Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Jokeren felül?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
+Fpocok: hát akkor egészen eltérõ az ízlésünk, mert nekem a Sötét Lovag az egyik legjobb filmélményem (ezt is moziban láttam, nem is bántam meg). Jó a sztori, jók a szereplõk, jó a történet. NEM tipikus szuperhõs-film ez igaz, Nolan sokkal valóságközelibb feldolgozást.
Mi szerintetek a gyenge vagy erõsebb szóval szar benne?
Fpocok: ha a második rész szerinted szar, akkor tényleg ne nézd meg a hármat, nem fogod élvezni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy nem csak én éreztem gyengének a 2. részt is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Én szeretem a batman témát, de félek, hogy olyan szar lesz, mint a második rész.
Viszont ott van most az Arrow. Az nagyon is kielégíti a szuperhõsõs téma iránti vágyamat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Lehet, de azt hittem a korábbi beszélgetésre írta.
Egyébként naná, hogy néha kell UPS-be akksit cserélni, hiszen akksi, elhasználódnak a cellák.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem lehet, hogy Sir Quno Jedi az akkumulátorok elhasználódására gondolt? <#nemtudom>

Tinman
Ha elolvasod azt a hsz-t, az Ipon-on, amirõl Shep beszélt, akkor láthatod, hogy NEM az akksi hibás!

Ha nem tud gyorsan átváltani akksi táplálásra, az vez. elektronika és nem akksi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
azé az ups-ekben párévente cserélni kell az aksit, tapasztalatból mondom...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tinman
Mihelyst eleget tettél a javaslatomnak.

Shep
Hát ez nagyon gyenge volt, kicsit szedd össze magad! 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Utalj át a bankszámlámra pár mihályt, vagy fizess be egy 2 hetes luxuskörutászra.

Becs szó megköszönném!

Shep
Jó, és akkor én most mit csináljak? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
1.5k-nál p.ü.!

3000 Ft-ért érdekel-e valakit sleeping dogs kód?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Miért is?

Amit a srác ír, az rendellenes mûködés. Ne oda írogasson, hanem küldje vissza garba.

Bevallom férfiasan nem láttam (még).

wantonly
Viszont ez az új 2012-es "A csodálatos pókember" milyen elképesztõen szar lett már... Még egy rókabõrt lehúztak a témáról, pedig én mindig is imádtam a pókembert, de ezt a filmet a feléig néztem és utána lekapcsoltam olyan elképesztõen pocsék.
Nolan féle nekem nagyon bejött egyébként!

Szuperhero fan vagyok! Minden jöhet a témában, fõleg film!

genndy
Jó lett ez is. Én képes voltam a moziban is végigülni, és egy percig sem unatkoztam, vagy vártam már hogy vége legyen. Nolan ki tudja tölteni a filmjeit normálisan történettel, karakterekkel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

wantonly
Nem a kedvenc karakterem, de azért szeretem. Nem várok sokat igazából a filmtõl, de szórakozásnak jó lesz. 😊
IMYke2.0.0.0
De, csak ha szereted a Batman-témát. Máskülönben, bánni fogod a közel 3 órát, amit másra fordíthattál volna.

Nekem is illene pótolnom.

wantonly
Én azért teszek vele egy próbát, most, hogy kijött HD verzióban.
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Nem vesztettél semmit. Véleményem.

balee4
Háát, talán a Journey, esetleg még a Dishonored, de inkább a Halo 4.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Fpocok
Ezek az év játéka esélyesek? Bazz... ezek közül egyik sem.

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Hurrá elérték a célt 😊
Régota szemezek ezzel a project-el és nagyon tetszetös kis arkade autosnak tünik 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

AC 3 még nem jelent meg PC-re, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni. Szal nálam majdnem a The Walking Dead lett, de aztán megszólalt az agyam hátsó részében a Mass Effect fanboy gén és végül arra voksoltam 😄
DarkSector
Sejtettem. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Használ valaki itt potplayert?

Shep
Én sem tudom amúgy.

wantonly
Köszi a tanácsot, igyekszem megfogadni. 😊
MerlinW
Walking Dead-et pótold, szuper cucc. Gyakorlatilag egy interaktív film, de annak piszok jó,

[merlinw.org]

DarkSector
Most ujra poénkodás nélkül? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
AC3, Journey, Walking Dead nekem (egyenlõre) kimaradt.

Mass Effect 3 nagy csalódás!

Dishonored nagyon is jó játék lett (most is nyúzom), de azért nem év játéka, ahhoz még kellett volna valami plusz.
MerlinW
Shep
Milliomos vagy azt nem is tudsz róla?

Shep
Az elsõ hsz alatta azért elgondolkodtató.

DarkSector
OFF:

Valaki vágja hogy mik ezek a zöld dollár jelek a videóim mellett Youtube-on?

Mert írja hogy bevételt termel, de mást nem látok...mi ez?
A Youtube-nak termel lóvét?

MerlinW
FSP EP1000 - 23k, 1000VA, 20perc. Otthonra tökéletes. Van 17k-ért 850VA-es is (FSP EP850), annak is elégnek kell lennie áramszünetre.

[merlinw.org]

fery02
Értem. Köszi szépen!
Lehet be is zsebelem még ma. Gondolom ünnepekkor se lesz várható még nagyon -75%, ahhoz azért elég friss DLC ez.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Hát akkor egészségedre. XD

Fpocok
Azt sem bírtam végignézni...

tutituti
hatalmas film!

Az õrület határán

170 percnyi tökéletes katonai film.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Tinman
<#worship>

Botond
De az egy jó film!