Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Biztos, hogy nem lett szebb?
1998 - eredeti kiadásból egy random kép: KLIKK
2012 - Enhanced Edition-bõl egy random kép: KLIKK

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zomil
Hát meg nem mondanám, h sokkal szebb lett...ezért ennyi pénzt nem ér...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Totális kreténség a sztori 😊 Jó grafika, tûrhetõ hangulat, belül pedig üres. Nagyon sokszor éreztem azt(még AC2ben) hogy egy bevásárlólistán pipálom ki a dolgokat, és nem azt hogy hú ezt most tényleg fejlesztettem, és majd erre meg erre milyen hasznos lesz.

zorrobomber
Ez igaz, csak arra akartam rávilágítani, hogy te sem azt írtad hogy javítottak dolgokon, hanem hogy "egyre több mindent" raktak bele.

Fpocok
Nekem az a legnagyobb bajom az ACvel, hogy amikor elsõ részt próbáltam, semmit nem tudtam a kerettörténetrõl... aztán megláttam és elég nagy hülyeségnek tartom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Shep
GMG-s Max Payne 3 a saját kapszulájukon keresztül megy vagy games for windows live, vagy mi?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Attól ,hogy szerinted szar, nem jelenti azt ,hogy tényleg az, ahogy azt sem, hogy nem az 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Mit választanál a kettõ közül? 😊
- szart
- egyre több szart

grebber
Shep
Hát nem tudom de szerintem pont az AC sorozat ami ez nem igaz, részrõl részre érezhetõ volt a fejlõdés, hogy egyre több mindent tudjanak nyújtani még abban a harmatgyenge Revelationsban is volt újítás.

Fpocok

zorrobomber
Ja, és amúgy már csak azért is KELL szerintem kritizálni az AC sorozatot, mert jelen pillanatban ez A nagybetûs JÁTÉK, ami pörgeti a piacot, mások követik, és a szomorú igazság az hogy láthatóan nem törekednek arra hogy egy kicsit is változtassanak a bevált formulán. A baj az hogy csak pénznyomtatásra bevált eszköz, játéknak átlagon aluli.

grebber
Paradox War Chest: $7.49 contains (all Steam except Achtung Panzer):
Achtung Panzer Kharkov 1943
Gettysburg: Armored Warfare
Hearts of Iron III Collection
King Arthur Collections
King Arthur II
Victoria II
Victoria II - A House Divided

Ha a King Arthur 2-ön kivül a többire lenne vevõm akkor megvenném a pakkot! Akit érdekel jelezze!

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Úgy biza. ME1 -gyel lehetnek problémák, de elvileg azt is lehet orvosolni.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Én sem értem akik pl. Haytham-et szidják, teljesen korrekt karakter és szerintem a küldetései sem unalmasak, kifejezetten jó volt vele kalandozni. Többirõl még nem tudok nyilatkozni mert tegnap este ott hagytam abba, hogy a kispulyával kell bohóckodni.

zorrobomber
Origin-re viszont szerintem regelhetõk.

ZsZso
Bioware Pack - 15 USD (nem Steames)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Valami összehasonlító képek vannak hogy valóban érdemes-e felrakni?

zorrobomber
A hajózós részt valóban dícsérik. Az érveimet nem cáfoltad meg, de igazából nem zavar hogy Te jól érzed magad a játékkal 😊 Azt viszont elutasítom, hogy azért fikázok, mert egyre menõbb fikázni.

Solid Snake
grebber
Na ezek nálam fel se tûntek hogy hibának kéne õket felroni!

De kifejtem :

- 5 órás tutorial egy állítólag sandbox játékban: Ha a sztorit végig ugy lehetett volna végigtolni hogy közben mindig ugat mit hogy kell engem az se érdekelt volna mivel tutorial is játék meg utána is amit játszom az is ugyanaz a játék.Szóvan nagyon hidegen hagy.

-lélektelen, béna fõhõs, totálisan érdektelen sztori: 124ezer game van aminek sokkal fosabb a sztorija.

- röhejes hogy a fõhõsnek minden egyes fontos függetlenségi háborús eseménynél ott kell lennie: Ez lol faktor!!! Nincs olyan game amire ne lehetne ilyet írni. Ezt is csak az mutatja egyre menõbb fikázni.Mert csak bemondok valamit azt deszar mert hiba.

- a "játék" része totálisan nélkülöz minden kihívást, a harc "gomb-csapkodás": Engem nem zavar mint korábban is írtam jót lehet vele játszani szóval.

- egy elvileg, egyszer valamikor lopakodós cuccnak hirdetett játékban nincs lopakodási mechanizmus: Ezt meg most hallom elõször hogy valaki ezt mondta egy AC-re. Ez nem splinter cell.

Nekem minden perce élvezet.Végig fogom vinni még párszor.

Amit sajnálok,hogy nincs egy nyomoronc kiadó sem aki minimum egy AC3 hajózós rész szintû tengeri csatás hajós game-et csinálna! Pedig ez nem gyengén jó benne!

zorrobomber
Nem, nem a bugokkal van a baj.

