Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Megveszed, beregeled, onnantól el is égetheted a dobozt és a lemezeket. Van pár játékom így, ami nem is járt soha a DVD olvasómban, csak a kód kellett belõle pl. originre. 1xûbb/gyorsabb letölteni az én sávszélemmel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Én pl. saját példámból kiindulva AC 3 Deluxe-ot vettem, ami a steam Freedom Edition-je, sõt még annál is több, mivel az összes létezõ DLC benne van, sõt még a Season pass is (ami amúgy 30 euró lesz) ingyen.

Szóval egyrészt racionális, mert kevesebbet fizettem több tartalomért (illetve kicsivel fizettem többet,mint a második leggazdagabb dobozos gyûjtõiért, de nem annyit mint a dobozos legjobb gyûjtõiért).

Szóval jól is jártam egyrészt racionális szempontból, másrészt meg egy valag pénzt elköltöttem egy olyan játékra, amit 3 év múlva 10 euróért vehettem volna, tehát azért emócionális alapon döntöttem (hogy megvettem most és hogy mit vettem, mivel kell az összes DLC ebbõl a játékból) mindent félretéve.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Olcsóbb, de nyûg (én pl két helyen lakom, DVD-ket hozni vinni macera), vagy steamen letöltöm kicsit többért. Mindkettõnek van racionalitása. Attól függ kinél mi a szûk keresztmetszet. Nem mindenkinél a pénz. 😊
Ez teljes mértékben igaz és így van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
És tényleg! Ha Deus Ex még errõl is le lesz árazva karácsonykor már tényleg csak annak nem lesz meg aki irtózik még a gondolattól is hogy játsszon vele 😊

Megvan a kritikus játéktömeg, de AC3-at mégis megvettem, csak mert kell.

Lásd továbbá Sir Quno.

TBTPumpa
Hitman Absolution Rozgrzeszenie "Edition" (jól mutat az az alcím lengyelül az angol alatt)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Megkaptam a PÜ-t, de már javították, szóval errõl lecsúsztunk.

És nem az akció miatt, hanem állandó jelleggel csökkentek ezen játékok árai! Egész baráti némelyik.

Shep
Igen kicsit én is tartok a FC3-tól de hát manapság mitõl nem, na jó a Crysis 3-tól attól nem tartok 😊 Hitman tudom hogy már nem az a Hitman de szerintem jó lesz az.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Már javították. Immár 600 rúbel.

Sir Quno Jedi
Én pár hónapja még dobozosban vettem mindent, mert nem is volt steam accom. Term. 1xûbb a digitális, de többet nem vagyok hajlandó fizetni érte, mint a dobozosért. Amúgy a dobozos sem bonyi, elõrendeled, mikor megjelenik ki is hozzák céghez és aznap már játszhatsz is vele.

A dobozos hátránya, hogy HELYET foglal és mikor többszáz játéka van az embernek, ez is szemponttá válik. (plusz idegesítõ lemezekrõl installálgatni)

Ha olcsón hozzájutok, akkor digitálisban veszem eztán a 0day-t is, ha nem akkor dobzosban, azt is úgyis be kell regelni... (sõt soxor abban is már csak egy kód van)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez már igaz! Ha 1 euró lenne a Towns már csak kíváncsiságból is megvenném.

Chapterenként ment, szóval be lehet szívni.

Hitmantõl nem várj sokat, csak felkészítõ jelleggel mondom (ne mondd el senkinek, de az már nem Hitman...)

AC3 biztos jó lesz... FC3-al azért vannak fenntartásaim (nem, nem a RAM, csak olyan fura nekem videók alapján a játék, mintha valamit palástolnának, mindig ugyanazok a részek vannak bemutatva... Fura)

Men of War Collectors, Far Cry 3, Dishonored, Borderlands 2, Dark souls, Skydrift, LOTR War in the north, Hunted, Vampire: Bloodlines, Risen 1-2, Warriors of the north, Stalker Clear Sky, Call of Prypat, Kingdoms of Amalur Complete, Összes Red Alert, Tiberian sun rész... Soroljam még? XD

Rapid81
Ezt valami játékkészítõ programmal csinálták, arra a nyakamat teszem. Nézd meg a rendszerkövetelményeket. Ha ez egy natív program lenne, akkor elfutna a TV távirányítóján is. Tiszta röhej.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
A 0 day dlc-kel? Vagy csak a game? És ha annyira kell akkor miért butaság plusz x ezret fizetni azért hogy ne kelljen elmenni vhova a dobozért, hanem mire hazaérsz már ott várjon frissen installálva, játékra készen? Akkor most racionális alapon kezeljük a kérdést vagy emocionális alapon? Vagy csak az racionális amit te mondasz a többi meg hülyeség? 😄
ZsZso
Szerintem a 0day vásárlás nagyon messze van a racionalitástól. Ott a szív dönt, nem az ész. (de ez nem feltétlen probléma)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sir Quno Jedi
van amit megveszek 0day, mer KELL

Botond
Szerintem meg 0 day bármit venni irracionális. Majd 2 év múlva az összes dlcvel -75%-os akcióban. Csak el kell érni a kritikus játék tömeget, hogy legyen addig mivel játszani. 😊
Sir Quno Jedi
gamersgate-en már most hálaadási sale van, egéz jó cuccok vannak...

grebber
Valali nem tud szerezni ilyen fullosan olcsó Two Worlds 2-t?

