Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Pont az benne a jó 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Izgultok már, hogy mire veritek el a kis pénzeteket, hogy Gabi bácsi vehessen még két mézes puszedlit?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
ez nekem nagyon tempos...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Amúgy is ki az aki a klipet nézi, a zene a lényeg, tõlem pigmeusok is ugrálhatnak egy klipben ha a zene jó. 😄

IMYke2.0.0.0
A zenével még csak-csak el lehet lenni (aki kedveli ezeket a turmix zenéket), de - ahogy írtam - amit az intro-ban mûveltek, az abszolúte kicsapta a biztosítékot nálam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsZso
Amazonon aktív a Risen 1-2 és a Dead Island is (utóbbi régiózáras!)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Hallottam már rosszabbat is, amúgy van benne 1-2 tûrhetõ szám, ahogy beletekertem. de én maradok inkább az ilyesminél. http://www.youtube.com/watch?v=v9jB_7Unk2A&list=FLZahBWINigB5PpBK21c9e9g&index=1&feature=plpp_video

DarkSector
Esküszöm tudtam hogy te fogsz írni elsõnek ha gépelõtt leszel. 😄
Nem éppen a te stílusod, azt tudom.

A klippet nem figyeltem...csak a zenét.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
1 perc 20 mp ment ebbõl... bocs, de ez szar.
A tracklist egyáltalán nem bíztató.
Az intro pedig botrányosan bicskanyitogató - ahogy a Toldi-val elbántak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Úristen... 😞

DarkSector

Shep
Ja, akkor már értem 😊

DarkSector
Bocsi, melo-kaja-cod4

majd csak utána jövök a vad grotesz világképeimmel, hogy mi aggaszt mostanság. 😊

Ma dolgoztam nem tudtam flémet kelteni....XD Darksector se volt jelen...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Amúgy mi ez a pangás, semmi hosszas vita a zenékrõl, a régmúltról csak pár semmitmondó vágjunk, ne vágjunk hsz? 😊

Shep
A csontot szeretik vágni, a durvább részek sokszor ki vannak kapva de igazából nem érdekel, mert nem a trancsír miatt nézem.

DarkSector
Ez nem a vég.

Oda van írva hogy sim.
Indie szimulátorok valszeg ilyenek vannak...nem azért nincs benne más jo indie mert nem akartak beletenni, hanem mert ez szimulátor csomag. 😄

DarkSector
Nem mondtam hogy az eredeti jobb. 😛

Rapid81
Húúúú... Frissül a vóking ded... <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Annyiért én is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Civ 5 kieget fele ennyiért sztem venném 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Lehetséges, nem zártam ki, érdekelne, egy 50-60 oldalas tanulmány a témában 😊 Mondjuk a House-ban összeblablázott kamumaszlag kivágását nem a lényeg kiszórásának veszem, de vágni rossz, értem?
CiV 5 kieg annyiért bõdület drága!

artschi
a Bus Driver tök jó, nekem megvan, imádom 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Esténként (mikor melyik van) Poirot, Miss Marple, Murdoch
vagy dokumentumfilmek.

Reggel/délelõtt Gyilkos sorok, Sherlock Holmes, dokumentumfilmek.

Általában a párom választ mûsort, nekem még ott van egy rakat sorozat, film a gépen amit végig kellene nézni.

Valaki írta a Híradót. Nekem azzal telt be a pohár, h. megölték, kirabolták, baleset, gyilkosság, full negatív hírek. Köszönöm ebbõl nem kérek.

A GMG-n Civ V: Gods and Kings van 66%os akcióban (10.19 euró):
Link

Gamersgate-en Deus Ex collection 10.49 euró
7.49 font

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

ZsZso
Jól látsz. 1 USDért még Desura kulcsot se kapsz 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tototto
most rosszul látom vagy egyik se steames? 😄

Maak
Max forma1-et de legtobbszor azon is elalszom. Meg amig volt axn addig azt neztem nehanapjan.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Zomil
NCIS-böl is gyakran vágnak ki jeleneteket, de ez sztem nem a magyar csatorna hibája, ök eleve igy veszik szerintem.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

genndy
Igenis vágnak, konkrét példát tudok mondani: Dr House, az egyik részben a beteg gyomrába beékelõdött valami cucc, ami az összes problémáját okozta. Amerikai eredetiben benne volt a végén az egész animáció, amikor mutatják hogy hogy került oda, mi történt, amibõl szépen kiderült minden.
A tv2-s leadáskor ez a rész (pont az epizód magyarázata!) eltûnt. Kivágták. Kellett a hely a reklámnak <#violent>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tutituti
hát nem egy sacred gold vagy egy just cause az hétszentség!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

A torrentes sírással azért óvatosan, több esetben elõfordult már, hogy én láttam egy sorozatepizódot magyar premierkor a tévében, majd amikor másnap vagy két nap múlva láttam, hogy valaki nézi a legmenõbb, legigényesebb HD release-t, bizony láttam feliratozva olyan jelenetet, ami határozottan le volt szinkronizálva a tévében. Nem olvastam utána a konkrét esetek torrentes irodalmának, szóval ennél többet nem tudok mondani róla, csak fenntartásaim vannak.

