Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Nálam rögötn megkapják, amint utalja a bankom, mivel bankon belüli utalás. DE mire errõl a központjukban tudomást szereznek és átvezetik a paypalék az idõ, meg még a rendszerük ki tudja mit molyol ott...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Meg ugye az ember egy kisebb alapösszeget úgyis tart rajta és abból veszeget eseti dolgokat, ha meg nagyobbat akar venni, akkor idõben odautal még pénzmagot. Jó is ez így, mert önmérsékletre tanít. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Én ótépébõl tolok rá, mikor fussa, de simán megvan a 2 nap, mire odaér. Egyszer volt, hogy másnap délelõttjén jött az emil, hogy megjött a zseton. le is voltam döbbenve, hogy nofene.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
Én esténként szoktam utalni, reggel át is megy (egy bankban vagyunk amúgyis, Unicredit, az õ számlájuk is ott van), délutánig ülnek rajta a paypalosok aközpontjukban valahol és aztán küldik mailt, hogy okés, akár még aznap.

IMYke2.0.0.0
Amazon?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Where???

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
+1

Sir Quno Jedi
saztán akkor a feleséged nevére csinálsz paypal accot és örömmámor...

arty
meg azok "ellen" akiknek nincs a nevükön (mert pl a feleségük nevén van) bankszámla 😉

Forza.

grebber
Akit esetleg érdekelnek ezek a hulladékok: (Hamarosan akcióban)

Under $9.99 (maybe $7.50?), then $9.99 starting Sunday
Prototype + Prototype 2 + Prototype 2 DLC
All Steam keys

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Ja, csak az mire megérkezik oda, az pár nap. Bár lehet már változott, amikor én csináltam, akkor két nap, míg számláról elment paypal számlára.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sir Quno Jedi
PayPal-hoz nem is kell bankkártya, simán forintszámláról utalhatsz rá forintot (mint én). Lényeg, hogy az legyen beállítva funding számlának és ugyanazon a néven legyen a banknál, mint a paypal accod alatt megadott valódi teljes neved (nyilván a pénzmosás és a kereskedõk ellen).

grebber
Aliens vs. Marine – egy érdekes remake

Ehhez is úgy állok hozzá mint ez összes Cryengine-es módhoz.Majd ha a gépemen tolom elhiszem hogy kész! Addig hiú ábránd csupán 😞

Next PC upgrade: 2022

arty
basszus 😄 10+ év után kiváltottam a nyáron egy mastercardot, csak ezért...

kösszz........ 😄

Forza.

Rapid81
Nofene. Mostantól Maestro kártyával is lehet fizetni a PayPal-on keresztül. Le vagyok döbbenve. 😊

tutituti
http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/12v7lx/the_humble_bundle_for_android_4_pay_what_you_want/

itt osztogatnak kulcsokat.
Én pont szereztem egy Superbrotherst(bár machinariumot írt de mégse az lett mert arra vadászok.)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

zorrobomber
Kösz a tippet.

DarkSector
YuPlay-en vásárolt már valaki elõvételben? <#confused>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Az Uplay nekem is ezt csinálta, letöltette velem a rar fájlokat, kipakolta a Temp könyvtárba (majd utána mint aki jól végezte dolgát ott is hagyta), majd utána kezdhettem el ez egészet installálni. Wtf.
MerlinW
Capsule😊 Az Uplay regisztrációt a játékok telepítõi végzik el. Ezért is veszek dobozos AC-t, illetve Steam-en Ubi játékokat. Egyébként a legegyszerûbb, ha letöltesz egy clone-t torrentrõl és azt telepíted. Gyorsabb és capsule sem kell. Regisztráció után késõbb bármikor letöltheted Uplay-rõl is a játékot.

[merlinw.org]

HappyHunter
Ez most wtf?... Capsule letöltette velem - install - rányomok hogy play, elõjön az uplay(frissítés,patch,stb.) aktiváltatja, letölti mégegyszer és MOST megint installál? 15GB helyet meg szépen megevett, és a Capsule uninstall nem megy. Remek..

Be happy. :) Running!

zorrobomber
AC2 deluxe

DarkSector
Nembaj én szeretek naiv lenni. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem dobozos van nem tudok róla nyilatkozni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az milyen cím?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dehogy kell.

zorrobomber
Azt ne mondd hogy le kell töltenem a capsule-os verziót és majd onnan felismeri a uplay 😄

zorrobomber
És a GMG-n vett uplay-es címet hogy tudom aktiválni a kliensben?

Jah igen, mert le kell töltenie a patch-et, amivel nem kell már folyamatosan online lennie...:-)

ZsZso
De útálom a Humble Bundle -öket. Most a 4 játékból 3 meg van, de attól még megvettem, mert külön kulcsokat ad. ÚÚÚÚÚÚTÁLOM! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
nem indul az offline mód, elõször mindenképp online kell bejelentkezni 😊

Nem kell hozzá szerver, ott csak az a gond, hogy nem tudja szedni a javításokat sem.

Egyesek szerint én a B játékoknak is a mestere vagyok, szóval ez nem újdonság számomra. A szarhoz van érzékem ennyi...XD Meg szeretem is...XD

A Hold mekkora volt már. Egyszer véletlen ültem le elé, aztán ottragadtam a film végéig. Hatalmas!

SG.hu csoport tagjainak:

"Everything that happens, happens for a reason"

wantonly
99%, hogy kamu. 😊
Zomil
Vááááá miota vártam már az akcio-ra repült is a kosárba 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Rapid81
Még mindig megvan a BlindSide és a Manor of the Damned! Desura kódom. Tényleg senkinek nem kell? 😊

arty
sajnálom 😊

54 jelentkezõ, ez új egyéni rekordom 😊 mit is mondhatnék - k jó érzés adni!

Forza.

HappyHunter
Ó tudom én azt, végigjátszottam már egyszer-kétszer 😊 Most fogom kezdeni a harmadikat holnap a váróteremben (danke schön android).

Érdekes nagyon mert ha el kéne magyaráznom hogy miért is olyan jó, akkor az tuti nem sikerülne, egyszerûen csak jó és kész. 😄
Ja, a zenéje zseniális. Meg ez a trailer is.

Topiklakók jelentkezhetnek érte PMben, ha nem kell senkinek akkor majd megy SG-s csoportba.

Be happy. :) Running!

DarkSector

Tinman
Sajnos én sem... pedig amit ígértem betartottam volna :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
free weekend van, ingyen ki tudod próbálni

IMYke2.0.0.0
A régi verzió tuti volt. A mostaniról nem tudok nyilatkozni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

artschi
Jó játék a Death Rally?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zorrobomber
Hallod, hazajöttem, na mondom rakjuk fel. Felraktam, loginelnék be -> Server down!! <#buck>

MerlinW
Superbrotherst zseniális, próbáld ki. Olyan hangulata van, hogy csak na😊
Egyébként felteheted SGifts-re, de contrib nem jár érte.

[merlinw.org]

Sir Quno Jedi
Nnna, támogassuk a fijjúkat, vettem egy Sine Mora-t elõvételben...

BigBlue
Most nézem .. Death Rally Steam Ingyen hétvége van..

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

DarkSector
Az szupi.