Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Dishonored: végigjátszva. Azt kell mondjam, hogy nagyon jó játék lett.
MerlinW
Tessék?😊

[merlinw.org]

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

MerlinW
Hogy a csoporton kívül mi történik az nem érdekel. Az SG.hu csoport viszont az én felelõsségem és célom, hogy tisztességes legyen, aktív legyen és mindenki jól járjon. Ott az én szabályaim élnek (nincs diktatúra, 80%-ban hallgatok a csoporttagok javaslataira, véleményére). Viszont az alapvetõ illemet, jóindulatot és figyelmességet elvárom.

Ajándékozás tekintetében pedig mindenki megköszöni akkor amikor jelentkezik és csak arra jelentkezik, amire szüksége van. Nem hiszem hogy ezek teljesíthetetlen követelmények. Ha mégis azok, akkor lehet más csoportot választani, készíteni, stb.

[merlinw.org]

Rapid81
Idézet az SG.hu csoportból:

"Ezúton szetetném felhívni mindenki figyelmét, hogy aki nevez egy felajánlásra és nem köszöni azt meg a felajánlónak (SteamGifts-en), azt kizárjuk a csoportból.

Köszönöm megértéseteket.
MW"

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nekem steamgits-el csak 1 bajom van, hogy ami játékok nagyon érdekelnének, már szinte mindegyiket megvettem mert nem tudtam megnyerni.

Amik meg még 1-2 játék nincs meg és érdekel azt nem ajánlanak fel.
Resident Evil 5 - ORC
Meg ilyenek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Amúgy annyi van steamgift-en hogy 1-et lehet megnyerek, csak elõször arra gondoltam átveszem pénzért ha esetleg szükében vagy, vagy aki éppen megvette volna, de ha gift-nek szánod, nem gond, mert én a régi warezkodás végett akartam utolag beszerezni, nem azért hogy most nekiálljak azonnal. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solid Snake
Már az is <#nevetes1>
DarkSector
MerlinW lesz Boka? 😊

DarkSector
A giften bellüli köszönetet ne keverd az itteni ninjától.

Ha valaki nem irogatja egy felajénlésnál mindig hogy köszönöm de a végén esetleg nyer és akkor megköszöni 1x az részemrõl elég....mármint nekem elegendõ ha feldobok valamit és a végén irnak, nem várom el ha minden enty köszönget, jól esik természetessen, de nem tartom kötelezõ dolognak...

Én 2400 entry-n vagyok túl, csoportokba nem entry-ztem az Armageddon-t kivéve, amit utólag is thx a kollegának.
De nehogy azt hidd hogy 2400x irtam be hogy köszönöm. 😄
Mindig ha éppen nyertem e-mail-ben visszaköszöntem és ennyi, jó mondjuk a csoportosba sg-seknek irtam, de amikor random nyomok egy külsõs gift-re nem kommentelek 2000.-nek. 1999 köszönöm után... a kutya nem olvassa el. 😊

Solid Snake
Ezért kell a gittegylet.
DarkSector
Igen a hajléktalanok nem szegények? 😊
De félreértettük egymást, valszeg ti csoporton bellüli giftekre írtátok, én meg külsõsre gondolok.

Nekem nem egyforma a 2-õ.

Shep
Mondtam Homefrontot megveszem tõled. Na mindegy úgy látszik mindenki spórolni akar nekem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Várj.
Most lehet én néztem félre, most csoporton bellüli nyereményrõl van szó? Nem sima gift.
Mert csoporton bellül akkor megértem ha szóvá teszed, csak én azt hittem most olyan játékokról van szó amit xy csávó tesz fel megkötések nélkül (nem csoportos).

Most ha a csoportosban nyer valaki, nehogy azt hidjük hogy mindenki azonnal letólja amit nyer, nem vagyunk gondolom naívak, de ha mondjuk valaki ajánl is fel, és nem csak nyer, nem vagyok közösségi statisztika, de én nem sajnálom senkitõl.