A Friends esetében hallottam rajongótól, hogy amerikai verziót érdemes venni, mert Európában a plusz jelenetek a vége utánról le vannak vágva, mind tévében mind DVD-n, egyeben. De ebben a témakörben sem vagyok szakértõ.

Mindenesetre én személy szerint SOSEM találkoztam olyannak, hogy a magyar szinkron sorozatnál ne bizonyult volna teljesnek. Nyilván vannak kivételek, de az eddigi szerény tapasztalatom alapján - nem vagyok sorozathuszár, no - nehéz lenne általánosnak tekintenem a nyiszálást.

Egyébként ne hidd azt, hogy más kisebb lélekszámú országokban csak egy közszolgálati tévéadó van, az 5 milliós Dániában például szintén három, az 1,2 milliós Észtországban pedig 2. Nálunk sem a számukkal van a probléma, fõleg, hogy többük a határon túl is fogható, és nem csupán a hazaiaknak szól.
Carlos
mekkora szar.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Ennek az eladási száma is rekord lesz de negatív értelembe!<#levele>

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Új IndieGala - ez már a vég...

IMYke2.0.0.0
m1 - közszolgálati mindenes
m2 - épp tegnap jelentették be, hogy az szinte csakis a gyerekeké lesz
Duna (1-2) - külhoniaknak

arty
tudod mi a vicc? még sorozatokat is vágnak!!! (vagy eleve, európába jön a vágott - nemtudom. láttam már torrentoldalon kommenteknél sírást, hogy miért vált a szinkronos (US tvverzióra vágott magyar tévé szinkronja) feliratra idõnként 😄 )

m1-m2 tudom, hogy jobb minden szempontból, de bevallom azt 93 óta kormánytévének tartom -> nemnézem. amugy ha már milliárdok: miért kell ennyi közszolg adó egy piti 10 millás országnak?!?!?! (költõi!)

szinkron-feliratot ma megnézem! tányéros matávtévénk van (ez a legolcsóbb), sok reményt nem fûzök a dologhoz 😄

oké, azt már láttam, h többször nem volt torz a fej, de a benagyitás 16:9-re szvsz marad általános. mondjuk ez lenne a legkisebb para...

12es karika meg kötelezõ, tudom. retek képmutató médiahatóság.

Forza.

genndy
Ijj, tényleg <#szomoru1>
Erre nem gondoltam, mert már a karácsonyira is bespájzoltam...<#vigyor2>
Akkor azért a grebber-féle megoldás mûködhet <#papakacsint>

zorrobomber
Szerintem a gond jelen esetben - és nálam is - az hogy az egész sale végéig nem jön fizu.

genndy
Ööö... eddig mindig napi váltásokban voltak az akciós ajánlatok sale esetén is, tehát ha este 7tõl már nem is tudod megvenni, másnap este 7ig van idõd...
Akkor van szívás, ha lesz olyan mint nyáron, hogy 8 órás ajánlatokat (is) nyomnak.
Vagy én nem tudok valamit és hülyeséget beszélek? <#zavart2>

Shep
Ja, hát az néha tényleg elég kínos.

ZsZso
Gundelnek remek humora van, azzal nincs baj. A többi eröltetett, kínos viccelõdés, szúrkálódás az ami irritál.

Ízlések és pofonok.

Shep
Szerintem pont attól jó, hogy poénkodnak, amúgy túl száraz lenne. Gundel mindig elsüt valami marhaságot, lényegében az viszi el az egész mûsort, hogy komolytalankodik.

ZsZso
Az lenne, ha nem lenne benne az a hülye, idióta jópofizás. Egyszerûen csak vetélkednének. De neeeeeem! Humor heroldnak kell lennie mindenkinek. Gundel nagyon profi, de nem tudom hosszabb ideig nézni a mûsort. Annyira kár érte, pedig tényleg jó lenne.

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az ajánlatot - és lehet, hogy élni is fogok majd vele. <#worship><#law>

grebber
Szerintem ha leírod mit szeretnél milyen értékhatárig ugrunk és megvesszük neked!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Akkor tehát, este héttõl lesz akció start a STEAM-en?
Frankó... megint nem tudok részt venni majd az ajánlatokban 😞

Én 99%-ban sportot nézek, azt pedig többnyire élõben érdemes. Arra jobb a tévé, mint akár a live stream, ami a minõséget illeti. (Plusz nem köt le egyszer több eszközt, ah nincs elég.)

Ami meg a Rudolf Péteres reklámokat illeti, elsõre még lehetett rajta mosolyogni, de hogy fél éve - vagy inkább több - mindig annak valamelyik variációja megy, ha elmegyek a tévé elõtt, az már nagyon sok. Egyszer elég lett volna látnom mindegyik verziót, de anélkül se lenne hiányérzetem.
Carlos
azaz

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
"Maradj talpon" - Gundel Takács Gáborral.