Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Akkor nem szóltam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Küldhetem privátban a számlaszámomat? <#miaz><#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Uplay védi assassinokat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

1,5 TB-s külsõ winyó, mely USB porton csatlakozik a gépedhez.
Nem kell alaplapon plusz csatlakozó, ráadásul tárolásra tökéletes. Problem solved!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem hiába írtam modern "idõs" sandbox-ot.

Autózás nem a legjobb, de minden más nagyon jó. Apró részletek, a bunyó, a sztori, a mellékküldik, a zenék, a karakterek minden szuper.

Viszonylag sokat kell autózni, de lehet motorozni is, ami szerintem élvezetesebb. De mehetsz taxival is és akkor ugye nem kell vezetni.

Nem tudom, hogy milyen erõs géped van, de majdnem biztosra veszem, hogy erõsebb az enyémnél 😊

Mondanám, hogy fogadjunk, de nem lenne fair, mert én pontosan tudom, hogy neked milyen géped van 😉
arty
tdu-val vigyázni! kliens ugyan nem kell neki, de ha 5x aktiváljuk és nem revokeoljuk, akkor ennyi volt. securom elvben a védelem, ahol az a policy, hogy majd a kiadó ad uj licenszt, ha lejárt... nos, az Atari leszarja a tdu vásárlókat. (ezt a tanulságot a tdu2 topikban olvastam, talán a múlt héten)

assassinoknak meg utána kell olvasni - nehogy késõn derüljön ki, h Tages védi õket 😄

Forza.

genndy
Ja, ezt nem tudtam, ebben az esetben tényleg csak lemezelni tudsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dettó.

IMYke2.0.0.0
Érnék - ha lenne pénzem, és lenne plusz csatlakozó a Gigabyte alaplapomon. De, már minden SATA2 csatlakozó foglalt.

IMYke2.0.0.0
3.3 TB. Tele mindennel, amit szeretek csinálni (zene, anime, játék, honosítás), és még CD-DVD-BD-lemezeken is ugyanezek. Viszont, már jó ideje <2 éve> nem tudok BD-lemezt venni, így kiírni csak a megmaradt nyersanyagokra tudtam, amit, de már az is elfogyott - annak idején, amikor "civilizált" munkahelyem és "civilizált" bérem volt, lett megvásárolva a BD-RW, a 27"-es és 200 BD-lemez (Maxell 25 GB, tokos).
Most meg a HDD-hellyel játszadozom, amikor egy új játékot, vagy új zenei kompozíciót akarok kipróbálni...

Nem tudom, hogy milyen erõs géped van, de majdnem biztosra veszem, hogy erõsebb az enyémnél 😊

zorrobomber
TDU 2 kéne de sajna nem steames.

zorrobomber
Jade Empire! Csak hogy legyen megemlítve 😊

Sleeping Dogs tesztelést én az elsõ "autós" jelentnél abbahagytam, katasztrófa. Hány százalékát teszi ki a gameplay-nek?

Mióta elkezdtem játszani vele rájöttem, hogy ez egy unikum. Egyik legjobb modern idõs sandbox játék a komolyabb fajtából, ráadásul nem is lövöldözésre, hanem bunyóra kihegyezve, ami meg aztán végképp ritka, mint a fehér holló.

1500-nál messze többet ér! Nem tudod mit hanyagolsz!

Rapid81
/Off
Kis segítséget kérnék azoktól, akiknek van némi ötletük a következõre. 😊
Adott egy bootolható pendrive, amin saját cuccaim vannak, 15MB. Ebbõl szeretnék egy image-et vagy ISO-t csinálni, hogy egy multiboot Grub4Dos-szal vagy YUMI-val betölthessem ezt vagy az USB-re való MiniXP-t kedvem szerint. Jelenleg az a gondom, hogy nem tudok a pendrive-rõl mentést készíteni úgy, hogy benne legyen a bootszektor is és ne legyen akkora, amekkora maga a pendrive (1G😎, csak a hasznos adatot tartalmazza. Valaki tud ajánlani programot rá?
/On

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Nem számoltam pontosan utána, de lehet hogy egy nagy winchivel többet érnél, mint a BD-lemezekkel...

grebber
Ahol le tudod magadnak tölteni, amit esetleg le szoktál, ott le tudod a GoG-osokat is. Ha meg egyszer elköltözöl valami civilizáltabb helyre, akkor máris fordul a kocka.

