Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Óóóóóóóóóóóóóó csorog a 778MB-s udate a Borderlands 2-höz!!! Ójeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee TORGUE fun!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"The Co-Op Challenge mode features four missions set across the game's maps, in which you and a friend must complete certain objectives like disabling communication towers and making it to an escape helicopter amidst blinding sandstorms and deadly waves of enemies."
Azt hittem valami érdekesebb :S
Parasite Eve 2, best game EVER!
hja és otp ??? 😄
Forza.
otp-s maszer card amúgy de a végén lesz inkább play pal-om már unom hogy sehol se fogadják el se originen meg máshol se.
Forza.
"Transaction failed
We were unable to deduct 1686.54 HUF from your credit/debit card because the transaction was declined by your card issuing bank.
To continue with this payment we advise that you try again using a different credit/debit card. "
ugyhogy célszerû 50-60% közt tartani (fûtéssel-szellõztetéssel), az már nem kimondottan száraz, de még a penész se támad. mi anno vettünk ilyen kis mérõt, 2e volt, így látni, hogy áll a helyzet ... (évek óta megy a gyári elemmel). egyszer télen lett vakolva a lakás, utána kellett páraszívó gép, mert 90%+ felett volt a pára, folyt a víz a falakról, az ablakokon... király volt fûteni olajradiátorral + szellõztetni + páramentesíteni. de utána jött a festés - dettó télen - és nem lett penész, így nézve megérte (bérlés + áramszla volt vagy 30-40e 😞(( ). elnézést az anekdotázgatásért 😄
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Forza.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha valakinek majd van kedve coopozni jelezze!
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bejött a hidegebb idõ, fûtünk ezerrel erre 1 hét alatt olyan penész kolóniák jelentek meg, hogy gondolkodom nagybani piacon történõ értékesítésen. Küzdöttünk ellene domestos-os vízzel is, de pár nap alatt újra kijött. Brutál! A Savo szokott segíteni, de az is csak max 1 hónapig, meg olyan mérgezõ cucc, hogy ezzel az erõvel meg is ihatnám, ahelyett, hogy a falra pazarlom.
De most komolyan: Jelenleg -fõleg a DaS+DeS+Saints Row 3 után- nincs olyan játék, amit ezekhez mernék mérni, akárcsak gondolatban is (ja, de az Uncharted Trilogy, de az megérkezett idõközbe), így nekem 3k sok egy játékért.
Mert meginvitáltam havert csak azért hogy kapjak 2 eurót és így vele vetettem volna meg de mivel a hotmail most halott nem tudja aktiválni a gmg-es accountját😞
Next PC upgrade: 2022