Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Most már csak idõ kellene Neked is ezekhez 😊
Én is így vagyok a saját gyûjteményemmel :=(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az "Interjú a vámpírral" miatt elmarasztalom a hölgyet, de minden másért hatalmas pacsi a kis tenyerébe 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Hinnye. Nem fogsz unatkozni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Ezért a listáért a leáld topikban õsparaszttá választanának.

Én meg azt mondom: Jól tetted! Tessék megismerni a Halo és a Geow sorozatot is, mert vannak benne frankó részek! Geow 2, H3, ODST, Reach, frankók voltak.

A Fable 2 meg szvsz a legjobb Fable.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
jah ez a poén elõször én is azthittem hogy õ vette rá.de ha már egy nõ nem képes megnézni ezt a szart,akkor fura hogy egy férfi igen.:|
balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

IMYke2.0.0.0
Jól is égne ... örömmel nézném, ahogy a fekete borító széle vörösen izzani kezd, majd a halványsárga lángnyalábok körbeölelik, és végül teljesen elemésztik az egyre nagyobb hévvel égõ papírhalmazokat... 😊

balee4
Érteném a kép hova tûnt:

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Tinman
Na most õ semmi ilyesmit nem hajlandó megnézi.

Interjú a vámpírral c. mûremeket sem (szvsz az a vámpírfilmek alfája), de a LOTR-t sem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
pont ez a kibaszott szomorú hogy ilyenek a mai kis ribik
balee4
Megjött a karácsonyi jutalom, és jól el is költöttem:
- Xbox 360 Slim 250 Gb Forza Horizon bundle
- Halo 3
- Halo Combat Evolved Anniversary papírtokos kiadás
- Halo Reach Limited Edition
- Halo 4
- Fable 2 Goty
- Gears of War 2
- Gears of War 3

És mint láthatjátok sajnos a Gears of War 2-bõl 2-t küldtek, holnap küldik helyette a 3-at. 😊 Illetve jön még egy The Witcher 2 is. 😊

genndy
Oké, köszi, akkor még meggondolom. Lehet inkább másik filmet választok.
#68207: gondoltam hogy nálad megvan. Nem baj, ha már nagyon fázol, jó lesz gyújtósnak!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Azt hittem, hogy a Kedvesed vett rá, hogy végignézd... de, ezek szerint, Neki még van ízlése, már ami a vámpír/zombi/troll/ork témát illeti 😊

ZsZso
"A k. életbe mi a faxról beszélgetünk?"
Rossz a kérdés "Anatinman" ... a kérdés az, hogy tudod melyik oldalon állsz? 😊 Még nem késõ átállni és velünk együtt útálni a Twilightot! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Fura, hogy ezt mondod, mert szvsz a pozitív karakter ebben a filmben a kissé lányos vempájör srác, míg a csaj önzõ, határozatlan, felelõtlen, stb.

Bella egy tipikus mai tini. Azt a karaktert pedig 10/10-re hozzá... pont olyan tenyérbemászó, mint a mai csajok 95%-a.

A k. életbe mi a faxról beszélgetünk? <#banplz>

IMYke2.0.0.0
Itt van az összes része. A könyvtárban. Sosem fogom elolvasni.

Tinman
Nem. Azt nem azért küldöd, hanem azért, hogy támogasd azt az oldalt, amit nyilvánvalóan kedvelsz, hiszen elég gyakran látom a BG&E logot :-P

Egy napra 2.6 Ft.

IMYke2.0.0.0
Ehhez elég egyszer megemlíteni a vámpír/zombi/troll/ork témát 😊

IMYke2.0.0.0
Te is fiam, Brutus?!
<#ravasz1>

ZsZso
Nem, csakazért se fogok SMSt küldeni, hogy javíthassam az elírásom! Nem mert aztán majd a speciális karakterekért/betûkért is kell majd fizetni. 😛

ZsZso
"Hát nem egy ilyen csajjal volt már dolgom..."
Nekem az a bajom, hogy egy ilyen csajból pozitív figurát / hõst kreálnak. Nemáááár!

