Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"We are currently out of keys for this game. We are working hard to get more shorty."

Shep
Na kurva jó, pedig este meg akartam venni. Hát ilyen az én szerencsém

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
A videó elején lévõ 100%, hogy benne van - a sivatagosra nem emlékszem, de az is igaz, hogy még nem játszottam végig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Spóroltak nekem a Spec Ops-al....😄

OUT OF STOCK! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
mentségemre legyen szólva a két esemény között volt egy sör általi memóriatörlésem 😊

Shep
Elõlem is elhappolta egy illetõ a grebber-féle csomagból, zorrosból meg a Homefront kellett volna de azt meg hiába mondtam neki kirakta stemgifts-re 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tototto
akkor te happoltad el elõlem <#boxer> <#awink>

DarkSector
Tegnap tuti 15 dollár volt, és tuti lesz is még 15...ha egyszer lemegy egy értékig ...utána ujból lemegy csak figyelgetni kell.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pontosan mit és hogyan trükköztél ott?
ZsZso
Többet is választottam ("+" -os trükköt alkalmazva), hogy le tudjam tesztelni az érdekesebb címeknél a Steam aktiválást, de még nem töltöttem le egyet se.
Azt olvastam, hogy tetû lassan vánszorognak le innen a játékok (kiemelten igaz ez az ingyenesekre)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

zorrobomber
mindegy, igazából a zavvi-s linket is csak mások miatt tettem ki, nekem nem kell <#vigyor5>

DarkSector
Akkor lehet vége az akciónak. 😄

zorrobomber
én 40 dollárt látok... linket tudsz adni?

Mit választottál és mekkora leszedve? Én a Driver 4-et, az még elmegy ezen a régi vason. Emez 7GB, ha nem több, ha jól nézem torrentes lehetõség nincs, pedig nem lenne rossz. Vacak most igencsak a net, 30-al jön le, pedig 200-al is tudná, így 1 darabig eltart. <#falbav> Neked mennyivel jött le a netsebességedhez viszonyítva?
Shep
Na most már nekem is van Space Marine-em. 😄 Darklingnek itt is megköszönöm!

DarkSector
Amazon 15 dollár és azonnal megkapod...😄

DarkSector
wow!!!király

fery02
Vannak benne nem ismerõs pályák, szóval vegyesen vannak.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

tototto
akinek megvan a trine 2 pcre és már játszott is vele megtudja mondani ezek a pályák benne vannak e az alap kiadásban: youtube

A Space Marine már elkelt.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

ZsZso
Köszönjük!!!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

BigBlue

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

ZsZso
Az ilyen referralokkal veszélyes vizekre evezünk :S.

Tibre
ha vki még nem regisztrált volna greenmangamingen viszont érdekli:

link

linken keresztül regelve 2 euró jár ajándékba 2 eurós, vagy annál nagyobb vásárlás esetén, például spec opsnál.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Nem tudom mi van a GMG-vel, de se a brit kártyámat, se a magyar kártyámat nem fogadta el, de még PayPal-lel is egy "order not complete" fogadott a tranzakció végén. Régebben gond nélkül tudtam náluk vásárolni, úgyhogy nem értem. Írtam a supportnak, hátha megoldják...

Sõt pár napja jött ki a Lawrence of Arabiából is az új BD. "Mókás", hogy mennyivel olcsóbban hozzá lehet most jutni Amerikában, mint úgy általában itthon BD-filmekhez.
arty
nem az 1080p a kevés, hanem a 40mbiten tömöritett h264 mozgásban 😊

Forza.

arty
pont nemrég jött ki a remastered bluray 😊 eléggé odaveri még a manapság készült filmeket is, már a részletgazdagsága

Forza.

THQ csomagot megvettem, ezek már megvannak:

Stalker
Metro 2033
Space Marine

400,- Ft/db ha valakinek kell.

wesker24
Nah Rapid81 nyerte az Insecticide játékot ! 😄

Majd igazolj vissza !
Shep
Meddig tart vajon a Spec Ops akció, mert nem látom sehol, nem szeretnék lecsúszni róla, mert most jelenleg nem tudok kártyával fizetni?

Shep
Inkább 7-8 és 1100-ért bõven jó, már csak a történet miatt is a többi csak ráadás.

Tinman
4-5 óra lövöldéért 1100 Ft?

Nem is tudom.

Végül is de: Skip.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mármint jókat hallottam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Én már megtettem. Csak jókat hallottam róla eddig.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ezt lehet én is behúzom...

Fpocok
Valaki megvehetné már nekem lol. 800-at adok most, a maradék (400-at) meg a hónap végén... 😄 Írjon rám, aki ki tud segíteni 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Bakker, dehát ez még új játék. 😄 Megyek is bezsákolni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
LOL, ez nagyon jó ár. Megvenném, de csak 900FT van a számlámon lol :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Spec Ops. The Line - GMG20-1FYLZ-EDG8R kóddal 4 euró:
GMG

Nálam mûködik. Csak 1 játékot lehet, leszedni a profilba??
Rapid81
Feladták:

Page not found.
> Return to the Home page

<#ticking>

zorrobomber
Dark Souls - 9.95 GBP = 3,519.95 HUF - dobozos

Tinman
Zó ajánlására néztem a Patton-t és sajna csak 2 GB-os verziót tudtam leszedni. Gyakorlatilag egy pixelharc a film. :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Ez a legújabb:

Invalid Card number
You might not have entered your payment details correctly.

Az az érzésem, hogy nincsenek felkészülve az ilyesmire. Kártyaszámot még véletlenül sem lehet megadni sehol. 😊

IMYke2.0.0.0
Hát igen - a Blu-Ray lemezeken is tömörített MPEG4-ek vannak 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Maximálisan egyetértek - ez már nekem is fizikai szenvedést okozna.
Holott, emlékszem, annak idején gond nélkül elvoltam egy 14"-es CRT elõtt, 1024*768-as felbontással, majd késõbb egy 17"-essel 1280*1024-en évekig 😊

Tinman
Bizony! Ha jó a szemed, az 1080p is kevés lesz.

Planeth Earth BR-t volt alkalmam nézni kb. 3 méterrõl 106 centin és bár bent van a Top 3 legszebb és legjobb minõségû természetfilm listámba, de még mindig picit kevésnek érzem. Itt-ott homályos, szemcsés, életlen.
Még jobb minõséget akarok látni :-)

Rapid81
Én az otthoniról szoktam (20", 1600x1200) minden nap váltani a céges laptopra (Lenovo T420), ami 14", 1366x768. Kínszenvedés... Semmit nem lehet rajta normálisan csinálni.