Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Tömbbe lakunk a 47"-os tv kb nagyobb lenne mint a szobánk! Jó nekem a 42-es is havernál is olyan volt és hatalmas!

Next PC upgrade: 2022

arty
igen - tudod, a szinkron MINDEN nyelven pénzbe kerül!

és volt már nem egy magyar játék, amiben emiatt nem is volt benne: kevés a magyar vevõ...

Forza.

DarkSector
Az ingyenjátékokhoz honnan szedek sprékodot? 😄D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Akkor jó, én köszönöm szépen a segítséget! 😊
Zomil
Jah hogy örülni kell, ha egy magyar fejlesztö játékában van magyar szinkron? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Megjött a pízed THX. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én most tettem fel, x-re nem akartam kiadni egyenlõre 3-4ezret érte, mert kicsit szük a keret, mst hogy van pc-re letolom és késõbb majd egy 50% off-ban megveszem.<#eljen>

wantonly
Ezt találtam, nem tudom mûködik-e:

FREE: Prince of Persia, Assassin's Creed Brotherhood, NCIS, Ghost Recon and From Dust

A facebook profiloddal regisztrálsz, megadsz két e-mail címet és a fórumon közzétett bar-kódokat, és elvileg megkapod a játékokat.

Én még nem kaptam semmit, de lehet tényleg mûködik. 😊
DarkSector
Ugye. Szar konzolport.

Gyerekek ez a Sine Mora hatalmas játék! És magyarul szövegel, amin konkrétan eldobtam az agyam!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Persze nem elítéllek vagy ilyesmi, azért írtam is hogy biztos jó annak akit érdekel.
Csak annyi hogy én nem lettem rá fogékony.
Meg zavar hogy 3D-ben sötétebb a kép, és nem óhajtom a filmeket 2x megnézni csak hogy lásam sima fullhd meg 3D-ben...és ezért egyenlõre a sima fullhd-t választom.
Meg amit mondtam ez a szemüveges dolog miatt nekem fura is. 😊

De sok sikert és szórakozást a tv-hez, ha majd veszel.

arty
47"! 3d mellett még jobban "összemegy" a kép!

Forza.

grebber
Számomra megéri hatalmas élmény.
Amikor pl a M3-ban a zsiráf "kidugja a fejét a TV-bõl" és a többi kilógó cucc elég látványos. Az utalás a rejtélyes szigetre ott sokkal kevesebb cucc jött ki de ott meg jobban lehetett látni hogy a szereplõk térben 3D-ben voltak tehát sokkal jobb az élmény mint 2d-ben.

Most már csak a nem kívánatos köröket kell lefutnom melyik tv-t vegyem.Mert komolyan ez a legnehezebb kiválasztani. Csak találomra néztem 3 félét egy gyártón belül egymás mellé rakva összehasonlítással és ha szöges léccel vernek se tudtam megmondani,hogy most minden ez a 3 külön típus ha mindenük szinte full megegyezik.

Max 210k amig elmennék!
Eddig ez áll nyerésre: LG Electronics 42LM669S

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Haverom is vett, én láttam, nekem nem nyerte el tetszésemet, de az tény ha olyan filmet nézel amiben jo a 3d kihasználás, akkor biztos valakinek izgi.

csak én valahogy nem rajongok érte, talán mert szemüvegben kell néznem és lassan állok rá a 3d-re, vagyis mikor nézel pl egy akciófilmet és gyors vágások vannak nekem annyira nem egyértelmû hirtelen a 3d látvány.
Meg én ilyenért nagyon sajnálom a pénzt.
Vaamint sötétebb a kép, a legtisztább képet full hd BR-ben (normál 2d-ben) láthatsz...én azokat nézem

grebber
Ma voltam havernál (nemrég vett 3D tv-t) és életembe elõször láttam 3D-be filmet. (Madagaszkár 3-at és az Utazás a rejtélye szigetre filmeket néztük 3D-be)
Nagyon úgytünik minél elõbb be kell szereznem egy ilyen TV-t meg kurva fasza.Pedig csak pár GB-os mkv-kat néztünk!

Totti5
+1

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
+1

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Így van, a második tagmondatod tartalmára utaltam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zsakosfrodo2
2 db Rochard kód:

I8TDB-VM09C-9Y3XJ
3WFYB-FC8WA-E383F

arty
otthoni használatra elég a fullhd - a 22" viszont szerintem csak pár hétig lesz elég nagy, amíg ratgab megszokja 😊

(én legalábbis mindent kinõttem eddig, és elõjött pár hét után a "lehetne nagyobb" érzés 😄 )

Forza.

arty
van. milyen processzorhoz kell?

Forza.

Totti5
Legend of Grimrock megvéve, thx!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon - Key: AD7RB-PCGF5-KJ9QE
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon - Key: GHXCD-T7KZZ-EN8YF

wesker24
Akinek kell Rochard steam coupon az viheti !

3FB9N-HR6XT-KMCEY

Legend of Grimrock

XWCXQ-I43W2-DLVZ4

Rowlend
Nem.

GET OVER HERE!

Fpocok
Borzalmas film.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
"Brian élete" még mindig üt 😊

Rapid81
Jól van már no. 😊 Csak érdeklõdtem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Meg azért kellett, mert eddig 1280x 1024 volt a max felbontásom, ami mára már baromi kevés bármihez is. Fõleg az említett 2 dologhoz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mert én úgy szoktam meg. Nem tudok jobb válasszal szolgálni, sajnálom. Egyszerûen zavar, ha más is van a háttérben.

