Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Korrekt review az E.Y.E-ról.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Nem akartok segíteni LoL-ban? <#idiota>

Ide katt regisztráltok és ezzel támogatjátok a profilom, amiért kapok játékbeli pontot, melyeken hõsöket és skineket tudnék venni.
Csak elég egy regisztráció és a LVL5-ös szintet elérni a játékban!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Shep
Nálunk is ugyanez lenne, meg bárhol máshol a világon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HappyHunter
<#wilting>

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
Jézus - ezek állatok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Amerika a bátrak hazája és a szabadság földje 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Kifejtenéd? Mert a feature lista kellemes.

Fpocok
Nem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Kellene fogni egy gépfegyvert, felállni, ahol a kamerás áll, és leadni egy sortüzet ide. Állítóm, legalább egy ponttal nõne a világ embereinek átlagIQ-ja 😄
Vagy ide
Vagy IDE. Ez még jó is lenne, olyan lenne, mint annak a focis filmnek az elején, amikor rohannak az oroszok... mi is volt a címe? Jah, Ellenség a Kapuknál 😄

IMYke2.0.0.0
"E.Y.E: Divine Cybermancy" jó cucc? Megéri az árát?

IMYke2.0.0.0
Ebbe a játékba is betört az, amit néhányan a GTA-kban csinálnak... :=(

Solid Snake
Fpocok
Mostanában annyi mindent remakelnek, igazán csinálhatnának egy Sliders remaket. Az összes létezõ sliders évad, mind a három... legjobb. All time kedvenc sorozat!

Totti5
Mostanában hogy minden scifi sorozatot kinyírtak már a csatornák, megnéztem a SeaQuest 2032-õt, úgy 12-13 év után. Nagyon jó volt az elsõ 3 évad. 4.et nem kommentálnám.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Ha már SC2 is szóba került... van új rész!

Totti5
SG1 elsõ évadban olyan részek voltak mint a "The Nox", az egyik legjobb és legemlékezetesebb rész all time.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
Ha már szó esett a sorozatokról...
Folytatódik az új Dallas is, de már sajnos Jockey nélkül!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Tény, hogy kellett a szponzoráció, és a stúdió is... a végén. Hiszen, nélkülük, hiába a nagy hév a rajongók részérõl, semmi sem lett volna a projektbõl. De, épp a rajongók héve mutatta meg a stúdiónak, és a támogatóknak, hogy érdemes a Serenity-t elkészíteni.

arty
az tény, hogy nagy volt a rajongás és köszönöm minden kezdeményezõnek 😊

de mindez a studio akarata (jóindulatot nem írnék ... 😄 ) nélkül semmit sem ért volna ... lásd a végtelen peticiok pl a Fox-hoz! (legalja filmkiadó)

Forza.

Szerintem aki a Matrix elsõ részével egy mondatban említi a harmadikat, az veszi igazán csak a szájára! 😉
genndy
ON: Hopp, Carrier Command már kapott is egy -50%-ot. Ennyire nem fogy? 😞
Pedig a C64-es változatával játszottam sokat. Csak a gép mindig tönkrevert.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Maak
Speed Raacer ok, de a Matrixot szadra ne vedd mert beledoblak a napba. 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
+1

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Te tudod.

IMYke2.0.0.0
Speed Racer-t megértem. De a 2. és 3. Mátrix-szal semmi gond nem volt. Szerintem.

De láttam mind a 4 évadot. Ott se jött be.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Mátrix 2-3, Speed Racer.

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, nem láttad a sorozatot. <#alien>
Állókép = majdnem zérót jelent, ebben az esetben.

Nekem õ például egyáltalán nem szépség kategória.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
De, a rajongók kezdték el a dolgot - s a munkálatokhoz szükséges pénz megszerzéséhez ez jó lökés volt.

IMYke2.0.0.0
És?

arty
hatvanezret a 40millához? 😄

Forza.

IMYke2.0.0.0
Akkor ugye arról nem tudsz, hogy rajongók össze is gyûjtötték a maguk kis pénzét és el is küldték a dologhoz...