0.15$ odaver.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
naná, én ígysem veszek -75% alatt.

Mondanám hogy lenne 1 nagy aa játékom a Company of Heroes, de azt még a steam ismeretsége elõtt megvettem méghozzá úgy hogy egy vga mellé adták ajándékba. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
és azok is 75%-os akcióban, valami cégcsomagban, mer úgy még olcsóbb. 😄

nálam ez azért nem teljesen igaz
1st day ált dobozosan veszem a játékot, mostanában szoktam kulcsot venni úgy ahogy leírtam alább
amúgy meg steam akciók, ritká trükközök, 300ftért nem kínlódom

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

DarkSector
Én ha csakis steam-rõl vásárolhatnák, lenne vagy 10-20 játékom, mind arcade.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Szerintem nézd meg a feladatkezelõben, hogy mennyire van leterhelve a gép és milyen programok futnak.

Van elég szabad helyed? Oprendszer windows 7/Xp?
Sir Quno Jedi
Én meg azt mondom, csakis ezek a féllegális/illegális dolgok mentik meg a steam-et saját magától, mivel ezek nélkül sem te, sem én nem használnák, mert nem vagyunk balkáni csilliomosok/"amerikai nyolcadikos átlagdiák"-ok senem.

DarkSector
Állítólag azt mondják (régebben írták) hogy azért euro, mert van rajta vám vagy mi...😄
lol hát ilyet. 😛
Ezt máig nem tudom megemészteni, ha már így szóbakerült.

DarkSector
Rosszul fogalmazhattam, nem vontam párhuzamot az általad említett és a snes játékok közt, csak mellékesen megemlítettem hogy a snes játékokban is van hogy több órát igér mint egy mai 50 euro-s aaa. 😊

Sir Quno Jedi
Ha nem én és sötétszektor a célközönség, akkor NE LEGYEN NÁLUNK dárágbb, mint náluk, sõt legyen olcsóbb, mint pl. a ruszkiknál és már egy szót sem szóltunk!

Baszódjak meg ha értem, ti miért a kiadót/multicégeket véditek, õk szopatnak minket és TITEKET is?!?!? Nem lopom én a pénzt, hogy többet fizessek itt a balkánon ugyanazért(!!!), mint az a bizonyos "amerikai nyolcadikos átlagdiák".

Javaslom, hogy a továbbiakban az az agymosott balfasz, akit nem zavar ez az árazás és szerinte korrekt így, az nyújtson be petíciót a steam-hez, hogy õ személy szerint MÉG DRÁGÁBBAN szeretné ezeket megvenni, vagy esetleg vegyen is mindenbõl mindjárt kettõt és az egyiket mindig ajándékozza el ingyé, hogy neki így sokkal többe kerüljön, mert õ azt szereti.

cloud helyett acsikat akartam írni

én nem mondom hogy a steam érdeme csak arra szerettem volna utalni hogy sok esetben lehet a dobozosnál is olcsóbban steamre regelni a játékokat, és ráadásul élvezheted a steam fícsöreit is mint a cloud, autupdate vagy felhõ.
Egyébként már ha 50euro helyett 50dodó lenne is beljebb lennénk

Zomil
Csakhogy a Dwarf Fortress mai játék 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

1 hete valami nincs rendben a gépemmel. Hátha tud itt valaki valami okosat mondani. Windows újratelepítésen gondolkodok, de hátha nem lesz szükség rá. Illetve ki tudja, lehet, hogy az nem is segítene. Szóval a következõ a problémám:
Mûködik szépen rendesen a gép, semmi gond, erre hirtelen belassul. Rendszeresen akkor, ha valamit el akarok indítani. Szóval ha valamit éppen játszok, akkor közben nem lassul be, hanem csak ha valamibõl kilépek és aztán valami mást el akarok indítani. Ilyenkor ha megpróbálok valamit elindítani, akkor 1-2 perc mire elindul. Azonban nem "prüttyög" a gép, nem szenved, mint amikor "normálisan" lassú, hanem egyszerûen nem csinál egy percig semmit, majd hopp, "eszébe jut", hogy el kéne valami indítania. Amint mondtam, kb. 1 hete csinálja és egyre gyakrabban. Egy gépújraindítás meg szokta oldani a dolgot. Emígy ha valamilyen mappát, vagy My Computer-t akarom megnyitni, akkor nem lassú, csak ha 1 applikációt, valamint a Task Manager-t. Ötlet?
DarkSector
2x elgondolkodva hogy most ezt vegyem vagy a kövi cod-ot. 😄

Megmondanád amugy hogy ha nem én vagyok a célközönség, akkor MIÉRT én kapom az árakat EURO-ba? 😛
Ja hogy én annyira gazdag vagyok?