Amúgy nem csupán a BD-RW pénz, de a lemezek is. Én nem költenék egyikre sem, SSD-m sincs, és a gépem is gyengébb a tiédnél. Igaz, másra lehet, hogy többet költök, nem is versenyt próbálok rendezni gazdagságból vagy szegénységbõl, csak azt mondom, hogy szép plusz tétel lenne nekem. Inkább játékokat vennék belõle vagy konzolt vagy bõvítenék.
Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ezeröté' jöhet!
Kivárom!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Greenmangaming:
Sleeping Dogs: Limited Edition 12.24€ voucherrel

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
A spoiler: <#papakacsint><#nevetes1>

Utolsó mondat: <#eljen>

Tinman
A konzol verzió egy vicc a PC-s verzához képest... minden téren.
Konzolon már nem hiszem, hogy rábírnám magam szedni arra, hogy játsszak vele, fõleg, hogy X-en is már

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most Demon's Soulst tolom ezerrel :-)

IMYke2.0.0.0
Nem mutogatni akarok, de Te sokkal gazdagabb vagy nálam... 😊
BD-RW meg már nem pénz, amikor egy Gamer PC-be mindenki 'rohadtkicsi' SSD-ket képes venni rohadt-drágán...

Nekem otthon nincs internetem.
Nekem nem pálya a "bárhol hozzá lehet férni netkapcsolattal".
Ezért, bármennyire szeretem vagy sem, nekem a dobozos játékok jelentik az alternatívát, ha a legalitás talaján akarok maradni. S ha óvni akarom õket, akkor meg kell dolgoznom érte.

IMYke2.0.0.0

OK, van circa 350 játékom, melyhez eszkabálhatatok így egyenként - esetleg BD-nként közös, de nyilván játékonként medolgozandó - telepítõt, én nem tudok! 😊

csak BD-lemez a meghajtóba,

Te... te... sokkal gazdagabb vagy nálam! A GoG vagy a Steam acchoz pedig bárhol hozzá lehet férni netkapcsolattal.

Értem én a SOK munkával járó módszered szépségét, és valahol nem rossz, de nem tudom elképzelni magamnak vagy az átlagnak kényelemes alternatívaként.
IMYke2.0.0.0
Én legutóbb a "Mafia" (1) játék esetében trükköztem, mert a lemezeket óvni akarom: feltelepítettem a játékot, ahogy kell , javítást is, majd NoCD, és az egészrõl egy telepítõt kreáltam.
Így, legközelebb, amikor kevésbé leszek türelmes, csak BD-lemez a meghajtóba, duplaklikk és szinte csak "Next", "Next", "Ok", játszik.

Ez általánosságban igaz, de sajnos ott is van pár ócskább release, vagy ami nem kellõképp játszható így sem a mai gépeken (bár az efféle problémákra szokott patch érkezni), szóval néha nem árt utána nézni. Szerencsére ebben a user review-k már az adatlapon sokat segítenek, és nem törlik a problémára figyelmet felhívó fajtákat.
Sok eredeti játékomról van backup, hogy ne kelljen mindig a polcról levenni õket (meg zúgatni az optikai turbinát, amin olyan a másolásvédelem, azt amúgy is hajlamos karcolni), de a mountoláshoz, crackeléshez, egyebekhez hozzájuk SOKKAL kevesebb kedvem van, mint a GoG-ról vagy Steamrõl lekapni. (Ráadásul GoG esetében ugye sok játéknál érintett lenne egyébként a lemezcsere is - az egyéb kompatiblitási, zeneelõcsalási buheráról nem is beszélve.)

