Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Na erre itt az enyém is. Mondjuk sok izgalmas nincs rajta a Monthly-n kívül, elég szépen kielégíti a hörcsögigényeimet mostanság.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Neki nem tetszik van ilyen.

Amúgy nekem sem a szívem csücske, de elvoltam vele. Nálam 7/10-et ért anno, de PC-n max akkor tolnám újra, ha hirtelen eltűnne 10.000 játék a Steam-ről :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zorrobomber
Na ez vagyok pl. én 😊 Megnéztem ezt a fly me to the moon-t, na én nem nyúlnék az Esc-ért, hanem csapkodnám <#nevetes1> Ráadásul még h&s is... amivel nincs nagy baj, csak nem köt le. Egyszer kipróbálnám a God of War-t, mert ott a mitológia téma szerintem elvinné nekem a hátán a csapkodást (mint ahogy a Titan Quest-et is imádtam). A Dante's Inferno is egész tűrhető volt, csak aztán persze nem az Xboxot lőttem be és félbemaradt.

Tinman
Főleg spoiler tag mögött nem tudja egy bot gyűjteni, de a meHikói se nagyon...

Amúgy ezek a képek arra is jók, hogy vásárlási/aktiválási szokásokról képet kapjunk.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ugorjuk át azt, hogy aki aktiválta a kódot, az nem volt az SG-re regisztrálva.
Ebben egyet értek Veled, hogy illik megköszönni. Nekem is ilyen volt a neveltetésem. Ezért furcsa, hogy milyen szinten ignorálod a Neked címzett hozzászólásom és a privát üzenetem. Főleg, hogy melletted úgy álltak ki, hogy ész érvekkel támasztod alá a véleményed!
Biztosan, erre is van magyarázatod!
Mindenesetre tisztázhatnánk, hogy ne maradjon tüske. Erről van szó:

Továbbra is áll a privátban írt Blue Estate fölajánlásom!
Valamint, ha már ezen témán keresztül keveredtem hozzászólásba, akkor így, utolsó senkiként, azért megtámogatnám a bejegyzésem:

Szerk.: linkek javítva
Utoljára szerkesztette: Gary, 2017.04.18. 23:58:44

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Seth
Szerintem van egy olyan stílusa, ami nem megy le mindenki torkán. Részemről imádtam az elsőt, de megértem,ha egyeseknek nem jön be.
Valaki pl már az elején, mikor elkezdődik a FLY ME TO THE MOON, a quit után keresgél
Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.04.18. 23:31:49

PSN ID.: Beegabor

Metacriticen 8.1-es userscore, 107 pozitív értékelés és 21 negatív....Steamen 92%-a a vásárlóknak ajánlja a játékot a 2200 értékelőből (azaz 176 nem ajánlja 2000 meg igen).

Tipikusan olyan számok, amik egy rossz játékot jellemeznek.
Mesélj még, hogy szar a Bayonetta...Elhisszük....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy random kb noname magyar oldalon egy murvára eldugott topikban halásszák az oroszok és mexikóiak a kulcsokat..Ezt te se gondolod komolyan. Nekem meg az a véleményem, hogy néhányan akik olvassák egy ideje a topikot tudják, hogy ide random bekerülnek kulcsok és rá vannak állva.

Így 1 nappal az esemény után is ugyanaz a véleményem a dologról. Megköszönni illik. Nem is óhajtom tovább ragozni...A véleményem ismered, mert nyolcvanszor körbeírtam már tegnap is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Idén még nem volt ereszd el a hajam, vásárlási szempontból. 😊 Nagyja fillérekért, kivéve utolsó pár darab. Event<0>-ról majd tolok egy röpke szösszenetet. Meg Epistory-ról is, amint befejeztem. INSIDE-ról meg már volt szó: 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Jim Morrison
Pár hetente előfordul itt ilyen 'incidens'. Én is linkeljem, vagy megbíztok bennem? ^^

idei termésem (egyelőre?) szöveges formában
20 Feb, 2017 Sega Classics: Comix Zone Comp Retail
19 Feb, 2017 SEGA Classics: Golden Axe II Retail Retail
1 Feb, 2017 X-Com: UFO Defense Retail
12 Jan, 2017 DiRT Showdown Retail

