Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
targytalan

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Tinman
Vakok között féleszû az udvari bolond. Vagy valami ilyesmi <#zavart2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Volt olyan, hogy idõre rombolj le egy épületet! Na azokat én is nagyon kedveltem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
guerilla szvsz a legjobb red faction játék, a rombolhatóság nálam nemhogy elvitte a hátán a játékot, de konkrétan imádtam! (még "értelmetlen" mellékküldiket is csináltam ! 😉 )

Forza.

grebber
Warezba már végigszenvedtem!Nekem nem igen jött be!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Tégy úgy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mindjárt fölrakom...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Ja és kár erõlködnöd nem nagyon tudsz vele meghatni, nekem annyira azért nem hiányzik neked viszont lett +1 játék amivel sosem fogsz játszani 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jobb.

Annyira azért nem jó, mint a Space Marine<#awink>.

Shep
Nem rossz az még kétszer sem 😊

Jó játék az a Guerilla. Szerintem élvezni fogod. Adj neki egy esélyt! Én már végigtoltam 1x nem volt rossz.

grebber
Ez mekkora már lol.
Red Faction Guerilla maradt meg a thq pakkból és senki nem jelentkezett érte. Felajánlottam prohardverre sorsolásra.

Steamgiftsre felnéztem az elõbb és ez fogadott:

Congratulations, you're the winner of a giveaway! Watch your e-mail, and let us know when you receive the gift by clicking here.

Red Faction Guerrilla Closed 2 hours ago 701 entries

Kb egy percet se fogok vele játszani de valamire el kell szórni azt a raklap pontot na.

Amit fortuna az élet más területén pofátlanul elvesz ,game fronton legalább visszaadja!
Lassan bérelnem kell valaki akit játszani is fog ezekkel!<#idiota>

Van bõven eszköz ennek az elkerülésére, például az alább említett PÜ. Egész egyszerûen indokolatlan ezért izolálni a topikot.
Shep
Most néztem meg a Tinman által linkelt orosz utakon videot. Hát durva mi megy ott. Mondjuk az poén volt mikor a Ladások a karambol után kiszálltak fogták a táskákat aztán irány gyalog, mintha mi sem történt volna 😊

Rapid81
Aztán a végén még én leszel leszúrva. Köcce. 😊

Én ezért tolok mindent a Steamgifts-re, aztán ott tudom, hogy mivan...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

benőmenő
A tirexi topicban volt ilyen, de vhogy meg lehetett azt is kerülni.
Shep
Kb annyira, mint kiközösíteni a topicot. Ha privát klubot akarsz van erre is mód de annak a helye nem itt van.

Solid Snake
Ennek a veszélye fen áll. Ilyen az élet, nem mindig kap az ember köszönetet.
Rapid81
Helyes eljárás? Az mennyire helyes, hogy egy qrva köszi bmeg nélkül nyúlja le a kódot?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Szerintem nem lehet és nem is lenne túlságosan helyes eljárás.

Rapid81
Nem lehet egyébként priváttá tenni a topikot vagy ilyesmi és csak olyan olvashassa, akit az admin beenged? Vagy túl sokat várok az SG-s fórummotortól? 😄

Shep
Mondjuk akkor minek fejlesztettél gépet? A "demo" verziók miatt? 😊

Fpocok
Jah, olyan input lag mellett, amitõl játszhatatlan 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
de, lehet: onlive, gaikai 😉

Forza.

Shep
Egyéni probléma 😊

Fpocok
Pcn nem lehet kikölcsönözni a játékot, hogy singlet lenyomja az embert, ezért pcre csak multi miatt veszek játékot.

Shep
Kit érdekel a multi? 😊 Lesz jó single meg co-op, a multi csak ilyen na legyen benne, mert ma már mindenben van.

Fpocok
Ki kell hogy ábrándítsalak, de amit én olvastam fórumon, FAR CRY3 multihoz NEM LESZNEK SZERVEREK. Szóval errõl ennyit, biztos nem veszem meg.