"Érdekes, hogy qrvázod a csajt, amikor hosszú-hosszú ideig egyikkel sem feküdt le, pénzért meg fõleg nem."
Valóban a kurva definíciója tényleg nem ez 😛.
Tudod van aki azt mondja, hogy van akinek a csók még nem megcsalás, van akinek az érzelmekkel való játszadozás sem, s van aki azt mondja, hogy a popóba sem megcsalás. Nálam már az elsõ is kiüti a biztit (hát még a többi! 😄)
Tisztelt bíróság, továbbra is ragaszkodom az álláspontomhoz: Bella egy kurva! 😊

Tinman
Nézd meg és röhögj rajta végig... vannak benne olyan részek, amiket soha az életben nem felejtesz el az k. élet, mert annyira gáz.

Tinman
"Bella karaktere szánalom - ujja köré csavar két palit is és szopatja õket orrba-szájba?"

Hát nem egy ilyen csajjal volt már dolgom...

Érdekes, hogy qrvázod a csajt, amikor hosszú-hosszú ideig egyikkel sem feküdt le, pénzért meg fõleg nem.

Myselor
ugyanezen a véleményen vagyok,ez se nem szép se nem romantikus egy kibaszott nagy hányinger az egész. :| ez olyan mint amikor a kiscsajok a facebookon sírnak az ilyen gyökerek után,biztos ebbõl a filmbõl tanulták :c
Tinman
MaCmondom õsintér, hogy ha nekem kéne eldöntenem, hogy vámpír leszek szuper képességekkel + IDDQD, de állandóan vérszomjam lesz, vagy maradok embernek, biztos én is elagonizálnék rajta napokat. Hát még ha a klánnak ez az egész nem is nagyon tetszene.

ZsZso
Nem ismerlek! (egyébként tényleg nem 😄)

Én kényszer hatására néztem csak meg, de hányingerem van az egésztõl. Csillogó vámpírok, hova jutott ez a világ?! A két szereplõ indulhatna az aranymálnáért annyira pocsék színészi játékot nyújtanak (asszem az elsõ 2 v. 3 részt láttam). Bella karaktere szánalom - ujja köré csavar két palit is és szopatja õket orrba-szájba? Az új generáció ezekre az állatokra néz fel... a pali egy balfasz, csaj pedig egy ordas nagy kurva ... éljen én is az akarok lenni!

Amikor én kisebb voltam a fõhösök jók voltak, az erkölcsi normákat követték. (Kivéve a szoknyapecér férifakat - James Bond, Indiana Jones, stb. - akik rendre egyéjszakás kalandokba futottak)

arty
+1 - nekem spec egyre jobban tetszenek a részek. ismerõs a könyveket dícsérte, ezért álltunk neki...

Forza.

Myselor
engem nem az zavar hogy olvadoznak ettõl a dologtól hagy tegyék,de 1x belenéztem.és tudod nagyon zavar pont ez az enyelgés dolog.vámpírok jók,de ebben a filmben nem.utálom ha az emberek kínlódnak.nem tudják eldönteni mit akarnak,fõleg egy filmet nézek és csak errõl szól.szenvednek egymáson.nem tudja ki mit akar.áh én agyfaszt kapok tõle.hiába mondták hogy jó,csak lányok mondták,én nem bírom megnézni,a gyomrom nem veszi be sajnos xd
genndy
AH-t napokban tervezném megnézni... Akkor inkább ne tegyem?
Twilighteket én is láttam, és hasonlóan vélekedek: nem nagy szám, de nézhetõ. Nem kell feltétlenül hányni tõle.
És akkor Twilight-utálók most forduljanak el: könyvtárban megvolt vmelyik része, azt is kihoztam és elolvastam... Egynek jó volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Shep
Ábrahámos film nem is volt olyan rossz, egyszer nézõs szar CGI-s de szórakoztató film, már ha a hibáitól el tud vonatkoztatni az ember, ha nem akkor tényleg szar film. Nekem amúgy tetszett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
A Twilight?

ejj

balee4
Egy kicsit gyere pls az Xbox 360 topikba, kéne egy kis segítség. 😊

Tinman
Minden részét láttam, persze letöltött verzióba.

Párom, mikor meglátja, hogy épp a soron következõ részt nézem, elvbõl a tv felé sem néz. Persze egyetlen részt sem látott soha, csak a divatos utálat fertõzte meg õt is.

