Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
"hogy ez egy Alien elõzményfilm" - az az érdekes, hogy nem elõzményfilmnek akarták.
Mi, Alien-rajongók tekintjük annak. Fõképp a film vége után.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Nekem tetszett. Pláne, hogy egy kezemmel meg tudod számolni, hány értelmes sci-fi-t láttam az utóbbi években! Mondjuk valószínûleg én voltam az egyetlen lény az univerzumban, aki nem tudta, hogy ez egy Alien elõzményfilm. Közben már persze kitisztult a kép. A látvány elképesztõ, a színészekkel és a történettel sem volt bajom. Egyedül az nem tetszett, hogy rengeteg kérdõjelet hagyott maga után, így a nézõnek csak a találgatás jutott, emaatt gondolom sokan neheztelnek rá. De szerintem ez még így is nagyon jó lett.
Most olvasom a fenti idézetet, szerintem nagyon szép. <#vigyor2>

Ha nem tudod megõrizni a "gyermeket" a saját személyiségedben, akkor nem túl valószínû, hogy valaha is igazán boldog légy, igazán tudj örülni apróbb dolgoknak is."
IMYke2.0.0.0
Teremtõs...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Láttam a plusz jeleneteket - nem estem tõlük hasra. Egyedül a "Termetõs" érte meg. A 'tudjuk-melyik-nyelv'-en beszéd miatt.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

genndy
Oké, annak azért még adok egy esélyt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Igen. De én ezt beülve honnan tudhattam volna? Ha tudom, hogy akkora szar lesz, hidd el nem költök rá.

Csak azt tudtam, hogy gyerekként tátott szájjal néztem a SW-okat, akár horváth nyelven is. Jött az elõzmény, naná, hogy látni akartam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Egyetértek, de nézd meg a kibõvített verziót... egy picikét tisztább lesz a kép. Egy nagyon fontos kulcsfontosságú jelenetet is kivágtak a mozis verzából, amit nem értem miért tettek... talán így akarták rejtélyesebbé tenni a dolgot. Nem tudom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
A film. Összecsapott, logikátlan, értelmetlen, megmagyarázatlan. Nem méltó se a "sci-fi"hez, se az Alien univerzumhoz, se Scotthoz.
A 3D amúgy nem volt rossz, fõleg a CGI-s jeleneteknél (ûrhajó, leszállás). Azt azért sajnálom, mert a jegy így drágább volt.

Ha új SW alatt a Phantom Menace-t érted, akkor a kis szarosok csak emelték a színvonalat.
Fpocok
Pedig az egyik legjobb. Ha nem a legjobb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Én azt a filmet azóta sem láttam. Mármint a Ryan közlegényt. Nem csipázom a VH-s filmeket.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Ne is mondd... "új" Star Wars-t sajnos elkapkodtam és úgy néztem meg, hogy nem vártam hónapokat. Tele volt kis szarossal, akik a vicces részeknél baromságokat ordibáltak be, a komolyabb részeknél meg röhögtek és végigzabálták a filmet.

Egy hatalmas élményem van a mozizással kapcsolatban ezt érdemes elolvasnotok!

SZTORI:

Annak idején nem sokat tudtunk a Ryan közlegény megmentésérõl amikor beültünk rá moziba haverokkal, csak annyit, hogy Tom Hanks meg valami háborús.

NAGYON sokan voltunk a moziba.

Minden kézbe, kóla, ropi, chips, minden szemét kaja.

Elkezdõdött a film, szokásos pofázások, zörgés, csörgés, stb.

MAJD MEGKEZDÕDÖTT A PARTRASZÁLLÁS!

Ezt követõen a film teljes egésze során, az a több száz ember egyetlen picike pisszenést sem adott ki magából! Pedig tudjátok, hogy nem 1.5 órás a mû.

Rendkívül jó érzés volt akkor ott lenni és tapasztalni, hogy a minõség csodákra képes. Soha nem felejtem el :-)

wantonly
A 3D miatt vagy a film nem tetszett?
DarkSector
A 720p akkor kellemetlen ha 1080p-s kijelzõn nézed és aránylag közelrõl, de egy TV-n szobatávolságból nem lehet észrevenni nagyon az eltérést.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
A 720p szerintem már egy abszolút elfogadható alternatíva. Nem nagy a mérete, ehhez képest nálam ez is gyönyörû képminõséget hoz.
Shep
20 éve nem voltam nyaralni max a tengeriparton 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nekem ilyen van http://www.chicony.com.tw/new_kb/multimedia%20keyboard/multimedia-5.htm az alsó, mindent tud ami nekem kell, bár leginkább csak a hangerõ szabályzót használom 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Zó már lebaxott, de erre ismét:

Régi TV-m eladtam, azt az összeget befizettem, maradékot 0%-ba törlesztem a mai napig, januárba jár le az utolsó részlet. Viszont 1080p FHD, 3D, 7 szemüveggel, Smart funkcióval, DLNA-val, IPS panellal, LED háttérvilágítással és a régi 8 ms helyett 2 ms-al és 5 év garanciával, meg 106 centivel.
Párom is abs. támogatta az ötletet, mert gyakran vannak filmes programjaink :-)

Cserébe viszont tudod milyen kikapcsolódásba volt részünk nyáron?

