Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Más a célközönség. Te megveszed az I Am Alive-ot, más meg ezt. Btw...metacriticen azért rinyálnak a népek mert alpha verzióban van a játék. Teljesen játszható, de alpha. Sok ember annyit ír hogy 0 pont mert ez alpha és átvertek. Páran bugokra panaszkodnak, meg hogy nincs tutorial, páran pedig azt mondják hogy rengeteg mindent lehet már csinálni és nagyon jó a game. Ennek ellenére erre már én is azt mondom hogy necces. Mégpedig azért mert tudtommal a steam nem kickstarter.

Sir Quno Jedi
Nyilván ez abból adódik, hogy az eu steam el van szállva az árakkal, emrt 50euroba kerülnek az új játékok, ami egy közrablás!!! Nóóóómális, 15k egy digitális fosszarért, amit dobozosban is megkapsz 8-9k-ért és már azon van kereskedõ haszna és szállítás és csomagolás és raktárazás és doboz/adathordozó költség stb. Egyszóval a steam rablás.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DarkSector
Nem, nekem ne fizessenek, de azért hogy van az hogy egy I am Alive vagy Alan Wake AN...14-15 euro, és egy 15 megás fejlesztés 12 euro, oké jöhetnek itt hogy akinek megéri, bla-bla-bla...persze jo a játék, nem mondható rá hogy nem jó mert az szubjektiv dolog lenne.
De azért kicsit érdekes dolog, hogy egy nagyobb fejlesztésért közel annyit kérnek mint egy kicsike fejlesztésért.
Vagy ez túl van árazva vagy a többi ku..a olcsó.

És nem a játék mivoltját kell nézni, mert az nem lényeg, tudom hogy nem olyan mély, meg hosszú a 2 általam emlitett játk, mint mikor órákig bibelõdsz egy stratégiai játékban.
De kíváncsi lennék hogy a 2 játék 2 fejlesztõjének a költségeit meglesve melyik tûnik életszerûbbnek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Igazság vagyon abban, hogy ha egy dobozos retail játékot megkapsz 8-9k-ért újkorában idehaza, akkor NEM ér meg egy flashgamma szintû valami 3-4k-t ez egészen biztos!!! Egyik többcsillió dolárba került elõállítani, a másikat meg párezerbe. Ha csak a számokat nézzük.

1-2eurokat kéen ezekért kérni, kb. mint az appstoreon, de inkább 1 dollárt. Akkor vinnék, mint a cukrot, de 11 EUROT nem ér. Ez a tény, akkor sem venném meg, ha a kedvenc gammám lenne...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

zorrobomber
Volt már indie royale bundle-ben. Mint ahogy a többi "drága" indie játék is, van egy alapára, de a sóhereknek és a türelmeseknek jár az alacsonyabb ár. Ha eleve 5€-ért árulnák akkor leárazáskor mennyi lenne? Õk fizetnének neked?

wantonly
Én egyetértek Darksector véleményével, ez a játék láthatóan túl van árazva. Egyszerûen arról van szó, hogy ez az árkategória már megkövetelne egy szintet. Amúgy videót nézve róla amolyan Sims szerû, engem nem gyõzött meg, a metacritic 3.9-re értékelte.... Ez persze még nem jelent semmit, ettõl még lehetne jó, de nem ennyiért kellene adni. Azaz, ha teszem azt 50 euró lenne az ára, akkor is kiállnál mellette? 😊
magyarul se tud rendeSSen, szerinted bármit megért egy ilyen játékból? nem véletlenül a cod topikok házigazdája 😄

