Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wantonly
Értem, hát idõigényes az biztos. A fekete sárkány a kedvencem. 😊
wantonly
Aham. Akkor gondolom valami jelentkezési limitre kell számítani. Érthetõ is, hogy változtatni akarsz.

Mondjuk én is szégyellem magam egy kicsit, mert sok nagyon jó játékot nyertem, de még nem minden nyereményemmel tudtam elég idõt játszani. De olyan biztos, hogy nem volt, hogy valamit ne indítottam volna el. Néhány játékot meg azért tartogatok, mert a magyarításra várok, de azokat is kipróbáltam. 😊
Botond
Nekem sajnos 2 gyerek meg meló mellett már nem fér bele csak a normál nehézségen történõ végig rohanás. Legendben is Murdockban olyan érzés volt, mintha trainerrel nyomnám. 😄
Mikor meglett armageddon spell utána lenyomtam ötöt aztán csá. 😄 Mondjuk az meglepett, hogy fekete sárkány nem immunis rá. 😞
Nem az nem lenne megoldás , és seperc alatt ki lehetne trükközni.
wantonly
Kötelezõen játszani kell majd x órát a megnyert játékkal? 😊
Shep
Nekem az eddigiek azért bejöttek de számomra is az egyik legjobb a 2 meg az elsõ MW. A 2 az még mai napig élvezetes szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem már COD 2 óta nincs értékelhetõ COD rész, MOHA meg a Breakthrough-val fulladt ki végleg. Nem hiszem el, hogy van olyan marha, aki a 158. ugyanolyan modern shooterben is jól érzi magát, persze tisztelet a kivételnek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Délig van még ideje jelentkezni annak, aki eddig nem tette volna meg.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ugye, hogy ugye! Én is imádom!<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát tegnap nyomtam kicsit a BO2-t, kb. a felénél tarthatok de valahogy üres az egész, hiányzik belõle valami, ráadásul sok helyen tök gagyi az egész. (mondjuk úgyis jön majd DS barátunk és elmondja, hogy én vagyok a hülye, mert a COD az überjó játék csak nekem nem jó semmi). Nyilván az is lehet az egész oka, hogy beleuntam az évrõl évre ugyanazt nyújtó játékmenetbe, meg az ugyanolyan megvalósításba. Szidták a Medal AI-ját, hát nem azért de itt AI sincs, ill hát van, mert azért legalább lõnek 😊 Na egy szó, mint száz úgy fest kifulladt számomra is a széria, már az elõzõ résznél is kezdett elõjönni valami ilyesmi érzés de úgy tûnik most tetõzött.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

wantonly
Én a legnehezebb "lehetetlen" fokozaton toltam ki az összes részt. Nagyon durva. Igaz, legalább 3 alkalommal újra kellett kezdenem az egészet, mert mindig elbuktam a vége felé, de sikerült.
Nálunk a BlueGift-en is ugyanez a szitu. Egyesek hobbiból jelentkeznek mindenre. Nem számit hogy stratégia , rts,rpg,fps,multi-single,arcade , csak nyerjen , aztán mivel nyomozok utánnuk , keserüen tapasztalom hogy 20+ játékot nyert , egyet se inditott el. De megtaláltam a megoldást , pár nap mulva be is élesitem , akkor majd mindenki jól meggondolja hogy mire jelentkezik.
Botond
Oké, köszi, hogy szóltál!
Rapid81
Jelentem, a Genius Gaming billentyûzet nagyon ott van a szeren. 😊

- Szinte hangja sincs
- Gépelni nagyon kényelmes és minimális "erõkifejtést" igényel
- A gombok nem csúsznak, könnyen megtalálhatóak
- A multmédiás gombok tökéletesen mûködnek Win7 alatt
- Maga az egész bill. nagyon jól néz ki, fõleg a piros gombok <#nevetes1>
- Az asztalon még véletlenül sem csúszna meg
- Valamint 2 év garancia van rá, bakker! 😄

Mindenkinek ajánlani tudom.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Én kihagyom, de köszönjük szépen! <#worship>
TBTPumpa
Tök jó, hogy még meg sem jelent, de máris 4 DLC már be van jelentve az új Tomb Raider-hez.
1. Fegyvercsomag DLC a Survival és Collectors kiadásokhoz
2. Challenge Tomb DLC - Steam-es elõrendelõknek
3. Endurance DLC - Steam-es elõrendelõknek
4. DLC - Xbox exkluzív DLC (tartalma még ismeretlen, de ez csak Xbox-on lesz elérhetõ, PC-re nem is lesz kiadva).

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wesker24
Éppen, hogy nem, így lesz jó.
Botond
CW-ben indítottam a sima AP hadjáratot. Hiba volt? 😊
IMYke2.0.0.0
A hír jó - a % már nem annyira 😊))
De, gondolkodóba ejtõ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMY! Steam Hálaadási vásárán le lesz akciózva a Torchlight 2. Az még kérdéses, hogy mennyire! Én max 50%-ot jósolok, de valószínûbb a 33.

