Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Többnyire sajnos igen, ha vannak is kivételek. Az volt a leginkább bicskanyitogató, hogy az egykori Filmmúzeumon is kõkeményen vágták a klasszikusokat is. Könyörgöm, nekik nem kell az aktuális valóságsóhoz, híradóhoz, élõ mûsorhoz alkalmazkodniuk, rendre ugyanazokat a filmeket adták ciklikusan, miért fájt volna nekik leadni a teljes filmeket? Vagy külön kell meg venni a nem az országos adók által szétnyiszált verziót? Nem értem. (Ráadásul legendásan ócska volt a kép- és hangminõségük mindig is.)
Sorozatokat nem nagyon vágnak. Közszolgálati amúgy szokott vágni? Nem hiszem, hogy a hajnali Bergman-filmeket és társaikat nagyon feltrancsíroznák, de szerintem a Hurt Locker sem volt. (Gagyi sorozatokra elsíbolt milliárdok helyett akkor már inkább adhatnának jó filmeket rendszeresebben. Nem kerülne többe)
szinkronosak
Fõmûsoridõben országos adón már lehet választani eredeti szinkront, ha digitális platformot használsz, ahogy feliratot is (bár ebbõl talán csak magyart). Ez igaz az esti sorozatokra is.
4:3asok vagy csak benagyítottak
Többnyire, de már nem mind. Új sorozatok már stabilan 16:9-ben futnak.
Ettõl persze még inferior élmény a tévé. Ha vannak is eredeti nyelvet használó olyan adók is, mint az HBO, annak a kínálatát sem ismerem. Viszont az MGM-en néztem valamikor a Eyes Wide Shutot reklám nélkül, vágatlanul és angolul. (Felirat egyáltalán nem volt hozzá, mint mondjuk a Dunán, amikor ott adták.)
Tehát, "3" csatornát tudok nézni, így váltogatás közben bepillantottam abba a valamiféle labirintusos hulladékba.
Leginkább: esti Híradó m1-en, és reklámmentes filmnézés ugyanott - ha kedvemre való filmet adnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Shep: nálam még a Forma 1nél is csak nehezen jön össze, hogy idõben tudjak leülni a TV elé. Megpróbáltam megnézni Balázs új vetélkedõjét, de nem jön össze. Mindig az "ejj ráérünk még" és a "baxa meg, lekéstem" állapotokban kötök ki 😊.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Asszonypajtás nézi az összes éneklõs-táncolós-tehetségkutatós vackot.
Þór vígi þessi rúnar
Híradó? Megpróbáltam, de otthagytam az egészet mikor tavaly télen az egyik celebkurva karácsony ajándék vásárlási szokásairól beszéltek. A HIRADÓBAN bmeg... régen ezt úgy hívták Fókusz, vagy mi a szösz.
Saját gyártású mûsorok - sajna eltûntek azok a gondolkodtatós vetélkedõk, mint a Mindent vagy semmit vagy a Legyen Ön is Milliomos (a régi verzióra gondolok, nem reloaded verzióra). A személyes dolgokról locsogást és az amerikaias kivagyiságtól a szõr feláll a hátamon egy vetélkedõ mûsorban, úgyhogy ezeket is kerülöm. Egy jó mûsor van, ami megfelel szinte minden kritériumnak: Vágó új mûsora, az Átvágó, de azt is csak neten nézem 😊.
Az idióta tehetségkutatókat nem bírja befogadni az agyam.
Egyedül a Forma 1et szoktam élõben nézni egyébként tök fölösleges a TV - VODot a népnek!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ezen kivül még Forma 1-et nézem és többet a tv felé se megyek 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
(reklámot elfogadnám, hogy kell, de a többit nem!)
Párom néz híradót (nem tudom leszoktatni róla) ill. néha ilyen tortakészítõ/lakásfelújító/szuperdada/eladósodottakonsegítõ mûsort.
Kölök néz mesét minimaxon.
Forza.
Mit nézel a tv-ben?
Elmondom én mit nézek:
Semmit. Azt is bevallom férfiasan, hogy asszonnyal X-Fucktor-t és a Dö Vojsz-t mindig megnézzük, de másnap, baxomfaxa félórás agyhalott reklámok nélkül. És ennyi.
És ez nem divatfújjolás, hanem azon örömteli jog gyakorlása, hogy annyi minden elérhetõ már a neten, hogy megválaszthatom minden este, hogy mit nézek és nem nekem mondják meg tehetségtelen szerkesztõk, hogy mit nézzek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ez még nekem is tetszett, de lehet azért, mert bírom a Rudolf Petit.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A gog.com-on kell elvégezni egy egyszerû speed testet (2 perc):
http://www.gog.com/downloads_quality
Be kell lépni hozzá. 50% esélyed van, hogy kapsz kódot. Ha nem (mint én), akkor várni kell vagy másik IP.
De ha amazonon ennyibe kerül akkor greenmangaming-en is kaphat majd egy 7,49-9,99 euros leárazást. Earth 2160-at beváltanám meg ugye szinte mindig van -25%-os kod meg ugye most meghívtam havert kaptam 2 eurot!
Next PC upgrade: 2022
Erre bassza meg a Dead Island. Ennyiért eladja magát<#banplz>#banplz>
Dead Island GOTY $7
Walking Dead $12.5
Risen $5
Risen 2 $5
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3