Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
Srácok ez a thq pakk amazonon meddig lesz akciós van róla infó?
Illetve MO-ból hogy lehet megvenni, mert elvileg van egy accountom még régen csináltam de szerintem nem amerikai már nem emlékszem, vagy ha gond van max nem engedi megvenni arra az accra, vagy kifizetem csak épp a kódokat nem tudom majd regelni? 😄

DarkSector
Hát kinek-mi...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát kb mint egy régi horrorfilm lezárja de mégis éreztetik hogy elvileg lesz folytatás. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Nekem is.
De a Half Life I. az kb. 2 szinttel magasabb ligában játszik. Legenda.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
A történet normálisan be van fejezve, önmagában is megállja a helyét az epizód vagy félbe van vágva valahol a legizgalmasabb résznél?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Nekem nagyon tetszett régen a sIN.

Rapid81
Szerdán bakker, szerdán.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Csak azok említették vele egy lapon, akiknek elmentek otthonról.

A HL1 még ma is megállja a helyét... akkor meg tarolt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nem kõ' aggódni, ugyanis a The Walking Dead 5. és egyben (az elsõ évad?) befejezõ része szedán (nov. 21.) jön.

SC2 elsõ részét virágboltiban kitoltam, szóval ismerem a gammát, csak megvenni nem fogom, majd csak egyben.

Tinman
Egyetértek.

Botond
Pedig jó SC2 sztorija, meg a játék is. Vagy 3x végigtoltam már a hadjáratot.
Sir Quno Jedi
De felbasz az ideg, mikor kezdenék belejönni és to be continued! Mi ebben az érthetetlen...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
A Telltale az nem éppen egy csõd szélén álló csapat. Azért kitermeltek már pár sikerjátékot. Szóval az õ játékaikat nyugodtan megveheted szerintem. 😊

SC2-t én is csak GOTD (Game Of The Decade) kiadásban fogom megvenni. 😊

Sir Quno Jedi
Jó volt, már csak a nõci miatt is. Azonban az epizódikus játékokat csak egyben érdemes benyelni, mert bármikor csõdbe mehetnek, vagy valami történik és ott állsz egy félkész SZARRAL. Rohadjon meg aki ezt kitalálta, de élve!

Telltale gammákat is akkor veszem pl. csak meg, mikor az egész csomag EGYBEN kész. AZ egy kész játék ugyebár, minden más csak bullshit.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Nem hogy nem volt rossz, anno egy HL-al emlitették sokszor egy lapon, mint egy HL klón, lehet ez volt a HL Episode 3...😄

Sir Quno Jedi
+1, de a játék nem lesz tõle jobb sajnos, szar ahogy van... Fõleg az idõre menõ szaros küldijeiket dughatják fel a seggükbe:

Tinman
Anno letoltam. Nem volt rossz. Ma már = hulladék.

Tinman
Reméljük azért, hogy mire bevezetik nálunk az euro-t addigra talán kijön a Starcraft 2 Episode 3 is. 2 évvel késõbb meg a GOTY is belõle és akkor végre egyben 8k körül letolhatom mind a 3 részt... az unokámmal -.-

zorrobomber
Elnézést hogy nem köszöntem meg elõre az Avadon giftet. Kettõre is jelentkeztem, nézegettem az elsõt hogy ha azt véletlenül megnyerem akkor kilépjek a másikból, aztán el kellett jönnöm itthonról.

ollie
A játék jó, csak sajnos tönkrement a fejlesztõ, ezért nem lett több rész.

benőmenő
azért a macsekokat is következetesen kell nevelni, jogos, hogy nem mehetnek házba.
Sajna a panelban ez nem opció.
A miénket úgy el kapattuk kiskorában a junior kajával, hogy már a whiskasra is fintorog. Only kitekat meg friskise (franc tudja hogyan írják 😊)
Meg külön vacak, hogy ne hányja tele a lakást szõrgombóccal :S
Am steamen kevés játékom van és a playtime 86%-a skyrim a 130 órájával, és még a fõküldit mindig nem vittem végig 😄.
Totti5
"A SiN Episodes™: Emergence az epizodikus játékok új korszakát nyitja meg"

Sikerült neki, a be nem fejezett epizódikus játékok sorát.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Nézem a napi akciót a Steam-en, aztán olvasom ennek a SiN Episodes™: Emergence játéknak a leírását, hogy mi a csuda lehet ez, aztán erre bukkanok:

"SiN Episodes™: Emergence launches the new era of episodic gaming."

