Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Tanga bugyi van-e rajtad? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ennyire megfogott az a reklám? 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Carlos
PEMPÕS PISTA VAGYOK, SZEVASZTOK!

Þór vígi þessi rúnar

Zomil
Jol tetted 😛

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

De ez nem akkor a méretû, mint a Border DLC. Ez csak laza 15 gb...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Éééééés az elõbb megvettem a Guild Wars 2-t. Egy barátom már megjelenés óta játssza és folyton csak dicsérte, dicsérte, dicsérte. Aztán meg az Év Játéka 2012 topic-ban írták rengetegen az év játékának. Múlt csütörtöktõl egész tegnap nem tudom hány óráig kipróbálhatta az, aki szerzett 4 napos kulcsot. A barátom adott egyet, kipróbáltam a játékot és rájöttem, hogy kell nekem. <#zavart1>
Nekem meg csorog az AC 3 preload steamrõl<#beka3>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
Lúúúúúúúúúzerek!

Óóóóóóóóóóóóóó csorog a 778MB-s udate a Borderlands 2-höz!!! Ójeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee TORGUE fun!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

arty
ingyendlc! egy 2012es játékban! örülünk!!!!! 😄

Forza.

Fpocok
Közben megtaláltam:

"The Co-Op Challenge mode features four missions set across the game's maps, in which you and a friend must complete certain objectives like disabling communication towers and making it to an escape helicopter amidst blinding sandstorms and deadly waves of enemies."

Azt hittem valami érdekesebb :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Akkor ezt megbeszéltük 😊

Fpocok
Ja de akkor nem a teljes kampány? Mennyi idõ az a kampány?

arty
#70371 😄DD

Forza.

arty

Forza.

Shep
Úgy látom nálad az OTP olyan, mint nálam az AXA 😊

arty
elvileg nem kell engedélyezni. de mondom: hivd fel a bankot és kérdezz rá 😊

hja és otp ??? 😄

Forza.

Fpocok
Hol?

arty
van, free dlcként jött, linkeltem is 😛

Forza.

Fpocok
Fõleg, hogy nincs is benne coop 😄DD

Shep
Penésszel amúgy az a gond, hogy ahol hõhíd van ott penész is lesz elõbb, vagy utóbb.

hát nem tudom kell-e engedélyezni külön ha kell akkor nem engedélyeztem 😊
otp-s maszer card amúgy de a végén lesz inkább play pal-om már unom hogy sehol se fogadják el se originen meg máshol se.

Shep
Azt én a hangyák, meg a férgek ellen használom a kertben, legjobb. Na meg enni 😊

arty
hívd fel a bankodat és kérdezd meg, miért utasították el az elektronikus fizetési kísérleted! (gondolom valahol direktben a kártyáddal akartál fizetni. nálam pl akkor dobott ilyet, amikor a napi vásárlási limitet túlléptem volna)

Forza.

sziasztok megtudjátok mondani ez micsoda?
"Transaction failed

We were unable to deduct 1686.54 HUF from your credit/debit card because the transaction was declined by your card issuing bank.
To continue with this payment we advise that you try again using a different credit/debit card. "

Botond
Én is pont ezt írtam, hogy az olcsóság nem minden, nyilván fontos, de dobozos meg digitális között nem csak az ár a különbség, hanem vannak kényelmi szempontok is, az meg ízlés és pénztárca kérdése, hogy vki megfizeti vagy kivár míg elmúlik a felár...
arty
naja. csakhogy a penész is káros, van halálos verziója is 😞

ugyhogy célszerû 50-60% közt tartani (fûtéssel-szellõztetéssel), az már nem kimondottan száraz, de még a penész se támad. mi anno vettünk ilyen kis mérõt, 2e volt, így látni, hogy áll a helyzet ... (évek óta megy a gyári elemmel). egyszer télen lett vakolva a lakás, utána kellett páraszívó gép, mert 90%+ felett volt a pára, folyt a víz a falakról, az ablakokon... király volt fûteni olajradiátorral + szellõztetni + páramentesíteni. de utána jött a festés - dettó télen - és nem lett penész, így nézve megérte (bérlés + áramszla volt vagy 30-40e 😞(( ). elnézést az anekdotázgatásért 😄

Forza.