Elmentünk biciklivel a kb. 18km-re levõ fürdõbe, mert kaptam 2 VIP belépõt egy ügyféltõl... jah meg 1x voltunk moziba. Ennyi.
Mindennek ára van, de van ami megéri!

genndy
Én legutoljára a Sötét Lovag Felemelkedést láttam moziban, ami tetszett is. Szerencsém volt, mert nem voltak sokan (kb. 15, Bp Corvin, nagy terem), úgyhogy zacskócsörgés, kólaszürcsölés nem zavart. Jó helyen ültem, a repülõgépes résznél végig borsódzott a hátam, meg úgy az akciós részeknél is.
Úgyhogy én még nem ábrándultam ki a moziból. Hobbit kötelezõen mozis lesz! (és ha csak lehet, IMAXos)
Hazudtam. A Prometheust láttam utoljára moziban, ráadásul 3D-ben. Sajnálok minden rá költött forintot <#shakehead>

DarkSector
Ugy van, egy BRrip is elég faja szokott lenni, sokszor ha nem olyan fontos és látványos egy film, akkor azt nézek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Jelenleg és még 5 évig, ha nem rosszabb lesz, akkor annyi a zseton, hogy hitel + rezsi + kb 2 hétre elegendõ kaja, másik 2 hétben meg anyóséknál vagy anyáméknál kajálás. Szóval nem igazán. Nekem is céges kocsi van, de nem használhatom munkaidõn kívül hivatali állásban a GPS kapcsolót, meg az Asszony itthon van. Nincs velem a melóban. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Én 1 fullos BR filmet töltöttem le a Transzformátorok 2-t és tényleg durva a látvány de annyival nem, mint amennyivel több helyet foglal 😊 Amúgy meg ha jól be van állítva a lejátszó és nincs halálra tömörítve a film akkor azért egy rip is lehet jó minõségû szép, színes, szemcse nélküli, csak hát ehhez állítgatni kell, ami meg ugye idõ.

Ilyen!

Volt már 1-2 billentyûzetem hasonló árban is, de ilyen lágyan még nem tudtam gépelni egyiken sem.

Egyébként emellet nem kattognak a billenytûk lenyomás alatt, totál hangtalan. Aggódtam, hogy a korábbi kézalátétes verzió után majd ez kényelmetlen lesz, de már most megszoktam, pedig most bontottam ki.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Amúgy meg ha sok pénzem lenne nem vennék óriás tévét meg nagy hangfalat, megvenném az ájmexet azt kész 😄

Totti5
PCs nem érdekel<#ravasz1>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
720p esetében nagyon gyakran szemcsés a kép a tömörítési veszteségek miatt. Persze kellõ távolságból kis kijelzõn karcol, viszont akkor ezzel az erõvel jó a 640x408 is 1.5"-on.

Legutóbbi ilyen sokkhatás a Prometheus kapcsán ért. Megnéztük moziba, so-so érzéssel jöttem ki. Beszereztem egy BR ISO-t és besírtam konkrétan a gyönyörtõl és a részletgazdagságtól... és ismét megfogadtam, hogy max vígjátékot nézünk eztán moziba, "látványfilmet" nem.

Shep
Én sem szeretem a szemcsés,fakó, homályos képet de a képméret meg "tehetség" függõ és az meg nem mindenkinek adatott meg. Úgyhogy nekem a 19-esen is jó a BR film 😊

IMYke2.0.0.0
A Gyûrûk Ura 1-2. rész esetében mákom volt. Szinte csak rajongók voltunk a Pécs Plazaban.
A 3 résznél már volt néhány "vasárnapi" moziba járó is, és röhögött (!) néhol... úgy pi... sejhajon rúgtam volna õket, hogy repültek volna, mint a gyõzelmi zászló.
Az volt utolsó mozis élményem.

Shep
Na de én nem csak filmezni akarok 😄

Tinman
Nem hiszem el, ha azt mondod, hogy fél évente 1x nem férne bele egy ilyen.
Nekem mondjuk annyiból szerencsém van, hogy céges verdával járok haza... ha ilyen programot tervezünk, akkor egyszerûen nem jövünk haza, hanem meló után kapcsolódunk kifelé.

Tinman
Tipp, nekünk bejött!

SOHA, semmilyen körülmények között nem megyünk premier vagy közeli vetítésre. SÕT! Figyeljük mikortól nem játsszák már a kiszemelt filmet és az utolsó elõtti adásra ülünk, be olyan idõpontban, amikor kölykök már nem nagyon vannak. 10-bõl 9x bevált!

