Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát én nem tudom, neked kellene tudnod 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ki?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Analizáljon téged a tudod ki 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Analizálni akarsz? Olyan nehéz eset vagyok, hogy még tanult pszichomókusok is kifekszenek tõle 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Péntek van 😊 , hazamegyek és bocsánatot fogok kérni itt mindenkitõl(ha kell), plusz azért remélem, személyesen senki nem veszi sértésnek amiket írogatok. Egyszerûen vakon bízok az RPS-ben és a korábbi részek alapján tapasztaltakban.

Épp sül a hangulat 😊

Shep
Nem kell túlkombinálni a dolgokat, egyszerûen az elsõ 2 nevet ami eszembe jutott beírtam, ennyi. Na de hogy te itt éreztél valamit akkor biztos van valami a háttérben, na ki vele 😊

Pont ez a lényeg, hogy egyáltalán nem errõl van szó. AC2 hozott egy nagyon jó sztorit és új világot és feature-ök garmadáját. Brotherhood hozta a tanoncokat és a multit többek között. Revelations kiegészítette a történetet és tovább csiszolta a játékmenetet, tanoncokat, miegymást.

AC3-ról még nem tudok nyilatkozni, de aki akár 1 órát is játszott vele mind dícsérte a játékosok közül. Legalábbis nagyon kevésnek nem tetszett, ez azért sokat elmond.

Mi az, hogy kivéve Hunting meg hajózás? Az nem feature? NA tényleg most ugorjuk a témát, mert te most tényleg fikázni akarsz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Nem fanboyság, mert szerintem 2 jó rész volt 2 és a BH meg a 3-ról majd kiderül de eddig jó. Viszont te úgy alázol ,hogy nem játszottál vele csak felállítottál egy elképzelést magadban valami szar teszt alapján és kész ez a kõbe vésett igazság ettõl aki eltér az csak hülye fanboy lehet. Na ez itt a bökkenõ, teccikérteni?

Azért ennél többrõl van szó. Új mozdulatok, új szereplõk, új helyszínek, új sztori és süt belõle a hangulat.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
"ugyanúgy nem ér semmit ahogy pl. Rapidé Imy ellenében. Ja ill, hát mégsem mert Imyé a topic 😄"

Hogy keveredtem én most én ide? Rapiddal mi nem veszekedtünk (ahogy mással se szoktam) - tudtommal.
A topik meg nem az enyém - nem vagyok iparmágnás, hogy kilóra vegyek SG.hu szervercsoportokat meg alkalmazottakat stb. -, hanem a miénk, ide járó, kulturáltan beszélgetõ (legalábbis, szeretem ebben a hitben áltatni magam) játékosoké!

Ráléptem a virtuális sarkadra, hogy mindig elõkerülök?

Tény, hogy az elsõ rész óta a leggyengébb volt a Revelations. Ezt én sem vitatom. Mondjuk én még így is jól szórakoztam.

Rajongok érte, ezt is tény.

zorrobomber
zorrobomber
Nem akarok köpködni, te veszed magadra az egészet, tipikus fanboy viselkedés 😊 Mondtam is, hogy nem játszottam vele, de nyilvánvaló hogy csak csináltak egy új(lenyûgözõ) kartonvilágot és belerakták ugyanazt amit eddig(kivéve hunting és tengeri harc).

Oké, köszi!

www.smart-bus.hu

Shep
Csináljál hozzá kamu accot, amcsi címmel.

Shep
Hát nem egészen de szerintem itt fejezzük is be, mert látszik ,hogy nem játszottál vele és egész egyszerûen csak köpködni akarsz, ehhez én nem leszek tovább partner. Ha minden széria csak annyira fejlõdne, mint az AC szerintem nem itt tartana a játékipar és nem az évrõl évre ugyanazt eladó COd fogyna a legjobban.

zorrobomber
Új dolgok? Gondolom 2 óra után ad egy új kést, amit ha elsõ pillanatban megkapsz, akkor nyilván nem tudtad volna kiválasztani az inventoryból 😊

Üdv Urak!

