Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzeradler
Sir Quno Jedi
Ehhh, itt ez a jó kis Stellar Impact, szívesen megvenném, mert tetszenek az ilyen gammák, most murva olcsó is, de NINCS szingli része és multiban meg mindenki panaszkodik, hogy nincs elég játékos. Egyszóval egy rakás híg lótrágya így. Legalább a gép ellen lehetne tolni, node AI-t ezt elfeledtek bele programozni. WTF?!

Ezekkel a multis szarokkal már dunát lehet rekeszteni.

PEDIG még a Sanctumnak is van szingli része, ezért LEHET vele bármikor játszani (de még a Killing Floor-nak is). Kell a szingli, aki ezt nem képes felfogni az pocsék játéktervezõ/dizájner/faszomsetuggyami.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Tud mondani valaki valamilyen jó VPN-t, ami mûködik is? Mindegyik fizetõs, meg telefonszámot kér, meg mittudoménmit. 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Valaki mesélje el, hogy miért írja ki ezt, mikor az Assassin's Creed revelations-t akarom bedobni a kosárba, hogy:

One or more of your products has been removed from your basket because it is unsupported by the currently selected country.

Mi a frász?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
mitõl szar? (abb mint az elõbbi 3-4?)

Forza.

Shep
Probléma megoldva. Köszönöm a segítséget. Mondjuk bamba is voltam mert az nem tûnt fel ,hogy nincs betûjele 😊 Lassan indulhat a ghost 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Adjál neki valami betûjelet: Legyen mondjuk "T" az jó a végén van, tuti nem foglalja más.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Nem vagyok mester, de hasonló nekem is volt: Meghalt a sata kábel. Kicseréltem és jó lett utána.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Windows mesterek, olyan gondom van, hogy nem látja a windows a totalcmd-ben sem pedig a saját gép alatt az egyik vinyot, lemezkezelõt behozva ott van és kifogástalan aktív partícóként írja, akkor most mi a frász van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Rákerestem, de csak ezt dobta: 2.Black.Cocks.And.One.Blonde.Twat.XXX.DVDRip.XviD-UPPERCUT

Rossz helyen keresem?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ja most már megvan, honnan vetted.
Amúgy ez a játék, a világ eddigi legszarabb Bond játéka. Büszkék lehetnek magukra.

DarkSector
15 euros dlc-k?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Az Bóvli Ops 2. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
A +50eurós season passt se felejtsétek el megvenni.

MerlinW
Elõtölthetõ a 60€-s Black Cocks 2! Örüljetek😊

[merlinw.org]

DarkSector
Lópikulát, aztsem tudom milyen játék, mert warezban sem érdekel, csak hogy nem azonnal Skyfall játék volt, a film alapján, hanem egy DLC formájában csinálják meg egy másik játéra építkezve....😄

Fpocok
Csak azt ne mondd, hogy megvetted...

DarkSector
😄DDDDDD

"007 Legends - megérkezett a Skyfall DLC"

DarkSector
nm. 😊
én is köszönöm a helpet.

tutituti
Itt is megköszönöm!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

DarkSector
Van 1 tartozásom valakinek egy szivességért. Amiért cserébe ezek a maradékokból 1 játékot majd elvisznek elvileg.
Addig azért beírom hogy elvileg ezek közül bármit elvihettek, csak szeretnék picike játékot cserébe ha nem gáz, olyanok érdekelnének amik nem drágák és sokat látni belõlük steamgifts oldalon.
Ha nem sikerül, akkor majd mennek gift-be.

Például:

Shoot M. Robots, Nuclear Dawn, HL2 meg ilyenek.... Akit érdekel jelezze.

2 Metro 2033
1 Alien Breed 2
1 Crayon Physics Deluxe
1 Superbrothers: Sword & Sworcery EP
1 The Ship Complete Pack
1 Dota 2

Shep
Hát mi meló egy friss windows telepítés után visszapakolni és beállítgani mindent ahhoz ,hogy majd tudjam ghostolni.