DarkSector
Mivel nemrég láttam és töltöttem le, még nem napokat, de még ha tegyükfel eljátszok vele napokig, tuti várnék egy 50-75% off-ra, vagy HIB-ra, ahol olcsón megkapni.
Ráadásul nem beszélve hogy sok kicsi sokat ér, adnák mondjuk 599-ért vagy 6.99-ért vagy nemtudom milyen árkategória van steam-en, és sokkal többen vennék.
Szerintem legalábbis.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Steam-nek mond már meg mi köze lenne ehhez...
És mennyit játszottál vele? Ugyanis a játék elég mély...sztem aki szereti a stilust a dwarf fortress véle management játékokat annak simán megér ennyi pénzt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Nem arról beszélek hogy adják ingyen, de 3400ft egészen pontosan nemár, ezt senki nem fogja elhinni.
Én 5-7 euro-t tudnék elképzelni, persze sok indie van ami ilyen vagy ehhez hasonló áron található, de azért ne komolytalankodjunk.
Persze tény, nem kötelezõ semmit megvenni.
Nem is gondolom, csak meglepõdtem hogy ilyen játékokat ennyiért kínálnak.

"Annyira szidod a Towns, de van bármi elképzelésed milyen játék azon kivül, h megnézted a képeket?"
Már játszottam is vele.
Valamint nem a játékkal van kifogás, hanem az (számomra) elképesztõ árszabással.

Bár steam nem a reális árakról híres.
(18ezerft-os BO2)

Shep
Na retek Sine Mora meg nem ment stage közben, hát elmennek a sunyiba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
Annyira szidod a Towns, de van bármi elképzelésed milyen játék azon kivül, h megnézted a képeket? Jah hogy nincs? Akkor meg csönd, mert csak magadat járatod le...

De tessék lehet leülni megtanulni programozni és jobbat irni, mert ám a programozás is igy történik, h leülsz és megirsz bármit 1ora alatt...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
FC3-at igen.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Ja ezt én is hallottam valahol.
Sebaj maga az alapjáték minden pénzt megér...😄

Fpocok
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
A BO2-es preorderes nukdetown2025 egy nagy kamu volt. CSAK MOST VOLT BENN A RAJTNÁL, MÁR KIVETTÉK ÉS MAJD VALAMIKOR MEGINT VISSZARAKJÁK TROLOLO

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Hát ja de vadonújan ezeket nem hiszem hogy te meg fogod venni....vagy igen? 😄

Én meg megvezsem ezt a Towns-t oroszoktól jó olcsón.
15MB pár floppylemezen el is fog férni. 😄

rátelepítem az egeremre, annak 32MB memóriája van. 😄

Shep
Azért mondom, most jön úgyis a FC, AC3 meg a Hitman, amiket most vettem meg azokat is csak karácsony után fogom játszani.

DarkSector
Hát ha ugysem játszanál vele akkor hagyd. 😄

Shep
Az ajánlatot természetesen köszönöm.

Shep
Steamen legutóbbi akciónál volt 1500-ért az mégiscsak barátibb és szerintem a heti vagy karácsonyi akcióban lesz megint úgy meg azért olcsóbb lenne, na meg mivel most úgysem játszanék még vele ráér.

DarkSector
Kamu adatok kellenek, de nekem végül mondták hogy nem vpn-es, de ha kell megkérdezem neked (mármint olyat aki már megvette), és megveszem, azt majd megadod, természetesen aludj rá 1-et, csak ha neked kell és úgy gondolod megéri, ha nem akkor várj, lehet lesz még 5 dollár is majd.

Csak egy lehetõség.

Shep
Nem tudom, nem akarok vpn-el bohóckodni, meg kamu adatokkal.

DarkSector
Persze nekem is vannak jók, Beat Hazard, pl ami egyszerû és nagyszerû.
De fakkom ez mi 15mb-os pixel-stratéga...geci de miért 4000ft?
Jótékonykodnak a bevételbõl vagy mi?

DarkSector
15mb-os játék, remélem fedezni fogja a fejlesztési költségeket, és nem halnak éhen akik csináták.
Kemény 1 nap lehetett.

Fpocok
Mondjuk én már az ilyen összes indie platform, idõ tér manipulálos játéktól agyfaszt kapok. Annyira sok van már... De látom, hogy van, aki szereti.

DarkSector
Hát elvagyok én ilyen braid meg limbo-kal a 3d-s grafika nem érdekel, de azért 12 euro...ejj.

Kíváncsi leszek a barátlistámról megveszi-e valaki. 😄

Fpocok
Nincs igazad.
Lehet, hogy a grafika gyenge, de nem ez a lényeg.