Nekem nem azért kellett nagy monitor, hogy elférjen 2 ablak. Azért kellett, hogy ne letterboxban játszak, azért kellett, hogy ne letterboxban nézzem a filmeket. Dióhéjban ennyi.

Rapid81
Egyszer már feltettem ezt a kérdést neked, de akkor felteszem még egyszer. Mi értelme teljes képernyõn használni a böngészõt a nagy monitoron? Akkor semmi mást nem látsz rajta, csak azt és elveszti az értelmét az, hogy nagy a monitor. Nekem 1600x1200ban 2 FF ablak van, plusz a Steam, plusz TC, meg mikor mi és egyiket sem használom teljes képernyõben. Akkor mi értelme lenne, hogy minden elfér a monitoron, ha nem használom ki?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zsakosfrodo2
-75% Rochard
8HI8P-0K4W0-JQ3MH

Ha valakinek van -75% Trine 2 kuponja (és nem kell neki) elküldené nekem privátba? Köfönöm. :3

wesker24
Én nem hiszem nekem már lassan több mint fél éve van 22-es Asus TFT monitorom ami FULL HD felbontásba megy !

Játékra jó Filmet nézni jó akkor meg minek kellene nagyobb ?
Legelsõ tesztjáték Pes 2013: Master league-et tolok és két meccs között egy naptárba lép be a játék és végiglépdeli a kövi meccsig a napokat egyesével (ha fontos esemény van akkor megáll az adott napnál) . Na itt konkrétan jobb oldalt van egy egész ablak, amit most fedeztem fel a nagy monitoron...XD

Van a játékban kb. 200 órám és még nem láttam ezt az ablakot a kis felbontás miatt!

Filmnézés: BD rip-ek a korábbitól eltérõen nem letterboxban, hanem Full Screenben (!) pompáznak...:-) Mondjuk a DivX-eket nem erre a monitorra találták ki (középen megjelenõ, vagy letterboxban megtekinthetõ képsorok, na de csak ennyi gondom legyen az életben :-D)

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy megszoktad, jó érzés használni 😊
Hidd el, elég hamar kicsi lesz a FullHD 😊

Zomil
"Az internetezés még kicsit fura, így hogy 2 nagy 10 cm-es rész van a weboldalak két szélén"

Ez leginkább csak a szarul megcsinált weboldalaknál jön elö, mint amilyen az sg is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Asus Vs229h helyzetjelentés: Csütörtök óta használom és eddig nagyon tetszik. A kép tökéletes, nincs semmi utánhúzás.

A videókártyám asztalon és filmnézéskor meg se érzi, hogy más monitor alatt dolgozik. Játék közben, azért egy 5-7 fokkal jobban fût a felbontás miatt, de a látvány kárpótol mindenért. Szépen max felbontással tolok mindent és gyönyörû a látvány. Eddig kb. 50 fokos volt a kártya a legmegterhelõbb játékok alatt. Most ez felment 57 fokra.

Egyébként a beállítások ugyanazok maradtak (többnyire medium-on mert az nekem elég is), csak a felbontást változtattam, illetve élsimítást, ahol nem igénylek kinyomom.

Az internetezés még kicsit fura, így hogy 2 nagy 10 cm-es rész van a weboldalak két szélén, de már egyre kevésbé zavar. Érdekes, hogy játék közben azt hittem, majd minden kisebb lesz, erre igazából minden nagyobb lett. Mondjuk autós cuccnál tényleg kisebb a kocsi.

Összességében ez egy nagyon jó vétel volt úgy érzem.

Ui.: Kicsit úgy érzem, hogy hagyományos monitor-user (50-75 cm) távolságban ennél nagyobb monitor nem is kell, de lehet hogy még ekkora se. De lehet hogy még nem szoktam meg és azért érzem így.

Shep
Tud valaki olyan programot ami ugyanazt tudja, mint az rmclock (cpu szorzót lehet állítani terheltség függvényében) és megy 64-es win7 alatt, mert az rm clock sajna nem akar futni nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fabio Capello
az egész amazon usa-függõ 😉

BigBlue
Amazonon PL. Dead Island USA Régió Függõ!

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

wantonly
The Elder Scrolls Online - Introduction Trailer
IMYke2.0.0.0
😊)))))))))
Szomorú vég 😊

Tinman
Urak!

Emlékeznek a nem is olyan régi vitáról annak, kapcsán, hogy eltûnjenek-e a hullák vagy sem?

1:23-tól tessék csak figyelni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Pontosan.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Akinek kell Zavvi 10%-os kód, nálam jelentkezhet 😊

Akkor idén nem veszek FM-t amazonról! 😊 Köszi...

Még egy kérdés... ha régiófüggõ a kulcs, akkor azt nem is engedi beregisztrálni a steam ugye? Erre volt a VPN trükközés ami már tiltott, ha jól tudom!?

www.smart-bus.hu

MerlinW
Ahol nincs feltüntetve hogy független, ott sehonnan. Max megkérdezed az eladót. Én nem vásárlok kulcsot sehonnan, ahol nem írják ki a régiót.

[merlinw.org]

zorrobomber
Steam-est számtalant gond nélkül beváltottam már, Origin-essel volt már gondom(Spore).

Mármint olyan kulcsot, ami régiófüggetlen? És mi van a többi "kulcsos" oldallal?

www.smart-bus.hu