DarkSector
ezért a játékért?
Õszintén?
Hát az elkényelmesedett játékvadász énem 1-2 euro-t diktálna, de mondom ezt úhy hogy nem vagyok még ráizgulva, de ha nagyon belebuzulnék sem fizetnék 3400ft-ot, mert egyszerûen nem életszerû.
Egy külföldinek nem pénz 12 euro, sokaknak, de azért merem állítani azok is 2x végiggondolják mielõtt megveszik. 😊

Sir Quno Jedi
Miért is felejteném el? A steam felületén tudod két kattintással megvenni?! NEEEEM! Tehát ez nem indok. Nyilván én sem a steam-en vásárolok közvetlenül, ha azt kéne tennem, még accot sem nyitottam volna soha, rohadjanak meg élve.

Az hogy az emberek ügyeskednek ruszki, meg amerikai/amazonos okosságokkal, az nem a steam érdeme és többségük nem is túl legális (minimum címet hamisítasz stb.). A kulcsok meg, amiket te mondasz, gyakran más zónába/régióban megvett dobozos cuccokból származnak, megintcsak nem túl legális és nem a steam érdeme.

Egyszóval úgy érzem magamat mintha ügyeskednem/kuncsorognom/bûnöznöm és warezolnom kéne a hivatalos gyári játékaimért is, hála az origin/steam árazásnak. EZ a felháborító (meg az hogy nálunk a legdrágább minden, így ezek a szoftverek is, egy röhej, még UK-ben is olcsóbb).

zorrobomber
Az amerikai nyolcadikos átlagdiák röhögve kifizeti ezt az árat a zsebpénzébõl! Fogd fel végre hogy nem te vagy a célközönség 😊

DarkSector
Ebben egyetértünk tartalomban több van, régen kb-os játékokkal több volt.
SNES roms.
De ettõl még ft-ra drága.

wantonly
Oroszoknál 0,15$ a Two Worlds II: Velvet Edition. Azért van vele tele a steamgifts.
DarkSector
Más a célközönség, nem is vitattam, nem a célközönség a lényeg, azt egy 8.-os diák is látja hogy egy ilyen bármennyire aranyos és jopofa de kis fejlesztésért, a 12 euro, picit túlzás.

Ez a játék tudod milyen költségbe került, abba hogy valaki a számigép elõtt görnyedve fejlesztgette, mert esetleg 2-3 tag csinálta nem egy 100 fõs csapat.
De ez egy eszmei munka, nem fejlesztési költség, ezt nevezem támogatásnak.

Zomil
Itt irogatod, h 15mb...Egy nyamvatt dwarf fortress-ben ami 9(kilenc)mb több tartalom van, mint a mostani AAA 12ezres szarokban...
(azért dwaft fortress-t hozom fel, mert azt elég jol ismerem, a towns-t nem annyira)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Maradjunk annyiban hogy a kiadók nem Magyarországra lövik be az árat, és leszarják hogy te mennyit adnál érte 😊 Emellett kapitalizmus van, nincs értelme logikus, utánaszámolt árakról beszélni 😊

csak éppen azt felejted el hogy 7kért lehet kulcsot venni steamhez, 1stday címekre gondolok

Sir Quno Jedi
Jelesül ha nem lennének 75%-os akciók, akkor nem valószínû, hogy vásárolagatnék az EU steam-en. ÉS még 75%-os akcióban sem minden éri meg ám...

DarkSector
Én az 5-7 euro-t még azt mondanám jófan, az 1500-2000ft, de még akkor is azt hinném hogy bõven jut mindenkinek a fejlesztõknél.
Vagy teszemazt maradjon az oldscool kinézet, de a 15mb nem éppen brutális költségekrõl árulkodik, persze nem lebecsülni akarom õket, biztos nincsen szerverparkjuk , de inkább minõsítem ezt a 12 euro-t Eszmei értéknek, mintsem logikus utánaszámolt árnak. 😊

Fpocok
Haha... én még emlékszem, amikor minden kiadó nyomta a BS-et, hogy majd a digitális olcsóbb lesz, mert egy csomó postát meg hasonlót megtakarítanak ezzel... haha

Parasite Eve 2, best game EVER!