DarkSector
Lehet nekem is bele kéne fognom ilyen játékokat fejleszteni jó kis pénkereseti lehetõség.

DarkSector
Nem kötelezõ, mégis ki a PÖCSÖm adna ilyenért 12 euro-t? 😊
Minõsít, hát vállalom ilyen ökörségért én nem fizetek 4000-et.

Ha szimpi a hozzáálásom ha nem.
Nem azért mert erre fogékonyak nem játszanának el vele, hanem mert egy normál játékért nem adok 4000-et nem hogy egy c64-es játékért.
BD felennyi, és nem mondtam hogy azt kötelezõ.

zorrobomber
Kötelezõ megvenni? Ja hogy a Binary Domain-t meg igen. Hát ne haragudj, de ez a megnyilvánulásod csak téged minõsít.

DarkSector
tök jó ez a greenlight. 12 euro-ért árulhatnak ilyen szarokat.
KATT

DarkSector
Jó mikor a zombi belelóg a falba. 😄

Fpocok
Itt meg egy igazi cockblock a Zombiuuuu fanoknak 😄

DarkSector
cod4 zombi mode? 😄

Fpocok
Valaki próbálta a Stalker Online-t?
Open béta állapotban van. Videó.

DarkSector
Pótold...😄

Binary Domain

DarkSector
Jó a rujszki haverodtól, de én magát a steam-et mondom euro-ban.
Meg te még mi a picsámat tudsz venni mindened megvan már. 😄

Hát én elmondanám mocsok jó áron vettem mocsok jó cuccokat nyári vásárban! 10k-ból vettem vagy 10 játékot, de nem ám 5-6 éveseket! Úgy hogy benne volt a Skyrim is, ami akkor volt 6k.

Steamen aranyszabály: 99%-ban 75% leárazásban vásárolj, 1 % meg amikor annyira kell leszarod mennyi! XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Addig álljatok 1 lábon mikor a Spec Ops 1-4 euro lesz steam-en.

DarkSector
😛

Amúgy nem értem milyen illúziókat kergettek vagy mások kergetnek 1-2 éve...
Amazon + GMG fõként szarrrá veri árban Steam-et.

De még EA+Ubi is az ingyenes cuccaival.

Mit gondoltok milyen árak lesznek majd?
Hát a szokásosak amik amúgy is szoktak lenni. 😄

Ahogy a nyári akcióra nem spóroltam most sem fogok.
Baromság az egész. Most nyáron volt az Alan Wake American Nightmare asszem egyedül ami megérte, de azt is utána majdhogynem olcsóbban meg lehetett venni más helyeken.

vagy 4x.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én is így vagyok vele! Lesz még ez leakciózva és most Hálaadási sale miatt amúgy sem merek költeni.

DarkSector
na majd 2x ennyiért 😛

Annyiért vennék én is egyet! Na majd Hálaadási sale-ben tuti lesz.

Mafia 2 GMG-rõl 800-ért vettem nemrég.

Nem a kártyáddal van a gond, nekem se a Lloyds TSB-s, se a CIB Bankos kártyámat nem fogadta el, sõt, még a PayPal se mûködött. Írtam a supportnak, azonnal jött a válasz, hogy módosítottak valamit a fiókomon és próbáljam újra. Ezután egybõl sikerült megvennem az ACIII Deluxe-ot, de most a Spec Ops-nál ismét az "order not complete" fogad, úgyhogy megint írtam nekik, de kicsit már elegem van.

Szabi
idõközbe leesett hogy a hajrá egy kopasz pasi képe fölött furán hangzik, így inkább leírtam teljesen amit akartam 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Maak
Kings Bounty : The Legend, nem maradt valakinek elfekvoben?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
jaja a BD 2 dlc-t...vagy mennyi...
Dan Marshall pack.
és a Multiplayer Pack (nindzsa pakk)

wantonly
Azt majd én is akarok. A DLC-k már megvannak hozzá, nemrég be lehetett ingyen szerezni amazonról vagy honnan.