Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zömében ezek miatt. Na meg persze õk is legalja szipolyozó banda, ez a HoMM VI-nál is kiderült, és ez jóformán az utolsó AAA-ban próbálkozó magyar fejlesztõcsapatba került, na meg az egyik kedvenc franchise-om leépítésébe. Most pedig az AC3 és az FC3 is jó eséllyel a minden gépen gyengén futó játékok sorát fogja erõsíteni, ha a generáció vége felé ez -a konzolokat illetõen - nem annyira meglepõ. Emellett õk gyártják a legtöbb hollywoodi szuperprodukcióhoz béna adaptációt, ha amúgy cserébe vannak jobbféle cuccaik is.

Az viszont a javukra írható, hogy nincsen évente kiadandó néplövöldéjük és csilliárdnyi DLC-jük, illetve Activision-árazású cuccaik. Mondom: szoros a verseny.
grebber
Paypalon másik ember paypaljára lehetséges INGYEN utalni (tehát hogy ne vonja le azt a fee-t) ?

Next PC upgrade: 2022

Abban egyetértek, hogy megférnek egymás mellett, de aligha éppen a Take-Two-nak lenne a legégetõbb szüksége egy egy újabb sandbox franchise-ra, ha fel is lehetne építeni egy jól mûködõ rotációt. Ráadásul a GTA V elvileg egy fokkal vagy többel komolytalanabb lesz az elõzõ felvonásnál, legalábbis repülõvel lehet majd újra szórakozni, meg ilyesmi.
arty
(de miért ubi a sátán? drm-ben (és most már digtdisztribben is) mindig õk voltak a legalja, az vitán felül áll)

Forza.

Igen, nálam õk azok.

A Take-Two nálam csak azért játszik, mert õk még nem égették le magukat annyira szememben, mint a vállalhatatlan szintre süllyedtek. (Na jó, a Square Enixre is csak az FFVII-es blama miatt haragszom, az Eidos oldala rendben lévõnek tûnik.)

Egyébként GTA-konkurencia házon belül náluk az RDR és a Mafia is, ahogy hangsúlyozottan szegrõl-végrõl az LA Noire is, de tény, hogy hogy Saints Row látszik a leginkább követni a klasszikus GTA-hagyományokat ezek közül. Más kérdés, hogy ez így nyilván még kevésbé erõsíti azt, hogy nekik kéne az SR.
Totti5
Köszönöm!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Rapid81
Nem igazán konkurens a két játék, legalábbis szerintem. Sandbox-nak sandbox mindkettõ, csak az egyik komolyan akarja venni magát, a másik meg egyáltalán nem. Mindkettõ egyedi a maga nemében.

Közben a Steamgifts meg elhasalt.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
márminthogy fõgenya? az ubi??

taketwo a gta miatt necces, nemtudom akarnának e konkurrenciát házon belül a saints row személyében...

Forza.

Nálam jelenleg még ebbõl a szentségtelen hármasból is orrhosszal a Ubi vezet, szóval inkább ne 😉

Amúgy a nagyok közül nekem is a Take-Two (illetve annak a leánya, a 2K Games volt említve) jutott eszembe.
DarkSector
Vicces 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Ezt írtam én is. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Inkább egyik se. Ha már mindenáron eladják, akkor már a 2K vegye meg. 😊

DarkSector
Én mást látok, azt hogy külön a játék 4 euro, míg csomagban érdekes mód még 2 játék van plusszban és csak 1.24 euro....OMG, ez akkor megéri nagyon. 😄

hol itt a csapda?

Vagy elírás?

De mind1 megyek feküdni majd holnap ha 1.24 marad asszem elgondolkozom, hogy benne van egy 4 euro-s játék, meg még 2 másik...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
inkább az ubi, mint az ea/activision :/

Forza.

Rapid81
Csak ne az Ubi!

Rapid81

grebber
Pletykálják hogy THQ-nál egyre nagyobb a gáz és Ubisoft venné meg õket.

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Így már valamelyest érthetõ.