Nagyon örülnék, ha egyszer a különbözõ retróplatformok is kapnának saját szekciót betonbiztos és pár kattintásos emulátoros megoldással.
TBTPumpa
A Ubisoft a Rainbow Six Vegas 2-nél egy hivatalos patch-ben szüntette meg a másolásvédelmet (DRM). Valaki ránézett arra az exe fájlra és láss csodát, mégis a RELOADED-es írásokat vélte benne, ami pont megegyezett az akkori Reloaded-es töréssel... Volt is botrány belõle!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

genndy
Amúgy a GOG-on is mindig a legfrissebb változat van fent, és ha jön új patch, akkor azt is rögtön felteszik.

zorrobomber
Zárjuk le azzal, hogy aki GOG-on vásárol az nagyon nem nyúlhat mellé - ott szeretik a vásárlót 😊

IMYke2.0.0.0
Kirívó esetek (tehát: tisztességes vásárlót is szopató) esetek mindig is voltak, és mindig is lesznek - a WRZ-ben is.
Ettõl függetlenül, talán ne is menjünk nagyon bele, mindenki tudja (saját tapasztalatból), hogy akadtak olyan termékek, amik esetében gyakorlatilag a WRZ-példányt használók jobban jártak, mint az eredeti lemez/download tulajok...

zorrobomber
És mi van azokkal a releasekkel, amivel konkrétan csak a szopás van, pl. AssCreed-ek(rémlik az elsõ részbõl valami Jeruzsálemes szívás), Anno-k, Settlers malacgyártás, stb?

Manuális patchelés, hozzá töréskeresés?

A steam már rég nem DRM, hanem egy szolgáltatás, ami mellesleg védi a saját értékeit.

IMYke2.0.0.0
Zorrobomber, Fpocok: kis kényelmesek 😊
WRZ is rutinból, gyorsan tud menni, s mindössze 5-10 mp-es koncentrációt követel.

Persze, a STEAM kliensben az "INSTALL" gomb kényelmét nem tudja pótolni. Tény.

Fpocok
Ezt nem tudtam, hogy ennek is van külön let. kliense...
Amúgy steamnél is már oda másolod a játékot, ahova akarod.

Imi:
Igen, de ott le kell tölteni a torrentet, letölteni, bemountolni, crackelni... az már nagyon sok klikk 😄D

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Ez nem igaz! A steam, és a GOG jóóval kényelmesebb, össze sem lehet hasonlítani.

Én legutóbb Silent Storm-ot vettem GOG-on, és atom jó vétel volt, sokkal jobban élvezem mint az új XCOM-ot! Tudom ajánlani bárkinek aki esetleg eddig ugyanúgy elment mellette mint én 😊

IMYke2.0.0.0
Érdekes hozzáállás...
Várj...
A WRZ is így mûködik ám...

A GoG-nak is van letöltõkliense, éppen kényelmi szempontból. Igaz, elõtte a böngészõben is rá kell klikkelni a letöltésre, elõnye viszont, hogy 20 játékot akár 20 külön partícióra is telepíthetsz.
Tinman
A GoG pedig éppen ilyen szolgáltató...

Fpocok
Az a jó játék, amit bármikor, egy kattintásra, bárhonnan le lehet tölteni. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Tehát, csak az a jó játék, aminek védelme van, és szanaszét szopat, de legalábbis internet-kapcsolat kell a használatához? <#ravasz1>

Rapid81
Akkó' végképp nem érdekel. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
?

GoG = DRM Free games.

Rapid81
Nézegetem, hogy lehet nem is Steam-es... 😊

zorrobomber
Amúgy én a To the Moon, Resonance, Blackwell Bundle hármasig jutottam, ami ezen kívül érdekel már megvan.

zorrobomber
GOG-nál tudtommal nem lehet és nem is lenne sok értelme a trade-elgetésnek 😊

Rapid81
vagyis 5 a minimum ugyibár...

Rapid81
Egyedül a To The Moon érdekelne, de 4 a minimum, amit meg lehet venni. Ha valakinél kimaradna, akkor beszéljünk már róla.

Na ez látod lehet! Nem néztem meg tüzetesen. My bad!