Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
GOG.com válassz 5 játékot 10$-ért akció!
Sajnos fix lista van amibõl választhatsz.

Rapid81
Sajnos a Secret Files 1-2 nem Steam-es. 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Igen, amikor a keresõbe beírod ez látszik:

A store page viszont nálam ilyen:

tutituti
A gamersgate leértékelést írta már valaki?
Azért bedobom mert van pár játék.
itt leshetõ meg

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nézd csak meg a steamstore-t, hogy mennyi az ára! Úgy 10 euró mint a huzat!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Azt én is néztem. Vizionálok egy COD 1-2 leárazást olyan 10 euró környékére, de ez lehet csak hiú ábránd (igazság szerint 7,5 eurónál már rég nem ér többet!) Lehet az elsõ körbõl csak véletlen maradt ki.

Lényeg a lényeg, a mostani állapot így ahogy van hülyeség. Késõbbi megjelenés fele annyiba kerül! :-) Ezzel tuti kezdenek majd valamit!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

arty
nincs A hitelem, mert az az ördög(i otp) találmánya (najo, a provident talán még szarabb kondikkal fut 😄 )
két keresetbõl azért össze tud jönni 150k... ahoz még annyira kiváltságosnak sem kell lenni 😊

ezesetben sry, jogos, nem mindenkire igaz amit írtam (de sokakra - gondoltam hátha kifogok valakit az otp hálójából 😄 )

... mert ez a három betû (otp) nekem vörös posztó, ezen nem tudok változtatni 😉
kb. mint shepnek az axa 😄 (nekem szerencsére forinthitelem van náluk, nem deviza, ezért annyira nem rühellem õket, sõt...)

Forza.

Elnézést, akkor nem érdekes az árpolitikájuk, hanem szimplán pofátlan.
Ezen az alapon az ember ne vegyen soha semmit, vagy szerezzen a bontóból egy 15 éves PC-t, és játsszon a régi jóságokkal. Meg aki kalácsot vesz, mert szereti, amikor ott a vizes zsömle is vagy a tegnapi kenyér, az is hülye. Aki moziba megy - vagy körülbelül bárhova szórakozni, hiszen a konyhában is lehetne iszogatni a haverokkal a Kanizsait vagy a csapvizet -, az meg élbõl.

Szóval ha valaki megengedheti magának, éppen azzal szórakozna jól, és neki meg is felel az ár, az nem feltétlen irracionális gondolkodás. Sokkal kevésbé racionális ennél olcsón megvásárolni mindenféle sosem játszott szemetet, mert olcsó. (Én is gyakran inkább az utóbbi kategóriába csúszom át, de nekem nincs is igényem megjelenés napján azonnal játszani. És nem tartom magam überracionális topmenedzsernek ezért.) Ez persze nem jelenti azt, hogy amúgy a GotY Gold és egyéb kiadásokat bevárni ne lenne racionális a mai DLC-s világban.
zorrobomber
Bug lesz az a €10-s ár. Véletlenül odakerült a copdblops2 digital deluxe upgrade. World at War €25 még mindig. Lásd steam store page:

Buy Upgrade for Call of DutyŸ: Black Ops II Digital Deluxe Edition
Don't miss out! This Upgrade will no longer be offered after November 26th.
10,--€ ADD TO CART

Buy Call of Duty: World at War
24,99€ ADD TO CART

Szabi
hangulatos a játék, de ezt a hátulnézetet meg konzolosságot még szoknom kell, viszont a gyenge gépemen is szépen megy fullgraffon fullhd-ba 😄

bár a bevezetõ videóba valamiért nem volt nálam hang :/

"Nulla tenaci invia est via"

Érdekes a CoD-ok árazása. A World at War így már csak 10 euró, de ha rákeresel a 2003-as CoD 20 (!), plusz még annyi külön a kiegészítõje is. MW1-2 pedig 25-25.
Rapid81
Ja, meg A-hiteled sincs, meg biztos van a lakóhelyeden fiók. Na nekem a faluban van OTP és Takarékszövetkezet, oszt' jónapot, plusz 220k A-hitel. A 0Ft számlának elõfeltétele, hogy X összeg érkezzen havonta a számlára, ami nálam szintén nagy valószínûséggel nincs meg. Szóval az is pénz, csak a kiváltságosoknak nem. Akkor mirõl is beszélünk? Ugyanolyan körülményekrõl, ami nálad nem áll fönn. Ez is ugyanolyan, hogy azoknak elérhetõek az ilyen kiváltságok, akinek nincs rá szükségük...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Axa-ba legszívesebben gránátot dobnék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor azt jelezni kell Merlinnek!!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BigBlue
Csak olyan nyerte a felajánlásom, aki nem köszönte meg.. Még.. Majd ha megkapja max akkor..

Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

arty
és már akkor megmutattam, hogy ez mennyire nemigaz 😊

emlékeztetõül: 0ft-os számlám van, 11ft/db sms-en kívül nem fizetek semmiért (2013 jan 1-tõl sem fogok, transzadót se), létezõ ~legjobb kamatokat kapom

ebbõl neked az OTP-nél SEMMI sincs meg 😛 szóval, jah, tééényleg "ugyanaz" 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
k&h zéró bankszámla + axa kamathozó bankszámla

Forza.

Rapid81
Ezt már egyszer itt átrágtuk, hogy mindegy melyik banknál vagy, a végén ugyanott vagy, ahol a part szakad, mert mindegyik leveszi a maga részét, csak más címszavak alatt és megközelítõleg mindegyik bank ugyanannyit.

Tinman
A nép bankja vazeh!

Így nem meglepõ, hogy banki szolgáltatások terén a legdrágább :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

arty
otp

Forza.

Barlangi bádogtroll-e vagy (Tintroll? XD)?

Tinman
Nekem +6k-t hozott (nem az AH), de rájöttem, hogy munkával gyorsabban többet kereshetek, mint munkával a D3-ba

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Igen. A játék árának sokszorosát.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Eddig nekem 2 nap volt általában az átfutási idõ, de én OTP-s vagyok. Most már viszont aznap megérkezik a zseton.

Instant Topup

Azonnal feltölthetõ a pénz bankszámláról paypalra? Ez komoly? Nem kell várni még 4 órát sem?

Tinman
Tudom, csak D3 ügyben itt ez volt a bevett szokás. Gondoltam nosztalgiázom egy kicsit <#zavart2>

"Pénzbõl kivettem a fizetett összeg sokszorosát" Ezt hogy kell érteni? AH-ban kereskedtél és valós összeget kerestél vele?

Nem trollkodásképp írtam, de tényleg.

Tinman
Troll vagy ;-)

Shep
Akkor nem értem tõlem miért akart anno mindenáron kártyát, hiába volt meg a megfelelõ összeg a számlán.

Rapid81
Kb. 1 hete megy az a szolgáltatás itthon is, hogy azonnali a feltöltés, ha azt a funkciót használod. Én most rendeltem hozzá 3 év után a Maestro kártyámat, mert mostantól fogadják el és nagyon gyönyörûen el voltam eddig kártya nélkül vele.

Shep
Köszönöm. Akkor asszem felrakok egy kis aprót amibõl gazdálkodni kell majd most meg a karácsonyi akcióban.

Fpocok
Én csak a haverok miatt vettem meg... de már mindenki abbahagyta mert nem jött be. Pénzbõl kivettem a fizetett összeg sokszorosát, szóval nem bánom. De ma már rosszul vagyok, ha meglátom ikont. És pvp sem érdekel.

Fpocok
paypalról paypalra azonnal.
Ha az egész összeg a paypalodon van (tehát nem csak azon keresztül, bankszámláról utalsz) akkor még ingyenes is.

Shep
Nekem anno nem engedte, mindenképpen akarta a kártyát.

Már miért ne tudnál kártya nélkül fizetni? Csak egy e-mail cím kell a fizetéshez semmi más.

Pár perc alatt ott van összeg Paypal-ról paypal-ra.

Shep
Srácok, ha paypalra rakok fel pénzt, tudom ,hogy kártya nélkül nem tudok vele fizetni de átrakni másnak át tudom, a kérdés az, hogy ez mennyi idõt vesz igénybe? Azonnali, mint a moneybookersnél?

genndy
ÉNÉNÉNÉNÉN!
Amikor kérdeztem, hogy mit tudnak ajánlani Faerie Solitaire-szerût, ketten is ezt mondták, kipróbáltam, és tényleg marha jó, úgyhogy vágynék rá nagyon!