Mivel a harmadik részt még nem próbáltam, így vegyítem a korábbi saját tapasztalataimat és a review-ban leírtakat
- 5 órás tutorial egy állítólag sandbox játékban, úgy hogy volt 4 korábbi rész koppra ugyanezzel a gameplay-el
- lélektelen, béna fõhõs, totálisan érdektelen sztori
- röhejes hogy a fõhõsnek minden egyes fontos függetlenségi háborús eseménynél ott kell lennie
- a játék készítõi nem értik mi a különbség egy film és egy játék között, vagy ha igen akkor csak nem érdekli õket hogy ez egy játék
- a "játék" része totálisan nélkülöz minden kihívást, a harc "gomb-csapkodás", a parkour pedig túl könnyû, kivéve amikor az irányítással szenvedsz
- egy elvileg, egyszer valamikor lopakodós cuccnak hirdetett játékban nincs lopakodási mechanizmus

Alapvetõen nem bosszantana az egész, ha nem lenne ott a hatalmas potenciál ami már az elsõ rész óta ott kering a játék körül, de szerintem teljesen vakvágányon fut az egész sorozat. És állítólag ez az eddigi legrosszabb rész. Így hirtelen ennyi, ha eszembe jut még valami majd leírom.

Shep
Inkább a MaxPayne-t felezték volna

IMYke2.0.0.0
Az a nézés... <#nevetes2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Solid Snake
grebber
Ha leírod te mit tartasz rossznak azt szívesen elolvasnám!
Mindenki bughalmazként írja le ,de akkor nem tudom nálam xbox 360-on miért nem ütköztem ilyenbe!

Ott csak a fõsztorit csináltam meg (mert pc-re megvettem majd ott fogom jobban belefolyni) és 14 órás felhõtlen szórakozást nyújtott.

Szóval epekedve várom te milyen hibák miatt "rossz játékozod"!

IMYke2.0.0.0
Veszem elõ mindjárt a pattogatott kukoricát... Hogy ezért Te mit fogsz kapni ma, Jéééézusom, <#nevetes1><#eplus2>
"egy ilyen rossz játék eladási számai ennyire jók"

zorrobomber
A figura meg a doboz meg a többi cucc igen, jól néz ki. Mint ahogy elsõ ránézésre a Media Mark óriástévéjén a játék is jónak tûnik.
Viszont õszintén szólva az engem zavar hogy egy ilyen rossz játék eladási számai ennyire jók.

ZsZso
Teljes, über brutál lista itt.

ZsZso
Plentiful Paradox Package 10 USD
1. Crusader Kings II
2. Magicka Collection
3. Magicka: The Stars Are Left DLC
4. Sword of the Stars - Complete Collection
5. Sword of the Stars II: Lords of Winter
6. Victoria II

grebber
Ennyi pénzért muszáj neki.
A pólója is tetszik szóval veszem is fel majd télikabáton kívülre<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Jól néz ki. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
Kérlek szépen, ilyet inkább linkelj 😊

zorrobomber
lol, de jól idõzítettem <#idiota>

grebber

Solid Snake
IT Dark Souls & Demon Souls mester.<#pias>
Fpocok
Pont ezt akartam mondani... olyan fos, hogy ennyiért adják? De miért csak ezt? Hát pont ezért.

grebber
Biztos nem azért mert ennyire jó lett<#banplz>

Majd ha esetleg csomagolnak beléjük optimlizációt akkor talán veszek nfs-et is!

Szabi
576 fb oldala: "Hogy ne érje szó a ház végét, gondoltunk azokra is, akik esetleg nem tudnak kilátogatni hétvégén a PlayIT-re, így a szokásos hétvégi akciónk keretein belül nem 30%, hanem 50% kedvezménnyel adjunk a kiválasztott játékunkat, ami ezúttal a Need for Speed: Most Wanted lett!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

Rapid81
Az érdekes, mert nekem nem von semmit.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fpocok
Nem tudom volt e már... de GMG-n csak 19euró a DISHONORED a GMG25-G4VDR-0ZL4Q kóddal. Most jelent meg... az kurva olcsó szerintem 😄

lostprophet
Maradt elég sok lezáratlan szál az elsõ évad végén, arról nem is beszélve, hogy ez így szerintem nevetségesen lett "lezárva".

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

lostprophet
Jájj, nem szólok be az LP miatt, nem szólok be az LP miatt, nem szólok be az LP miatt 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Már csak egy Mafia 2 kéne nagyon olcson és teljes az öröm.
Oroszoknál lehetne ez is hihetetlen olcson. Bár GMG-en ha lesz -75%-ba akkor lejön belõle a kapott 2 eurom és akkor már 3 euroért elég jó vétel fõleg ha lesz kupon meg addigra beváltható lesz az Earth 2160 is <#banplz>

Közben Darkstar One pack megvéve (mibõléjek<#banplz>)
Kár hogy nincs magyarítása 😞

grebber
Persenalként küldtem amin belül van 4 lehetõség és mindegyiknél levonja a fee-t!

DarkSector
Jó8 mindenkinek.

Az új Medal of Honor-ban 1 jó dolog azért akad....Castle of Glass

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Igen. Personal-ként jelöld meg a küldés típusát. Purchase-nél vonja, Personal-nál nem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Nem értem. Baj az, ha folytatnak egy k*jó játékot?😊

[merlinw.org]

grebber
Erõs vagyok a szart vagyok erõs!<#idiota>

Rage és Death Rally a mai termés! És meghozta a futár az Assassins Creed 3 Freedomot <#taps>