Rapid81
Jelenleg a Steam-en, "csak" 2781 leértékelt játék van. 😊

Nem veszek semmit...
Nem veszek semmit...
Nem veszek semmit...
Nem veszek semmit...
Nem veszek...

azonban viszont igen, ha nem.

-ban
Egy kiadó, ráadásul mindkét játék PC-n vált azzá hajdanán, ami, és mindkettõben van lopakodás és sokféle opció. Mellesleg a következõ Hitmant már nem az IO Interactive fejleszti, hanem Montrealba kerül az is. Igaz, nem az Eidos Montreal fejelszti, hanem az újonnan létrehozandó Square Enix Montreal. Azért nem lepõdnék meg, ha a munkaerõt illetõen lennének átcsoportosítások, egymásnak besegítések, azonban viszont igen, ha nem.
HappyHunter
Egyrészt, másrészt meg akkor már valami olyan lenne hogy akinek megvan a Deus Ex az megkapná ezt a pisztolyt pl. De ez megintcsak olyan...fura így.

Be happy. :) Running!

Rapid81
Mi a franc köze van a Hitman-nek a Deus Ex-hez?

arty
21 Feb 2011 £0.67 Purchase Lara Croft GOL DLC: Hazardous Reunion
21 Feb 2011 £0.67 Purchase Lara Croft GOL DLC: All the Trappings

és azóta eltelt nem kevés idõ ...

Forza.

HappyHunter
Én max. a szlovákoknak tudnám fizetni az adót, akkor meg már inkább a svédek😊

Carlos
e! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

HappyHunter
Igen, hallottam már róla, járok is szorgosan az ikeába, keresek egy kényelmes fotelt, viszek szótárat és olvasgatom a könyveket. <#idiota>

Rapid81
Dehogy megyek. Hol bölcsõm, ott sírom is...

Shep
Menjél te is, egy jó síoktató mindig kell, míg el nem olvad minden hó és jég a Földön, de akkor meg már úgyis mindegy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
katedra pl. meg mit tudom én még szinte mindenhol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Holholhol???

Carlos
öhm... jártál már az északi népeknél?
Csakmert õk NAGYON nem szeretik a helyi nyelvet nem tudó embereket...
Szóval készülj fel hogy svédországban nem biztos, hogy te leszel a fasza síoktató, hacsak nem beszélsz folyékonyan svédül.

Sry.
Tapasztalat. 😞

(ha ismerõshöz mész akkor nem szóltam)

Þór vígi þessi rúnar

Rapid81
És magunkra hagysz bennünket, hogy rohadjunk meg a miattatok, emigrálók miatt még több adók fizetésében. Köszönjük...

Shep
Ingyen van egy csomó helyen most nyelvvizsga EU-s támogatás miatt.

HappyHunter
Hát ha nem találok majd olyan munkát amiért most kurvasokat tanulok akkor:

a) nagyon mérges leszek
b) nyilván elmegyek Svédországba síoktatónak és végül hálás leszek hogy nem találtam munkát itthon

Ebben a sorrendben.

Rapid81
Nekem még kéne egy nyelvvizsga, hogy járjon rá némi zseton, csak az a gond, hogy a vizsgát sem t'om kifizetni.

Szerencsére most meglesz az a hely minden valószínûség szerint, ahol diplomát is nyelvvizsgáimat is megfizetik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hidd el, hogy én már minden félére jelentkeztem. De felsõfokú alatt esélytelen, ezt nem 1 helyen már face to face megmondták.

Most úgy néz ki egyébként beérik a 2 év közfoglalkoztatottság.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Oroszból most egyenlõre nem tudok szerezni semmit. Elsõ 2 nap annyi rendelésük volt, hogy elfogyott a lé! Töltésig paypal-tól nem fogadnak el fizetést mással meg én nem tudok.

Rapid81
A sertésgondozói tapasztalatokat a szakmunkásban, mikor rendszergazda voltam és óraadó, tudtam kamatoztatni. 😊

Tinman
Jelenlegi helyre 6 éve úgy vettek fel, hogy közölték, hogy attól, hogy közben meglesz a diplomám még nem fogok többet kapni. Úgy fogják kezelni, mintha mi sem történt volna.