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

wantonly
Srácok, szerintem ezt a témát kicsit túlreagáltátok... Nyilván nem közülünk való volt, de lehetett akár egy mexikói indián vagy egy orosz tinédzser, aki még a nyelvet sem érti, de a public kulcsok reményében megnyitotta az oldalt és el is vitte. Akármilyen kulcsot tennék ide, egy blogba vagy akárhova az interneten az 10mp alatt elvinné egy anonymus, és ezen csak egy újszülött tudna csodálkozni a XXI. században, pláne az internet világában, amit itt mindenki jól ismer. Nem értem miért akadtok ki ezen. X..
Shep
Hát ez a Bayonetta borzasztó egy játék, totál idétlenül kinéző ellenségek, a debil zene, 0 pályadesign és béna kamerakezelés. Egyedül az átvezetők jók benne, meg a kivégzések, de hát ez édes kevés. Csak a nagyon unatkozó H&S mániásoknak tudom ajánlani, senki másnak. 5. fejezetig bírtam. Ez tipikusan az a cucc ami nélkül meglett volna a PC-s közönség. Inkább nyomja le mindenki emulátorral a GoW 1-2-t 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Voltan
Na én is akkor már:

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Fpocok
Suvi IRL

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Humble Wild Frontier Bundle

1$:
Gods Will Be Watching
Ice Lakes
FRONTIERS

BTA:
Hard West
Renowned Explorers: International Society
SPINTIRES

13$:
Slime Rancher

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Péntek:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.04.18. 18:57:50

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Fpocok
Kvék Csempiönsz

zorrobomber
Elég fos munka ez a kártya eladogatás. Beizzítottam a Steam Guard-ot, erre még mindig listings on hold... egyszer már majdnem sikeresen kizártam magam az accomból a telefonos app "segítségével", hát mit mondjak nagyszerű ez az egész. Fél óra munkával kerestem 2 eurot... a hülyének is megéri.

Amúgy az apropó az hogy Westerado-t akarok venni, historic low price.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.04.18. 15:42:56

Tinman
Attól nem, hogy nem szar, hanem egyenesen mennyei érzés, hogy olyanokkal veszem körül magam, akik felé van némi bizalom. A hulladékokat meg szépen lehet kisöpörni... olyan ez, mint az aranymosás a patakban. A teljes bizalom eléréséhez értelemszerűen elég sok kell. Páromban sem bíztam teljesen sokáig.

A segítséget meg nem hánytorgatjuk fel. Kérdezhetnék vissza: Ki nem?
Viszont az átverős, sunyizós arcokat nehezen viselem... biztos a korral jár, vagy inkább az eddigi életem során tapasztaltak miatt. Vagy mindkettő.

IMYke2.0.0.0
GMG-ről rendeltem elő én is az alapjátékot (Day One Editionnek csúfolták).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez az alternatíva valószínűleg a GMG lesz. Onnan vettem az alapjátékot és 6 ezer forintot spóroltam ezzel. Ebben reménykedek hogy a DLC-t is hasonlóan lövik be.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
"De ettől függetlenül túl van árazva a DLC."

Nem fogunk összeveszni. Én -- ahogy eddig is -- ki fogom szorítani a lóvét a hobbimra, és a kiszemelt kedvencekre.
Ha valóban 4000 Ft körül lesz a STEAM-en, akkor keresek alternatívát.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

"Ettől függetlenül a lehető legjobb lépés volt részükről PC-re is hozni a sorozat ezen epizódját"

Ez nem kétséges, az elmúlt évek egyik legjobb játéka. De ettől függetlenül túl van árazva a DLC.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Ettől függetlenül a lehető legjobb lépés volt részükről PC-re is hozni a sorozat ezen epizódját.
A DLC-t pedig megveszem, ez nem is kérdés.

Nekem úgy jött le hogy boldogan jelentik be hogy jönni fog egy DLC. De ha mégis fizetni kéne érte, nekem az 5 euro még egy ideális ár lenne. Afölött már lehúzás szagú.

szerk.: Ja ok, fizetős lesz köbö 4000 forint. Forrás

Ennyit viszont nekem nem ér meg. Ha fele ennyiért sikerül beszerezni, az jó lesz.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2017.04.18. 11:53:52

IMYke2.0.0.0
Én nem tudom - szerintem ez is pénzért lesz kapható.

