Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
"Time left: 15 minute(s) / Unlock ($0.49)"

És ez mi? Ha lejárt az idõm nem játszhatom tovább?
wantonly
Akkor majd teszek egy próbát én is. A Lara megvan, de a Mini Ninja-t lehet kipróbálom majd így. Bár azt írja (hacsak nem fizetsz) reklámokkal tarkított a dolog.
Én a Mini Ninjas-t próbáltam ki az oldalon. Az a gáz, h ha nem veszed meg, akkor nem tudod egyben játszani az egészet, hanem egyenként kell elindítanod a fejezeteket, ami azért gond, mert kihagyja az összekötõ videókat és ez azért elég zavaró. Mini Ninjas-t is úgy kezdte, h rögtön bevágott a játékba ahelyett, h elõtte lejátszotta volna az odavaló videókat.
grebber
Egy újabb csomag amibõl megint nem nyerek<#taps>

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Totti5
Hitmant néztem. Semmit nem venni észre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Zomil
Ha a 4. rész olyan gyönyörüen futna a gépemen, mint az elözöek, biztos nekem is tetszene, de erösen le kell butitani, h játszhato legyen, pedig megvan eredetiben steam-en... :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

wantonly
Azért ez így böngészõbõl vicces lehet. 😊
ezen a héten péntektõl vasárnapig tartó trial

grebber
wantonly
Közben olvasom, hogy ez tényleg valami trial kulcs, de már nem biztos, hogy mûködik. Akkor én néztem el a dolgot, sorry.
IMYke2.0.0.0
Õket is szeretem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bence94
Konkrétan ez egy tökéletes "étvágygerjesztõ" a rockstar részérõl bár ezt már megszokhattuk... Brutál jó lesz ez az már biztos. Sokakkal ellentétben a 4. rész a kedvencem és most kb. annak az alapjaira építve egy "atom jó" részt kapunk (ismét).<#eljen><#finom>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Rapid81
A 3, meg a Vice City még jó volt, aztán elkezdték erõltetni ezt az RPG elemes marhaságot. Azóta a GTA gagyi. Ha ezeket elhagyják, akkor talán megint jó lehet.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Totti5
Gagyi lol 😄😄😄

"A karakterek testalkata ezúttal nem fog változni (nem lehet kondizni vagy fogyókúrázni)"

Bár ha téged ne érdekel, akkor nem érdekel😊 biztos lesz más.

wantonly
Fogalmam sincs, nem vagyok otthon MMO témában, csak megosztottam, ha valakit érdekel.

Lehet, hogy nem béta, de a fordító ezt dobta ki. 😊

Fpocok
Szerintem trialra gondolt.
Oldalt nem ismerem, el sem tudom olvasni... majd okosabbak felvilágosítanak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Béta???

WTF? Már rég kijött nem? És még mindig béta?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Ha egy személyhez kötõdõ kutyát akarsz, akkor Moszkvai õrkutya. Egy éves kora után új emberhez nem szokik. Akikkel addig nem találkozott, azok hozzá nem fognak tudni nyúlni, csak a gazda jelenlétében. A gazdáját minden áron megvédi. Soha nem bántaná, valamint maximálisan gyerekbarát. Meg egy picit önfejû, de az pont szeretnivaló benne. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Guild Wars 2 béta kulcsok

1. Megadod az e-mail címed itt: http://www.mmogamer.es/guild-wars-2/
2. Vársz fél percet.
3. Regisztrálod: https://register.guildwars2.com/
Rapid81
Az a roti mocskosul el volt hízva. 😊

Amúgy elég gagyi ez a trailer, szerintem. Ha meg megint ilyen f@szságok lesznek benne, hogy egyél, igyál, kondizz, stb, akkor részemrõl megint hanyagolandó cucc. A 4. résszel is kb. 20 percet játszottam, aztán törlés lett belõle.

Tinman
Imi... ahogy eddig megismertelek, szerintem hozzád egy német-juhász kutyus illene.

Iszonyat okos, az élete árán is megvéd, esõbe/hóba/fagyba csak te létezel a számára és még ha véletlenül fájdalmat is okozol neki mondjuk játék közbe, akkor sem torolja meg.

Kölyökként meg nincs ember a földön, aki ne olvadna le a látványuktól:

Teaser :-D

Jah és már kölyökként is iszonyat kötõdnek EGY személyhez ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Te most komolyan a helyi Saints Row Fan Clubban reklámozod a GTA V-öt?! Még csak hupilila, felcsatolható mûpénisz sem volt a rottweileren, szóval ez bukó.
Totti5
Ennek a trélernek nem is az a dolga hogy storyt magyarázzon, de ezek szerint teljesen lemaradtál róla, amikor is GTA5 infók jelentek meg és kb a online média 99,9% címlapon hozta le.

- A játékban három irányítható fõszereplõ lesz: Michael, Trevor és Frankie.
- Michael 40 éves, már “visszavonult” bankrabló, akit gyûlöl a felesége, a gyerekeivel pedig egész egyszerûen nem találja a közös hangot (õ narrálta egyébként a GTAV elsõ trailerét).
- Trevor Michael régi barátja, aki a sivatag közepén él egy lakókocsiban, távol mindenkitõl. Kicsit idegbeteg figura.
- Frankie egy kisstílû kocsitolvaj.
- A karakterek testalkata ezúttal nem fog változni (nem lehet kondizni vagy fogyókúrázni), viszont ruházat cserélésére lesz lehetõségünk.
Ha nem vagy küldetésen, bármikor válthatsz a három karakter között, illetve ha egyszerre vagytok küldetésen (közös bankrablás), akkor is lehet majd váltani, annak megfelelõen, ahogy a helyzet megkívánja.
- Mindhármójuknak lesznek egyedi képességeik, melyeket testre is szabhatunk.

