Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
A héten fejeztem be az Arábiai Lawrence-t.

3 óra 47 perces film volt. Minden percét imádtam :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Nézem kijött új batman része... annyira nem érdekel, mert elõzõ részt is utáltam... elindítom: 2óra 44perc. Bazmeg... nézze meg, akinek két anyja van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Solid Snake
Tinman
Tudod mekkora megkönnyebbülés, amikor elmegy az áram és te csak kattogást hallasz a szünetmentesbõl, meg a környezeted káromkodását?

Majd szépen halál nyugodtan elmented a játékállásod, kilépsz a játékból, megnyitod az UPS felületét, hümmögve konstatálod, hogy az Eon k. anyját, már megint... aztán szabályosan leállítod a géped, kikapcsolod a tv-t, majd körbenézel sajnálkozva? :-D

Nem azért dolgozunk hónapokon, éveken át, hogy aztán a drágalátos szolgáltató hibája miatt, meg elszálljon valami, amire aztán a kókler szerelõ rávágja, hogy negyvenezer -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ahol voltam kint idén nyáron, ott a kéménybe csapott, de volt valami merevítõ vasbeton elem, amin keresztül a padlásfeljárót rongálta meg kegyetlenül. Tetõnek jelentem semmi baja nem lett. Persze szerintem is csak szerencséjük volt... mondjuk senkinek nem kívánok ilyen szerencsét, amikor 500k értékû mûszaki cikk döglik be egyszerre.

Tinman
Az-az. Nekem is a zajok sokat segítenek! Ha sok a zaj, totál elnyomja a gondot, csendben viszont szépen alattomosan "elõmászik".

Shep
Ha a házba csap szerintem nem a gép fog izgatni, hanem hogy másnap ne a csillagos ég legyen a tetõd.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Akkor jól sejtettem! De örülök, hogy gyorsan léptünk :-))

Tinman
Nézd, amikor mi vettük -amikor Seal elsõ napja volt-, akkor a Steam-en AKCIÓ nélkül 6.99 Euro-ba fájt a DLC. Jelenleg is ennyi az ára!

Sajnos veled az történhetett, hogy nekünk még valamiért tévesen az 50%-os kupont 75%-osnak vette, így 1.75 Euro-ért kaptuk meg a DLC-t. Eszerint ez egy hiba volt, amit mára már javítottak.

SenorGrande
Az csak egy bibi volt, pár óra múlva orvosolták, aznap este már csak 50%-ot ért a kupon.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Szabi
üdv a klubban, nálam egy F/A-18 vadászrepülõgép többszöri alacsony áthúzása hozta elõ.. füldugót persze nem használtam.. nehogy már ne halljam a lényeget.. 😄D
elõtte sokat használtam fülhallgatót egy fülben, nem hittem el hogy tényleg károkat okozhat.. most 22évesen random elõjön nálam, fõleg ha csendben vagyok, ezért megpróbálok soha nem csendben lenni, mindig van valami háttérzaj, ha más nem és egyedül vagyok akkor dúdolgatok 😄D
ez nálam szerencsére gyorsan és hosszasan megoldja, fõként akkor jön elõ nálam, ha idegeskedek.. ami a mai világban elég gyakori tud lenni.. :-/

"Nulla tenaci invia est via"

davidka003
#69356: De ha meg UPS-t is vennék akkor rohadt nagy összeg lenne.
Egyébként most rákerestem pár oldalon és azt írják akkor érdemes ilyet venni ki van építve a 3 lépcsõs villámvédelem a házban ami pedig 100 ezrekben mérhetõ.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

fery02
Szóval a napokban alapból le volt akciózva a DLC? Vagy nem értem.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
-50% Trine 2: Goblin Menace Steam discount coupon

Trine 2 Goblin Menace DLC
1.75 EUR

Total
1.75 EUR

Ugyanis az 50%-ot 75%-nak számolta. Eszerint ennek már vége?

fery02
Sikerült kipörgetnem (végre) ebben az Autumnseal-ben egy "-50% Trine 2: Goblin Menace" kupont és olvastam itt korábban valami 1,5 eur-t ezzel a kuponnal.
Nekem viszont a kuponnal is "csak" 3,5 eur-ra jön ki. Ez is teljesen korrekt ár érte, csak kíváncsi vagyok a többiek, akik szintén megvették, mennyit perkáltak érte végül.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Tinman
Ha nem a házba csap be, jók az esélyeid ilyen cuccokkal.
Ha a házba csap, lehet finger crosst játszani :-(

Tinman
SQJ gyere! Van itt egy agyrákra vágyó páciens.