Ájdonker <#nemtudom>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Nem diplomával, hanem felsõfokú OKJ-s oklevéllel. Nem a papír a lényeg, hanem az, hogy dolgozni akarsz vagy sem. Ha csak a "profilodba" vágó melókra jelentkezel, akkor persze, hogy mondanak ilyet. Én nem csak IT állásra jelentkeztem, meg dolgoztam én feketén is, meg mindenhogy, ahogy lehetett, nem csak számítógép elõtt.

De sógoromnak 2 diplomája van és a helyi vízmûnél dolgozik segédmunkásként, meg dolgozott már karbantartóként az általános suliban, meg volt óraadó a szakiban.

Tinman
Sertésgondozó ---> Rendszergazda.

:-DDDDD

Amúgy én nem tudok ebbõl a k. IT-ból kikeveredni, elsõ munkahelyem IT technikus, második IT újságíró, harmadik IT kereskedelmi és szerviz ügyintézõ.

Most kinéz egy másik meló, még szagolgatom: IT termékmenedzser <#banplz>

Pedig vegyésznek tanultam, miközben mindig arról álmodoztam, hogy bútorasztalos leszek <#zavart2>
(Ez utóbbi már 10 éve nem akarok lenni.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Carlos
Akkor itt is!

"továbbra is keresünk autómatizálni tudó tesztelõket és fejlesztõket (java, c#)!"

Részletek nálam priviben.

Þór vígi þessi rúnar

Diplomával 2 nyelvvizsgával havai 60 000 nettót hozok haza közfoglalkoztatottként. Nálam már ember nincs, aki rugalmasabb lenne.

Legtöbb munkanélküli bemegy elmondják neki, hogy mennyi lenne a bér 8 órában és pofánröhögve a HR-est távozik. Pedig ez egy Polgármesteri Hivatal, ahol én is melózom.

davidka003
Hát nyilván úgy nehéz ha valaki úgy áll hozzá, hogy már pedig én csak programozó állást vállalok el. Ha jön valami akkor el kell vállalni aztán késõbb lehet dobbantani ha lesz jobb addig is legalább jön a pénz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bemész állásinterjúra és a pofádba mondják, hogy érettségit igénylõ munkára nem vesznek fel, mert "Maga diplomával úgyis elmegy máshova". Elmondod nekem, hogy hogy dolgoznék én bármilyen általad felsorolt munkakörben így? Tagadjam le a diplomát?

Had kérdezzem már meg neked van diplomád? Letagadtad és úgy dolgoztál ezeken a helyeken?

Rapid81
Akkor el kell menni máshová dolgozni. Én voltam már autóbontós, sertésgondozó, aszfaltozó segédmunkás, közterület-felügyelõ, kötöttem vezeték nélküli netet tetõn rohangálva, meg voltam iskolai rendszergazda is. Munka van, csak akarni kell dolgozni. 8 év után találtam rá a mostani melómra, ahol 5. éve vagyok és aránylag jól is fizet, meg szeretem is. Én meg ráadásként a bazi nagy magyar puszta közepén, Szolnok megyében lakom, ahol semmi nincs és azért sem fizetnek. Az nem talál munkát, aki nem akar.

Márpedig 2 évig kerestem és nem találtam munkát, mert túlképzett vagyok! Másrészt olyan melóra meg azért nem vettek fel, ami diplomát igényelt, mert nem 3 év gyakorlattal jöttem ki az iskolából.

Senki se érti meg ezt a dolgot, csak aki átéli! Te átélted és úgy mondod?

genndy
Dead Island GOTY
Az ajánlat végéig: 01:45:36
6,79€
-66%

Train Simulator 2013
Az ajánlat végéig: 01:45:36
14,61€
-66%

Company of Heroes
Az ajánlat végéig: 07:45:36
1,99€
-75%

Of Orcs and Men
19,99€
-50%

Garry's mod
1,99€
-75%

A mi régiónkban nem látszik:
Rage
Az ajánlat végéig: 01:43:04
$4,99
-75%

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.