Én ezért írtam, hogy ha feldobok valamit, akkor azt csinálnak vele amit akarnak, persze nem általánositok, más faszával nem verek csalánt azért.

Ez ha csoporton bellüli erõszak akkor nektek kell megböszélni.

arty
nem írtam, hogy szegénytõl vennék el ... 😛

Forza.

<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Milyen szegények elõl veszed el?
Nálam szegényebb ember nincs külföldön. 😊

De egyensúlyt fentartom adok is-kapok is.

Solid Snake
DarkSector
nO PROBLÉM CSAK VICCELTEM, TÚLÉLEM ENNEK A HIÁNYÁT, NEM LÉTFONTOSSÁGÚ AZÉRT. 😊

Te már hetek óta kóstolgatsz? Béreljek egy szobát? :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Solid Snake
Skandalum
Ha geci vagyok, ha nem vagyok geci, arra a Stalkerre csak benevezek! Legfeljebb a sajátomat visszadobom steamgifts-re... XD

genndy
Akkor is sokkal jobb valamit ingyen megnyerni 😊 Fõleg ha viszonylag kevés a jelentkezõ, tehát nagyobb az esély.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
4 entry, 3 köszönet. MerlinW, tessék intézkedni: 😊

Egyébként nagyon szépen köszönjük a felajánlást!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Minden nagyobb Steam akcióban 2-3 euro minden Stalker😊 Hamarosan itt a karácsonyi vásár.

[merlinw.org]

wantonly
Köszönjük szépen!

Amúgy miért nem használod a "signature" opciót? "View created - signature" és bemásolod az URL-t. Egyszerûbb szerintem.
Szabi
stalker végigjátszást régóta tervezgetem 😊

viszont továbbra se vagyok benne a csoportba, juhé 😄

"Nulla tenaci invia est via"

MerlinW
"Mindenki a maga szerencséjének kovácsa" 😊 A többiek véleménye alapján nem zárlak ki, azonban a továbbiakban a két SG csoportban csak arra jelentkezz, amire szükséged van. Ha nem így lesz, megteszem amit meg kell tennem.

[merlinw.org]

MerlinW
Persze bármikor bármire. Meg van engedve. De attól, hogy nincs erre szabály, egy közösségben ezt szerintem nem illik. Ha már egy közösség tagja vagy, ne csessz ki a többiekkel. Szerintem ezt nem kell írásba foglalni, illetve alapból nagyon szomorú, hogy errõl egyáltalán beszélnünk kell .

[merlinw.org]

grebber
Valahol igazatok van ,de én ilyen vagyok.
Kb nyitott az életem szinte mindent tudtok rólam ,mert nem titkolok el semmit ha kérdeznek õszintén válaszolok és magamról nem hazudok az nem az én szokásom.
Benne ott van a nyerni akarás tökmindegy hogy mi az csak én nyerjem meg.
Itthon is mindenrõl küldöm mindenhova a kodokat amit csak lehet és teszem azt ha megnyerném azoknál is a kávéfõzõt vagy szobabiciklit vagy bármit amiket lehet nyerni azokat se használnám.De a nyerési vágy arra kényszerít hogy játsszak és nyerjen.
Ez vagyok én függõ vagyok.Legalább játékot nyerjek ha már az életben máshol nincs szerencsém.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
A fizetésedet is elköltöd az utolsó forintig, akkor is ha nincs szükséged a vásárolt termékre?😊

[merlinw.org]

zorrobomber
Ehh, elfelejtettem, ne haragudj. Remélem te nyered 😊

arty
Nem releváns. Ha adakozok a szegényeknek, elverhetem a hajléktalanokat? 😉

Forza.

DarkSector
Nem azért hogy védjek bárkit is, de Grebber nem éppen az aki nem szokott cserébe adni is.

arty
Hááát... 1 évvel ezelõtt könnyedén ellõttem a 300 pontot.

Manapság a tizedét sem tudom. Jó ez így, csak ... a tagoknak gondolkozni kéne, egy kicsit legalább.

Forza.

