Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Akkor hogy derült ki a számodra, hogy Bale-nek utólagosan kellett szinkronizálnia saját magát?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Nem tudom, hogy áll a felirat: Én nem feliratosan nézem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Lényegtelen. 😊 Feliratosan nézed, jó a felirat, nem valami kókler munka?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
wat?

Shep
Pedig jól látszik ,hogy próbálkozol de hát ami nem megy azt nem kell erõltetni csak gyakorolni, ahogy Lenin mondta 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
És mindezt nem tudom egyszerre csinálni, mert...

Shep
Most filmezel, fórumozol, vagy pocskondiázol, döntsd már el! 😄

Fpocok
1 óránál vagyok, eddig nagyon jó 😄

Zomil
Szvsz a 3. a legjobb Batman film, ezt élveztem a legjobban. Bár nekem sokat hozzátett a fiatal rendör karaktere is, mert azt a szinészt eléggé kedvelem 😊

Mondjuk teli van egy csomo logiaki marhasággal, meg egy csomo minden nincs megmagyarázva benne, de mégis valahogy tetszett, nem untam egyáltalán.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Én egyetértek a dologgal, hogy támogassuk vele a Fórumot. Viszont, nem a szerkesztési lehetõségért, hanem más jogokért - nagyobb banner stb.
A szerkesztési lehetõség nem VIP-knak lehetne csak 1 perc, míg a Very Important Persons-nak 4 perc.
Mindenki jól járna.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Ugye milyen szarrágó dolog, hogy fizetned kell a szerkesztési lehetõségért?

Jó volt mind3 új Batman film szvsz. És Heath Ledger is jó Joker volt (ez tény és kész 😄). A 3. részt moziban néztem. Elõtte nagyon-nagyon rég voltam moziban. Talán ez is rásegített arra, h tetszen. Egyedüli problémám az volt, h Bane karakterének rohadtul nem volt semmi köze a képregénybeli karakteréhez. Emellett a másik bajom az volt a teljes "trilógiával", h túl tudományosan akartak mindent venni. Batman világában is vannak szuperképességekkel rendelkezõk, mágia, stb., attól még, h Batman földi halandó.
IMYke2.0.0.0
városban = levegõben...
Ehh, néha jól jönne a szerkesztési lehetõség.

IMYke2.0.0.0
Kíváncsi vagyok, milyen magyarázatot kap majd az, hogy 1912-ben egy egész város tud lebegni a városban...

Solid Snake
Jó kis csaj <#finom>
wesker24
Mai szerzeményem 😄

Totti5
Megy a nagyüzemû Batman fika😞 döbbenet. Bane kurva jó fõgonosz volt. Tom Hardy nagyon jól nyomta, a hangja zseniális és hátborzongató.ú

December eleje az 5 lemezes Blu Ray Batman Trilogy díszdoboz. Naná hogy pre order.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
Minden most jó.

Fpocok
Már a torrentezés sem a régi. Régen minden jobb volt :S

Fpocok
Remek. Nem elég, hogy messzire kerülöm a moziban a szaros 3d-s gagyiképes filmeket, most még itthon is szopnom kell miatta.

Az IMAX-ben rögzített jeleneteknek más a képarányuk.

Fpocok
Nem azért, de mi a helyzet azzal, hogy egyszer 16:9, kisebb a képfelbontás? Ez miért van? Jelenetrõl jelenetre is változik meg minden.

Fpocok
Kössz... már most utálom.

IMYke2.0.0.0
És a "vége-csavart" hogy fogod utálni...

Fpocok
zseniális ötlet
Legyen egy karakter, bazi nagy maszkkal a száján, írjunk köré egy háromórás filmet, ahol õ a fõszereplõ, és legyen a hangja elviselhetetlen.

davidka003
Muszáj volt utólag rárakni, mert alapból nem lehetett érteni semmit.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
De, ilyen lesz.

Fpocok
NA minden tapasztalatom és elõérzetem ellenére el kezdtem nézni: Ugye nem lesz végig ilyen Bane hangja? Mármint ennyire egyértelmû, hogy utólag rakták rá a hangsávot?