És akkor jól értelmezem hogy ez ingyenes lesz?

mooo
Galactic Civilizations II: Ultimate Edition:
humblegift <#hehe>
IMYke2.0.0.0
"Nier: Automata × Nier

In honor of achieving over 1 million sales (both digitally and retail), a special livestream announced that Nier: Automata will be receiving special DLC featuring costumes from previous entries in the series, certain to have fans salivating over the idea of being able to dress up the luscious 2B in different outfits."

A képet nem mutatom, mert nem munkahelyre való.

wesker24
Akkor már én se maradhatok ki a sorból, 😄 Azért raktam ki a kulcsokat mert nekem nem kellenek, de legközelebb majd máshogy lesz, már úgyis megtörtént kész nem tudunk mit tenni, nem vagyok az Indie játékok ellen, mert igen is vannak köztük gyöngyszemek amik nekem is felkeltik az érdeklődésemet !

grebber
Szar lehet neked.
Ha tudnád hány embernek segítettem akiről csak annyit tudtam ,hogy ismerős a Nick neve innen onnan... És nem centes meg $-os bundlekról beszélek hanem 10-20 + ezer ft-okról.

Nekem sokkal fontosabb az ,hogy másnak segítek ,mint hogy esetleg engem átkurnak. Én segítettem becsülettel ,aki meg átkúr (szerencsére ilyen nem volt) arra meg egy közösségben örökre rajta lesz a bélyeg hogy egy féreg tolvaj rohadék gennyláda.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.04.18. 10:11:17

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Április 17.
Pastry Lovers (PC)

Április 18.
LASER STRIKERS (PC)
Storm Riders (PC)
Full Throttle Remastered (PC, PS4, PS Vita)
GunHero (PC)
ESSENCE (PC)
The Falconers: Moonlight (PC)
Kimmy (PC)
</reality> (PC)
Late Shift (PC)
Games&Girls (PC)
The Disney Afternoon Collection (PC, PS4, Xbox One)
Marvel's Guardians of the Galaxy: The Telltale Series (PC, PS4, Xbox One)
Flinthook (PC, PS4, Xbox One)
Flinthook Deluxe (PC, PS4, Xbox One) (DLC)
Magic Heroes: Save Our Park (PC)
Aesthetic Melody (PC) (A játékhoz elérhető egy annak zenéit tartalmazó, digitális album is.)
Call of Duty: Infinite Warfare Continuum (PS4) (DLC)
Ghost Recon Wildlands Narco Road (PC, PS4, Xbox One) (DLC) (Kizárólag a szezonbérlettel rendelkezők számára elérhető, a többieknek április 25-ig várniuk kell.)
Late Shift (PS4)
Shiness: The Lightning Kingdom (PC, PS4, Xbox One)
Watch Dogs 2 No Compromise (PS4) (DLC)
Wonder Boy: The Dragon’s Trap (PS4, Xbox One)
Voodo Vince (Xbox One, PC)

Április 19.
Man O' War: Corsair - Warhammer Naval Battles (PC)
WaveLand (PC) (A játékhoz elérhető egy annak zenéit tartalmazó, digitális album is.)
Forts (PC)
Army Gals (PC)
Theatre of Doom (PC)

Április 20.
Order of Battle: Kriegsmarine (PC)
Rick and Morty: Virtual Rick-ality (PC) (A játék HTC Vive, vagy Oculus Rift VR-eszközt igényel.)
Scar of the Doll (PC)
Brawlout (PC)
Syberia 3 (PC, PS4, Xbox One)

Április 21.
Perso (PC)
Everything (PC) (A játékhoz elérhető egy annak zenéit tartalmazó, digitális album is.)
Flatspace Iik (PC)
Weebish Mines (PC)
The Silver Case HD Remaster (PS4)
Ramify (PC)
Battle Chess (PC)
Colourise (PC)
Chronicle of Innsmouth (PC)
ATV Renegades (PS4
The Silver Case (PS4)
Dark Souls 3 The Fire Fades Edition (PC, PS4, Xbox One)
De-formers (PC, PS4, Xbox One)
'n Verlore Verstand (Xbox One)
Race the Sun (Xbox One)
Cities: Skylines - Xbox One Edition (Xbox One)

A forrás
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2017.04.18. 10:11:32

Moby
Persze, ez szar így, tökre megértem, de ha valaki, bárki nem tartja azokat a normákat, amiket mondjuk én alapvetőenk tartok, azt átlépem. Nem fog megnyugvást adni az sem, ha valamilyen furmányos úton megnevezhetvő válik az, aki nem tartotta be a normákat. Ettől még szembe kell nézni a ténnyel, hogy van aki nem tartja be. Ezt az állapotot nem célszerú a szükségesnél tovább fenntartani.