Armored Princess+Crossworlds? Mert az utóbbi egyik kampánya beépül az AP-ébe, szóval ha kíváncsi vagy rá, és nem tervezel két végigjátszást, akkor nem érdemes natúr AP-t elkezdeni.
Botond
Elkezdtem armored princesst. Azt hittem sima mappack lesz, de nem. Pont annyit változtattak a játékon, hogy érdekes legyen. Most mehet ebbe is 60+ óra negyedév alatt. 😄
Botond
Normál.
wantonly
Milyen nehézségen? 😊
Botond
Na King's Bounty:Legends 63 óra alatt, 3. nekifutásra letudva. Elsõ két alkalommal gép csere miatt elveszett savegame akadályozott meg, de most nem volt kegyelem!
Üdv!

Fölös King Arthur Collection játékomat cserélném Total War: SHOGUN 2-ra(alapjáték) vagy ajánlanám fel steamgifts-en valami zárt közösségen belül annak aki hasznát venné.

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

DarkSector
Hát én sokat nyomtam vele youtube-on. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Oké 😊 Ebbõl akkor látszik hogy soha nem WoW-oztam (de kimaradt a komplett Warcraft sorozat is...<#vigyor5>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
Ja simán, a szörgumó az egy wow lény. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Remélem átment a poén, hogy ez volt az amit tottitól elninjáztak.

DarkSector
Oks, ezt a szörgumót nem tudom legyõzni benne. 😄

Amúgy itt van egy kis Agyhangya.

genndy
Ne gondolkozz rajta, játssz inkább még egy kicsit a World of WarcraftŸ Battle Chest-el... <#hehe>

DarkSector
Oks én is úgy érzem ezt ma már nem bogozom ki. 😄

MerlinW
Senkit. Lépj túl a dolgon😊

[merlinw.org]

DarkSector
Oks akkor asszem magyarul kérdezem inkább, ha sg csoportban senki nem vitt el giftet aki nem köszönte meg, sem totti ninja-ja sem grebber, mert mind2-õ külsõs eset, akkor kit akartok kizárni nem vágom...😄

Lehet mert már késõ este van
😄

DarkSector
Hát azt láttam hogy totti-ét nem köszönték meg, grebber meg elvitt egy giftet, amire azt írta hogy nem játszik vele (tudjuk hogy csak viccelõdik, mert igenis játszani fog vele...😄)...és ezért nem értettem az összefüggést. 😄

genndy
Megpróbálom rendbe rakni neked:
grebber írta, hogy Amazonon megvette a pakkot, amiben benne volt a Red Faction Guerilla. Kérdezte, de nem jelentkezett érte senki, ezért feldobta prohardveres sorsolásra. De közben egy nyilvános sorsoláson meg is nyerte (írta, hogy ~800 jelentkezõ volt).
MerlinW azt kérte még régebben, hogy aki SG.hu csoportos steamgiftre jelentkezik, az köszönje meg a felajánlónak, különben kivágja a csoportból.
És ezen kívül volt a totti-s felajánlás, amiért szintén nem jelentkezett senki, ezért bedobta a kódot ide a fórumba, de aki azt elvitte, az nem böfögött ide be semmit.

Rapid81
Azt sem nézted meg, hogy mire írtam, amit írtam, aztán most meg nem érted, hogy mirõl beszéltünk???

DarkSector
Ezt értem, de most azt nem értem hogy a nem megköszönés az totti-nál volt nem?
Vagy ti nem errõl beszéltetek eddig? 😊

Solid Snake
Biztos jó a Prototype 1 de nincs magyarítása/ezért még kapok xDD/
Tinman
Tyû! Köszönöm :-)))

De beszéljünk másról, mert kapok a pofámba.

Kérdésem lenne:

Van itt olyan aki játszott az Infamous 1-2-vel ÉS a Prototype 1-2-vel is?

Vélemény? Melyiket tartja jobbnak?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
<#worship>

Azóta letoltam egy Tin Tin-t (3D ON módba, szemüveggel) az persze kevésbé élveztem, de sokat mosolyogtam rajta, aranyos volt.

Aztán nekiestem most Avatar-nak, szép, de ma pl. nem tudtam magam rávenni, hogy játsszak vele mert ötlettelen, unalmas, láttam már n+1x amit tapasztalok benne. Az ilyen játékokról jobb, ha nem készítek semmilyen videót, mert kevesek, nem ütik meg azt a szintet, hogy az ember beszéljen róluk, napokat/heteket öljön bele, hogy minden részletét felfedezve.

Muszáj most ilyenekkel játszanom, mert Demon's Souls-ra rá kell pihenni ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Nagyon is jók a videóid, én is megnéztem párat (a Caprásat is<#wink>). Az biztos, hogy a Dark Souls-t nem tudnám élvezettel játszani, de jó látni hogy valaki igen <#vigyor0> Csináld csak tovább.

Solid Snake
Ez a játék nagyon elvan találva.....megértelek. <#law>
Tinman
Köszi, ha nézed :-)))

Joga van bárkinek mínuszolni, nincs ezzel semmi baj. Tudom, hogy tele vagyok hibával, de szeretem csinálni, nem ártok senkinek vele, akinek nem tetszik skippeli :-)

davidka003
Elsõre meglett nekem Capra. 😄
Nézem én is Tinman videóit a DLC miatt.
Jó hallani, hogy mennyire élvezi azt amirõl beszél.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Solid Snake
Majd nézd meg ez a videó csak egy embernek nem tettszik. Lehet tippelni <#hehe> ki lehet az illetõ.
Solid Snake
Most épp Dark Soulst-játszom /elméletben/. Nézem a videódat. Grat. nagyon jó lett. Most megy Capra lol.
Tinman
Ironizál, diktátornak tart.