Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ugye-hogy-ugye 😊))

Tinmannel is, másokkal is erre utaltunk... sõt, az 1920*1080 is kevés lesz egy idõ után számodra is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Meg össze kell gyûjteni a 12 jade szobrot is, hogy tanulhass új agyoncsapásokat.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez már-már kínzás...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jah és van RPG szerû fejlõdési rendszer. Triád, Rendõr és harcmûvész fejlesztési ág. Van benne gyûjtögetés is (health shrine-ok látogatásával nõ az életerõ), locked box-ok kinyitásával pénz és egyéb tárgyak szerezhetõek. Lehet kamerákat hackelni, amivel késõbb bûnözõk fülelhetõek le, poloskát telepíteni,zárakat feltörni, szóval van itt minden mint a jó boltban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Akkor már érted és érzed, mit élek nap mint nap én is: 27" > 20"... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Emberek ezen a Sleeping Dogs-on csak ámulok és bámulok. Baromi jó dolgok vannak benne.

Kiütsz embereket jön a mentõ, ha verekedsz az utcán menekülnek a járókelõk elõled, nekimentem véletlenül egy boltosnak 3 percig szidott, de nem jött nekem.

Harcrendszer pazar (számos mozdulat, kombó, kivégzések, törések, környezet is felhasználható a harc során: kukába dobod, berúgod a telefonfülkébe és szétvered a fejét a kagylóval,...stb.), grafika szép, játékmenet izgalmas, történet baromi érdekes és eredeti, fordulatokkal teli. Van benne kakasviadal (50-50 a nyerési arány, de nagyot lehet vele szakítani), mahjong (csak ezzel töltöttem 2 órát tegnap a játékban), autóverseny, pénzbehajtás, autólopkodás, pénzszállító autók megfújása.

Lehet vezetni autót, motort (ilyenkor ha nincs sapka a fõhõsön, akkor szépen felrakja indulás elõtt a bukósisakot, ha meg leszállsz szépen nyugodtan, akkor elteszi... ha hirtelen ugrassz fennmarad. Ha van sapkád nem rak bukót!), csónakot, hajót (baromi nagy uszályon, azért lepadlóztam!)

Van benne jó kis szaladási rendszer. Kisebb akadályokat átugorhatod, nagyobbakat is egy gombnyomással, sõt akár a fedezék mögött lévõ ellenfelet is lefegyverezheted így.

Mondjuk a vezetés kissé fura.

Rapid81
Az elõbb ment. Beregisztrálni már sikerült, aztán megint lehalt. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Errõl beszéltünk :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Köszönöm szépen! Rainbow Six: Lockdown bezsákolva.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Panzeradler
Be is halt az oldalt:
"The site is currently undergoing Maintenance. This site will be back up shortly.
Sorry for any inconvenience."
Rapid81
Most meg nem enged regelni. Minden email-re azt írja, hogy please enter a valid email address. Tök aranyos. 😊

ZsZso
#70010 , de legalább Te kifejtetted + magyarul leírtad. Köszi!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tutituti
hopp most látom hogy te elõbb linkelted,akkor sorry!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
egy másik,ez sem regelhetõ sehova se elvileg:

Ismét néhány ingyen játék, lista a linken:
http://anonym.to/?http%3A%2F%2Fwww.mcgame.com%2Fstore%2Ffreebees
1. Kattints a választott játékra.
2. Kattints a "Gratis downloaden" gombra jobb oldalt.
3. Az elsõ sorba írj be egy e-mail címet (nincsmail.hu-val is mûködik), a másodikba és a harmadikba pedig egy tetszõleges egyezõ jelszót és kattints az "Anmelden" gombra.
4. Szinte azonnal megérkezik egy megerõsítõ e-mail, kattints benne a linkre ("Meine E-Mail Adresse bestätigen").
5. A felugró oldalon nem kell kitölteni semmit, csak kattints a "Speichern" gombra.
6. A játéklistádon kattints a választott játék képére, itt megtalálod a kulcsot és a letöltési lehetõséget. A "Download starten" gombbal elérhetõ a letöltõprogram, de választható egy alternatív lehetõség is - "Datei xx" számozott fájlok.
A letöltött játékban kell a kapott kódot beírni, nem Steamen vagy Orginen.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ma reggel bejövök dolgozni, ránézek a monitorra (17" LCD, otthoni 21,5" IPS Wide) elsõ gondolat: "Mi ez a kis szar"? XD Valaki ellopta elõzõ héten a monitor két szélét...XD

Ennyi. A jót hamar megszokja az ember :-)

ZsZso
Úgy fest nem aktiválhatóak.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Ezek sem regelhetõek?

