
Remek. Nekem a felbontás ugyanaz, de több alkatrészem is új, köztük a ház is.
Amúgy nagyobb felbontásban szebb a Dark Souls is 😄

Jó napot kívánok az Uraknak immáron 1920x1080 felbontásról... Hát ez valami bõdület szokatlan képméret még nekem

Zomil
Probáltam kamu kártya cimmel: "Please try a different card, as we cannot process the card you entered. Either there is a problem with the card info you entered, or your bank/credit card company has declined this card."

Szoval ezek szerint mégiscsak ellenörzi, sött talán csinál proba vonást is...igy biztos nem kell, nem adom meg mindenhol a kártya adataimat...ha még csak paypal lenne...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
Ez volt a Men of War vietnamos hely is.Asszem nem fogadja el a kamut.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
prószáld kamu adatokkal, mivel nem von le pénzt elvileg nem fogja látni hogy van-e fedezet vagy nincs, legalábbis más helyeken kamuadatokat szoktam begépelni. Ha ilyen ingyen buziság van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Törölni nem, de szerkeszteni (és kamu adatokat megadni) lehet.

DarkSector
A tudat tesvírem, a tudat...😄
A tudat hogy nem illegális úton szerezted meg, és nem kell szarakodni a krekkeléssel.

Amit tudtom szerint ki sem lehet törölni, de cáfoljatok meg.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Fpocok
Hmm... regelésnél be kéne regelnem a kártyámat. Ingyen játék miatt nem fogom megadni. Azé köszi!

grebber
Na az ilyen kb ugyanaz mint felmegyek egy torrentre és leszedem.<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
én már bezsákoltam, nem
gamefly kliens

Fpocok
steames?

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Tinman
Dezoxiribonukleinsav szekvencia.<#banplz>

Amúgy kis szeletek a memóriából (játék sztorija szerint).

Fpocok
Mi az a DNA sequence?

Tinman

tutituti
sorry a duplaposztért de hátha:
Iphone-osoknak:spirit ingyen.Nagyon jó kis játék.szép,jól kidolgozott,nem idegtépõ.

Ez meg Hawken(olyan mint a Mechwarrior) beta kulcs:
reddit link

tutituti
Várjukvárjuk, csak azt a tigrissasmadár akármit dolgozzák ki jobban.Amúgy A+

Zomil
Én még csak a Driver-t vettem meg uplay-en és játszottam vele, de nem volt vele semmi gond. 😊

A UPlay-exkluzív map inkább gusztustalanul hangzik. Tudnád linkelni, hogy mirõl van szó.
Vannak nagyon jó fejlesztések és vannak kevésbé jók, de összességében baromi jó ötletnek tartom én is (Fizetett Uplay hirdetést láttak...XD)