Komolyra fordítva. Az egy egyszerû billenõkapcsoló. Van fesz vagy nincs fesz. A gond vele az, hogy villám esetén simán "áthúzhat" és mint a makk ász, visz mindent ami rá van kötve. Az ilyenekben se ellenállás, se zajszûrõ, se semmi.
Olcsó megoldás: Dörgés? Mindent kihúz.

Solid Snake
Nincs olyan gyors reagálású biztosíték ami felvenné a versenyt a villámmal. Mire leold, a villám azt is elfelejti hogy ott járt. <#nevetes1>
Zomil
Wifi-röl jön a net, ugyhogy szerencsére attol nem kell félnem, h elkapja a gépet 😄

Amugy nálam ilyen kikapcsolhato eloszto van(ilyen piros gomb világit rajta és ki lehet kapcsolni) az ér vmit? Amikor elmegyek itthonrol mindig kikapcsolom.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
"Magyarul azért jobb, mint a semmi de ne számítsak rá viharban?"

Komoly villámlásban ne nagyon kockáztass.

"De sima túlfeszt megfogja gondolom."
Természetesen, így feltétlenül ajánlott, hiszen simább és stabilabb feszt kapsz. Az áramszolgáltató néha nagyon meg tudja küldeni a 220V-os hálót, az érzékenyebb cuccok ilyenkor kaphatnak csúnyán.

"Azért gondoltam, hogy veszek egy ilyen normálisat, mert mégis csak van már PC, Xbox, Hifi, TV, stb...
Erre max hány Watt-nyi cuccot lehet rákötni? Vagy mindegy?"

Vegyél is, jól is teszed. Erre akármennyi készüléket rádughatsz, hiszen ez csak egy elosztó, amiben van egy kellemes kis túlfesz. védelem, meg a jobbakban fesz. stabilizátor.

Vannak sokszor olyan áramszünetek, amikor pár mp-re megy el majd azonnal visszajön, azt nagyon szeretik a masinák :-(

Viszont amit linkeltél az csak egy lépés.

UPS-t is vegyél, ha telik rá.

FSP 1000VA 2 év gar, kis szerencsével 20-22k körül.

Erre rákötheted a boxot, tv-t, hi-fi-t, PC-t és garantáltan áthidal neked 10 percet is akár!

Solid Snake
Na de karácsony, pazzmeg <#nevetes2>
Botond
Olyanjaim csak ipad/iphonera vannak. 😊
Botond
risen2+összes dlc, trónok harca rpg+összes dlc, 2 tropico4 dlc, vagy 5-6 crusader kings2 dlc, xcom+dlc, még pár random dlc, borderlands2, settlers6, egyéb rpgk, stb. 😊
Tinman
Szerencsés vagy.

Ezernyi felállást láttam már. A legsúlyosabb a "pusztán" telefonkábelen bejövõ túlfesz következtében elszálló eszközök listája:

- kisvállalati tel. központ
- router
- switch
- lan kártya
- alaplap
- táp

Ebben az esetben bizonyítottan a tel. kábelen jött be a delej.

A legdurvább meg ugye, amikor a villamos hálózaton jön be a finomság. Ott aztán tényleg az egyszerû táp hibától, egészen a totális konfig + tv szétmenéséig láttam már mindent.

Ráadásul az új lakásbiztosítások feltétele, hogy a nagyobb értékû mûszaki cikkek elé kötelezõen be kel szerelni túlfesz védelmet, számítógépek elé pedig UPS-t is. Igazuk van.

Sok balfax a tornádó közepén is képes faxbukolni.

davidka003
A lényeg, hogy kiadjak rá 10k-t vagy halottnak a csók kategória az ilyesmi?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Magyarul azért jobb, mint a semmi de ne számítsak rá viharban?
De sima túlfeszt megfogja gondolom.
Egyszer volt még régen, hogy a teljes gép leégett úgy, hogy nem is volt vihar. Azért gondoltam, hogy veszek egy ilyen normálisat, mert mégis csak van már PC, Xbox, Hifi, TV, stb...
Erre max hány Watt-nyi cuccot lehet rákötni? Vagy mindegy?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Zomil
Azt bizonyithatom, h telefonkábelbe simán belecsap a villám, nekem nyáron volt ilyen és ki is nyirta a routeremet.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Attól függ hová csap a villám. :-)

Idén nyáron írtam egy olyan szakvéleményt, ahol leszakadt a padlásfeljáró is a villámcsapástól, meg persze minden mûszaki cikkük tropára ment.

Nekem minden cuccom elõtt van túlfeszvédõ + szünetmentes is.

Mi történik, ha egyetlen árva dörgést meghallok? Pánikszerûen mindent kihúzok. Igen, a telefon kábelt is, ha ADSL/VDSL-ed van.

davidka003
Kicsit off de vannak itt szervizes emberek.
Túlfeszültségvédõ
Ezek érnek valamit villámcsapás esetén? Vagy csak parasztvakítás?
Használ valaki ilyet itt?

