Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vágottak

Többnyire sajnos igen, ha vannak is kivételek. Az volt a leginkább bicskanyitogató, hogy az egykori Filmmúzeumon is kõkeményen vágták a klasszikusokat is. Könyörgöm, nekik nem kell az aktuális valóságsóhoz, híradóhoz, élõ mûsorhoz alkalmazkodniuk, rendre ugyanazokat a filmeket adták ciklikusan, miért fájt volna nekik leadni a teljes filmeket? Vagy külön kell meg venni a nem az országos adók által szétnyiszált verziót? Nem értem. (Ráadásul legendásan ócska volt a kép- és hangminõségük mindig is.)

Sorozatokat nem nagyon vágnak. Közszolgálati amúgy szokott vágni? Nem hiszem, hogy a hajnali Bergman-filmeket és társaikat nagyon feltrancsíroznák, de szerintem a Hurt Locker sem volt. (Gagyi sorozatokra elsíbolt milliárdok helyett akkor már inkább adhatnának jó filmeket rendszeresebben. Nem kerülne többe)

szinkronosak

Fõmûsoridõben országos adón már lehet választani eredeti szinkront, ha digitális platformot használsz, ahogy feliratot is (bár ebbõl talán csak magyart). Ez igaz az esti sorozatokra is.

4:3asok vagy csak benagyítottak

Többnyire, de már nem mind. Új sorozatok már stabilan 16:9-ben futnak.

Ettõl persze még inferior élmény a tévé. Ha vannak is eredeti nyelvet használó olyan adók is, mint az HBO, annak a kínálatát sem ismerem. Viszont az MGM-en néztem valamikor a Eyes Wide Shutot reklám nélkül, vágatlanul és angolul. (Felirat egyáltalán nem volt hozzá, mint mondjuk a Dunán, amikor ott adták.)
Carlos
Viszont az m1-en ez a szókitalálós egész jó.

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
TV-kártya van a gépemben (régi Happuage), és a TV2-t, m1-et tudom fogni szoba antennával - kábel TV ugye nincs, UPC set-hez nem tudom csatlakoztatni, ráadásul, az meg az apámé - és az RTL Klub bejön, zizisen.
Tehát, "3" csatornát tudok nézni, így váltogatás közben bepillantottam abba a valamiféle labirintusos hulladékba.
Leginkább: esti Híradó m1-en, és reklámmentes filmnézés ugyanott - ha kedvemre való filmet adnak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Szóval te is TV-zel 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Azzal a vetélkedõvel olyan sokat nem veszítettél amúgy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Balázs vetélkedõje: szar.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Tényleg! Reggelente a párom készülõdése alatt ha van pár percem Discovery, NatGeo nézés nálam is adott.

Shep: nálam még a Forma 1nél is csak nehezen jön össze, hogy idõben tudjak leülni a TV elé. Megpróbáltam megnézni Balázs új vetélkedõjét, de nem jön össze. Mindig az "ejj ráérünk még" és a "baxa meg, lekéstem" állapotokban kötök ki 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Na jó de hát te is buta magyar vagy, nekünk meg ez kell 😄

Carlos
Szintén. Gaálnoémis idõjárásjelentés (mert szép), pár vetélkedõ, f1, natgeo, discovery, spektrum, kábé ennyi.
Asszonypajtás nézi az összes éneklõs-táncolós-tehetségkutatós vackot.

Þór vígi þessi rúnar

Shep
Ja amúgy meg tehetségkutatókat nem nézek, mert nem látom értelmét. Még ha nem mindig a nótafa menne, hanem valami tényleg egyedi nyerne, de nem, mindig az énekesek, akikkel Dunát lehetne már rekeszteni. Ja és az m2-n Rodolfo bûvésziskolája is bejön. Szar vagyok na.

Shep
DE jó, hogy itt sem néz senki TV-t. Én meg nézek és nem szégyellem bevallani. F1, foci, néha vetélkedõkbe is belenézek, pl. Maradj Talpon, meg pár sorozat. NCIS-ek, Castle, Bones. Ma is meg fogom nézni az Kettõs ügynököt, mert ki tudja, lehet, hogy fog tetszeni.

