Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jah akkor mindegy. Marad a LOTR,
Csak régebben mintha azt irtad volna hogy mind2-õt zsereted.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
A ciril betükrõl meg kb annyit hogy 2100-ban vajon miért elképzelhetetlen?
A lebegõ autók ugyanúgy az elképzelhetetlen kategória....fõleg hogy nincs is mai értelemben vett földrajzi területek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Nem az emberek a lényeg, hanem, hogy az egész film olyan messzire rugaszkodott el a valóságtól, hogy néhol röhögtem rajta. Az eredetiben nem volt ilyen.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Haver vette a projót, amin néztük 35k-ért. 3000 órás izzóban 150 óra van, szóval mákos disznó a srác. 😊 Nem komoly a cucc, de 800x600 felbontást a szoba falán 4 méter széles képen megdöbbentõen éles és tökéletes képet adott. Én voltam a legjobban lehûlve, hogy nem volt pixeles, meg ilyenek. Tiszta mozi fíling volt. Szóval 1000x jobb volt, mintha egy 20·monitoron, vagy akár 120as TV-n néztük volna.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Avatar?!?! Valamit félreolvastál a jegyzeteidbõl 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
De a 3000 csak egy elméleti példa, mindegy az idõ, az emberek ugyanolyanok maradnak, kivétel 1-2 gazdagot. 😊

Panzeradler
Én tegnap saját FBvel csináltam, úgy nem volt jó. Késõbb megpróbáltam tesóméval, friendhez saját emailt írtam és rögtön megjött.
4144 kódot írtam mind a 2höz a másikhoz meg annak az alap számnak a végét írtam át.
Rapid81
Nem 3000ben játszódik, hanem 2100ban. 😛
Továbbá az eredeti Emlékmás az egyik kedvenc filmem, szóval...

DarkSector
Mondja ezt egy Avatar + LOTR rajongó.😊

DarkSector
Mondjuk rajtad nem csodálkozom aki projectort jobbnak hitte egy tv-nél. 😊
Bocs nem bántásképpen. 😊

DarkSector
Le vagy ragadva a látványnál, nem a látvány a lényeg meg hogy 3000-ben játszódik, hanem a történet párhuzama a valósággal...lol. 😄

A régiben volt történetmesélés? hát ellenkezõleg pont hogy itt van hogy percenként derülnek ki infók.

Rapid81
Haverék felénél elaludtak. Szóval nagyon pörgõs volt. Annyit ismerek el a filmnek, hogy projektoron élvezetes volt a látvány, de ennyi. 😊

wantonly
Már mindenki magkapta a promóciós kódot csak én nem? 😞

Szerintem nem lehet átállítani, de utána ki lehet törölni a Temp könyvtárból. Engem is zavart, mondjuk én mindig hagyok 10-20Gb szabad helyet a C-n. 😊
IMYke2.0.0.0
Túl friss az élményed - ez mondatja az egészet veled.
Akkoriban az állunkat kerestük a moziban minden második jelenetben.
Ez a verzió már tucat a sok között.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, hogy feltûnt-e, de a gyarmat tele volt cirill betûs feliratokkal. (Érted, Ausztráliában, bakker!) és ezért volt K-val írva.

A másik meg, hogy szerintem egy tök mûanyaghatású, mai marhaságnak megfelelõ, 10 perces "akciódús" jelenetekkel meg autós üldözésekkel telezsúfolt gyenge utánzat.

Az eredeti nem volt ilyen pörgõs, viszont ott volt történetmesélés, események, olyan dolgok, amik gondolkodásra késztettek és nem mellékesen hihetõbb volt a sztori. Még mindig valószínûbb, hogy a 21. század végére marsi kolónia lesz, mintsem, hogy át lesz fúrva a Föld és a folyékony láván keresztül vezet egy alagút, amit cirka 100 év alatt épített föl az emberiség maradéka, akik megmaradtak a háború után. 1000 év alatt sem lehetne ilyet építeni, ráadásul nincs olyan anyag, ami a lávában ép maradna és alagutat képezne, stb marhaság, közben meg riksával járnak az emberek a gyarmaton. Szóval gagyi, átgondolatlan mûanyag.