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Még több ingyenes játék
katt!

Rapid81
Payment Refused

You might not have entered your payment details correctly, or you might have been blocked by our security system.
If you are sure you have typed the right information, please consult our FAQ or contact our customer support.

Csak tudnám, hogy mirõlbeszél. semmilyen fizetési cuccost nem kellet megadni. 😊

Mindegy. Azért köszönöm!

ZsZso
+ , hogy nem mûködik 😊

Fpocok
Zsír.
Kár, hogy nem regelhetõek :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Ingyen játékok (nem aktiválhatóak sehova)

Bioshock 2
Borderlands
Max Payne 1 & 2
Midnight Club 2

Tetû lassú az oldal, nekem nem sikerült beregisztrálni sem.

Botond
Csak sajnos nem portolták az egész szériát iPad/iPhonera, csak a két Harry Pottert, de azok nagyon jók!
arty
így van! a sin ep1 egy vicc, ami szerencsére jól sült el - csõdbement a fejlesztõ, megkapta amit érdemelt a produkcióért!

Forza.

fery02
...szinte azt az érzetet keltve, mintha már az elsõ epizód kiadásánál eleve készen lett volna mindegyik további is.
Jó, valószínû nem ez a történet, csak hihetetlen manapság ez az óramû pontos megjelenés, ami ráadásul a minõség rovására se megy.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
Véletlenül sem dobozos verzió, hanem csak bele van baszva a DVD egy papírtokba ugye?

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

wantonly
Ilyen téket kihagyni. 😄
DarkSector
8 év van a 2 játék közt, én tudomásom szerint 2 külön játék, ezért nem értem milyen több részrõl van szó...max egy remake lehetne a sin episode.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a sima sin de ez a 2. rész ha jó a memóriám

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Shep
Nekem nem kell bemutatni, meg a Sin kiegjét sem. DS értetlenkedik itt szokás szerint.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Volt egy SiN és egy SiN Episodes. Ha eltekintünk a bugok tengerétõl, mindkettõ igen kellemes volt a maga idejében. Igaz az Episodes játékideje nem volt több 2 óránál, de az elsõ rész nagyon hangulatos kis játék volt.

[merlinw.org]

Shep
Igen, az

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
A SIN 0 meg -1?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Nem hát ahogy az elõzõ részei sem voltak azok.

MerlinW
SiN? Bugos volt nagyon, de szar sosem volt...

[merlinw.org]

DarkSector
ja bocs. 😊

ollie
GOG goftong group-ban nyertem egyébként

ollie
61

kijavítanálak ha nem haragszol: ez szar volt anno is és most még szarabb

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Totti5
Telltale epizódikussággal nincs gond. Walking Dead epizódjai olcsóak, ha külön veszed akkor sem full értékû játék árát adják ki, de ami a legfontosabb hogy bombabiztosan jönnek a részek, tehát nincs csúszás, nincs elkaszált játék, minden megjelenik idõben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Nem is fogom. 😊

Persze megveszem majd és beregelem az összes LEGO-t steam-re, de neeem....😄

MerlinW
A LEGO játékok jóóóók😊 Batman-t és Indy-t pl imádtam😊

[merlinw.org]

DarkSector
Már tudom mi hiányzott az életembõ:

"LEGO The Lord of the Rings"

DarkSector
Tuti hogy privát csoportban nyerte. 😄

DarkSector
Grat, gondolom 3 jelentkezõ volt. 😊

wantonly
Grat. 😄

Mennyi jelentkezõbõl? 😊
DarkSector
Egy fake generátorral beregeled magad, valós kariadatokat kell beirnod az a lényeg a többi lehet fake.
Megveszed és utána agame library-ban megnézed a cd-kulcsokat.

Vagy ha kell szólj és vagy én vagy valaki megveszi neked ha kell és majd elutalod a pénzt.

tototto
az szép, gratula <#taps>

tototto
jah meg most nézem a mostani gamestarban teljes játék az insane 2 steamre regelhetõ, ha valaki tervezi megvenni így olcsóbban hozzájut mint steamen

ollie
Lol, nyertem egy Darksiders 2-t Steamgifts-en.