Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
Ez nagyon bejön, eddig nem nagyon érdekelt a játék, de ez a video meghozta a kedvem, tetszik az ötlet hogy idõ van és nem élet. A hormon zavaros gyerekhez meg nocomment, ha ez nehéz neki a supermeatboyt ajánlanám kipróbálásra 😊

IMYke2.0.0.0
Ellenõrizni csak úgy lehet, ha visszarakható és/vagy vissza van rakva a játékba a szöveg - sokszor, különleges archívumokról van szó, amikbe csak a fejlesztõk nyúlhatnak.
Érted: határidõ, nem kapsz anyagot, de még a kész, visszarakottat sem kapod meg, tesztjátékra.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Így van. Az esetek 90%-ában egy Excel táblát kapunk és kész. Játékot vagy igen, vagy nem - de többnyire saját forrásból kell megoldani, úgy, hogy a játékba nem lehet visszahelyezni a fordítást, viszont, környezet-érzékeny szövegek lévén ez nagyon fontos lenne...
Határidõ pedig mindig kevesebb, mint kéne.
Nem könnyû.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ez akkora egy balfasz 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Közben már rakom is, köszönöm az infót!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Mért vannnak letitlva a kommentek meg likeok?

Fpocok
Atomstabil. Gond még nem volt vele... Updatek is jönnek.

Fpocok
50db MEtrilogy? Bazz... az nem semmi 😄

Stabil? Mert nekem még nincs telepítve.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Hogy érted? Nekem fenn van a windowson.

Win 7 service pack 1 van valakinek fent?

zorrobomber
time has masturbated 😄

Lehet sok mindent mondani a Bioware-re, de hogy ez egy igazi gavallér húzás azt nem vitathatja senki! Maximális Reszpekt Bioware.

Solid Snake
Zomil
höhö 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Nagyon szimpatikusan reagáltak a Bioware-nél a Black Ops 2 mizériára 😊
Tegnap megvettem a szuper akció akármiben a Velvet Assassin-t. Kb. másfél óra játszás után eddig azt tudom mondani, h ez a játék csúnyán alul van értékelve.
Rapid81
Nincs fölösleges 2-3k, hogy másik kártyám legyen. Egyébként meg most már össze lehet kötni a Paypal-lal, szóval elég sok mindenre jó. Az már az Amazon f@szsága, hogy nem fogadja el a Paypal-t. Ha nem kell nekik a pénzem, hát nem adom oda. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Azt meg dobd ki a kukába és igényeljél Visa-t. Én is így cselekedtem! Maestro konkrétan semmire se jó.

Rapid81
Ja, már ha elfogadnák a Maestro kártyát...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

vedd meg kártyával, a legrégebbi netes áruház, rájuk bízhatod 😄

TBTPumpa
Megint megy a szájtépés... Tiszta StandUp Comedy!

Amúgy ha már epizódok: A Half-Life 2 Episode 2 sem volt épp olcsó a megjelenésekor (Orange Box-ot most ne nézzétek)...

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Na nem veszek Amazonról semmit. Tényleg nem lehet Paypal-lal fizetni... Így jártam.

lalakov
Köszönöm.

Zomil: Már a kártyaadatok megadásánál tartok, itt nem írja.
Shep
DE amúgy hiába nem tetszik a dolog azért néha te is tévedhetsz, ismerõs érzés és tudom ,hogy fáj de hát ez van 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Azt is nézd meg, h a $-ra nem jön rá véletlen valami ado? Mert azt általában a fizetésnél szokták hozzárakni.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

genndy
Hawaii például elõnyös, mert ott nincs ÁFA.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ft-dollár középárfolyamon a legtöbb esetben

lalakov
Tudnátok segíteni külföldi vásárlással kapcsolatban? Az oldalon tudok választani dollár és euró között, dollárban olcsóbb. Viszont nem tudom, hogy a bank hogyan váltja át. Forint-dollár vagy forint-euró-dollár, mert így már a két váltással nem biztos hogy jobban jövök ki.
wantonly
Azt nem tudom melyik állam kell, de én ezt a generátort szoktam használni mindenhova. 😊
Zomil
nekem mind a 2 fajta van a gépembe 😄

Rapid81
nabakker. nehogymá' az Amazonon ne lehessen Paypal-lal fizetni!?

Tinman
<#ticking><#falbav><#wow3>

?Syntax Error.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Igen, pont az elsõt adták hozzá és kicseréltem a vicc-re 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Azt találtam ki, hogy ha új alkatrészeket vettél -írtad-, akkor új alaplaphoz új kábel is jár. Hosszú évek óta ilyen kábeleket adnak, a normális minõségû alaplapokhoz, persze ha Asrock-al tolod, akkor tényleg nincs mirõl beszélni.

Jó.

Vicc.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Amazonhoz hol tudok "valós" usákiai címet generálni és melyik állam kell nekem? 😊 Kéne ez a Prototype bundle.

Rapid81
Engem nem zavar. Nem is idegesít. Sorra cáfolom a hülyeségeit. 😊

Rapid81
Az, hogy nem érted, nem azt jelenti, hogy nincs is.

Shep
Hagyd már rá direkt csinálja, mert unatkozik és megint a bannolásra vár. Ha itt nem sikerül neki megy másik topicba.

Rapid81
Ja, tudjuk ezt is, hogy a Half-Life-nak nincs története.

nem lÁtszik
na mindegy legalább nem bannolnak ma😄

Shep
Hogyne lenne jó, kifogástalan még több, mint 1000 nap élettartam 100% stb. DE fogd már fel kábelt kicseréltem, mert szerintem meg volt törve és javulást véltem felfedezni. Egyebet nem tudok mondani. Most erre majd biztos kitalálod, hogy mert az elõzõ nem volt jól rádugva. DE jól rá volt dugva tegnap direkt ellenõriztem.

Rapid81
Nekem volt már rossz Sata kábelem nem is egy. Van egy a merev piros fajta. na az elõszeretettel hal el rövid úton. Suliban marokszámra dobáltam kifelé.

half life, a játék aminek NINCS története, de mégis mindenki azt hiszi hogy kódexekben tárolják a legendáit a valve széfében 😄

Rapid81
Ja, a játékok "forgatókönyvírói" tök hülyék. Annyi pocsék történettel megáldott játékot csináltak már, hogy felsorolni is alig tudom:

Assassin's Creed sorozat
Half-Life
Amnesia: The Dark Descent
StarCraft 1-2
Supreme Commander (szigorúan csak az 1 és az FA 😊 )
Secret Files sorozat
The Ball
Portal 1-2
Mirror's Edge
Syberia 1-2
Clive Barker'S Jericho
Fahrenheit
The Longest Journey 1-2
Runaway sorozat
Fallout sorozat
...

Ott is meg lehet pusztulni! Használd az idõlassítást bõszen! Én elég sokszor elfelejtettem. Amúgy már végigértem rajta, ha kérdésed van keress nyugodtan.

Tinman
Kizárt.

2. eseted az életed során, amikor szar a SATA kábel.

Kolléga 20 éve tolja a szekeret én 14 körül, neki 1x sem, nekem 1x volt ilyen gondom.

Jó az a HDD tutira? Sentinel mit mond?

Az egy dolog, hogy nem kap példányt, de hogy lehet az, hogy ezt végül senki nem ellenõrzi végig?

Nem tudom kikapcsolható-e, de én ha angolul játszom mindig be van kapcsolva, így szoktam meg. Az viszont tuti, hogy nem lesz benne az angol felirat mert valami kifacsarodott elmeroggyant ötletbõl kifolyólag ezt mindig minden playon játékban törlik (érthetetlen számomra).

Igazad van! Nem kell díjazni. Nem is díjazom! Nem veszek se 0 day-t se day 1-t a magyar forgalmazótól. Megvettem a steamest, ahol én választom ki a nyelvet (ráadásul ugyanannyiért, de az összes DLC-vel és a season pass-el együtt). Hogy megérte-e a steames az árát? Persze.

Én eddig mindet 0 day vettem, soha nem bántam meg. És az AC 3 se lehet kivétel a 0 day vételben, ezt már bejelentéskor eldöntöttem (ott figyel a steam accountomon beaktiválva, szóval tartottam is magam az elhatározáshoz).

Egyetlen olyan játék volt idén, amiért szemrebbenés nélkül kiperkáltam ezt az 5 számjegyû összeget.

Fordításról meg lásd Doggy90 egyel fentebb lévõ hsz-ét, nem lesz több kérdésed.

Fabio Capello
áááá, még nem... Chapter 2-ben vagyok, ott ahol bemész a gyárba és egy robotpók az egyik boss 😊

Shep
Nyilván ,mi más lett volna szerinted ha kicseréltem és most jó minden, máshoz nem is nyúltam, persze lehet csak most jó órái vannak valamelyik alkatrésznek és azért nem fagyott meg futott le minden teszt, elképzelhetõ.