Panzeradler
Aki innen az AC:B-t választotta, van valami megoldás arra, hogy ne a C-re csomagolja ki a fájlokat?(Nincs 7giga helyem ott)
DarkSector
Én szeretem a régit, de ez is baromi jó.
Én azt mondom hogy fordulatokban sokkal jobb mint a régi, a réginél a végén volt egy meglepi, ami tök faszán ütött, itt kicsit relytélyesebb, de nem mondanám hogy a régi nekem jobban tetszene mint ez.

A legjobban az tetszik a filmben, hogy pörög a story, annyira hamar elment ez a 1.5-2 óra , nem is tudom mennyi, hogy tele volt akcióval és mégsem éreztem 1 percre sem hogy olyan akciót látok amit csak idõhúzásnak tettek volna be a filmbe, végre egy film ahol nem volt olyan rész amin az órámat néztem volna hogy mikor lesz már vége.

Nekem most azt az sem ugrik be hogy mikor kezdtem el nézni és milyen hosszú volt a film, annyira lekötött hogy figyeljem a story-t, míg a réginél nem feltétlen ez volt.

DarkSector
Én azon tanakodtam, HOGY azért nem volt ez székben a film alatt! MERT az egész film szerintem egy képzelgés, a NÉZÕ képzelgése, én inkább ezt gondolom, abból, hogy a Rekall felirat nekem fura hogy nem Recall, hanem K-val van írva, vagyis ebbõl azt éreztem hogy az egész fim egy dimenzióban játszódik, és szerintem a helyesírási hiba direkt azért hogy azt éreztessék hogy aki nézi a filmet, az hidje azt hogy képzelõdik...😄

Ezt is el tudnám képzelni, mert az túl egyszerû lenne hogy ez végig valóság volt.

IMYke2.0.0.0
A régi sokkal jobb. Így van. A mai mûanyag generáció persze ezt fogja megjegyezni és kedvelni.

Rapid81
Pont tegnap láttam. Az eredetiben, ami 1000x jobb, mint ez, ugyanez volt a végén. Direkt azért rakták bele abba is, meg ebbe is, hogy a nézõ akkor gondolkodjon el, hogy most valóság volt vagy az ürge végig a székben volt leszíjazva.

IMYke2.0.0.0
A készítõk sem tudják.

DarkSector
Total Recall:
Most láttam a filmet, valaki még íziben próbáljon meg segíteni hogy most hogy is van ez.

Most nem értem végülis ezt a filmet, a végén ugye a faszi felnéz a ház tetejére a hirdetõtáblára, és látja a "Rekall" feliratot.
Namármost utána rákérdez a csaj hogy "Minden rendben?", és a faszi azt mondja hogy "Igen, minden rendben"....

Ebbõl most akkor mit is kéne leszûrni csattanóként?
Mert én arra tippelek ezálltal hogy ez valós volt végig, és soha nem lépett be a Rekall-ba.

De kíváncsi lennék hátha valaki jobban leszûrte a film lényegét hogy akkor most mikor hogy volt. 😄

arty
2008-as mercenaries2-t az ea support nekem beregelte (amazonról vettem), pedig az még jóval origin elõtti játék

+ csomo régi játékuk megvehetõ az ea shopban és originben meg is jelenik. tehát nem leszeded az eatõl a darabolt rarokat és .... 😄

Forza.

Fpocok
Originnál is így van, hogy x év elõttit nem lehet beregelni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
gyanus, hogy van alapja, hiszen ezen régi játékok senkinek nem "ülnek" be az uplay kliensébe 😞

Forza.

wantonly
Azt sajnos nem tudok, én is fórumban olvastam (valahol).
Rapid81
Erre valami forrást tudsz adni, mert azóta keresem, de semmi hasonlót nem találok sehol leírva.

arty
elrontottam = másik játékot próbáltam 😛

Forza.

Rapid81
Egyszer sem kellett újraindítani még a gépet sem. Te valamit nagyon elronthattál anno. 😊

Rapid81
???