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Azért én nem gondoltam, hogy a nagy Dio3 hype-ból nem egész 1 év után az lesz, hogy a játékosok pánik szerûen szabadulnak meg a példányuktól. Blizzard most azért elrúgta a pöttyöst rendesen és ez a következõ címük eladásain meg is látszódhat akár.

ollie
Srácok, van egy felesleges Runespell steam kulcsom. Odaadom bárkinek ingyen, de csak annak, aki szeretne vele játszani. Ez egy kaland/rpg játék, melyben a harc kártyákkal történik (mint a Magicben). Nagyon jó játék, én a megjelenésekor 2x végigtoltam!

TBTPumpa
A pletykákkal ellentétben a HotS nem Standalone kiegészítõ lesz, hanem szükséges hozzá a Wings of Liberty telepített változata is... Ha Standalone verzió lenne még érteném, hogy picit drágább, mert önállóan fut és az alapjátéktól független (patch + support), de így hogy beépül az alapjátékba még így is 10 000 Ft-ba fog kerülni? Enyhén pofátlanságnak érzem ezt az árat - 6-7000 Ft lenne a reális.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
+1

Én dobozosat már csak gyûjtõi változat esetén veszek. A sima DVD tokos verziók már nem érdekelnek (fõleg ha ilyen többnyelvû szöveggel van telenyomva a borító). Inkább akkor egy Origin vagy Steam kulcs és letöltöm legálisan... Erõsen hajlok, hogy a Tomb Raider-t is Steam-en veszem majd meg, mert 2 olyan DLC-t is adnak hozzá Steam-en ami a TÖRTÉNETHEZ kapcsolódik (az eddig bejelentett harmadik történetes DLC pedig csak Xbox-ra fog megjelenni PC-re a késõbbiekben sem, nyalás a Microsoft-nak erõsen). Igen, ez komoly... Még 4 hónap, de már most olyan DLC-ket hirdetnek, amik a történethez kapcsolódnak. Már látom, hogy önmagában ez is egy baromi rövid játék lesz, amit majd 100 DLC-vel akarnak kibõvíteni. Sajnos a dobozos verziókhoz (Survival és Collectors) csak egy ruhás és fegyveres DLC jár, azok meg pont nem érdekelnek. Steam-en pedig 14000 Ft-ba kerülne a játék most...
Bár lehet, hogy várok majd és ha lesz, akkor beújítok egy Game of the Year Edition-t - bár Tomb Raider játékokból nem nagyon szokott lenni ilyen.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
A Sine Mora és a Ravaged is csak most jelent meg. Mi a fene folyik a digitális disztribúciópiacon?! Mondjuk nem mintha fájna, csak nem megszokott a dolog. 😊

Botond
Két év múlva 10 EUR-t bele szánok majd én is. 😊
Botond
Már ami bereghetõ akárhová is...
Fpocok
Ha minden jól megy, én ma megszabadulok az enyémtõl.

Idén még nem nyúltam mellé (lekopog)...Eddig.

FC3-al lehet elkövetném ezt a hibát, így várásra kényszerítem magam, habár néha megremeg a buy gombon a kisujjam...XD

Az, hogy bárhol odaugrassz egy géphez felhajintassz egy steamet és már töltöd is a játékodat szerintem priceless.

Ráadásul a megkezdett játékot sok esetben egy totál más településen, gépen is ugyanonnan tudod folytatni a cloud miatt (jah és még állítgatnod se kell semmit) szintén priceless.

Én már utolsó stádiumú steamitiszben szenvedek, ebbõl már nincs gyógyulás...XD

Sir Quno Jedi
Ami igazán érdekel azt én is 0day veszem, mert nem vagyok hajlandó várni, nemhogy éveket, de napokat sem.

Most 1etlen hibát követtem el idén és azt Diablo 3-nak hívják. Arra sajnálom azóta is a pénzt (pedig már megfeleztük az árát kollegámmal).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hitman Absolution Rézgálic Edition? Vagy a címben meghatározott anyaggal kezelném belsõleg, aki ezt az igénytelen szart kitalálta, vagy gyalásóval verném agyon.

Ilyen igénytelen szar szokást már komolyan. És sírnak, hogy nem fogy a dobozos! Tudod kinek kell ez és az ehhez hasonló trágya, gusztustalan fos??? Kinek pattant ki az éles elméjébõl, hogy 3 jellegtelen országnak összeboronáljuk a nyelvét egy dobozra (mert ugye ehhez még a csehet hozzá szokták rakni)? Szívlapáttal kéne agyonverni! Undorító!

Most vagy legyen teljesen magyar, vagy hagyják meg angolnak. De ez mi már????

Na ezért vásárolok többek között inkább steamrõl!