Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Kipörgettem 3 egyformát, erre nem adott semmit. :p
arty
jahogy az 50%-os kód steamen aktiválva már 75%-nak látszik 😄 wow!

köszi az infot mindenesetre, kedves ZsZso !!!

Forza.

Shep
Imre úr, ebbõl a Natural Citybõl nem volt anime is, vagy fordítva, mert rohadtul ismerõs a történet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Annyiért azért még megvenném, hogy kipróbálhassam online is. :_)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
az info azt irja, trine2 dlcre csak 50%-ot dob 😮

Forza.

IMYke2.0.0.0
Basszus - megint nyertem! 😊
Ilyen nincs, komolyan 😊
Most egy Remedy kupont forgattam ki.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Pedig annyit sem ér 😊

Szabi
van még ott bõven 18%-os akciós új játék.. 😉

mondjuk pár perces kereséssel jóval olcsóbb árakat is találni.. megjelenés napján félárba volt originhez képest a kulcs magyar oldalakon is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Jani21
Az info akkor eléggé hiányos 😊 Ott nem is látom, hogy lenne -75% Trine 2 DLC kupon.

TBTPumpa
Egyet pörgettem és nyert is... Egy 50%-os kupont a Legend of Grimrock címû játékhoz!
Aki kapja marja: 022AL-DXWFH-QLMFI

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Jaja, ezzel csak 1,5€ a DLC😊

[merlinw.org]

Zomil
uhhh, akkor megéri játszani 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BigBlue
Én -75%-ot kaptam a dlc-re.. Igy 1.75 lenne csak.. lehet még be is váltom!

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

Shep
Ha valakinek kell egy Grimrockos -50% szóljon!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Trine 2 DLC 75%-ot is nyertem, ezt megtartom😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Pont most nyertem egy Grimrockot 😊)))))))

Jani21
Javítok: most dobott egy Frozenbyte kupont. Trine 2 DLC-t választottam, így arra kaptam -50%-ot.

wesker24
Jah MÁZLISTÁK én vagy 30x-szor pörgettem egyszer se nyert !
MerlinW
Nektek adom, ha kell én nem használom fel õket:

Alan Wake Collectors Edition 50%
Rochard 75%
és van egy DOTA 2-õm is ha kéri valaki.

[merlinw.org]

Jani21
Nyárinál nem nyertem, most meg harmadik próbára egy Alan Wake CE -50% kupont.

IMYke2.0.0.0
Mázlisták.

ZsZso
UPDATE: Megjött.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Én az elsõ 10-bõl 2x is nyertem😊

[merlinw.org]

ZsZso
Én nyertem egy Grimrock kupont csak még nem jött meg 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

wesker24
Jah csak hogy nem ér semmit se 3x10-et pörgettem eredmény : NULLA !
IMYke2.0.0.0
Sosem nyerek 😞

ZsZso
AutumnSeal (most csak kuponokért)

IMYke2.0.0.0
Drága. 990 Ft-ért vinném.

TBTPumpa
Hamar levitték az új "Need for Speed" játék árát! 1 héttel a megjelenés után már csak 8990 Ft a Limitált változat! Lesz ez még olcsóbb is...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

balee4
Folyamatban a beszerzése. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Carlos
perszehogy nem.

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Ez így finoman szólva lekezelõ és általánosító hsz volt. Ja hogy internetezek, igaz is, ez itt normális, bocs 😊

arty
nincs mindenhol netkártya
nincs mindenhol INGYEN netkártya

mert értelmes ember nem fizet ilyesmiért 😉

Forza.

Carlos
nyilván értelmes ember nem arról a kártyáról fizet amin a pénzét tartja... Ehhez nem kell paypal.

Þór vígi þessi rúnar

arty
mert biztonságosabb, mint minden jöttment oldalnak kiadni a kártyaadataid

a magyarságod NEM lehet elrejteni paypallal 😞((

Forza.

Shep
Hát akkor jó lenne ha elfogadná újra mert nekem az lenne a legjobb fizetési mód.

arty
bezzeg a mai fiukák! meg a fiukák régen, a mi idõnkben 😄

ugyanmár ...

Forza.

wantonly
Igen, én úgy emlékszem, hogy elfogadta.
arty
és a HALO ODST?!?!?!?! 😄

Forza.

Shep
Elfogadta egyáltalán valamikor?

wantonly
A moneybrookers-t (skrill) mióta nem fogadja el a steam? Most néztem és nincs a listában.
ZsZso
Általában átutalással nem tudsz digitális játékot venni, így kell egy virtuális bankkártya. Kb. ez a paypal. Ha bankkártyához kötötted akkor lényegében egy proxy, ami elrejti a bankkártyád adatait és további biztonságot nyújt.

Szerintem.

Shep
Mi folyik itt Gyöngyösön? Eredeti játékok és akkor tvájlájtozás megy? 😄

Botond
Mi értelme egyáltalán paypalnak? Elfedni, hogy magyar bankkártyád van?
ZsZso

zorrobomber
Dark Souls steam key - $17.67=
Bár csak minimálisan(-0.36$) csökkenti az árat, de a fenti árhoz kell a "GH8747920" kód is.

IMYke2.0.0.0
Azt már nem mertem szóvá tenni 😊

Carlos
nekem a kis prezentálós lány a képen jobban kéne.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Ugye-ugye... 😊
Gondolom, Tinman-ék nem nézték meg a "Brave" (Merida, a bátor) c. animációt - pedig, szerintem, remekbe szabott.