Fpocok
#69732 <#nezze>

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Itt is köszönöm szépen a felajánlást 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Nem úgy volt hogy megveszem tõled a Stalker-t? 😊

arty
nemérted! grebber egyáltalán nem akar ezzel a játékkal játszani!

aki viszont akart, az most nem tudta megnyerni, mert grebber nyerte meg... 😞

a kitiltással én sem értek egyet, reméljük leesik grebbernek a tantusz (h mekkora parasztság amit mûvel)

Forza.

DarkSector
Én egyrészt értem amit mondasz, szar ha valaki hobby-ból elnyeri más elõl a játékot.

De 2 dolog fontos.
Az egyik hogy a pontjait bármikor bármire felhasználhatja, ez benne van a steamgifts-be.

Én mondjuk általában olyan játékokat nyerek vagy keresek, amiket vagy lewarezoltam, vagy csak multiban ki akarom próbálni, vagy éppenséggel nem játszottam még vele, de késõbb elõfordulhat hogy unalomból belenézek!

Tény hogy olyan játékokat még nem nyertem amik nem érdekelnek, Mert ha nem vagyok úgy nem szavazok rá, de én különbséget teszek a közt hogy egy külföldi feldob egy giftet, 4000 embernek, amibõl elhiheted hogy 3000 csak darabszámnak gyüjti be vagy eladja utána.
Illetve más ha egy közösségben privát gift-re szavazok.

Eszembe nem jutna elõletek elvinni bármit is, de én vállalom hogy igenis szavazok olyanokra ami nem csoport gift és mondjuk egy cseppet is kiváncsi vagyok hogy milyen a játék.
Én ebbõl a szempontból lehet bunkó vagyok nemtudom.

Fpocok
Kössz.
Stalkerre nem jelentkezek, mert most megkaptam havertó.

zorrobomber
vegyétek-vigyétek <#fogmosas>

DarkSector
Dehogynem megoldható, kell egy belsõ rendszer, dupla belépéssel, vagyis ide külök kérne a rendszer felhasználót és jelszót, csak bazinagy munka, és kérdés hogy az sg-t meghatja-e az hogy valaki betesz egy kodot, és elviszik köszönés nélkül.

Marha egyszerû, ott van a zárt Steam Eredeti csoport, oda kell postolni.

De hidd el Totti tisztában volt vele hogy ez így megy, és benne lesz a pakliban.

HappyHunter
Szerintem meg simán csak baromi sok pontot osztanak szét. 😛 Fele ennyi is sok lenne.

Be happy. :) Running!

Fpocok
Ja várjál, visszaolvastam... szóval neki a pakkos példány sem kell, most meg kapott még egyet. Igazad van. Bár kizárás túlzás... de tényleg igazad van.

MerlinW
Nem arról van szó. Felõlem arra költi a pontjait, amire akarja. De olyanra ne költse már, amire nincs szüksége... Mással kicseszik, õ meg gyakorlatilag kidobja a kukába a nyereményét.

Persze, ha ez titeket nem zavar, akkor rendben...

[merlinw.org]

Tinman
A kizárással term. nem értek egyet.

De azzal nagyon, hogy minden szarra nem kell elszórni a pontokat!
Kizárólag csak arra jelentkezek én is, amivel TÉNYLEG játszani szeretnék majd... így az a fura helyzet állt elõ, hogy szinte soha nem jelentkezek semmire Steamgiften.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Not sure of joking...

Nyilván a megvétel elõtt rakta ki a pontokat... utána meg bennhagyta, mivel "úgy sem nyerek".

HappyHunter
Egyenlõre ennyi, a többi majd jön ha vége Rapidénak.

Be happy. :) Running!

MerlinW
"de valamire el kell szórni azt a raklap pontot na."

Nem. Nem kell. Elvetted a játékot egy olyan embertõl, aki valóban vágyott rá. Szerintem ez szimplán bunkóság. Pont emiatt a hozzáállás miatt nem mûködik úgy a rendszer, ahogy meg lett az álmodva.

Erõsen gondolkodom az SG csoportból való kizárásodon..

[merlinw.org]