Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk én is szégyellem magam egy kicsit, mert sok nagyon jó játékot nyertem, de még nem minden nyereményemmel tudtam elég idõt játszani. De olyan biztos, hogy nem volt, hogy valamit ne indítottam volna el. Néhány játékot meg azért tartogatok, mert a magyarításra várok, de azokat is kipróbáltam. 😊
Mikor meglett armageddon spell utána lenyomtam ötöt aztán csá. 😄 Mondjuk az meglepett, hogy fekete sárkány nem immunis rá. 😞
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- Szinte hangja sincs
- Gépelni nagyon kényelmes és minimális "erõkifejtést" igényel
- A gombok nem csúsznak, könnyen megtalálhatóak
- A multmédiás gombok tökéletesen mûködnek Win7 alatt
- Maga az egész bill. nagyon jól néz ki, fõleg a piros gombok <#nevetes1>#nevetes1>
- Az asztalon még véletlenül sem csúszna meg
- Valamint 2 év garancia van rá, bakker! 😄
Mindenkinek ajánlani tudom.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
1. Fegyvercsomag DLC a Survival és Collectors kiadásokhoz
2. Challenge Tomb DLC - Steam-es elõrendelõknek
3. Endurance DLC - Steam-es elõrendelõknek
4. DLC - Xbox exkluzív DLC (tartalma még ismeretlen, de ez csak Xbox-on lesz elérhetõ, PC-re nem is lesz kiadva).
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
De, gondolkodóba ejtõ.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fölös King Arthur Collection játékomat cserélném Total War: SHOGUN 2-ra(alapjáték) vagy ajánlanám fel steamgifts-en valami zárt közösségen belül annak aki hasznát venné.
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amúgy itt van egy kis Agyhangya.
Lehet mert már késõ este van
😄
grebber írta, hogy Amazonon megvette a pakkot, amiben benne volt a Red Faction Guerilla. Kérdezte, de nem jelentkezett érte senki, ezért feldobta prohardveres sorsolásra. De közben egy nyilvános sorsoláson meg is nyerte (írta, hogy ~800 jelentkezõ volt).
MerlinW azt kérte még régebben, hogy aki SG.hu csoportos steamgiftre jelentkezik, az köszönje meg a felajánlónak, különben kivágja a csoportból.
És ezen kívül volt a totti-s felajánlás, amiért szintén nem jelentkezett senki, ezért bedobta a kódot ide a fórumba, de aki azt elvitte, az nem böfögött ide be semmit.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Vagy ti nem errõl beszéltetek eddig? 😊
De beszéljünk másról, mert kapok a pofámba.
Kérdésem lenne:
Van itt olyan aki játszott az Infamous 1-2-vel ÉS a Prototype 1-2-vel is?
Vélemény? Melyiket tartja jobbnak?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azóta letoltam egy Tin Tin-t (3D ON módba, szemüveggel) az persze kevésbé élveztem, de sokat mosolyogtam rajta, aranyos volt.
Aztán nekiestem most Avatar-nak, szép, de ma pl. nem tudtam magam rávenni, hogy játsszak vele mert ötlettelen, unalmas, láttam már n+1x amit tapasztalok benne. Az ilyen játékokról jobb, ha nem készítek semmilyen videót, mert kevesek, nem ütik meg azt a szintet, hogy az ember beszéljen róluk, napokat/heteket öljön bele, hogy minden részletét felfedezve.
Muszáj most ilyenekkel játszanom, mert Demon's Souls-ra rá kell pihenni ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Joga van bárkinek mínuszolni, nincs ezzel semmi baj. Tudom, hogy tele vagyok hibával, de szeretem csinálni, nem ártok senkinek vele, akinek nem tetszik skippeli :-)
Nézem én is Tinman videóit a DLC miatt.
Jó hallani, hogy mennyire élvezi azt amirõl beszél.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