Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ajándékozás tekintetében pedig mindenki megköszöni akkor amikor jelentkezik és csak arra jelentkezik, amire szüksége van. Nem hiszem hogy ezek teljesíthetetlen követelmények. Ha mégis azok, akkor lehet más csoportot választani, készíteni, stb.
[merlinw.org]
"Ezúton szetetném felhívni mindenki figyelmét, hogy aki nevez egy felajánlásra és nem köszöni azt meg a felajánlónak (SteamGifts-en), azt kizárjuk a csoportból.
Köszönöm megértéseteket.
MW"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Amik meg még 1-2 játék nincs meg és érdekel azt nem ajánlanak fel.
Resident Evil 5 - ORC
Meg ilyenek.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha valaki nem irogatja egy felajénlésnál mindig hogy köszönöm de a végén esetleg nyer és akkor megköszöni 1x az részemrõl elég....mármint nekem elegendõ ha feldobok valamit és a végén irnak, nem várom el ha minden enty köszönget, jól esik természetessen, de nem tartom kötelezõ dolognak...
Én 2400 entry-n vagyok túl, csoportokba nem entry-ztem az Armageddon-t kivéve, amit utólag is thx a kollegának.
De nehogy azt hidd hogy 2400x irtam be hogy köszönöm. 😄
Mindig ha éppen nyertem e-mail-ben visszaköszöntem és ennyi, jó mondjuk a csoportosba sg-seknek irtam, de amikor random nyomok egy külsõs gift-re nem kommentelek 2000.-nek. 1999 köszönöm után... a kutya nem olvassa el. 😊
De félreértettük egymást, valszeg ti csoporton bellüli giftekre írtátok, én meg külsõsre gondolok.
Nekem nem egyforma a 2-õ.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Most lehet én néztem félre, most csoporton bellüli nyereményrõl van szó? Nem sima gift.
Mert csoporton bellül akkor megértem ha szóvá teszed, csak én azt hittem most olyan játékokról van szó amit xy csávó tesz fel megkötések nélkül (nem csoportos).
Most ha a csoportosban nyer valaki, nehogy azt hidjük hogy mindenki azonnal letólja amit nyer, nem vagyunk gondolom naívak, de ha mondjuk valaki ajánl is fel, és nem csak nyer, nem vagyok közösségi statisztika, de én nem sajnálom senkitõl.
Én ezért írtam, hogy ha feldobok valamit, akkor azt csinálnak vele amit akarnak, persze nem általánositok, más faszával nem verek csalánt azért.
Ez ha csoporton bellüli erõszak akkor nektek kell megböszélni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nálam szegényebb ember nincs külföldön. 😊
De egyensúlyt fentartom adok is-kapok is.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Egyébként nagyon szépen köszönjük a felajánlást!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
[merlinw.org]
Amúgy miért nem használod a "signature" opciót? "View created - signature" és bemásolod az URL-t. Egyszerûbb szerintem.
viszont továbbra se vagyok benne a csoportba, juhé 😄
"Nulla tenaci invia est via"
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Kb nyitott az életem szinte mindent tudtok rólam ,mert nem titkolok el semmit ha kérdeznek õszintén válaszolok és magamról nem hazudok az nem az én szokásom.
Benne ott van a nyerni akarás tökmindegy hogy mi az csak én nyerjem meg.
Itthon is mindenrõl küldöm mindenhova a kodokat amit csak lehet és teszem azt ha megnyerném azoknál is a kávéfõzõt vagy szobabiciklit vagy bármit amiket lehet nyerni azokat se használnám.De a nyerési vágy arra kényszerít hogy játsszak és nyerjen.
Ez vagyok én függõ vagyok.Legalább játékot nyerjek ha már az életben máshol nincs szerencsém.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Manapság a tizedét sem tudom. Jó ez így, csak ... a tagoknak gondolkozni kéne, egy kicsit legalább.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
aki viszont akart, az most nem tudta megnyerni, mert grebber nyerte meg... 😞
a kitiltással én sem értek egyet, reméljük leesik grebbernek a tantusz (h mekkora parasztság amit mûvel)
Forza.
De 2 dolog fontos.
Az egyik hogy a pontjait bármikor bármire felhasználhatja, ez benne van a steamgifts-be.
Én mondjuk általában olyan játékokat nyerek vagy keresek, amiket vagy lewarezoltam, vagy csak multiban ki akarom próbálni, vagy éppenséggel nem játszottam még vele, de késõbb elõfordulhat hogy unalomból belenézek!
Tény hogy olyan játékokat még nem nyertem amik nem érdekelnek, Mert ha nem vagyok úgy nem szavazok rá, de én különbséget teszek a közt hogy egy külföldi feldob egy giftet, 4000 embernek, amibõl elhiheted hogy 3000 csak darabszámnak gyüjti be vagy eladja utána.
Illetve más ha egy közösségben privát gift-re szavazok.
Eszembe nem jutna elõletek elvinni bármit is, de én vállalom hogy igenis szavazok olyanokra ami nem csoport gift és mondjuk egy cseppet is kiváncsi vagyok hogy milyen a játék.
Én ebbõl a szempontból lehet bunkó vagyok nemtudom.
Marha egyszerû, ott van a zárt Steam Eredeti csoport, oda kell postolni.
De hidd el Totti tisztában volt vele hogy ez így megy, és benne lesz a pakliban.
Be happy. :) Running!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Persze, ha ez titeket nem zavar, akkor rendben...
[merlinw.org]
De azzal nagyon, hogy minden szarra nem kell elszórni a pontokat!
Kizárólag csak arra jelentkezek én is, amivel TÉNYLEG játszani szeretnék majd... így az a fura helyzet állt elõ, hogy szinte soha nem jelentkezek semmire Steamgiften.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyilván a megvétel elõtt rakta ki a pontokat... utána meg bennhagyta, mivel "úgy sem nyerek".
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem. Nem kell. Elvetted a játékot egy olyan embertõl, aki valóban vágyott rá. Szerintem ez szimplán bunkóság. Pont emiatt a hozzáállás miatt nem mûködik úgy a rendszer, ahogy meg lett az álmodva.
Erõsen gondolkodom az SG csoportból való kizárásodon..
[merlinw.org]