Tages cucc annyi volt, hogy nem akarta felrakni, mert Win7 szórakozott az admin jogokkal, aztán lekaptam a weboldalukról a 64bites drivert, felment, majd indítottam a játékot, beírtam a kódot és kész.

arty
"van support"

köszi, ismerem az ubisupportot, úgyhogy ezt nem veszem be 😄D

(a krekkmásolás mennyire fárasztó amúgy? rosszabb mint tages drivert telepíteni, rebootolni, nézni ahogy a win7 blokkolta boot után, majd frissíteni, ujra rebootolni, aktiválni, számolni az aktivációkat / utánanézni hogy van e, kell e revokeolni, supporttol esetleg uj kulcsot ill aktivációt kérni ha elfogytak a teges miatt? 😄DD )

Forza.

Tinman
:-D

Oké legközelebb fentrõl kezdem az olvasást.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Warez fílin. Skip. Azért thx!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nem kellett crack-et másolni és van support. 😄 Ja, és nem kell visszaosztani. XD

Rapid81
*AC Brotherhood

Rapid81
Akkor ezek szerint csak az SC Brotherhood lesz ott?

arty
szenvedõs telepítés, szenvedõs drm, nincs kliensben a játék, nem támogattad a fejlesztõket sem - mivel is vagy elõrébb, mint a warezzel? 😄

Forza.

wantonly
Ez azért van, mert a 2008 elõtti játékok nem jelennek meg Uplay-ben. 😞
Rapid81
Ja, és nekem sem az NCIS-re, sem a PoP-ra nem adta a 0$-t, viszont a Beyond Good and Evil-re igen.

Rapid81
Most jött le a GRAW2, fel is ment (bár a tages nyavalyával szenvedtem kicsit), viszont a UPlay kliensben nem jelenik meg a játék. 😞 Fogalmam sincs, hogy miért.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen>

wantonly
Minden ott van a link-ben, de gyengébbek kedvéért...

Ausztrál proxy-val kell meglátogatni ezt at oldalt: http://shop.ubi.com/lynx2

Ajánlott az ausztrál VPN: http://www.vpngates.com Free Trialt kell regisztrálni.

Utána promociós kóddal megvásárolhatóak az alábbi játékok:

Assassin's Creed Brotherhood
Prince of Persia The Forgotten Sands
NCIS
Ghost Recon Advanced Warfighter 2
From Dust

Your code is: bhdbwwora
Your code is: 6ih64nja7
Your code is: jhu6idbej
Your code is: 8p9z7tjxh

Sajnos ezek már lejártak és az emilemre még nem érkezett meg, de a folyamat ez.

A játékok Uplay-re regisztrálhatóak, de ha kiderül, hogy nem vagytok ausztrálok, akkor törlik a játékokat (ha nem az egész accod).
ZsZso
25% -os GMG kód: GMG25-UAAHK-6AI9S

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Prototype csomag újra 10USD az Amazonon.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zsakosfrodo2
-75% Rochard
5M7C3-GT34H-BWQ80

grebber
Build a Bundle 4 Create your own custom bundle from a selection of 9 games. Pick any 2 games for a minimum of $1.50 and support Red Cross in the process.
Game titles include: Orczz, Vitrum, Stellar Impact, Men of War, Robin Hood: The Legend of Sherwood, Fantasy Wars, Qasir Al-Wasat: a Night In-Between, Velvet Assassin, Zombies. Groupees Limited Edition. + Music and a Bonus game. Like, Share, Spread the word and #MakeGreatHappen.

Men of War és Robin Hood a zsákba is kerül majd!<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

BigBlue
Milyen kommentekbe? Hol? Honnan lehet szerválni a Sprééé Kódot?

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

shaddam
Rasszista banda. Még hogy az internettel megszûnnek a határok. Haha

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

wantonly
Ezt amúgy olvastátok?

"If you don't live in Australia, they will remove the games from your account."

Állítólag le fogják törölni accodról a játékokat, ha kiderül, hogy nem vagy ausztrál. Én proxy-val próbálkozom, de nem tudom mi lesz ebbõl. 😛
Rapid81
Már megoldottam a vpngates-szel free trial-ban. 😊 Ausztrál VPN-nel ment. Köszönöm szépen az infót, meg az Advanced Warfighter 2-t, a Beyond Good and Evil-t és az Assasin's Creed Brotherhood-ot. 😊 Sajnos a többire nem volt érvényes a kód. Azok nem lettek 0$-ok.