Prince23
IMYke2.0.0.0
Minden személyeskedés nélkül: szeretném megõrizni a jogot arra, hogy saját véleményt alkothassak - tudtommal, már nem a besúgós, szoc-reálban élünk -, és ahhoz méltán ragaszkodhassak is. Köszönöm szépen.

Heath Leadger számomra például jól játszott a Brokeback Mountain-ben. A Batmanben meg nem.

Én nem mondtam, hogy tetszenie kell, csak sajátosnak tarto(tta)m (volna) ezután, ha Nicholson játékát nem tartanád ripacskodásnak. Nem fogok általam nem léátogatott topikban turkálni, de nem is érdekel annyira, csak meglepõdtem, és ennyi alapján elsõ látásra "averziószagú" a megállapításod.
Shep
Joker a játékokban a legjobb ott tényleg érzõdik ,hogy egy eszelõs pszihopata, na persze ehhez Skájvóker is kellett 😊

IMYke2.0.0.0
Nem tartom annak - s ezt a témát kiveséztem a "Filmek, amiket most láttunk..." topikban is.

Nem tudtam, hogy kötelezõ szeretni Heath Leadger-t és az õ Jokerjét, bocs...

Csak nyugtass meg, hogy Nicholson alakítását - vagy alakításait? - is ripacskodásnak tartod!
IMYke2.0.0.0
Ízlések és taslik, ugye.

Zomil
Ripacskodás... 😄
Hát pedig nem sokat szinészkedett ö ott...Egyszerüen maga Joker ilyen karakter, az egyáltalán nem a szinész hibája, h te egy karaktert nem szeretsz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ollie
Pedig eszméletlenül jól játszotta.

IMYke2.0.0.0
Tinman, Zomil: De, komolyan gondoltam. Halálosan untam a ripacskodását.

Sir Quno Jedi
A régi betmen filmek voltak jók, igaz sok közük nem van a képregényhez, node stílusuk az van. Soseem feledem Jokert, vagy Pingvint ammár biztos. Betmen maga meg úgyis uncsiak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zomil
Ezt remélem nem gondoltad komolyan 😄

Fpocok
Mármint akkor, ha uncsi. Ahogy az elõzõ rész.

Fpocok
Pedig igen, az is hiba.

Batman karaktere egy gyerekkori traumát átélt szorongással teli férfié.

Kétarc meghasonul önmagával. A város legjobb, legtisztességesebb ügyésze, de az általa istenített törvény ellene fordul. Megtörik az ember. Egyik fele még mindig hisz a törvényben, a másik mérhetetlen csalódik benne és saját kezébe veszi az ítélkezést.

Joker a halál érintésétõl örjöngõ elmebeteg pszichopatává válik. Amellet, hogy eleve bûnözõ volt ez nem éppen dráma mentes történet.

És az egész dolog lényege, hogy maga a képregény is ezen elemekbõl építekezik. Aki ismeri a Batman történetet az tudja, hogy ez nem egy happy endre alapozott sztori. Ez kérlek tömény dráma. Így ne rój fel valaminek egy olyan elemet, ami köztudottan arra épül.

Te nem tudtad, hogy ez egy drámai sztori, de attól még ez nem negatívum.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A Batman történet önmagában is egy dráma. Unalmas mert nem fröcsög a vér, mert nem vernek halálra 50 rosszarcút 3 percenként.

Nehogy már baj legyen, hogy hosszú egy film...LOL

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Ezt most félreolvastam biztos <#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Oké. Akkor beszélgetek inkább ratgabbal! <#schmoll2>
<#nevetes1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Heath Ledger volt az egyik leggyengébb láncszem az egészben.

Fpocok
Túl hosszú, unalmas, nem batman film, sok a dráma, hosszú, idegesítõ zene.
Most csak pár, ami nem tetszett...

genndy
Hát õ a történet gerince... Oké, de miért gyenge? Pontosan ilyen egy okos pszichopata, aki csak pusztítani akar, okos, számító, de azért persze komplett õrült.
Aztán rajta kívül ott van még pl a hongkongi rész, Kétarc ámokfutása, a Gordonos-szál...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Bence94
Új cod-nak nem is lett rossz a története! Vége kárpótol és több befejezés is van.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..