Jah, cenzúrázatlan. De a küldik között van egy-két oldalas szöveg, amit fölolvasnak és egyszerûen baromi jó lett a fordítása is és a hangszín, hangnem is. Tökéletes egyszerûen.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
magyarul/magyarra lett kitalálva vs. fordítás 😊 nyilván elõbbi jobb - ezért jó a sine mora is.

Forza.

DarkSector
Jó hogy cenzúrázatlan. 😄

Nem! Annak kell örülni, hogy végre egyszer normálisan megcsinálják, ráadásul ez nem csak felirat, hanem szinkron!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát gyerekek akik ezt a fordítást és szinkront alkották, annak odaadnám az összes hivatalos magyarítást, ez annyira jó lett!

wantonly
Az utolsó sorba 6 jegyû kell egy kicsit megváltoztatva.
totyak
Na, most sikerült. Legalább is kiírta az üzenetet. Annyit csináltam, hogy a hosszabb kód utolsó 4 karakterét kicseréltem egy a fórumban írt 4 karakteresre. Lehet, hogy ez így nem lesz nyerõ, de legalább tovább tudtam lépni.

HappyHunter
Esetleg próbáld más böngészõvel. Egy AC Brotherhood jól jönne még a multi miatt, bár ha az is annyira színvonalas mint az UPlay, akkor talán inkább kihagyom..

Be happy. :) Running!

totyak
Hiába írom be a dolgokat, rányomok a submit-ra és semmit nem csinál. Két helyre beírtam a 2 négyjegyû kódot a fórumról, a másikra meg a 7 jegyût, szintén a fórumról. Mi a gond?

HappyHunter
Na erre kíváncsi vagyok, kössz az infót 😄

Be happy. :) Running!

Panzeradler
Ide kell beírni a kódokat+adatokat. Aztán vársz a csodára.
totyak
Ez hogy mûködik? A linken sehol nem találom, hogy hova kell beírni a dolgokat. Segítség

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

Panzeradler
Köszi, hogy szóltál, remélem kapok majd kódot.
wantonly
Dettó. Remélem még nem fogytak el a kódok. 😄
Zomil
Az egy dolog, h itthon készült vagy hogy tényleges magyar csapat magyar céggel késziti 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
Egy Nvidia 8800 GT-vel szerintetek ingame küldetésen belül szaggatnia kéne a Left 4 Dead 2-nek?

Zomil
nekem kiirta h köszönik, de mail nem jött még 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
valószínûbb, hogy sok játékról nem is tudod, hogy itthon készült 😊

Forza.

wantonly
Ezt: 291865

De azt írják változtatni kell valamit az utolsó 4 számjegyen. Pl.: 291534
DarkSector
nem értem...
2x 4 számot irtam a barcode 1 és barcode 2-höz...
az alsó vagyis legalsó csíkba mit írjak? 😄

várj felmegyek steam.

wantonly
Ha sikerült és kaptál valami kódot, akkor szólj! A hozzászólásokban sokan írták, hogy megkapták meg olyat is, hogy valaki már 6 órát várt és semmi. Meglátjuk. 😊
Zomil
Hát nem sok magyar fejlesztésü játékrol lehet elmondani, h nem volt benne magyar szinkron 😊

wantonly
Lynx Click 291865 - receipt (change the last 4 digits around slightly)

Az utolsó 4 számjegyen kell valamit változtatni.

Aztán, ha elküldted kiírja, hogy "Thanks & Good Luck" vagy valami ilyesmi és vársz.
grebber
Kb 2.5 méterrõl néztük! (Ott volt az ágyuk vége)
De nagyon jó volt szivem szerint nem is néznék többet 2d-s filmet!
Már csak a TV tipust kell meg az akart erõ hogy közel 1 havi fizut kiadják egy tv-ért!

Next PC upgrade: 2022

arty
"és hatalmas!"

két hétig 😛 (milyen messzirõl néznéd? haverodnál milyen messzirõl nézted?)

Forza.

DarkSector
thx. 😄

és mi a receipt a legalsó?

wantonly
Nézz le a kommentekbe, van ott egy rakás. 😊