Solid Snake
Ja meg a fokhagyma <#idiota>
Shep
80%, dzsungelban laktok? 😊

Shep
Ilyen ez a hõhíd, mászkálnak rajta a penészek. Normális szigetelés kell, megfelelõ légréssel párosítva, valamint nem árt ha van némi légmozgás a házban, mert a penész olyan helyeken is szeret elõjönni ahol áll a levegõ. Egyébként ezüst kolloid vagy más ezüst tartalmú szer jó ellenük.

Tinman
Ezt jó tudni. Thx!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Az a baj, hogy 80% páratartalomnál érezzük MI jól magunkat. A száraz levegõtõl nyálkahártya kiszárad, kis orrvérzés, hámsérülés, könnyen bejutnak a bacik, aztán lehet itthon 1 hetet kényszerpihenõn lenni.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Legtisztább az aláfalazás lenne, hogy ne vizesedjen fel többet a fal, de az egyáltalán nem olcsó. Anyóséknál használtunk valami mélyalapozót, de lehet nem az volt a neve, amivel átkentük a falat és gyöngyözött kifelé belõle a víz. Meg van páramegkötõ kismindenük.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
így van, a legfontosabb a páramentesítés! a penész ~70% környékén jelenik meg/érzi jól magát ... utána persze nehéz kiirtani 😞

Forza.

Penészírtó festék szart se ér. Mi is próbáltuk már. Ideig óráig jó, de az csak ideiglenes megoldás.

Rapid81
Van ez a mélyalapozó, vagy hogyan hívják, az kitolja a falból a vizet, aztán nem lesz min élõsködnie a penésznek. Meg van penészirtó falfesték. Meg ajánlok még páramentesítõt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
nekem is ez volt a tippem hisze miaz hogy 2gb ram? 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Így van - és, ez egyre drágább lesz. 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Horror ár :-(

grebber
Na meg is van Spec Ops + a 2 euro<#idiota>

Ha valakinek majd van kedve coopozni jelezze!

Next PC upgrade: 2022

Nagyon, nagyon, nagyon jó játék! Bioware egyik érmes játéka. Kotor 1 után a legjobb, amit tõlük valaha láttam. És igen Dragon AGe-t is háttérbe szorítja nálam! Kedvenc játékom!

IMYke2.0.0.0
S még valami: a teljes vakolat lecserélése, egy komplett falkiszárítás, fertõtlenítés és szigetelést követõen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Engem is lehet ütni - nekem sem volt még rá érkezésem. Pedig, a gépen van. Mióta megvettem.

Még soha nem vitted végig? Öreg hiba.

Penész kemény dolog. 1 dolog hatásos ellene a konstans meleg, mivel azt nem bírja.

Tinman
Jade megvan, szégyen szemre még nem volt idõm végigtolni. Ne bántsatok :-(

Tinman
Nincs pénz. Kell szobatatarozásra, mert pofámba pereg a vakolat, a penésztõl meg öngyilkossági gondolatok futkároznak a fejembe.

Bejött a hidegebb idõ, fûtünk ezerrel erre 1 hét alatt olyan penész kolóniák jelentek meg, hogy gondolkodom nagybani piacon történõ értékesítésen. Küzdöttünk ellene domestos-os vízzel is, de pár nap alatt újra kijött. Brutál! A Savo szokott segíteni, de az is csak max 1 hónapig, meg olyan mérgezõ cucc, hogy ezzel az erõvel meg is ihatnám, ahelyett, hogy a falra pazarlom.

De most komolyan: Jelenleg -fõleg a DaS+DeS+Saints Row 3 után- nincs olyan játék, amit ezekhez mernék mérni, akárcsak gondolatban is (ja, de az Uncharted Trilogy, de az megérkezett idõközbe), így nekem 3k sok egy játékért.

zorrobomber
A hotmail halott de az Internet nem 😊 20 óra 39 perc van hátra az akcióból.

grebber
Valaki tudja hogy meddig tart ez a spec Ops akció gmg-en?

Mert meginvitáltam havert csak azért hogy kapjak 2 eurót és így vele vetettem volna meg de mivel a hotmail most halott nem tudja aktiválni a gmg-es accountját😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Amikor a gépet vettem, csak a premium kategóriában volt 4 SATA2-nél több egy alaplapon - a SATA3 és USB3, PCI-E 2.0 pedig még csak tervezõ asztalon lehetett...

Fpocok
Ja, az szopás. Én azért vettem olyat, amin 5 is van 😄 Így nem fogok kifutni.