IMYke2.0.0.0
Spoiler ütött 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Tinman-tõl vettem meg régebben 😊
Mondanom sem kell, kiváló állapotban van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ööö....

Így van sajnos, ezért nem is tennék be soha semmit. A legegyszerûbb az ilyesmit az említés után PÜ-ben vagy Steamgiftsen intézni, ha olyan a helyzet (WoW-nál nyilván nem).

Zavvi- vagy The Hut-kódot se tennék be, nem mintha nem sajnálnám bárkitõl is, ha nekem nem kell, de ha másnap ír itt valaki, akit esetleg "ismerek", akkor kellemetlenül érezném magam, hogy olyannak adtam volna elõtte, akinek egy megköszönés is drága. Félreértés ne essék, nem várok én hálát, de az errefelé nindzsáskodók mégiscsak magukat minõsítik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Így már talán nem gyanakodnak rám, mehetek vissza WoW-ozni <#bohoc>
Szép az a The X-files big box. Nekem PS-en van meg, egyszer szeretném beszerezni ezt is, akárcsak a Sanitarium dobozt.

Solid Snake
DarkSector
Hát a tört-nél letöltöd ígyis úgyis a játékot nem? 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Ez baszottul tetszett, nem tudtam elsõre mi ez?
aztán ha rákattintasz az eredeti helyén ahol ez a reklám van bejön egy oldal ahol kontrollereket árulnak... jópofa reklám. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nem kell a játék hozzá? Meglepne 😊

IMYke2.0.0.0
Vicces gif nélkül is elhiszem 😊

DarkSector
Van tudtommal tört, de ahoz ez nem kell. 😄

IMYke2.0.0.0
Ha netán történne valami a józan ítélõképességemmel, és játszani szeretnék vele:

akkor, hogy tudnék?

Vannak tört szerverek, vagy ilyesmi? Legálisan nem lehet?

Solid Snake
Én láttam <#idiota><#hehe>
DarkSector
Hiányzott neki hogy teljes legyen a game collection? 😄

Tinman
<#ticking><#gonosz3>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Amúgy szerintem Tinman vitte el a kódot. Figyelitek milyen gyorsan témát váltott #69664 😄

DarkSector
Kicsit félre van informálva a nép.

A kamion sofõrje, semmit nem vett észre, mert akkor azt hitte az úton egy kátyúba hajtott vagy valami egyenletlenségen ment át, ezért nem figyelt fel a dologra.
Én inkább azt kérdezem miért kell részegre innod magad és az útra feküdni, Asszem ha a vonat elé fekszek nem a vonat és vezetõje lesz a hibás.

Groteszk vagyok, sajnálom a faszit, de hagyjuk már hogy a részeg faszi kifekszik aaz útra ezzel balesetet okozva és egy sofõrt csukjanak le.

grebber
Mindig ez van Dead Space 2-met se köszönte meg senki amit anno beszúrtam ide.

Állítom hogy valaki már programot írt rá hogy amint megjelenik egy serial már aktiválja is ahol kell<#idiota>

DarkSector
Már elnézést, de manapság ez meglepõ, mégis mit vár az aki belinkel ide egy cd-kulcsot.
Ide nem csak olyanok járnak akik postolnak is.

Nem Totti hibája, egyrész megértem az ilyen szerintem nem lényeges kulcsokat én is beraknám ide, mert nem várok érte semmit, még köszönömöt sem, ezzel nincs probléma, az más hogy mit hogy illik, kéne.

de azért gondolhatjátok ha egy olyan viszi el aki amugy nem postol, majd pont most fog egy köszönömöt írni, hogy tudjátok ki az aki az ilyenek miatt jár érte, az õ fejével ez a logikus.

Ezen manapság kár csodálkozni, bárcsak ez lenne a legrosszabb, a steam-es meg egyébb átverések ha megszünnének inkább mondanám hogy cserébe ne köszönje meg senki ha elvisz egy ajándékot.

arty
vajon egy kamionban mennyire érezni egy emberi testen áthajtást?

Forza.

MerlinW
Azért nem ártatlan a gázoló, mert nem jelentette be, el kellett fogni...

[merlinw.org]