Még soha nem vettem semmit az amazonról, ezért egy kis segítséget kérnék...

Van egy regisztráció a saját nevemen, de olyan játékot akarok megvenni, amit elvileg csak amerikai címmel lehet... Az nem gáz, ha a számlázási címhez másik nevet adok meg, mint amire a regisztrációm szól? Vagy írjam át a fake névre az amazon regisztrációm?

www.smart-bus.hu

Shep
Hülyeséget beszélek az SR3 szar, meg üres. Idióta küldetések, idióta fegyverek, hát szar. Na ennyi az én szavam a tiéd ellen, ugyanúgy nem ér semmit ahogy pl. Rapidé Imy ellenében. Ja ill, hát mégsem mert Imyé a topic 😄

Shep
SR3 jó játék de semmivel nem érzem többnek, mint pl az AC3-at. Amúgy ezt az 5 órás tutorialt honnan a francból szeditek? Valami hülye leírta ti meg elhittétek, vagy mi? Normálisan fel van építve egy jó történet és folyamatosan mutatja az éppen új dolgokat amik az utadba kerülnek. Ez amúgy tényleg legalja dolog, nem is tudom ,hogy merték ezt megtenni, ahelyett ,hogy kivágtak volna a pusztába aztán gyere rá mindenre magadtól, mint a DS-ben. Mennyivel jobb is lett volna.

zorrobomber
Ha sandbox játék, akkor mondjuk ellenpéldának a Saints Row-t tudnám példának felhozni. Ott is van sztori, de nem érzed azt hogy gúzsba lenne kötve a kezed, sõt. Elkezdõdik a game, és azt csinálsz amit akarsz. Nincs 5 órás tutorial, nincs az hogy "az õseid nem öltek háziasított állatokat", semmi. És nehogy azzal jöjj, hogy az egy agymenés, mert az AC is az 😊

Rapid81
Nekem a sorozat a Brotherhood-ig tetszett. A Revelations-zel annyira bealtattak, hogy orvos is felírhatná altató helyett. Akkor én menet közben tértem át más "vallásra"? Egyre gagyibb a játék, csak annyira oda vagytok érte, hogy nem veszitek észre. Ezt nevezik rajongásnak.

Ez olyan, minthogy az a hülye Zámbó kölök, ha jól tudom, még mindig ott veri a nyálát a tévében, mikor egyszer hallottam énekelni és én jobban tudok nála. Pedig higgyétek el, annyira nem vagyok jó énekes. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Shep
Milyen játékok tetszenek neked? Párat mondjál már!

Így van! Shepnek van igaza, hogy egyszerûen nem neked való a játék, amivel semmi baj nincs. Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz.

Nekem a kedvenc játéksorozatom.

Neked nem tetszik a játék, nekünk meg igen. Maradjunk ennyiben, mert innentõl minden további vita értelmetlen.

Történet szempontból mindenképp. Sok mindenre fény derül és üdítõ változatosság Ezio után néha Altair-ral is menni.

zorrobomber
Ezt nem fogadom el hogy a játék jó, csak nem neked való 😊 Nem, nem jó játék, és ti vagytok túl türelmesek 😊 És még egyszer leírom, azért bosszantó az egész, mert én is lelkesen vártam hogy mikor faragnak belõle egyszer igazán jó szórakozást.

A review pedig jó, de legalábbis véletlenül MINDIG egyetértek velük. Nagyon kevés a kivétel.

Steam version here. No problem during activation.

Shep
Nincs is cél nélküli ugrándozás de szerintem a játék egész egyszerûen nem neked való de ettõl még nem szar, meg üres csak neked más kell.

zorrobomber
Nem akartam belekezdeni amíg legalább a második részt végig nem viszem. Mivel folyton beleunok a cél nélküli ugrándozásba, így nehéz lesz.

