Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
és volt már nem egy magyar játék, amiben emiatt nem is volt benne: kevés a magyar vevõ...
Forza.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
FREE: Prince of Persia, Assassin's Creed Brotherhood, NCIS, Ghost Recon and From Dust
A facebook profiloddal regisztrálsz, megadsz két e-mail címet és a fórumon közzétett bar-kódokat, és elvileg megkapod a játékokat.
Én még nem kaptam semmit, de lehet tényleg mûködik. 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak annyi hogy én nem lettem rá fogékony.
Meg zavar hogy 3D-ben sötétebb a kép, és nem óhajtom a filmeket 2x megnézni csak hogy lásam sima fullhd meg 3D-ben...és ezért egyenlõre a sima fullhd-t választom.
Meg amit mondtam ez a szemüveges dolog miatt nekem fura is. 😊
De sok sikert és szórakozást a tv-hez, ha majd veszel.
Amikor pl a M3-ban a zsiráf "kidugja a fejét a TV-bõl" és a többi kilógó cucc elég látványos. Az utalás a rejtélyes szigetre ott sokkal kevesebb cucc jött ki de ott meg jobban lehetett látni hogy a szereplõk térben 3D-ben voltak tehát sokkal jobb az élmény mint 2d-ben.
Most már csak a nem kívánatos köröket kell lefutnom melyik tv-t vegyem.Mert komolyan ez a legnehezebb kiválasztani. Csak találomra néztem 3 félét egy gyártón belül egymás mellé rakva összehasonlítással és ha szöges léccel vernek se tudtam megmondani,hogy most minden ez a 3 külön típus ha mindenük szinte full megegyezik.
Max 210k amig elmennék!
Eddig ez áll nyerésre: LG Electronics 42LM669S
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
csak én valahogy nem rajongok érte, talán mert szemüvegben kell néznem és lassan állok rá a 3d-re, vagyis mikor nézel pl egy akciófilmet és gyors vágások vannak nekem annyira nem egyértelmû hirtelen a 3d látvány.
Meg én ilyenért nagyon sajnálom a pénzt.
Vaamint sötétebb a kép, a legtisztább képet full hd BR-ben (normál 2d-ben) láthatsz...én azokat nézem
Nagyon úgytünik minél elõbb be kell szereznem egy ilyen TV-t meg kurva fasza.Pedig csak pár GB-os mkv-kat néztünk!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(én legalábbis mindent kinõttem eddig, és elõjött pár hét után a "lehetne nagyobb" érzés 😄 )
Forza.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Almost Human: -50% Legend of Grimrock Steam discount coupon - Key: GHXCD-T7KZZ-EN8YF
3FB9N-HR6XT-KMCEY
Legend of Grimrock
XWCXQ-I43W2-DLVZ4
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nekem nem azért kellett nagy monitor, hogy elférjen 2 ablak. Azért kellett, hogy ne letterboxban játszak, azért kellett, hogy ne letterboxban nézzem a filmeket. Dióhéjban ennyi.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
8HI8P-0K4W0-JQ3MH
Ha valakinek van -75% Trine 2 kuponja (és nem kell neki) elküldené nekem privátba? Köfönöm. :3
Játékra jó Filmet nézni jó akkor meg minek kellene nagyobb ?
Van a játékban kb. 200 órám és még nem láttam ezt az ablakot a kis felbontás miatt!
Filmnézés: BD rip-ek a korábbitól eltérõen nem letterboxban, hanem Full Screenben (!) pompáznak...:-) Mondjuk a DivX-eket nem erre a monitorra találták ki (középen megjelenõ, vagy letterboxban megtekinthetõ képsorok, na de csak ennyi gondom legyen az életben :-D)
Hidd el, elég hamar kicsi lesz a FullHD 😊
Ez leginkább csak a szarul megcsinált weboldalaknál jön elö, mint amilyen az sg is 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A videókártyám asztalon és filmnézéskor meg se érzi, hogy más monitor alatt dolgozik. Játék közben, azért egy 5-7 fokkal jobban fût a felbontás miatt, de a látvány kárpótol mindenért. Szépen max felbontással tolok mindent és gyönyörû a látvány. Eddig kb. 50 fokos volt a kártya a legmegterhelõbb játékok alatt. Most ez felment 57 fokra.
Egyébként a beállítások ugyanazok maradtak (többnyire medium-on mert az nekem elég is), csak a felbontást változtattam, illetve élsimítást, ahol nem igénylek kinyomom.
Az internetezés még kicsit fura, így hogy 2 nagy 10 cm-es rész van a weboldalak két szélén, de már egyre kevésbé zavar. Érdekes, hogy játék közben azt hittem, majd minden kisebb lesz, erre igazából minden nagyobb lett. Mondjuk autós cuccnál tényleg kisebb a kocsi.
Összességében ez egy nagyon jó vétel volt úgy érzem.
Ui.: Kicsit úgy érzem, hogy hagyományos monitor-user (50-75 cm) távolságban ennél nagyobb monitor nem is kell, de lehet hogy még ekkora se. De lehet hogy még nem szoktam meg és azért érzem így.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szomorú vég 😊
Emlékeznek a nem is olyan régi vitáról annak, kapcsán, hogy eltûnjenek-e a hullák vagy sem?
1:23-tól tessék csak figyelni...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Még egy kérdés... ha régiófüggõ a kulcs, akkor azt nem is engedi beregisztrálni a steam ugye? Erre volt a VPN trükközés ami már tiltott, ha jól tudom!?
www.smart-bus.hu
[merlinw.org]
www.smart-bus.hu