ZsZso
Egy jó pár éve csak filmet és letöltött sorozatokat nézünk a TVn mi is. Trágya amit manapság adnak.

Híradó? Megpróbáltam, de otthagytam az egészet mikor tavaly télen az egyik celebkurva karácsony ajándék vásárlási szokásairól beszéltek. A HIRADÓBAN bmeg... régen ezt úgy hívták Fókusz, vagy mi a szösz.
Saját gyártású mûsorok - sajna eltûntek azok a gondolkodtatós vetélkedõk, mint a Mindent vagy semmit vagy a Legyen Ön is Milliomos (a régi verzióra gondolok, nem reloaded verzióra). A személyes dolgokról locsogást és az amerikaias kivagyiságtól a szõr feláll a hátamon egy vetélkedõ mûsorban, úgyhogy ezeket is kerülöm. Egy jó mûsor van, ami megfelel szinte minden kritériumnak: Vágó új mûsora, az Átvágó, de azt is csak neten nézem 😊.
Az idióta tehetségkutatókat nem bírja befogadni az agyam.

Egyedül a Forma 1et szoktam élõben nézni egyébként tök fölösleges a TV - VODot a népnek!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hazudok, mert a VH1 az szokott menni háttér zajnak, de ennyire erõvel rádiót is hallgathatnék, szóval tök fölösleg már a tévé.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én se nézek már szinte semmit. Híradót is max hallgatom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Játékon kívül, de elméletileg lehet.

Zomil
Én hiradot szoktam nézni(jo kérdés minek...), meg a House-t kezdtem anno el, ezért már végignéztem ott, meg még az NCIS-t nézem, mert ezt is a TV-ben kezdtem el nézni anno...ugyhogy már csak megszokásbol hétfö esténként megnézem 😄
Ezen kivül még Forma 1-et nézem és többet a tv felé se megyek 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
Sohasemmit. Amúgy is csak filmet néznék, de azok vágottak, szinkronosak, 4:3asok vagy csak benagyítottak, 12eskarikások - ergo: NO WAY!
(reklámot elfogadnám, hogy kell, de a többit nem!)

Párom néz híradót (nem tudom leszoktatni róla) ill. néha ilyen tortakészítõ/lakásfelújító/szuperdada/eladósodottakonsegítõ mûsort.
Kölök néz mesét minimaxon.

Forza.

Tinman
De most viccen kívül:

Mit nézel a tv-ben?

Elmondom én mit nézek:

Semmit. Azt is bevallom férfiasan, hogy asszonnyal X-Fucktor-t és a Dö Vojsz-t mindig megnézzük, de másnap, baxomfaxa félórás agyhalott reklámok nélkül. És ennyi.

És ez nem divatfújjolás, hanem azon örömteli jog gyakorlása, hogy annyi minden elérhetõ már a neten, hogy megválaszthatom minden este, hogy mit nézek és nem nekem mondják meg tehetségtelen szerkesztõk, hogy mit nézzek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Bocs, valakit kilöktem, véletlenül 😞

IMYke2.0.0.0
Sosem terveztem megnézni - utálom az altesti poénokkal operáló filmeket - és örülök, hogy megerõsítettél ebben az elhatározásomban. Köszi. <#worship>

Fpocok
Igen, ez a "nekem ciki" kategória. Mondjuk szerintem a FG is egy rakás szar, ötlettelen sorozat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Barátnõmmel terveztük megnézni a napokban, de most elvettétek a kedvem. 😄
ZsZso
Én végignéztem - bár ne tettem volna! Lapos sztori, facepalmos poénok (tipikusan olyanok amik miatt Te érzed rosszul magad a TV elõtt ülve).

wantonly
Jobb, mint a "sztendáposok" az otp reklámban... Na, az tényleg a legalja. Direkt a legszarabb poénokat válogatják össze.