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Úgy is lesz <#worship>

Tinman
Mindig meglep, ha egy moderátort nem érdekel az igazság, ami ráadásul könnyen bizonyítható. Mert onnantól, hogy az összes aktív tag betolt egy valid shotot, onnantól NEM érdekes, hogy ki lopta el az ENNEK a közösségnek szánt kulcsokat, mert kívülálló szarházi volt.

Nem véletlen, hogy ha giftelek azt p.ü.-ben teszem.

kigyi
Akkor nekem kapásból a -50 mellé még -500-at is beírhatsz a naivitásom miatt, meg minden egyéb miatt. Előre is köszönöm!
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2017.04.18. 10:01:22

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Szerintem is rossz ötlet betolni ide csak úgy 4-5 kulcsot, de így alakult.

Az is zavar amúgy, hogy akinek kellett volna innen 1 cím és megbízható tag, az már nem tudta magának aktiválni, mert a szőrös és néma csatornatöltelék gyorsabb volt.

Dzsini
Amíg nincs meg a bűnbak, nincs ráolvasva minden bűn és nem kergettetik el a közösségből, addig mindenki bűnös marad.

Nevezz ki engem, ganyéhányó villa balra, ház felgyújtásához fáklya jobbra, kövezéshez kerek, hegyes változatok és zacskó kavics a kitelepült árusnál. Jó szórakozást.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.04.18. 09:57:57

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Nekem arra jó volt, aki betolta a képet az kapott nálam fejben +50 pontot az amúgy is magas bizalmi indexéhez... aki meg nem, az meg -50-et.

Moby
>Megmondom kibe bízok blindra: A feleségemben. Egészen addig senki másban, amíg ennek ellenkezőjét nem bizonyítja.

Akkor minek ajánlgattok fel egymásnak bármit? <#nemtudom>

Moby
Fogadjátok el: nincs megoldás. Ha kiment publikban, akkor a publiké lett. Abba meg beletartozik a meg-nem-köszönő, a nyelvünket nem beszélő, meg még a robot is. Utólag ez már nem kezelhető seb. Begyógyul magától.

Tinman
De látod egy vagy két patkány mit eredményez?

Na pontosan ezért köszöni meg az ember, ha csak úgy elvesz valamit...

Tinman
Megmondom kibe bízok blindra: A feleségemben. Egészen addig senki másban, amíg ennek ellenkezőjét nem bizonyítja.

Mondjuk vannak itt már páran akiknél elég magas a bizalmi fok, de olyan is van akinél meg 0.

Fpocok
Rátok, illetve az elmúlt 24 óra termésére:

Tinman
Nem tudok jobb megoldást, de az biztos, hogy 2 perc az adott fórumozó életéből és 100% biztos, ha úgy lövi a képet, ahogy a példámban mutattam.

grebber
Rájöttem mi a gond. Nem hiszel nekem. Ok.Van ilyen.

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Engem az zavar, hogy nem tud valaki ide ennyit benyögni:

"Köszi, vittem."

Ennyi. Nem több. Ez olyan mocsok nehéz? Aki erre nem képes, az húzzon el innen a halál f.!

Moby
Én pl. az itteniekből senkire nem gyanakszom. Sőt, szerintem az aktív tagok biztosan nem gyanusítanák egymást. Másrészt beaktiválhatta ugyanaz. Szerintem évek óta kulcsvadászok olvasgatják a kirívóan jótékonykodó topikokat mindenhol, nem csak itt.

genndy
Akit ennyire zavar ez, az próbálja beaktiválni a kódokat, aztán nyomni egy Fiókfelderítést. Óránként tízszer biztosan engedi a Steam, a ninjának meg szépen tele lesz spamelve a fiókja az emailekkel. Édes a bosszú <#vigyor1><#whatever>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Hasonlítsd össze a 2 képet és talán rájössz mi a gond:

Valid:

Nem valid, hiányzik róla 2 játék, meg a dátum/tétel/vásárlási mód: