Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
az amazon csak függetlent árul(hat), szerintem.

Üdv Urak!

Steam topikban nem kaptam választ, hátha itt tudja valaki a frankót... Szóval, ha mondjuk amazonon veszek egy steam regisztrációt kérõ játékot, akkor miképpen gyõzõdhetek meg róla, hogy az adott játék régiófüggetlen?

www.smart-bus.hu

arty
ha rányomtál a checkout gombra, mi történt? csak csinált valamit 😊

esetleg próbáld meg más böngészõbõl, origin kliensbõl... nincs jobb ötletem.

Forza.

persze 800bw pontot akartam venni 10 dollár,már ugy i ditottam hogy vásárlás

arty
vásároltál is valamit? vagy csak felvitted az adataid? 😊

elvileg ha nem sikerült a vétel, kiirja. ha sikerült, akkor mailt is kapsz + kiirja a végén a vásárlás adatait! azonnal, várni pár mp-et kell csak!

Forza.

Sir Quno Jedi
billentyûzettel

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zsakosfrodo2
-50% Alan Wake's American Nightmare
LQQ36-LVV6K-55ALZ

Tudtok segíteni?
Originen akarok bankártyával fizetni, ki is töltögettem amit kellett de nem történt semmi.Vagy rosszul töltöttem ki vagy idõ kell neki? pénzt nem vont le meg nem is csinált semmit az origin, azt se írta ki hogy elfogadta-e vagy nem.

benőmenő
A sine mora-t ti milyen eszközzel játszátok? Nekem egérrel nagyon fura volt.
Még max érzékenységen is kínosan lassan mozgott a repülõ a 2000 dpi-re állított egérrel :S
artschi
Ha kell valakinek:

-50% Alan Wake Collector's Edition Steam discount coupon
Key: 4ID2W-ZXQMZ-KCDQY

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

zsakosfrodo2
-50% Trine 2: Goblin Menace
MHVXW-77GHP-V7ZYR

zorrobomber
Köszi!

zsakosfrodo2
-50% Legend of Grimrock
C5PCW-VNZNI-YI0ZY

-50% Trine 2: Goblin Menace
Q4XWI-GAR23-WBQ6C

DarkSector
Naná, de minek van bedugva gamepad te vérpécé? 😄

Amúgy ez azért van mert ütközik a input. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Baszki: Ha a Metro2033 alatt be van dugva gamepad, akkor csak úgy tudok eljutni a fõmenüig, ha a gamepadon megnyomom a start gombot... facepalm.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Ez egyértelmû, bezzeg a Sok ge..sza.fos , már elnézést szegény sufni csapattól meg ömlesztve jönnek és 10-15 euroért adnak egy kb vicc szintû játékot, és rábélyegzik hogy hát ez azért ilyen mert indie, és akkor ugye mivel az pc-re jött csak nem kap konzolfos jelzõt, mikor meg kijön egy értelmes minõségi játék és elõbb jelent meg konzolra azért eléggé bicskanyitogató pár ember szemében.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
Jogos. Ráadásul kettõ az egyben: máris van ideologia a lewarezolásra 😊)

Forza.

Zomil
igen 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

HappyHunter
Na, megnyerted?😊

Be happy. :) Running!

DarkSector
Vigyázz mert van hogy végtelen ideig pörög a kerék, ezután van mikor megadja a vásárlást
semmiképpen ne probáld ilyenkor ujra mert lehet 2x vonja le a pénzt és 2 pakkot kapsz....!

A Your Order menüpontban ellenõzid hogy végbement-e vagy mit ír hibának, van hogy a bankkártya szar, a bankkártya adatoknál VALÓSAT adtál-e meg?
A bankkari számok közt nincsen space, vesszõ, pont????

zorrobomber
Na én viszont játszottam a Prototype-al, így van alapom az összehasonlításra.

DarkSector
Hálisten egyikkel sem. 😄

Wtf?! Pörgött, pörgött az a szar vagy 3 percig és utána ezt az üzit kaptam:

Sorry, processing is taking longer than expected.
Please do not reorder this item.
Game and Software downloads go through extra verification that may take up to 4 hours.
This process is in place to prevent unauthorized orders on your account.

