Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajnos fix lista van amibõl választhatsz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lényeg a lényeg, a mostani állapot így ahogy van hülyeség. Késõbbi megjelenés fele annyiba kerül! :-) Ezzel tuti kezdenek majd valamit!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
két keresetbõl azért össze tud jönni 150k... ahoz még annyira kiváltságosnak sem kell lenni 😊
ezesetben sry, jogos, nem mindenkire igaz amit írtam (de sokakra - gondoltam hátha kifogok valakit az otp hálójából 😄 )
... mert ez a három betû (otp) nekem vörös posztó, ezen nem tudok változtatni 😉
kb. mint shepnek az axa 😄 (nekem szerencsére forinthitelem van náluk, nem deviza, ezért annyira nem rühellem õket, sõt...)
Forza.
Szóval ha valaki megengedheti magának, éppen azzal szórakozna jól, és neki meg is felel az ár, az nem feltétlen irracionális gondolkodás. Sokkal kevésbé racionális ennél olcsón megvásárolni mindenféle sosem játszott szemetet, mert olcsó. (Én is gyakran inkább az utóbbi kategóriába csúszom át, de nekem nincs is igényem megjelenés napján azonnal játszani. És nem tartom magam überracionális topmenedzsernek ezért.) Ez persze nem jelenti azt, hogy amúgy a GotY Gold és egyéb kiadásokat bevárni ne lenne racionális a mai DLC-s világban.
Buy Upgrade for Call of DutyŸ: Black Ops II Digital Deluxe Edition
Don't miss out! This Upgrade will no longer be offered after November 26th.
10,--€ ADD TO CART
Buy Call of Duty: World at War
24,99€ ADD TO CART
bár a bevezetõ videóba valamiért nem volt nálam hang :/
"Nulla tenaci invia est via"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
emlékeztetõül: 0ft-os számlám van, 11ft/db sms-en kívül nem fizetek semmiért (2013 jan 1-tõl sem fogok, transzadót se), létezõ ~legjobb kamatokat kapom
ebbõl neked az OTP-nél SEMMI sincs meg 😛 szóval, jah, tééényleg "ugyanaz" 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Forza.
Így nem meglepõ, hogy banki szolgáltatások terén a legdrágább :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Instant Topup
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha az egész összeg a paypalodon van (tehát nem csak azon keresztül, bankszámláról utalsz) akkor még ingyenes is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Pár perc alatt ott van összeg Paypal-ról paypal-ra.
Amikor kérdeztem, hogy mit tudnak ajánlani Faerie Solitaire-szerût, ketten is ezt mondták, kipróbáltam, és tényleg marha jó, úgyhogy vágynék rá nagyon!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én dobozosat már csak gyûjtõi változat esetén veszek. A sima DVD tokos verziók már nem érdekelnek (fõleg ha ilyen többnyelvû szöveggel van telenyomva a borító). Inkább akkor egy Origin vagy Steam kulcs és letöltöm legálisan... Erõsen hajlok, hogy a Tomb Raider-t is Steam-en veszem majd meg, mert 2 olyan DLC-t is adnak hozzá Steam-en ami a TÖRTÉNETHEZ kapcsolódik (az eddig bejelentett harmadik történetes DLC pedig csak Xbox-ra fog megjelenni PC-re a késõbbiekben sem, nyalás a Microsoft-nak erõsen). Igen, ez komoly... Még 4 hónap, de már most olyan DLC-ket hirdetnek, amik a történethez kapcsolódnak. Már látom, hogy önmagában ez is egy baromi rövid játék lesz, amit majd 100 DLC-vel akarnak kibõvíteni. Sajnos a dobozos verziókhoz (Survival és Collectors) csak egy ruhás és fegyveres DLC jár, azok meg pont nem érdekelnek. Steam-en pedig 14000 Ft-ba kerülne a játék most...
Bár lehet, hogy várok majd és ha lesz, akkor beújítok egy Game of the Year Edition-t - bár Tomb Raider játékokból nem nagyon szokott lenni ilyen.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
FC3-al lehet elkövetném ezt a hibát, így várásra kényszerítem magam, habár néha megremeg a buy gombon a kisujjam...XD
Ráadásul a megkezdett játékot sok esetben egy totál más településen, gépen is ugyanonnan tudod folytatni a cloud miatt (jah és még állítgatnod se kell semmit) szintén priceless.
Én már utolsó stádiumú steamitiszben szenvedek, ebbõl már nincs gyógyulás...XD
Most 1etlen hibát követtem el idén és azt Diablo 3-nak hívják. Arra sajnálom azóta is a pénzt (pedig már megfeleztük az árát kollegámmal).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ilyen igénytelen szar szokást már komolyan. És sírnak, hogy nem fogy a dobozos! Tudod kinek kell ez és az ehhez hasonló trágya, gusztustalan fos??? Kinek pattant ki az éles elméjébõl, hogy 3 jellegtelen országnak összeboronáljuk a nyelvét egy dobozra (mert ugye ehhez még a csehet hozzá szokták rakni)? Szívlapáttal kéne agyonverni! Undorító!
Most vagy legyen teljesen magyar, vagy hagyják meg angolnak. De ez mi már????
Na ezért vásárolok többek között inkább steamrõl!