Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Én sem vettem még semmit. Nincs mibõ 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Hát ja.

Ezzel szemben nem emezen, hanem amazon 2 db. 5 dolláros "gift"-et is adott, pedig az egyik vásárlásom 1.5 dolcsi volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Mert gyenge jellem vagy 😄 Én bezzeg még semmit nem vettem, még a nagyon csábító Magic játékot is otthagytam, majd lesz az még 2 juró is 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Baszki. Hálát adok a jelenlegi gazdasági környezetnek, hogy jelenleg csak 2 euró van számlámon. Már vagy 20eurót elköltöttem volna steamen, ha lenne pénzem 😄

Shep
Szar ez a steam, ma sem adnak semmit ingyen 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát pedig lehet, mert nekem i3 meg GTS450 és 30 fps alá nem nagyon esett még sõt inkább bõven felette még Bostonban is. Minden max kivéve az árnyékot meg az élsimítást ami normal, mondjuk ezeket rákapcsolva sem lett csak 2-3 fps-el lassabb.

Botond
Bár deux ex azért birizgálja a fantáziám megint.
Botond
Ma sem veszek semmit. 😊
IMYke2.0.0.0
Új 48 órás kínálat:

* Borderlands 2 -50% - 24,99
* F1 2012 -50% - 19,99
* Deus Ex HR -75% - 2,99
* Civarly -50% - 8,99
* Total War: Shogun -66% - 10,19
* Mark of the Ninja -50% - 7,49

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tutituti
harmadikra engem beengedett.
lehet boxra psre meg steamre is kérni kulcsot.

A regisztrációra kell visszamenni és újra elküldeni a frissítéssel nem ment nekem se

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Rapid81
A Square Enix oldala döglött. 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Miért ne? 😊
Ezt meg mindjárt meglesem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tutituti
Nektek semmi se jó😄D

DarkSector
Már megvan a full....😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tutituti
Akkor miért írtál választ?

De hátha az elnyeri tetszésed:

Ingyen "Hitman: Sniper Challenge": regisztrálj a linken és ennyi.
http://hitman.de/sniper/

arty
"its issue with all....I was getting 40-60 fps on ship and after entering city i get 25....this is creepy.....
My rig
Core i3 2100 3.1GHZ
HD 7750
4GB DDR3
1600-900 res "

az sem állja meg a helyét 😊

már csak azzal jöhettek, hogy akkor fut szarul, ha BÁRMI is amd a gépedben 😄DD

Forza.

Rapid81
Nekem nincs Dota 2-m. De nem is kell!

Szabi
Hotline Miami féláron 4,24€

Fallen Enchantress féláron 14,99€

Mass Effect 2 -70% 5,99€

reggel 6ig

"Nulla tenaci invia est via"

Shep
Mondom, INKÁBB 😊

grebber
A flash sale-eket majd váltáskor valaki írja lei és mennyi és mennyi ideig.Kösz.

Next PC upgrade: 2022

AMD procikról van szó. Állítólag azokon fut nagyon szarul. Nekem az van és tényleg katasztrófa. Mondjuk a graf kártyám is AMD, de azt írják, h a procit nem szereti.
Szabi
így az elsõ végigjátszás után, a Spec Ops The Line nagyon jó játék lett szerintem, irányítás hamar megszokható, látvány tökéletes, hangulat és történet zseniális és sokkoló <#taps>

most viszont kíváncsi vagyok miként lehetne más döntéseket hozni a játékban, úgyhogy újrajátszás 😄

"Nulla tenaci invia est via"

arty
bullshit

"guys i've an gtx 660 it runs great with all new games (BF3, Crysis 2 , Metro ) and it gives more than about 60 FPS when playing BF3 on Ultra but when i tested assassin's creed III the results were terrible i cant exceed the 25 FPS even if i made the game run on Mid Settings .
PS I'm using the new driver 310.54 Beta "

ez az uj endzsin "ilyen".

Forza.

Ha-ha-ha <#crazya>
Fpocok
Azt úgy hívják, Dishonored. 😄

w77d
az AC3 nem is FPS <#idiota>

Shep
Fps-el is inkább csak amd-s konfigon.

Nem kérdés. Annyit bõven. Egyedül az fps-sel vannak gondok, de aztán tán majd megoldja valami patch. Ezt leszámítva nagyon-nagyon-nagyon.......-nagyon jó játék.
Shep
Nem 😄

Fpocok
3900 az AC3. Megéri?

Shep
Na ezt majd kipróbálom ha elkezdek játszani vele

Solid Snake
w77d
a legbiztosabb módszer.. ha fellángol, akkor van XXD

Shep
Te is gyufával szoktad megnézni van-e még benzin a tankban?

+1
nem is tudom hány száz/ezer rendõrt ölhettem meg a magyar pályákon 😄

A benzint és a végén a gyufát kifelejtetted! LOL

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Továbbra sincs senki aki kiment/kimegy arra az rendezvényre a 7végén? Mert 4ezres SC2 érdekelne 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ZsZso
Nem.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

minden hitmanben a legjobb a civilek halomra ölése és a hullák egy helyre hordása 😄

De az ilyen az menjen Cod-ozni. AC-k sose az eszetlen hentelésrõl szóltak.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Az volt a baj hogy fél óra után nem futkostál Assassin ruhába teljes felszereléssel és nem zúzhattál, semmi más. Nem kell azokkal foglalkozni akiket nem érdekel a story...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Shep
Eleve ki volt az a marha aki ezt kitalálta, tök jól fel van építve az egész, egyáltalán nincsen tutorial érzés.

Végigjátszottam az Assassin's Creed 3 állítólagos 5 órás tutorial-ját. Aki ezt elhintette eredetileg az egy barom. Olyan alapokat rak le az a kezdõ 4-5 óra hossza, hogy az hihetetlen. Baromi jó így a sztori és még csak most kezdem el Connor-t irányítani.

Az nem tutorial az elején, hanem elõzmény és bizony nagyon szépen illeszkedik a történetben. Szóval egy faszságot már a negatív listáról simán ki lehet húzni.

DarkSector
SW Third FULL....

Valaki egy árat mondjon mennyi lenne okosba. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ehhez csak gratulálni tudok.

tutituti
nos tudom hogy mindenkinek van már dota2-je meg ugye nem is jött be sok embernek de hátha kell valakinek,vagy havernak:

http://www.alienwarearena.com/giveaway/dota-2-closed-beta-key-giveaway/

Totti5
Én biztos nem mennék oda... embere válogatja. Megvan az a vásárlói réteg aki ezt megcsinálja és ez neki "jó" hogy fájtol a cuccért. Mivel ez bevett szokás már ott talán ugyan azoknal a cégeknél mindig lesznek emberek akik erre vevõk mert ezt várják, ez nekik az ünnep😄. Amerika meg nagy, sokan lakják, több a hülye😄, de nem mindenki!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
volt hasonló, pl amikor nyitott az electroworld (ottvoltam 😄 ) - de azért egymás kezébõl, a másik fejét ütve nem vették ki az emberek az ócsócuccot.

szóval csak majdnem...

Forza.

arty
elõzõ hitmanekben is ölhetted az ártatlanokat 😊

de nem kötelezõ. az, hogy páran itt élik ki a "betegségüket", csak jó: legalább nem megy be egy iskolába, moziba, stb...

Forza.