Shep
Akkor a legjobb résszel nem játszottál (Brotherhood) vagyis persze ,hogy nem tetszett a széria 😊

zorrobomber
Szerintem. Játszottam az 1-el és a 2-vel. Az fejlõdés hogy visszatér Altair? 😄

genndy
Igen. Ami eddig megjelent, az a Season 1, ami 5 epizódból áll (pont, mint egy sorozatnál). A teljes elsõ évadot tudod most megvenni, ez egy lezárt végû játék 12,5 euróért.
Viszont a nagy sikerre való tekintettel valószínûleg jönnek még Season-ok (szintén több Episode-ra bontva).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Nekem sem akarja az igazságot.

IMYke2.0.0.0
Köszi srácok.

Shep
Nem 😄

ZsZso
Igen.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Igen.

tutituti
legjobb hír mára!!

Steamgifts amúgy senkinek se megy?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

IMYke2.0.0.0
The Walking Dead-nél azt olvasom:
"Gain access to the full season <5 episodes> of The Walking Dead by purchasing the Season Pass, which will act as your gateway to every episode of the game. All five episodes are now available immediately upon purchasing the full season."

Akkor, tehát, a teljes (eddigi) sorozat kerül 12,5 €-ba?

Biztos nekem van súlyos ízlésficamom, de szerintem eddig az egyetlen negatívuma az irreálisan magas gépigény. Ezt leszámítva eddig számomra az AC2 után a legjobb AC. Ki tudja? Lehet, h mire végigjátszom addigra a 2. részt is leelõzi nálam.
ZsZso
Érdekes - Skyrim 10 GBP - (8 GBP kuponnal) a GameFly -on. Elvileg ... nekem gyakorlatban be se akar jönni + elvileg magyarhonból nem is lehet vásárolni.

Nektek bejön? Ötlet, hogy hogy lehetne mégis vásárolni?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
#71174-re senki?

Transformers - War for Cybertron 1.083 Ft, steam-es

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Rapid81
A Revelations annyira sz@r, hogy végig sem tudtam játszani, mert elaludtam rajta.

A többivel eddig nem volt bajom, bár tény, hogy bugyuták. Az újat meg majd egyszer kipróbálom, bár a Revelations után sok kedvem nincs.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szerintem ne is folytasd, mert akkora baromságokat beszélsz már ne is haragudj.

Méghogy az AC-k rossz játékok! Ráadásul mondod ezt úgy, hogy nem is játszottál egy részükkel. Az is hülyeség, hogy nem fejlõdik, mert részrõl részre van valami újdonság. AC 2 egyértelmûen szuper, Brotherhoodra kaptunk egy jó multit, Revelationsben visszatér Altair! Nem is értem mi a bánatról beszélsz egyébként, hogy nem fejlõdik.

Ha minõségi játékról kell beszélni nekem rögtön az AC jut eszembe!
Nem fogsz harc közben sûrûn elhunyni ez tény, de ettõl még nem lesz szar. Nem ez az AC lényeg, arra ott a Dark souls.

Legalább tedd hozzá, hogy szerintem, mert ez baromira nem általános igazság csak a te véleményed!

Legrosszabb AC cikkre meg annyit, hogy tesztek nagy része kiválóra értékelte, játékosok is imádják. Szóval ez a százból 1 tipikus esete. Ha sokat vársz és nem kapsz annyit, akkor születnek ilyen cikkek, de ez nem a játék hibája, hanem a játékosé.

grebber
Na ez is jól indul.Sokaknál nem megy az AC3 nem fogadja el a cd kulcsot a frissités után 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem csak a (G)UI lett szebb... szerintem. DE! Ha még csak szebb sem lenne (de az, plusz optimalizálás, kalandok, karakterek), mint a régi, inkább egy Baldur's Gate "újrázás", mint egy 22. CoD.... ebben talán egyetértünk <#nyes>

Zomil
Hát szerintem nem...Az hogy az UI szebb, az nem egy nagy változás...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
A Fable 3 mi a p*csnek ilyen drága még mindig - még leárazva is?! <#bdead>

grebber