Click here to check your order in Your Account

Once your order is complete, we will send you the link to access your purchase
to your registered e-mail address.
Please contact us for more information or to cancel your order.
zorrobomber
melyik résszel játszottál utoljára?

DarkSector
2 pack bent van a tatyóban...1 ismerõsnek kellett.

DarkSector
Hagyjadmár....😄

zorrobomber
Lego Batman 2 ugyanannyiért szerintem jobban megérõs 😊

Szabi
én sapkát rendeltem angliából, az nem volt vészes, súly vagy/és méret számít 😊

Prototype Pack-ot veszel ? ha igen akkor már kettõt.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

DarkSector
7.5 dollár!

Irány vásárolni! 😄 -----> Amazon!

Tudja-e valaki, h Angliából rendelt 1-2 póló súlyú tárgynak mekkora a szállítási költsége? Egyáltalán hogy van ez? Súly után megy? Soha nem csináltam még ilyent.
DarkSector
magyarra fordítva:

Örül minden játékos hogy egy magyar csapat kiváló játéka végre pc-n is tiszteletét teszi, magyarul ami kitûnik a kupac "szarból".

DarkSector
Erre nincs ésszerû magyarázat, ez egy elõítéleten alapuló kitalált fikaszótárból származó õsi pc-s parasztnyelv.

arty
És ez pontosan hol érhetõ benne tetten? (hogy konzolport)

Forza.

arty
LOOOL

Forza.

arty
w77d-nek steamen keresztül szedték le pénzét.

de no para, tetováld a homlokodra a pined, nem lesz baj 😄

Forza.

arty
igen, paypalra utalni, paypallal fizetni ingyen lehet 😊
honnan tudod elõre, hogy hol lopják el a kártyaadataid?
ha lenyulják, paypalon panasz -> nem tudja kidumálni -> visszaadják a pénzem

pl: originen vettem dead space-t. kódom érvénytelen. ea-nál hiába reklamáltam. meguntam, paypal panasz -> megkeresték ea-t -> nem válaszolt nekik -> deadspace árát visszavették tõlük és visszakaptam

sok sikert ezt a bankodnál megcsinálni 😊

Forza.

DarkSector

Myselor
srácok mondjatok már valami jó játékot.annyira nagy az unalom most,ebben a 2 hétben xd
Shep
Jó ez a Sine Mora, még káromkodnak is helyettem 😊 Amúgy tényleg profi munka a játék (szinkron szokás szerint túl van játszva), tisztára, mint régen a Xenon 2, lövedékek mindenfele azt sem látod hol vagy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Még meg is venném, ha elöször nem konzolra fejlesztették volna, igy csak egy sima konzolport.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
😄
a Mixed-et nem is értem hogy mire lesz, hiszen ki az a barom aki azt választaná a 2 közül? 😄

wantonly
Közben látom, hogy te is ezt linkelted, mindegy. 😄
wantonly
Jaja, elvileg EZ a pack lesz az, ebben mind a kettõ steam-es.
DarkSector
PH-n azt rebesgették hogy ha minden igaz 23:00-tól elvileg hajnali 1:00-ig ez a pakk 7.5 vagy max 10 dolláros akcióban lesz!!!!!!!!

Prototype + Prototype 2 + Prototype 2 DLC

Hát erre kíváncsi leszek. Ez elég durván megérné akkor.

Tinman
John "egerek és emberek" Malkovich a gárdában. Obama-féle not bad <#conf>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Myselor
én is így vagyok ezzel😊
Rapid81
Ez most ugye valami vicc?! Ez már nekem fáj...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Oks...😄

MerlinW
A lényeg, hogy a sztori része végigjátszató lesz F2P-el. Más nem számít😊

[merlinw.org]

Shep
Valamelyik tesztben úgy említették ,hogy 3-4 óra proknak, átlag játékosoknak akár a duplája is lehet, az meg már nem is rossz, mondjuk egy ilyen játéktól a 3-4 óra is korrekt, a régi ilyen stílusúak sem voltak hosszabbak, sõt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!