Tény: Nem nagy szám, de 1x simán nézhetõ, már ha éppen romantikus témára van ingerenciád.

Szóval az igazság megint a 2 oldal között van. Ez a film messze nem zseniális és nem is ultraszar. Egy közepes vámpíros enyelgés.

Egyben biztos vagyok: Köröket ver az Abraham Lincol a vámpírvadász c. lol kategóriás szemétre.

Myselor
hát ez nagyon jó xd beteg vagy.de am tényleg pont ezért nem bírtak rávenni 1 szaros részre se hogy megnézzem :|
Tinman
A Twiligiht jó téma!

Beszélgessünk róla, amíg Imi nem fog szepukut elkövetni maga ellen :-D

ZsZso
Nekem tudjátok mi hiányzik? A Twilight sztori átüteltetése Zombi környezetbe: a középiskolában végzõs lányka találkozik egy Edward nevû zombifiúval. Súlyos orrsövényferdülése miatt Õ az egyedüli a lányok közül aki megtûri az osztályban büdi-Ednek csúfolt gyereket maga mellett. Az elsõ rész közepén megtudjuk, hogy ha a srácra rásüt a nap a bõre annyira pihe-puhává válik, hogy akár egy Niveás TV reklámban is nyugodtan fõszerepet vállalhatna. 3x1,5 órán keresztül kínlódnak, mert a spiné nem tud dönteni, hogy Eddiet húzza magára vagy egy jól telepakolt szemeteskukát. A történet végén a fió mellett teszi le a voksát, aki örömében nyomban megharapja Bellát - ezzel örökké zombivá változtatva Õt.

Fpocok
Kétlem hogy ez lenne a csúcs. Akkor nagy baj lenne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Ezzel a filmmel a zombis termékek csúcspontján leszünk....

aztán jöhet a hanyatlás. nem érdekel, de addig túl kell éljem...messze még a június 😄

Fpocok
ezt láttad?

Ez az új trend.

ZsZso
Nagy királyság! Szeretek ilyet olvasni ... egy picit boldogabb leszek tõle én is. (monjduk elég kockának kell lenni hozzá, hogy tudd értékelni 😊 )

wantonly
Meddig fog még tartani ez a zombis õrület? Komolyan, már elképesztõ, hogy mennyi film/játék készült ebben a témában. Amúgy ettõl függetlenül a trailer elég meggyõzõ és látványos, de ez kikívánkozott belõlem. A zombik meg úgy futnak benne, mintha olimpián lennének, de nem baj, inkább mint a halál unalmas Walking Dead-ben. A 28 nappal késõbb irányvonal jobban tetszik. 😊
zorrobomber
Azt éppenséggel szvsz nem nehéz 😊

Fpocok
Biztos jó lesz, bár a CGI borzalmas.
Ahogy olvasom, köze nem lesz a könyvhöz... csak akkor miért vették meg a licenszet? Csak a névért? ccc

Prince23
Egy kis off gyereke, ez valami fenomenálisra sikerült... a film is tuti alázni fogja a Legenda vagyok-ot.

World War Z (Brad Pitt filmje, nem a MMO játékról van szó)

IMYke2.0.0.0
Vannak még önzetlen emberek ezen a világon, és Magyarországon is 😊
frn online gamer játékostársunk révén (MP-s nick) megkaptam a "Borderlands 2 BradyGames Game Guide-ot, így a németrõl fordítás sokkal-sokkal gördülékenyebb lesz.
Mert ugye, csak a német segítségével honosítható teljesen a játék.

Itt is köszönöm az önzetlenségét! <#worship>

ZsZso
Ja ott van az eredeti forrás is, tehát bizonyítottan Amazonos Tony írta.

ZsZso
Igen ez így elég kevés információ volt grebbertõl...

Az akció elvileg ekkora lesz elérhetõ: 11/9/12 2-4PM PST
(Nekünk 2012.11.10 05:00 - 07:00 Jól számoltam?)

http://www.steamgifts.com/forum/ryEGv/amazon-dvg-deal-thread-prototype-bundle-119-750

Az info feltehetõleg Tony -tól származik (Amazon)

grebber
Egyértelmû hogy amazon!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

hm! Source please!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.