Shep
Egyik volt kolléga ezt hülyére játszotta még a gépelõs módban is nagyon sokáig elvitte.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
lol micsoda promó cucc. 😄

Tinman
Köszi! Tényleg borz alom érzés :-(

tototto
igen, nem egy mai darab, de annak idején sokat játszottam vele és jó lenne ha meglenne steamen eredetiben 😊

Shep
csomó fillérekbõl készült indie fos 😄

Myselor
úristen,mik azok?😊
Botond
Asszem felkészültem a karácsonyra, 44 játék/dlc van már steam wishlistemen. 😄
wantonly
Ajjaj, jobbulást kívánok Tinman! Reméljük hamarosan elmúlik!

Én is fülessel játszom/nézek filmet vagy hallgatok zenét, mivel nem akarom zavarni a környezetemet. Hangszóróval egyszerûen nem hallani alap hangerõn az apró kis zajokat például, nagy hangerõn meg zeng az egész ház. Sajnos nekem is romlott a fülem, régen jobb volt a hallásom, de azért nem panaszkodom, úgy gondolom még elég jól hallok. Ilyet tartós fülzúgásról viszont még nem hallottam és nem is tapasztaltam szerencsére. Ilyenkor derül ki, hogy jobban oda kell figyelni magunkra.
Myselor
Sims 3 Évszakok,szerintem nagyon jó,megéri a pénzét.kellemes kikapcsolódást nyújt😊
Shep
És ha én gyûjtöm a babákat, meg a zöld tolltartókat, akkor mi van? Na meg ha szeretek törölgetni?

IMYke2.0.0.0
Video Manager - Select all - Move to - Playlist neve. Kész 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Kereken 100 van összesen :-)

Másikra: NAGYON sok az IRL munkám. Tegnap pl. 7-kor kezdtem, 23:50 körül végeztem is -.-

Tinman
Sajna én a saját hülyeségemmel idéztem elõ.

25/100-as hangerõn szoktam a fülesbe a DaS zörejeit hallgatni, ami baromi sok! Azt akartam, hogy a jobb beleélés miatt kizárjam a környezet zajait. Ez elég jól is ment egy ideig :-(((

Most bezzeg, hogy drasztikusan visszafogtam magam, most 10-11-es hangerõt is picit hangosnak érzem.

Nem tudtam nem észrevenni... elég hangos sajna :-/

IMYke2.0.0.0
A Playlist-es dolgot még nem csináltad meg... Pedig, úgy sokkal egyszerûbb nézni az azonos témájú videóidat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
99 epizód?! Mennyi van összesen a Dark Souls-ból?
Bevallom, még csak az elsõ 4-et néztem meg. <#vigyor5>

Tinman
Lesz, de füles nélkül :-D

tutituti
lehet hülyeség de valamikor a hetihetesben a Farkasházy mondta hogy valami ilyesmi betegsége van.

Szerl.: igen, neki is tinnitusa van.Egy speckó zenét hallgat amikor elõjön a tónet és az csökkenti a dolgot.Van neten az ebben szenvedõknek csoportja*weblapja.

Komoly dolog!
Remélem azért idõben észrevetted és elmúlik a dolog:/

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

davidka003
Tinman lesz Demon's Souls végigjátszás is? 😄

Fpocok
hmmm... az durva

Tinman
Nekem a DaS + fülestõl tinnitus-om lett (Tinman-nak mi mása lenne <#zavart2>). Ill. pontosabban füldobogásom. Brutál szar, alig akar elmúlni. (600+ óra DaS mellékhatás :-/ )

Elsõ pár napban mikor elõjött, komolyan azon gondolkodtam, hogy beleszúrok a dobhártyámba (jobb fül). Olyan érzés, mintha odatennéd a füled a radiátorhoz, hallod ahogy áramlik benne a víz, de közben 2 szobával arrébb össze-vissza, teljesen random ütögetnék a csövet.

Spec. dokinál is voltam, vakarta a fejét rendesen... azt mondta sok Mg + Ca talán enyhíthet a dolgon. Ha nem enyhül elsõ körben MR lesz belõle.

Honnan tudom, hogy ettõl? Onnan, hogy elõtte soha nem volt hasonló problémám, és érdekes, ahogy abbahagytam a DaS-t szelídült a probléma. Most 1.5 héttel késõbb, már vannak napok, amikor csak pár percet hallom.

Tudom, tudom, megmondták a hangok, meg irány a pszichiátria... haha, de vicces.

Ellenségemnek se!

wesker24
Még az is sok érte egyébként én simán vettem volna de nálam ki marad mert a Tomb raider nem tradelhetõ és nem is Giftelhetõ cucc !