Anno a Gyûrûk urát egyedül néztem meg igaz, de ott is kivártam a "sorom" és 6 ember volt az egész terembe. Remek élmény volt! Szinte csak én voltam és a film + sztori + látvány. Nagyon jól beleéltem magam az egészbe :-)

DarkSector
Még játékban is jó a 720p.
Csak az a 720p akkor legyen olyan is.

IMYke2.0.0.0
Persze, hogy elírtam... (:

Fpocok
"Nyilván azért van olyan hardver az aláírásodban, mert nem érdekel a látvány."

Bazz... filmekrõl beszéltünk. Nem érdekel ott a látvány, nekem tökéletes a 720p. Mégegyszer... FILM

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Hát én ennyire nem vagyok eleresztve. Csak az út 3k lenne, + 2-3k a jegy, + 2-3k egy vacsi. Mondjuk a többi ingyér' van. 😄

wantonly
Most én is duplán látom a 68025-öst. 😊
Tinman
Egyetértek, viszont asszonyt néha el kell vinni kikapcsolódni. Neki igénye van az elõtte történõ vacsorára, a film közbeni enyhe romantikára, a film utáni beszélgetésre, és a többit nem írom le.

Igaza van, ez is egy kikapcsolódási forma és semmi baj nincs vele, sõt még a pénztárcámmal is szavazok az igazán jó filmre, mert gagyornak ígérkezõre soha nem megyünk.

IMYke2.0.0.0
Baraca - vagy 5x láttam. Itthon. És csak 25 GB. 😊

Rapid81
Ráadásul így most 2db #68025 hsz van. 😊

wantonly
+1 <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Pontosan - semmi kedvem nincs meghallgatni mások sejtéseit, kuncogását, beböfögéseit, esetleg szerelmes enyelgéseinek hangjait.
Otthon, ha akarom, megállítom, visszatekerem, felhangosítom, lehalkítom az 5.1-est, megkajálok közben, a kihagyott vagy kedvenccé lett jeleneteket újra megnézem stb.
Mozi számomra már nem alternatíva. Még a 3D, és IMAX kedvéért sem.

Ó, szerintem el nem tudod képzelni, hogy nekem hány wall of textem szállt el így! És talán Tinmannek is vannak hasonló fórummotoros élményei.
Rapid81
Van még, aki jár moziba? Én kb. 15 éve nem voltam. Akkor még itt a városban megvolt a mozi. Azóta a legközelebbi mozi Szolnokon van, ~50km-re. Fene nem megy el ilyen messzire, hogy fizessek egy olyan filmért, aminek felét nem értem, mert vagy torzít a rendszer vagy beleröhögnek/pofáznak a többiek, meg az orrom alá finganak és állandóan mászkálnak elõttem.

Tinman
Nyilván azért van olyan hardver az aláírásodban, mert nem érdekel a látvány.

Fogjatok le, mert kiugrok a földszinti ingatlanból <#wow3>

Shep-nek is szól!

Miért baj az, hogy nem szeretem a:

- szemcsés képet
- homályos képet
- fakó színeket
- kis képméretet

Ellenben imádom ha:

- a történeten KÍVÜL a látvánnyal is lenyûgöznek, hiszen jó a szemem, hadd élvezkedjen a színorgiába
- éles a kép
- látom pl. egy természetfilmnél az xy õserdei rovar lábán levõ kis szõrszálat is
- gazdag színvilágot
- szeretem, ha a látvány betölti a látóterem nagy részét

Rapid81
Basszus, már másodjára fordul elõ velem tegnap óta, hogy az én üzenetem helyett más üzenete jelenik meg duplán!!!! Franc van már?!?!

Az, hogy ki kell lépnem plusz klikkekkel élni MACERA. Szóval nem tudok önmagában a metódusért lelkesedni, eddig ez sokkal inkább felhasználóbarát volt, kevesebb önreklámmal. Azt, hogy miért tudok mégis részben egyetérteni (egy tökéletes világban ez fel sem merülne 😊, pedig leírtam. Bár ezen a ponton érdekelne, hogy más játékoknál mit kínál a Uplay, mert addig nehéz érdemben nyilatkozni.

Mondjuk konkrétan az OST-s felvetés aranyos, azokat mostanában még az indie játékokhoz is külön pénzért lehet megvenni.
Zomil
Nemtudom...én szeretem moziba járni, ennek is megvan a feelingje 😊

Majd akkor gondolom meg, ha 0day br minöségben lesznek filmek, addig viszont nincs kedvem 3-4honapot várni egy olyan filmnél ami nagyon érdekel 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Zalaegerszegen is szar nyugi.

Ja és az IMAX is egy kalap szar... igaz mérföldekkel kisebb kijelzõn, de kb. 5x jobb képminõséget tapasztalak itthon.