IMYke2.0.0.0
Õ mindig elõkerül, amikor a Voyager-rõl van szó 😊
Az Enterprise-ban is volt egy szépség (Jolene Blalock): aki ráadásul a 'hideg' Vulcani népbe tartozott. A kép.

arty
"rajongók által megfinanszírozott"

feltéve, hogy az Universal studio rajongó 😉 a rajongók csak akarták a lezárást és a studio látott benne fantáziát... (dvd/bluray eladásokkal TALÁN nyereséges is lett, minimálisan)

Forza.

genndy
Jeri Ryan <#finom><#nevetes1>

Én is néztem és így már nekem se kell. Sebaj spóroltunk megint.

genndy
Bocs, de nem tudom megállni: a SG-ben a gyûrûk pont ugyanezen az elven mûködnek...<#hehe> (no offense, én is imádom az SG-t. Viszont a Star Trek nekem se jött be, pedig a részek cselekményei jók, és biztos hogy az újabb sci-fi sorozatokban is az összes történet megtalálható)
South Parkos idevágó részlet: 'Simpsonék már megcsinálták' helyett: 'A Star Trekesek már megcsinálták' 😊

Maak
En sem nagyon szeretemm a star treket de a Vooyager-ben volt egy szereplo amûki miatt neztem, O az en ur baywatch babam <#szeret>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
Megérthetõ - hamar szokható a dolog viszont. Sõt, ez a "felsugárzás" dolog épp a Star Trek-eknek köszönhetõen terjedt el az ûr-sci-fi témában 😊
Sokkal racionálisabb utazási forma, mint a leszálló egységes, ûrkabinos megoldás bármely más sorozatban. S amolyan 29-49. százados 😊

Rapid81
Nekem az ilyen hegyes fülûek, meg a sugározz fel Scotty nem jön be. Túl gyerekes.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Sir Quno Jedi
mer a Grey's Anatomy spinoffja, egész jó amúgy

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Életemben nem hallottam róla. <#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
A Star Trek-sorozatok pedig jók, nagyon jók. A Deep Space Nine-t, a teljes sorozatot például 2-szer végignéztem, de kedvencem volt még a "megosztó" Enterprise is (ami, kezdetben nem is volt Star Trek-scene része, nem is kapta meg a "Star Trek" elõtét címet, csak a vége felé) és a TNG is, Voyager is kiváló sorozatok.
Ráadásul, ha a Star Trek idõvonalnak megfelelõen nézi az ember õket, akkor szép kaleidoszkópot nyújtanak .

Sir Quno Jedi
nézzé Doktor Addison-t, háhá

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Firefly-t, Andromeda-t végignéztem. Jók. Sajnálatos, hogy a Firefly-ból 1 évead készült összesen.

Star Trek-et nem bírom. A régit, T.J. Hooker-rel még néztem kölökkoromban, de nem lettem rajongó. Nekem unalmas.

A House valóban ellaposodott a végére, de a Grey's Anatomy nekem tetszik. Jó kis szappanopera. 😊

Rapid81
Folyamatban... 😊

IMYke2.0.0.0
Dr. House és a Grey's Anatomy: gyengék.
Ház bácsi az elején még jópofa volt, néztem is <õ volt a kevés kivétel>, de hamar uncsi lett. Grey's meg helybõl nem érdekelt, az elsõ rész után.

IMYke2.0.0.0
A felsorolásból rengeteg egyáltalán nem érdekel.
Babylon 5 nagy kedvencem - teljes sorozat, nagy filmek megvannak. Sõt, az egyik nagy filmet (original DVD) egyenesen Angliából küldte születésnapi ajándékba az egyik egyetemista barátnõm, aki kiköltözött, mert tudja, hogy szeretem a sorozatot.
Battlestar Galactica (nem a hetvenes évekbeli) nagy kedvencem - Razor is megvéve (original DVD) stb.
V - bár, a teljes sorozat megvan, még nem néztem végig.
A "V"-vel kapcsolatban ajánlom a "Earth: Final Conflict" (befejezett) sorozatot - amilyen gyengének tûnik, így, sok évvel az aktualitása után, olyan ütõs.
Ha még nem láttad: "Firefly" - és az egész estés (rajongók által megfinanszírozott) zárófilm, a Serenity. Kötelezõ.
Én bírtam az "Andromeda"-t is (mert, köztudottan nem vette komolyan magát, és mert jó volt a sztori felütése)
Ja, és persze az összes "Star Trek" - igen, még az Original sorozat is, meg az egész estések. Na, ezeket (is) bárhol, bármikor.

genndy
Falling Skies? (eddig 2 évad)