Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Skyfall miért nem lett Égszakadás?
Nem kell mindent lefordítani.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zomil
Mert a Cloud Atlas sokkal értelmesebb cim 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Shep
Vélhetõen így volt, de ezt Imre mester fejtegette már egyszer. Mindenesetre szerintem jó, hogy legalább van magyar felirat még ha nem is teljesen tökéletes.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

valószínüleg fogalma se volt a fordítónak hogy ez egy videojáték lenne, csak ott voltak a mondatok wordben 😄

Shep
Mi kellene legyen a címe?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na az AC3 magyar felirat tényleg elég érdekes, vannak benne "furcsaságok" pl. ugyebár lehet a szalmakupacból most már fütyülni az ellennek fordításban ez egyszerûen síp, hááát. Meg kicsit olyan tesco gazdaságos hatása van ,ha van egy összetettebb mondat akkor van ,hogy csak a tömör jelentése van leírva, persze aki nem érti annak ez is jó csak néha kicsit zavaró. Persze van ahol próbáltak figurázni, mert egyik résznél volt egy mondat, hogy ... clean up this mess. - rakjunk rendet ebben a zsibvásárban, vagy valami hasonló, a zsibvásár az fix, nemhiába a magyar nyelvnek azért megvannak a maga szépségei. És itt ez mondjuk nem is volt rossz csak kicsit furcsán hangzott de azért jópofa.

Shep
Hát most miért, a 8. utas volt és halált hozott 😊

Fpocok

tutituti
Felháborító amúgy!

Fõleg, hogy én nagyon várom a filmet és amikor megláttam mi lesz a címe akkor a fejem fogtam

"jackiechan My Brain is Full of Fuck kép*

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
Ezt csak ugy offként 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szabi
Alien - Nyolcadik utas: a halál <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

HappyHunter
Nyomokban plágiumot tartalmazhat <#nevetes1>

DarkSector: Szerencsére nem 😛

Be happy. :) Running!

Fpocok
Suburgatory - A kondom el van vetve

/facepalm

DarkSector
ja vannak cifraságok, de remélem ismered a TV2 és RTL KLUB délutáni szuperprodukcióit, ezeket az "..., avagy ...." családi vígjátékokat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Nem ismerem a sorozatot, de nem hasonlít véletlenül a régi "Minden lében két kanál"-ra? (Roger Moore) 😊

[merlinw.org]

mooo
Rám jött a röhögõgörcs a humorosba írt hozzászólásod miatt 😄
HappyHunter
Kedvencem a Burn notice - Minden lében négy kanál fordítás. XD
Semmi bajom a szabad fordítással, de hát akkor már legalább hangozzon jól..
Pl. az "Így jártam anyátokkal" "How I Met Your Mother" helyett teljesen jó.

Hát srácok ti elkényeztettek engem! Nem elõször kapok tõletek csak úgy grátisz, jóindulatból, szimpátiából vagy nem tudom mibõl ingyen egy-egy játékot.

Ezúttal HappyHunter lepett meg egy (most lehet kapaszkodni) Swords and Soldierssel, amivel már nem tudom milyen régóta szemezek :-D, amit ezúton is teljes szívból nagyon, nagyon szépen Köszönök neki!

Szerintem holnap meló után neki is esek :-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Most láttam egy reklámot, a mozifilmrõl....Felhõatlasz.

Itt megállnék egy percre.

KI a búbánatos retkes faszom talál ki ekkora idióta címeket?
Még értelme sincs a címének...
Döbbenet mikor ilyen idióta filmcímeket hallok.

A másik amikor tv-ben vannak zs kategóriás vígjátékok, és olyan címek vannak, hogy "Józsi, avagy a kerékpáros postás"
A hideg ráz tõle, ettõl az "..., avagy ...." baromságtól.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Én is próbálkoztam vele, de nem sikerült:

"Hello MerlinW

Thank you for contacting Ubisoft Technical Support regarding Assassin's Creed.

We are sorry but is not possible to do ,just because the first one is not an Uplay game.
If you have any further queries or issues please do not hesitate to contact us again and we will assist you further.

Kind Regards,
Ubisoft Technical Support."

[merlinw.org]

HappyHunter
Nekem is megment, köszi!😊

DarkSector
Nembaj, elég ez. THX. 😊

wantonly
Igen, elvileg még az AC1-nek is van ID-je, de nekem nem fogadta el a serial-t a kliens. Eddig csak ezt a kettõt tudtam beregisztrálni.
DarkSector
Lassú vagy. 😄

Ma már nem fogom letölteni, inkább "Gyilkos sorok"-at inkább.
4. évadnál tartok. 😊

DarkSector
Ja oks.
Már késõ van ne nyomj nekem ilyenkor magasröptûket...pls. 😄

Shep
Ja, egyébként AC-hoz van rendes törés nem kell jupléjezni.

