Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Tudjuk ,hogy te voltál 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Szégyenérzet? Ebben a világban? Ebben az országban? A mai (kis)generációban?
Ébresztõ, Csipkerózsika! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Persze, hogy nem jobb. Csak azt írtam, hogy elõtte felajánlotta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Botond
Majd jön hálálkodni, csak elõtte grindel meg noliferkedik pár évet. 😄
IMYke2.0.0.0
Hú, basszus... nehéz eset lesz. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És ez így most jobb?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Fpocok
Mondta. Azzal kezdte... csak nem válaszolt senki elvileg.
Aztán kirakta és csak annyit kért, hogy köszönöm.

Megvágod több ezer Ft összegû cuccal ingyen és semmit nem reagál. Remélem olvasod kedves kolléga és magadra ismersz! Még most sem késõ jómodort tanusítanod és szépen megköszönnöd!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Támogatom Tinman ötletét! Inkább mond azt, hogy PÜ-ben érdeklõdjenek. Milyen ember az ilyen? Nem is értem!

Szégyellje magát, mert még csak meg sem köszönte! Ezeknek adni bármit? Tudod mit? Két nagy pofont azt!

Jómodor hol marad kedves "lecsapok rá szó, hang, kép nélkül" kolléga????
Tessék szépen visszatolni az arcodat aztán megköszönni Totti nagylelkûségét!

Tinman
http://index.hu/belfold/2012/11/16/elfogtak_a_pusztaszentlaszlon_gazolo_horvatot/

Viszont ennél borzalmasabb helyzet kevés van... aki elütötte a tagot lehet ártatlanabb, mint a földön fekvõ részeg volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Most ez komoly?

Valaki úgy elvitte, hogy azt sem mondta: "fordulj fel"???

Eszem faxom megáll!

TOTTI! NE csinálj ilyet többet, várd meg míg jelentkezik rá valaki, mert sokan járnak úgy ide, hogy lófax közük sincs a közösséghez, sõt páran, rendszeresen "nyúlják" az ide beszúrt kódok nagy részét, aztán Vaterán meg adogatja el a kedvezményesebben megvett játékot.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
😄

ne légy naiv, ilyenkor szo nélkül megy el a kódok nagyrésze ...

Forza.

IMYke2.0.0.0
A remény hal meg(y) utoljára...

Fpocok
Legit a "srác", csak ne akarjatok tõle borderlands2 karakter mentést 😄

wantonly
Ahogy Tinman is mondta, ha lenne még egy életem, temérdek idõm és pénzem, akkor lehet, hogy ráfüggnék, így viszont inkább kihagyom. 😊

Viszont köszönjük a nemes felajánlást! Aki meg elvitte anélkül, hogy megköszönné, az egy ..........!

-második próbálkozás (sg fórum motor rulez!), hogy egy hozzászólást meg is jelenítsen, ne az utolsó hozzászólóét kétszer!
Maak
Csao!

Valaki nem huzna be nekem amazonrol a THQ packot? Nem vasaroltam meg onnan es nem is igazan vagom mit hogyan kellene. Lovet utalom erte hetfon ha esetleg valamelyikotok lenne olyan jo es megvenne nekem.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Lecsaptak rá,mint tyúk a takonyra <#idiota>
Totti5
Reméljük nem szó nélkül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Valaki elvitte.

Totti5
Látom nem verekedtek érte😊

World of WarcraftŸ Battle Chest + 30 nap trial.

Or, you can log in to your Battle.netŸ account, select Games & Codes > Add a Game Key, and enter the CD Key provided below:

K44FER-XHD4-7CRMPM-E6E4-KPXB2M

Aki kapja az drogozhat vele😊

Hev fán!

DarkSector
Ezek sem játszottak minden játékkal.
Kikérem magamnak hogy az RDR nincs fent.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Így van.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Vedd meg és én megkapom a kupont. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Behúztam a mostani Humble Bundle pakkot és ugye kaptam mindegyik játékoz egy-egy steam kulcsot. Namost ha én ezeket elpasszolnám giftsen mert nem kellenek attól még a DRM free verziót minden további nélkül le tudom tölteni a jövõben ha mégis szükség lenne rá igaz?
Zomil
Sztem ennyit nem ér, 5$ már jo ár lenne.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Komoly Szem 3 $10.00 (és elvileg jár hozzá egy 5 dolláros kupon)

Next PC upgrade: 2022

Shep
Akkor megmarad a pénzem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Na mennyit adsz az SM-ért? XD

Grebber vett, de neked nem maradt semmi...XD

IMYke2.0.0.0
Stílusosan: Wow!
Szép felajánlás.
Kár, hogy dobozos verzióban megvan a Battle Chest (ingyen kaptam) - minden háztartásba kell egy 😊 -, de sosem játszanék wow-al.

Shep
Na mi a tényállás ki vett amazon packot és mi maradt még meg?

Tinman
Nem tudok erre mit mondani.

Talán csak ennyit: Ennyit is ér.

Ha fizetnének érte és lenne még 2 életem, lehet, hogy rálesnék.

Amúgy a felajánlásodért respect! Jó nagy adag!

Totti5
"You've proven your valor in the battle for Sanctuary in DiabloŸ III. Now take your skills to Azeroth with a FREE digital copy of World of WarcraftŸ Battle ChestŸ, which includes 30 days of game time, The Burning CrusadeŸ and Wrath of the Lich KingŸ expansion packs.

To claim your copy, simply click the button below: ...cdkey..."

Kinek kell?

Fpocok
Inkább már miért lenne? Há ma már a p2p a divat.

Nem igazán feltételezem, hogy ne legyen. Már miért ne lenne?

wesker24
Hát ez jó kérdés annyit olvastam róla hogy lesz majd Benne Co-Op vagyis lesznek egyes mission-ök amiben majd társakkal mehetünk kb olyan mint a Darkness II CO-OP !
Fpocok
Lehet már tudni, hogy pcn lesznek e multiban szerverek? Mert ez a vízválasztó. Semmi infót nem találok róla, gyanítom nem lesz.

wesker24
Rendes cucc Region Free nem regió záras
IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, kamera felvette a jármûvet, csak - és élek a gyanúperrel - nem találhatják meg, mert külföldi?

IMYke2.0.0.0
Egyértelmû... sajnos.
S biztos, hogy itthon is eljátsszák ugyanezt... kamera nélkül.

Fpocok
Bazz.. ezek durvábbak 😄
Ez ilyet nagyon meg kéne verni. 😄

Solid Snake
Tinman
2-3 hete Zala megyében tõlünk 18 km-re 22:00 UTÁN elütött egy NYERGES vontató egy az úttesten ALVÓ részeget!

Bõvebben.

Fpocok
Oroszoknál bevett szokás a kamera a kocsiban. Állítom mindenhol van ilyen, csak arról ugye nincs felvétel... ezért lettek õk híresek. Azért van egy két durva 😄 Amikor este az út közepén ott áll valaki... bazz...

IMYke2.0.0.0
Sok idióta közt volt humoros is - többek közt a motorháztetõn megpihenõ részeg 😊

Tinman
Egyetértek. Nagyon látszik sokszor, hogy teljesen hülyén reagálnak le helyzeteket.

Solid Snake
Kamera sztem. azért kell, mert egyre többen játszanak ott biztosítási csalásosdit. Beáll eléd, aztán satufék. Kiszáll és kezdõdik a mûsor.
Vagy az idióta gyalogos ráfekszik a motorház tetõdre aztán jön a "nagyhalál". Csak reménykedni lehet hogy ez a jelenség nem ér el minket. <#szomoru1>
Fc3-on nincs régiózár.