Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1998 - eredeti kiadásból egy random kép: KLIKK
2012 - Enhanced Edition-bõl egy random kép: KLIKK
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
Achtung Panzer Kharkov 1943
Gettysburg: Armored Warfare
Hearts of Iron III Collection
King Arthur Collections
King Arthur II
Victoria II
Victoria II - A House Divided
Ha a King Arthur 2-ön kivül a többire lenne vevõm akkor megvenném a pakkot! Akit érdekel jelezze!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
De kifejtem :
- 5 órás tutorial egy állítólag sandbox játékban: Ha a sztorit végig ugy lehetett volna végigtolni hogy közben mindig ugat mit hogy kell engem az se érdekelt volna mivel tutorial is játék meg utána is amit játszom az is ugyanaz a játék.Szóvan nagyon hidegen hagy.
-lélektelen, béna fõhõs, totálisan érdektelen sztori: 124ezer game van aminek sokkal fosabb a sztorija.
- röhejes hogy a fõhõsnek minden egyes fontos függetlenségi háborús eseménynél ott kell lennie: Ez lol faktor!!! Nincs olyan game amire ne lehetne ilyet írni. Ezt is csak az mutatja egyre menõbb fikázni.Mert csak bemondok valamit azt deszar mert hiba.
- a "játék" része totálisan nélkülöz minden kihívást, a harc "gomb-csapkodás": Engem nem zavar mint korábban is írtam jót lehet vele játszani szóval.
- egy elvileg, egyszer valamikor lopakodós cuccnak hirdetett játékban nincs lopakodási mechanizmus: Ezt meg most hallom elõször hogy valaki ezt mondta egy AC-re. Ez nem splinter cell.
Nekem minden perce élvezet.Végig fogom vinni még párszor.
Amit sajnálok,hogy nincs egy nyomoronc kiadó sem aki minimum egy AC3 hajózós rész szintû tengeri csatás hajós game-et csinálna! Pedig ez nem gyengén jó benne!
Mivel a harmadik részt még nem próbáltam, így vegyítem a korábbi saját tapasztalataimat és a review-ban leírtakat
- 5 órás tutorial egy állítólag sandbox játékban, úgy hogy volt 4 korábbi rész koppra ugyanezzel a gameplay-el
- lélektelen, béna fõhõs, totálisan érdektelen sztori
- röhejes hogy a fõhõsnek minden egyes fontos függetlenségi háborús eseménynél ott kell lennie
- a játék készítõi nem értik mi a különbség egy film és egy játék között, vagy ha igen akkor csak nem érdekli õket hogy ez egy játék
- a "játék" része totálisan nélkülöz minden kihívást, a harc "gomb-csapkodás", a parkour pedig túl könnyû, kivéve amikor az irányítással szenvedsz
- egy elvileg, egyszer valamikor lopakodós cuccnak hirdetett játékban nincs lopakodási mechanizmus
Alapvetõen nem bosszantana az egész, ha nem lenne ott a hatalmas potenciál ami már az elsõ rész óta ott kering a játék körül, de szerintem teljesen vakvágányon fut az egész sorozat. És állítólag ez az eddigi legrosszabb rész. Így hirtelen ennyi, ha eszembe jut még valami majd leírom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindenki bughalmazként írja le ,de akkor nem tudom nálam xbox 360-on miért nem ütköztem ilyenbe!
Ott csak a fõsztorit csináltam meg (mert pc-re megvettem majd ott fogom jobban belefolyni) és 14 órás felhõtlen szórakozást nyújtott.
Szóval epekedve várom te milyen hibák miatt "rossz játékozod"!
"egy ilyen rossz játék eladási számai ennyire jók"
Viszont õszintén szólva az engem zavar hogy egy ilyen rossz játék eladási számai ennyire jók.
1. Crusader Kings II
2. Magicka Collection
3. Magicka: The Stars Are Left DLC
4. Sword of the Stars - Complete Collection
5. Sword of the Stars II: Lords of Winter
6. Victoria II
A pólója is tetszik szóval veszem is fel majd télikabáton kívülre<#idiota>#idiota>
<#eljen>#eljen>
Majd ha esetleg csomagolnak beléjük optimlizációt akkor talán veszek nfs-et is!
"Nulla tenaci invia est via"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Oroszoknál lehetne ez is hihetetlen olcson. Bár GMG-en ha lesz -75%-ba akkor lejön belõle a kapott 2 eurom és akkor már 3 euroért elég jó vétel fõleg ha lesz kupon meg addigra beváltható lesz az Earth 2160 is <#banplz>#banplz>
Közben Darkstar One pack megvéve (mibõléjek<#banplz>#banplz>)
Kár hogy nincs magyarítása 😞
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/