DarkSector
Most szótak hogy van már OFFLINE verza, mégiscsak lesz Assassin 3....😊
És magyar.

Shep
Nem neked szólt konkrétan, szerintem érti az akinek.

Spec Ops nagyon is jó játék, a történet meg egyébként sem mindennapi. Nem a szokásos menjünk mert ott vár a fõgonosz és öljük meg téma, vagy a gyilkos földönkívüli sáskák támadása 😊

DarkSector
Mit számít az óra és ft összefüggés? 😄
Én arra írtam hogy a gyerek nem emlékezett rá, és nem tartja jó gémnek.

MerlinW
Én is 200 órát játszottam a warez DaS-al, mielõtt megvettem (amivel aztán további 50 órát bohóckodtam eddig). Nincs ezzel semmi baj...

[merlinw.org]

Shep
Nem érted, hogy 4-5 óra 1100FT-ért nem éri meg? 😄

wantonly
Egyetértek! Én már végigjátszottam, de még késõbb biztos újrakezdem. Nagyon élvezetes, nagyon jó. A sztori is változatos, nekem egyedül a "csavar" nem tetszett a történetben.
Fpocok
"Ez már rég nem pénz kérdés. Ez megszokás."
OK.

"Demowarez? A youtube 720p/1080p wt-k óta én már ezt sem fogadom el mentségnek."
Az a te bajod. Videó nem adja vissza a játékot, ráadásul videóból nem tudom meg, hogy futna-e a gépemen pl. Akkor meg minek vegye meg?

Jah és tovább nem folytattam. Töröltem, majd ha egyszer megvettem, majd akkor folyt. köv.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dishonored egy gyöngyszem. Én tényleg csak demóztam. Kb. 1,5-2 órát toltam, de az a játék valami hihetetlen hangulatos! Vedd fel a Must Have címek közé, tényleg!

DarkSector
Oks de nem értem a célzást, mert:

1. a Spec Ops nem FPS
2. én is letoltam az FPS-ek nagy részét, viszont én meg TPS fan vagyok, a Spec Ops TPS stílus.

De nem én mondom hogy korrket a Spec Ops, hanem a kritikák. 😛

Tinman
Valakinek a véleményére adnom kell. Inkább adok olyanéra, aki az összes FPS-t -mióta a mûfaj léteik- letolta, mint olyanéra, aki nincs benne ennyire durván.

Dishonored-et pl. nagyon dicsérte (pedig lassan közeledik a nyugdíjhoz az ürge) :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szabi
COD-osnak én már alapból se hinnék 😄

szerintem nem rossz játék, hangulat nagyon jó (brutálisan nyomasztó) , irányítás hamar megszokható, látványvilág zseniális, ellenfelek néha meglepõen okosak 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Én is reszketek elõre...

DarkSector
😄DDDD
THX.
Gondolom minden játéknak van egy ID-je akkor nem? 😊

DarkSector
Nem mindent, csak 8-10 AAAAA játékon vagy túl ebben a röpke pár hónapban.
😄
vagy nem?
Nem mintha ez baj lenne, a te dolgod. 😊

wantonly
Így indítsd el a klienst: Uplay.exe" -upc_uplay_id 26

Ezután kérni fogja a kódot, megadod és voálá. 😊
DarkSector
Attól hogy haverodnak nem tetszik vagy végigszalad minden jáátékon, még nem jelent semmit, persze olcsón lesz majd, de azért nem ebben az évben...😄

Nono! Nem veszek meg én mindent, de AC fan vagyok, az KELL! Már egy éve eldöntöttem, hogy ha szart eszek is karácsonykor akkor is megveszem.

HappyHunter
Taníts mester <#worship>

Tinman
Gáddemit! :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
Yeah. 😊
<#eljen>

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Halló! THanksgiving Sale holnaptól steamen nov27-ig...XD

Tinman
Spec ops: The line:

Nagy FPS mániás ismerõsöm (szervert is bérelnek CoD miatt) ma kérdeztem róla, hogy tényleg olyan jó-e?

- Alig emlékezett rá, pedig végigtolta.
- Arra emlékezett, hogy egy vasárnap d.u. lement.
- Ahogy arra is, hogy honnan wrzolta le.

Lesz ez még alapból is 2 euroért :-D