Ez még nekem is tetszett, de lehet azért, mert bírom a Rudolf Petit.
Fpocok
TEDbõl kb csak fél órát bírtam, annyira egy fos.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
Buta magyar vagy, ennyi, semmi több 😄

arty
ted nem tetszett, ezek a reklámok igen. namostakkor?

Forza.

Shep
De játékon belül lehet feliratot választani, akár oroszt is vagy a magyarból ezt kiveszik?

ZsZso
Én se nyertem, de azért köszi. Pár óra múlva újra lehet próbálkozni.

Tinman
Köszi a Realms-et!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Ingyen Realms of Arkania 3

A gog.com-on kell elvégezni egy egyszerû speed testet (2 perc):

http://www.gog.com/downloads_quality

Be kell lépni hozzá. 50% esélyed van, hogy kapsz kódot. Ha nem (mint én), akkor várni kell vagy másik IP.
mooo
Még mindig nem kell senkinek egy Dota2?
Risen 2 5-ért igen csábító!

ZsZso
Engem se ver földhöz, de nekem a szüleim azt tanították, hogy becsüljem meg a pénzt, no matter milyen pici is az 😊. Igen, lehajolok a 10 forintosért, de nem lökök senkit se arrébb egy 10000 Ft -os leárázás miatt, csak hogy nekem is jusson. Nem mondom, hogy ez az ideális hozzáállás, de én így mûködöm.

grebber
Én direkt nem állítgatom az lakhelyet most nem az az 1 dollár + fog földhöz vágni amit adó gyanánt levonnak!

De ha amazonon ennyibe kerül akkor greenmangaming-en is kaphat majd egy 7,49-9,99 euros leárazást. Earth 2160-at beváltanám meg ugye szinte mindig van -25%-os kod meg ugye most meghívtam havert kaptam 2 eurot!

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
kb. 1 USDvel drágább lett a termék a számla kiállításakor (elõtte nem közölte a kis gecó) - X összeggel többet vont le a számlámról (száz-200 Ft volt a különbség)

zorrobomber
Hogy nézett ki a gyakorlatban ez a "még kellett fizetnem pluszba"?

Botond
Büszkék vagyunk rád, hogy ilyen hõsiesen ellenállsz a kísértésnek! 😄
Már megérte leírnom :-)

Na most már tetszik érteni miért skippeltem a dobozos magyar verziót? Én az ilyenektõl falra másznék. Filmcím fordításban is nagyon háklis vagyok a sok hülye magyarra ferdített címre.

ZsZso
Ja, túl gyorsan posztoltam 😊. Igaz, a GOTY is régiózáras. Szopó :S.

grebber
US miért nincs közte?

Mindegy várom a fejleményeket!

ZsZso

ZsZso
Kellene egy kis segítség: pls ajánljatok pár tax-free államot. HI és WY megvan, de azt már vagy 15 perce nem akarja dobni a fakenamegenerator. Múltkor rossz államot választottam ezért még kellett fizetnem plusszba - ezt most nem szeretném megismételni.

ZsZso
Hú de jó, hogy mondod, mert én is tuti megvettem volna.

grebber
Nos úgy néz ki egyelõre erõs maradhatok meg azt mondják hogy a DI régiózáras 😞

grebber
LOL. Éppen most hogy már egyre biztosabbá válik hogy lesz este steamen 1 hetes akciózás mondogatom magamnak erõs vagyok hero vagyok erõagyok nem veszek semmit.

Erre bassza meg a Dead Island. Ennyiért eladja magát<#banplz>

ZsZso
Ma várható az Amazonon:
Dead Island GOTY $7
Walking Dead $12.5
Risen $5
Risen 2 $5

Sir Quno Jedi
Ha hiszed, ha nem, ez a szó a gúgli fordító szerint SVÉD és svédrõl magyarra fordítva azt jelenti égszakadás! Bexartam! Angolról meg nem is tudja lefordítani... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Zomil
Little Inferno-t kiprobálta amugy innen vki? 😄
Nagyon beteg, tegnap végigtoltam 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"