IMYke2.0.0.0
A kutya mint kutya nekem is - Rottweilert akarok már kiskorom óta 😊

Amúgy: 3 fõszereplõje lesz a GTA 5-nek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Kurvajó, kár hogy fake.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Nekem a roti tetszett a legjobban. 😊

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Most senki sem szól a rettenetes kutya animáció miatt (Rottweiler)? <#ravasz1>

Carlos
CSÖCSÖK!
Egy emlékezetes fõhõs karakter.
Számomra nem derült ki ebbõl semmi, hogy ki leszek, mi leszek, hol leszek, miért kell szétlõnöm a világot...

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Mi kellett volna hogy hanyatt essél?

Carlos
Jópofa...
De nem estem hanyatt.

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
hopp,az lemaradt.Sorry.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber

Next PC upgrade: 2022

Carlos
link?

(lusta vagyok)

Þór vígi þessi rúnar

tutituti
kijött az új gta v trailer

jó lesz ez!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Shep
Öcsém és Timnannak mindig igaza van, nem a kábel a ludas, de hogy azzal is volt valami az fix, viszont még mindig van hiba, holnap proci csere aztán majd kiderül, elõbb utóbb csak kisakkozom mi a hibás 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mind 3 ME részt aligha frizbizték. Emellett ehhez a bakihoz semmi közük sincs, ráadásul a BO 2-höz se, szal akárhogy nézed, ez hatalmas jófejség tõlük.

Btw. Tessék szépen mindenkinek pánikolni.
IMYke2.0.0.0
<#ravasz1>

Tinman
Így van, hiszen évente több száz megfordul a kezeid között.

Tavaly ingyen frizbizték minden Dragon Age 2 tulajnak egy ideig (és nem ilyen kis baki miatt voltak nagylelkûek). Ahhoz képest az az 50 db nem nagy tétel.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

arty
Konkrétan mindenre jó, KIVÉVE a netes vásárlásra 😛

Forza.

arty
Asrockhoz is vszeg normálisakat adnak, mert azokkal se volt még soha semmi gondom 😛

Forza.

Fabio Capello
wantonly
2 perce szintén megkaptam. 😊
Rapid81
Ma jött egy email a GMG-tõl. Bemásolnám ide. XD

Thank you for prepurchasing Earth 2160 from Green Man Gaming.

You are receiving this email because your game will be available for download on 22 Mar 2011 at 13:55 UTC.

This game requires an activation key and the Capsule client to play. You can pre-load the game via Capsule as soon as you have ordered it, however keys to activate the game will not be sent out until tomorrow. We will start distributing these keys from tomorrow afternoon (around 1600 GMT November 14th). Please ensure you run Capsule in administrator mode to avoid any compatibility issues.
Activation keys:

cataflam02
nagyjannak már volt accountja, valószínûleg õ tudja használni, és mivel jó barátok, így könnyen meg tudják oldani. Bár az is lehet, hogy egyáltalán nem érdekli õket.

One more story

Fpocok
ööö... de a rmah nem fogják tudni használni.
?

Parasite Eve 2, best game EVER!

cataflam02
Diablo 3 account eladva.
Köszönet tugyitinek és nagyjannak a bizalomért, hogy elõre utaltak. 😊

One more story

Ez a Tirexi olyan hülye, hogy az már fáj! A játék elején elmondja a progi, hogy lõdd ki az ellenfeleket és extra idõt kapsz. Nem atomfizika, csak olvasni manapság már luxus.

Ez mondjuk hiba, hogy nem mondja el szóban a játék, hanem csak szövegként (szarkazmus off).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Érdekes módon azért néha sikerül kivitelezni. Pl.: Witcher 2

Csak tudod nem is az a gond, hogy nem szövegkörnyezet hû a szöveg, hanem, hogy az eredeti angol feliratot pontatlanul fordítják (kimaradnak szavak) és akkor pl. egy mellékküldetés kivitelezhetetlen, mert nem egyértelmû, így max találgatni bírsz.

Ez utóbbi viszont nem az általad említett hiányosságok miatti hiba, hanem szimpla trehányság és nemtörõdömség.

Példa: A meneküléshez ugorj! az egyik küldetés 100%-os teljesítéséhez a feladat. Ez angolul úgy hangzik, hogy Perform a swan dive to escape. Hát ez gyakorlatilag a játékban két totál különbözõ mozdulat és max ha mákod van akkor jössz rá, hogy mi is volt az ubi eredeti kérése.

Másik: Ölj muskétával -> Perform az air assasination with a musket

Harmadik: Norris a legjobb emberem -> Norris is my best friend

Negyedik: Szeretnék már benne lenni (nõrõl van szó) -> I would like to know her better (ez még csak-csak)

Ötödik: AC 3 topikban azon tanakodtak, hogy a korlátozd a börtönõrök veszteségét mit takar, mert nem azt, hogy védd meg õket, hanem meg kell õket gyilkolni, mert akkor a 0/2-es számláló 1/2-re váltott, amikor az egyik kolléga ezt tette. Na most barkóbázzak a programmal, hogy mi a bánatos fityfenét is akartak az eredeti verzióban kérni a játékostól...

Ez már a szánalmas kategória. Állítólag a játék vége felé a fordítás már elírásoktól és helyesírási hibáktól is elkezd hemzsegni ezen nagyon "apró" (szarkazmus off) hibákon kívül.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.