Namármost ez a játék 2006-os és nincs több része. 😄 Biztos ebben is Gabe Newell keze volt benne, elvégre Source motoros.<#eplus2>

ollie

gyokzoli - GS 33589

Has logged 1428.6 hours of playtime — that's 59 days, 12 hours, and 36 minutes, where Team Fortress 2 is their most played game, which accounts for 17.6% of their playtime:

Ranked 6592nd with 1428.6 hours played.
Has played 229/573 games.
Owns 573 games for a total worth of $6644.38.
Overall account cost/hour for gametime is $4.65

Achieve
Has earned 944 achievements out of 1792.
Has completed 118 games out of 573 (based on achievements).

Ebbe persze egy csomó játékidõ nincs benne, mert jóval régebben játszok, mint ahogy a Steam számolja.

link

arty
amugy a tdu2höz nem kell ám kliens, a dvds változatban sincs lemezellenõrzés, beadod a kulcsot és játszhatod is! az tény, hogy a "listádra" így nem kerül fel...

Forza.

wantonly
Ha belegondolsz ez az esély még így is csekély, több mint 22.000 ember nem nyert. Amúgy én sem, sajnos.
Rapid81
Franc, hogy 1000 Natural Selection 2-bõl egyet sem nyertem. 😞 Pedig 23 az 1-hez volt az esély.

arty
inkább örülj neki, hogy megúsztad 😄

Forza.

Rapid81
Köszi! Sajna az egészbõl csak a TDU 2 érdekelne, de az meg nem Steam-es.

arty
egyszerélünk, így teljes is a gyûjtemény:

Forza.

IMYke2.0.0.0
1 macskánk volt, lekölykezett, és apám megtartotta õket, mert a másik két nagy kandúr világnak ment. Így most 7 macsek van a ház körül - az egyik olyan bolyhos, mint egy plüss <és õ a legszebb is> -, de a lakásba nem engedjük õket.
A kutyát pedig arra szoktattam, hogy egy csettintésre rendet rakjon köztük, ha például a bejárat elõtt tornyosulnak - ami gyakran elõfordul, fõképp reggel.
Az étkezésük megoldott: macska eledel nem drága, de maradékot és persze a környék rágcsálóit is irtják rendesen - gondolom 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
<#eljen>

(köszi, fifa13at át is linkeltem a topikjába, 20$-t megérHET. én szerintem csak egy sonic4 ep2-t veszek...)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Ott a válasz - a lakásba be sem léphetnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
A szomszédok nem etetik a sajátjukat és odaszoktak, nálunk ez a módi, lehet náluk is ez megy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
És honnan van a hét? Mármint hét macska... egy helyrõl? Vagy vitték oda vagy mi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Nekünk pár éve 6 kölyökmacska volt a lakásban. Nagyon durva, mikor alszol és rajtad keresztül ugrálva játszanak. 😊 Most egy van, de az kitesz négyet, annyira hülye. 😊

Shep
Mondjuk 7 macskát etetni az nem kis pénz még úgy sem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Úgy, hogy mind az udvaron van, mert vidéken egerészésre kellenek, nem szobamacskának 😊

wantonly
Hét? Hogy bírod? <#crazya>

Nekünk "csak" kettõ van, de néha a sírba kergetnek.
IMYke2.0.0.0
Nekem a vörös jön be. Kiskoromban is volt egy hatalmas macsek, akit imádtam. 😊

Fpocok
Lehet valahol fogadni? csak mert a barna az elõbb jól leboxolta a feketét 😄

IMYke2.0.0.0
Hét macskánk van. Láttam ilyet eleget 😊
[De, aranyosak.]

Rapid81
Állaaaat. XD

wantonly
De jó dolguk van. 😊
Fpocok
my god... beraktam kedvencekbe 😄

grebber
Amazon akciózás Black Friday Deals Week

Elég sok game van occsóért!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
A ti érdeketekben😊

[merlinw.org]

Zomil
Attol még a helyzet nem változik, h se az 1000orás tf2met, se az 1000orás dota2-met nem számolja 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
A DLC-ket külön számolja. 207 játékod van és 115 DLC-d, ingyenes játékod, stb.

[merlinw.org]